|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część VII
Cytat:
![]() Na razie zakochałam się w spódniczce z beksashop.pl |
|
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle ze ja nie czuję się w zaden sposob uwiazana, teraz to wszystko moge właściwie robic. Nie to co kiedys, ze co 2-3h bylo karmienie.Cytat:
no ale nie po kilkanascie zł |
||
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już w inne kampanie nie wchodziłam a widziałam na tall i eleganckich u koleżanki na kompie rzeczy pi kilka złotych... Ale na ciążowe wystarczy ![]() Za to o 22 były buty. Nastawiam budzik. Wstałam. 4min nic nie działało a o 22.04 było albo wszystko zarezerwowane albo wyprzedane. Zawsze w to waypie czy serii taka masa ludzi tyle kupuje czy zalando wystawia już zablokowane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Ja niektóre ciążowe też za kilkadziesiąt ale wciąż spodnie do pracy ciążowe za 60zl to super deal ![]() Ja już w inne kampanie nie wchodziłam a widziałam na tall i eleganckich u koleżanki na kompie rzeczy pi kilka złotych... Ale na ciążowe wystarczy ![]() Za to o 22 były buty. Nastawiam budzik. Wstałam. 4min nic nie działało a o 22.04 było albo wszystko zarezerwowane albo wyprzedane. Zawsze w to waypie czy serii taka masa ludzi tyle kupuje czy zalando wystawia już zablokowane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Fantazja 100 lat!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, mnie mało, bo trochę mnie praca wciągnęła, po wyborach się przeziebilam i ledwo zyje. Teraz czekam na TZeta a Nina na mnie zasnela. Jak za starych czasów
Gorzej, ze chce mi się siku...sQ gratuluję prenatalnych. 7 cm bobasa sa jakieś przewidywania co do płci? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dejwo miał lekki kaszel, potem mokry, a wczoraj taki suchy, że aż w nocy zwymiotował
w dzień spoko, w nocy 2 razy miał takie...ok 1 i o 6. A dziś od niepamiętnych czasów wstałam o 9 :O Cytat:
założyłam w końcu konto i się spóźniłam, to co mi się podobało to zarezerwowane Cytat:
dziękuję Cytat:
jak to jak to? do końca nie chcesz wiedzieć? ![]() MartaMagda zdrówka! |
|||
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no racja taka wiedza, niewiedza. Ja dowiedziałam się w 12 tyg ale mój gin był w 100% pewny. Ktoś tu miał na forum nagłą zmianę płci? |
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na prenatalnych uslyszalam, ze na 80% będzie dziewczynka, ale ja wiedzialam, ze to będzie dziewczynka
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby sie ladowalo, a potem wszystko zarezerwowane. Pojechalismy dzisiaj zawiezc moja mama na lotnisko do Krkoawa i wyszlo ze bylismy tylko w ikei na jedzeniu i na lotniaku Ala byla zachwycona samolotami
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w pierwszej ciąży w 12 tygodniu na prenatalnych powiedział, że na 99% dziewczynka, a z Jaskiem nie dało rady zobaczyć i dopiero koło 16 tygodnia powiedział, że chłopak
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie póki co ciąża jest... Gdzieś z tyłu głowy to mam. Brzuszka nie ma ruchów nie ma. Jakby koło mnie się działo. Wyobrażam sovie jak to będzie (choć w tej to raczej wspominam jak było z maciusiem) itp ale od zawsze mam że póki płci nie znam to luzik. A już "będzie Pani miała syna" brzmi poważnie. Robi się tak na serio
nie umiem tego wytłumaczyć...I biorąc pod uwagę moje zapędy to lepiej jak wiem później to mniej kupię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale na następnych 2 usg tylko się potwierdziło, mimo że dwóch innych lekarzy je robiło...U mnie leci już 37 tydzień i nie mogę się doczekać już. Tydzień temu ważył 2900g ![]() Ja ciążowych ubrań nie kupuje już, ale za to mam fazę na wszystko dziecięce znowu. Wczoraj np na limango kupiłam dwa śpiwórki Lodgera ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę chciałabym być znów w ciąży jak tak Was czytam
najpierw chcę popracować w nowej pracy na pewno. A wczoraj powiedziałam tż, że chyba (podobnie jak SQ) chciałabym bliźniaki i parkę najlepiej (szaleństwo)...choć mieszkanie definitywnie za małe. A co usłyszłam od tż? że on się w ogóle zastanawia nad 2 bo on się już sypie...szyja, kolano, że chyba nie da rady ejjj mówił co innego. Ewidentnie sam stwierdził, że mało ruchu ma + kontuzje...wszystko działa niesprzyjająco na codziennie życie z maluchem![]() Cinnamonat a gdzie Twój maluch chodzi do żłobka? bo Ty z Ktw jestes prawda? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
ja tu węszę hormony ciążowe jak nastawienie? jak samopoczucie? |
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sq mi się zawsze podobała taka forma niespodzianki, ale w sumie chyba bym w końcu nie wytrzymała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jest ok! ja tak sobie myślę że może jakby teraz była dziewczynka to trzecie zrobimy sovie niespodziankę aż do porodu bo będę miała trochę chłopiec h trochę dziewczybkowgch rzeczy na start Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Matko faktycznie przecież u Was takie piękne dziewczynki
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Temat #śniegowce
Jak ktoś szuka fajnych miękkich i wygodnych śniegowców w średniej cenie to polecam zerknąć na Adidas Rapidsnow. Mierzyłam dziś Bartkowi i stopa wchodzi bez problemu, łatwiej niż w bobuxy! |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam was za te myśli o trójce. Ja chce dwójkę ale nie mam siły na drugie
a przy trzecim chyba bym w depresje wpadła.
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się boję, że tego drugiego nie potrafiłabym tak kochać jak Ali.. a co dopiero trzecie. Ale na razie o drugim nie mysle, trochę nam ciasno w mieszkaniu we 3, wiec gdzie kolejne dziecko
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie nie wiem czy bym chciała trzecie
zależy od dniaCytat:
jak synek mówi obcym ludziom: to jest moja ukochana siostra, to zastanawiam się jak mogłam kiedyś bać się że nie po kocham ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień d9bru. Nieboska godzina. Za godzinę dopiero mam budzik a od 30min nie śpię. Maćko mnie obudził i o. Koniec spania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Wy tu o 2, 3 dziecku. Mi z jednej strony trochę żal, że Nina będzie jedynaczka a z drugiej podzielam zdanie Opium, nie wiem czy bym psychicznie podolala. Czekam az moja przyjaciółka będzie mieć dziecko i przeleję tą całą miłość którą jeszcze mam na bycie najlepsza ciocia na świecie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

rok - półtora karmienia i wolność
. Podziwiam zawsze mamy, które zdecydowały się karmić do samoodstawienia i wspieram! A teksty koleżanki jednym uchem wpuszczac drugim wypuszczać. Takie są współczesne mamy, wsyztsko wiedzą najlepiej. 
w dzień spoko, w nocy 2 razy miał takie...ok 1 i o 6. A dziś od niepamiętnych czasów wstałam o 9 :O 

- część VII

niby sie ladowalo, a potem wszystko zarezerwowane. 

ale na następnych 2 usg tylko się potwierdziło, mimo że dwóch innych lekarzy je robiło...
najpierw chcę popracować w nowej pracy na pewno. A wczoraj powiedziałam tż, że chyba (podobnie jak SQ) chciałabym bliźniaki i parkę najlepiej