|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
The rest is still unwritten. / reszta jest wciąż nie do opisania.
|
#4652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tłumaczenia; because [one] should have fun life. maximum madness. with MY. ![]() ale na 100 % nie jestem pewna. więc prosze o sprawdzenie mnie, przez inne wizażanki buziaki =*
|
|
|
#4653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------------------------- Spójrz Na Mnie: Nie Chce Mi Się Żyć ...Kiedyś Miałam Wszystko Teraz Nie Mam Nic ;( * Życie rzuca na kolana … trzeba nauczyć się z nich wstawać * Chciałabym Być Małym Dzieckiem , Które Jeszcze Wielu Rzeczy Nie Rozumie. "Czasem bywa tak, że sam naprawdę nie wiesz dokąd zmierza Twój świat.." |
|
|
|
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje, miło Twoje też są wspaniałe! ;**** mamy dzień, mamy każdą noc, mamy swoje sny i swoje drogi. Kto nie żyje nigdy tu i teraz, ten nie żyje nigdy. Co wybierasz? ponad wszystko I wszystkich. tysiące spraw zostawić za sobą. wyjść z siebie i stanąć obok. optymizmem zajadać się od rana! być bliżej niż dalej z gorącą czekoladą. Przy herbacie, czy kawie W porę deszczu lub słońca Kiedy śpisz bądź kiedy patrzysz Przepełniasz mnie pozytywną energią Chwilą spokoju oddycham w każdej sekundzie Czekoladowych dni... rozmazujesz mi tusz słowami świat ten był najlepszą książką a teraz? biegnę w tył i jeden za drugim zaginam rogi. i w deszczu maleńkich żółtych. zdziwiłam się. dobrze.
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudne. ![]() Skłamałabym powiedziawszy, że o nim nie myślę... Przecież wiesz, gdzie mnie szukać... Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok...
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Bo czekanie na Ciebie, jest czekaniem na deszcz. - Mogła by mi któraś z Was to przetłumaczyć na angielski?
![]() --------------------- "Jestem pańską największą wielbicielką. Czy zechce się pan podpisać na moim sercu?" 'Nie o uśmiech mi chodzi,bo się śmiałeś nie raz, ale o to,co kiedyś utworzyło się w Nas' 'Coś,co przyszło tak nagle i odeszło jak mgła. Czego w życiu najbardziej mi brak' Bez idealizowania mężczyzn nie byłoby powodu, żeby się w nich zakochać. W tajemniczy sposób giną czułości odkładane na później... Nie ma nic piękniejszego od prawdziwej miłości. Oby tylko wiedzieć kiedy jest prawdziwa. "Tajemniczy oksymoron oddechu: dmuchasz na zupę, by ją schłodzić, dmuchasz na dłonie, by je ogrzać."
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3, Domiiniisiia, AnusiaPn
dziekuje bardzo bardzo bardzo ![]() i cos tam ode mnie: zasloniles mi oczy, by nauczyc mnie sluchac... niech chwila, gdy zyje dla kogos innego, trwa wiecznie... Jednym oddechem przywracasz mi radość życia ![]() bylo zle nie plakalam, ze jest dobrze udawalam... i kto mnie zrozumie? jak hustawka zmieniam humory, nastawienia, wzory... te momenty których trudno wybaczyc... Pocieszał i ocierał z rozpalonych policzków łzy rozpaczy jutro jest pełne nadziei...nie myśl, że niczego nie zmienisz....." Bo miłość Prosiaczku jest wtedy, gdy kogoś się lubi za bardzo...
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy to nie z Cinderella Story? Dzisiaj opisy znajomych: Cały dzień, z tą którą kocham, babcią ![]() Stoję pod kościołem i sprzedaję bilety wstępu wiernym xD
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
"lubię, gdy patrzysz jak patrzę lubię, gdy bardzo się starasz "
"Otworzyć usta chce i krzyczec tak,by usłyszał mnie świat!" kumpla dzisiejszy Ta pogoda dokładnie odzwierciedla mój stan emocjonalny.. :/
|
#4660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po ang. to będzie (tak mi się wydaje) Because waiting for you is like waiting for rain.
|
|
#4661 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tego opisu z bąbelkami to ja naprawdę je liczę! xd I zawsze jak na moim blogu się tym chwalę to znajomi się ze mną kłócą, że w wodzie niegazowanej ich nie ma. *_* No, a teraz opisy: Nie pozwólmy by czas i odległość zrodziły słowo 'zapomnij'... Przy czekaniu na Ciebie nawet kawa traci dla mnie smak... Bez Ciebie jestem kłębkiem nerwów. Więc zawsze chcę być przy Tobie! Wierzę w nas. W to, co nas łączy. I nic tego nie zniszczy! Przez tęsknotę i obawy moja dusza rdzewieje...Wierzę w nas! Wiem, że warto jest na Ciebie czekać. I mam nadzieję, że przetrwamy! Myśl o mnie dużo, dobrze? Ja o Tobie będę! Spójrz na nas i powiedz, co widzisz. Mam nadzieję, że wspólną przyszłość. : ) Bo nie chcę by głupia odległość nas poróżniła. I wciąż tęsknię. Wierzę, że gdy wrócisz wszystko będzie jak zawsze. Wierzę! Za każdym Twym oddechem tęsknię coraz bardziej... Woń tęsknoty ogarnia mnie...mam nadzieję, że nie na długo. Zgiełk odmierza sekundy czekania...pragnę znów być przy Tobie! Tyle zdołałam wymyślić. ; ) Cytat:
Oświadczam uroczyście, że mnie poj*ebało! xp Biorę wszystko na miękko. Śmieję się wrogom w twarz ! : ) Lubiła tańczyć, pełna radości tak...: ) Garść szaleństwa od Boga dostałam! Cudownie tak, oddychać przez różową słomkę. ; ) Osłodzi mi usta ciepła czekoladaaa. Na wesoło! Dziewiętnaście miał lat, nazywał Ciebie cziki cziki cziki taaa. xD Świat oszalał. A ja z nim! Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople! : ) Miejscem, w którym najbujniej rozkwita optymizm, jest szpital obłąkanych. xd ______________________ I różne. Udaję, że świat zamyka się! W obłokach chowasz się... Do Ciebie wracam z mojej samotności. Nie oddalaj się teraz! Trzymasz w dłoniach mój świat... Ty, najlepsza jaką znam! Miliard uderzeń na sekundę ,oczy błyszczące nawet w ciemnościach... i ta pewność, że ktoś zawsze trzyma ciebie za rękę! Pie*rdolę te wasze wyścigi, kolorowe drinki w wyborowym towarzystwie pchlarzy i najbardziej wylansowanych osób w mieście. Żadnego wyścigu, zero stresu. Idę przed siebie bez najmniejszej już ochoty oglądania się... Ale przecież to nie powód, by dzisiaj stracić Ciebie! Poczujesz się tak, jakbym Ci świat ukradła! Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałeś nie raz... Tam, gdzie rodzi się nadzieja. I powiedziałam sobie, że nie będę już wchodzić mu w drogę! Zaczerpnę powietrza aż się nim zakrztuszę. Powietrze równe szczęściu! I tysiące gwiazd przemyka obok Jeszcze tysiąc razy przez nieskończoność. I w końcu będziemy wolni... Ale ja nie lubię latać nisko, Uwierz mi chcę być blisko. Telepatycznie, telefonicznie Wiem o czym myślisz, wiem czego chcesz! Odwracam się myśląc że to Ty. I wszędzie widzę Twoją twarz. Jesteś moim niespełnieniem, Tym na co czekam, nie widząc co mam... Umrę, a Ty będziesz moim mordercą! Z miłości do Ciebie nie umiem żyć. Chcesz mi pomóc? Zabij mnie kochanie! Nie wiem, co tu robisz…zadzwoń i powiedz, że się zgubiłeś. I stworzyła sobie piekło. Ja dla Ciebie? Zawsze mnie niż sądzę... Zanim powiesz jej, że to był ostatni raz... Zanim dzień spłoszy srebrnego ptaka nocy, Rozkołysz, rozkołysz, rozkołysz jeszcze raz. Zanim ukradniesz jej, ostatni kolor ze snu ... Zanim, gdy na chwilę zamknie oczy, znikniesz. Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż! Otumaniona zapachem magnolii... I nawet niebo, wydaje się być tak niedaleko! Spójrz poza horyzont! Kochająca bez nadziei... Ciężko było tak po prostu przyjść i usłyszeć, że dla Ciebie mnie nie ma… A teraz zamknij oczy swe! Dotknij tak, jak tylko mnie... Nie bój się, to tylko sen...w sen nie trzeba wierzyć! Zobacz, teraz jestem tu...cały z Tobą, cały Twój! Choć noc, choć mrok...dla nas wszystko już jasne. Więc jak mam spać, kiedy wiem, że nie zaśniesz...? Przychodzisz do mnie I siadasz pod oknem. Oddychasz spokojnie I zdejmujesz spodnie..
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-08-15 o 19:46 |
||
|
|
|
#4662 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudne! Cytat:
Potem do jedej szklanki włożyłam dwie torebki hebraty [ czerwoną i zieloną ], a teraz się śmieje i nie wiem z czego. xD A więc; jestem normalna. wątpisz w to? masz racje. ![]() Patrzę rano w lustro i myślę... cóż ten geniusz dziś wymyśli... och.. hahahahaha <- Mój śmiech się stanął w miejscu. Ha! Anioł zawsze będzie aniołem nawet gdy urosną Mu różki Różowy, niebieski, pomarańczowy .. Mój uśmiech. Jestem szalona, mówię Ci. ![]() Siędzę i macham nóżkami. <3 oO. Znalazłam swoje odbicie. W lustrze. Śmieje się. ;D Jestem szalona mówię Ci niezrównoważona. ![]() Szalona i jak wiatr ciagle wolna Pogubiły wszystkie rzeczy nazwy i imiona Nic ich z tego nie wyleczy, będę dziś szalona Mogę w niebogłosy śpiewać, fruwać nad dachami Wokół kwitnącego drzewa tańczyć godzinami. Brak weny. Chyba uciekła ode mnie. Przestraszyła się. ![]() Miałam dużo podobnych do tych szybciej podanych, więc nie dodawałam po raz 2. Buhahha. xD Właśnie miałam napad śmiechu. ![]() Cytat:
A więc; To właśnie My udowodnimy światu, że odległość zbliża ;* Bo Nasza miłość pokona każdą górę, każdy kilometr. Mimo, że myśli w głowie biją się, wierzę, że to ma sens. I nasze ciała nie są blisko, to serca wciąż są razem. Pamiętaj, że przed nami cały świat.!` <3. Niczego nie odbierze odległość! <3 To co do nieba unosi mnie, pięknem tuli sen, to Twej miłości CUD.<3. Bo odległość to zbyt mały powód, aby przestać kochać Cię. I nie jestem przy Tobie ciałem. Lecz moje serce wciąż podąża za Tobą. <3 Losie mój nieznany, jak to uczyniłeś? Dwa serca odległe w jedno połączyłeś. ;* Gdy myśl jest już przy Tobie, a droga daleka. ;* Ja tu, a Ty tam. Ja Cię zawsze w sercu mam! <3 Czekam już chyba wiek cały, by wreszcie ujrzeć Cię. Abyś wziął mnie w ramiona i powiedział kocham cię. Może coś się spodoba. Zmikowana totalnie.
![]()
|
|
|
#4663 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mm.. boskie ![]() ![]() klask i:i TY jesteś BOSKAAAAAAA:!!!!!!!
|
|
#4664 | |
|
xoxo
|
Cytat:
biedronka nie ma ogonka. nie ma ogonka biedronka ? zdrowi psychicznie są nudni. odwala mi ale to nie po gazowanej coli.
|
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
Domiiniisiia o tych anty związkowych;P i radości samej
z moich zbiorów..szaleństwo tańczy w moim pokoju. ` pełna satysfakcja nie mam czasu na zrzędzenia, ponaglenia, zażalenia. radość czuję? odstres totalny Noszę w kieszeni szczęście , pieszczę je miedzy palcami. zmieniam się. pojawiła się świadomość że żyję, a świat jest piękny. piękny dzień a w życiu jakby lepiej inwersja rzeczywistości Gorąca czekolada optymizmu wlewa mi się do serca i przyjemnie tętni w żylach. piękny wschód słońca na rzeczywistość slodka melancholijna rzeczywistość świat sie mieni kolorami A niebo znów jest błękitne, znów zaczyna słodko pachnąć. Oślepiona radością. Mnie się to wszystko powolii układa. W środku. Ja do nieba nie chce wcale. Ja niebo mam TU. nawet w kałuży dziś widać niebo. w pełni szczęśliwa Ja.
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje ślicznie![]() * * * A przecież mogło być inaczej. Na niewyobrażalnie wiele sposobów inaczej. Nie jednemu zeru wydaje się, że jest elipsą, po której świat się kręci Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam gdzie zechcę... juz nigdy nie bedziemy osobno... <3 Czas nie wraca, płynie dalej. Rozdziałów zamkniętych się nie otwiera! You're lapse. . .- jestes pomylka Jeśli zlitujesz się nad zagłodzonym psem i uszczęśliwisz go, nigdy cię nie ugryzie. To jest zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.Uprawiam Sen
![]()
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
mój ostatni opis- użyj mnie spontanicznie
|
#4668 |
|
xoxo
|
god protect my from friends because with enemies advise myself alone /
Boże chroń mnie od przyjaciół bo z wrogami poradze sobie sam. Moj aktualny opis.
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie może coś odpowiedniego do takie sytuacji:
Na pierwszym spotkaniu z chłopakiem bardzo mało się odzywałam, nie wiem co mógł sobie pomyśleć ale teraz żałuję, że wiecej nie mówiłam. Byłam zestresowana, przestraszona i zawstydzona... To było nasze pierwsze spotkanie, wczesniej dłgo pisaliśmy do siebie smsy, ale wiadomo, że na żywo jest inaczej... Z góry dziękuję wam za pomoc. Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#4670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lubię jak ktoś coś, a potem nic. Rozpaliłeś ogień,który teraz każesz gasić.. |
|
|
|
|
#4671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesteś każdą moją myślą... a moze bardziej o cos ze na drugim spotkaniu będzie lepiej? Pierwsze spotkanie to rutyna, drugie przyjemność
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie bardziej o to, że mi zależy... bo mógł sobie pomyśleć coś innego :/
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha zmieniałam co minute. ;*;*;*;*
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tęsknić wiedząc, ze i Ty tęsknisz... I poszliśmy dalej razem… I don't want more, Your heart to life will suffice... // Nie chcę więcej Twoje serce do zycia wystarczy... bom znalazła tego, o którym marzyłam. Nadałeś sensu mojemu zyciu... z Toba wszystko jest inne.. Po prostu razem Chyba nie umiem nie uśmiechać się dłużej niż pół minuty.Dzięki Tobie! Jesteś jak melodia, którą chcę nucić codziennie
|
|
#4675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A opisiki normalnie miodzio.Git majonez (jak to wczoraj powiedział mój kuzyn) ;* muaaa ;* KOCHAM! <3 A opis bm Ci przetłumaczyła ale nie umiem. miałam 3 z angielskiego a nie 6
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Przyczajenie
|
potrzebuję opisy gg w których wyrażę, że nie mogę sie zdecydować między jednym a drugim chłopakiem prosze pomóżnie
|
|
|
|
#4677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wstrząśnij Nami Panie Żebyśmy Śmielej Podejmowali Słuszne Decyzje Jedyne co mi przychodzi do głowy...
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
dziękować ; * i nie ma spr.
Rebelious & _Anusia_ boskie ! <3 I ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? smakuje mi życie mocno przyprawione niespodziankami... poproszę dokładkę. z odrobiną cukru. cześć, jestem twoim klonem. i wypieram sie tego na sposobów sto. I jeszcze mamy gwiazdy nad głowami I jeszcze mamy walizkę pełną marzeń. W strefie bezpieczeństwa jego ramion. podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. gratuluję wyobraźni. bezmyślnie myślę o Tobie znów. bo nawet jeśli nie znasz mnie, ja znam cię od zawsze. jeśli myślisz ,że nie widzę cię, ja na ciebie patrze. Opowiedz mi 1000 kłamstw, uwierzę we wszystkie. Pamiętać chcę, nasz wspólny sen.. Żadnej inspiracji - tylko westchnienie. Jeśli telefon z Twoich sms-ów opróżnię, wierzyć przestanę, że nie snem byłeś, nie wyobrażeniem mojej chorej głowy. Jeśli namacalne znaki usunę do końca życia zastanawiać się będę czy istniałeś naprawdę...? |
|
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
;* W kazdym bądź razie CUDNIE.! ;* Dziekuje za opisiki. Kradne wszystkie oczywiście. ;*;*;*
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyśminite opisiki. Mniam.! ;*
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

))

Dziękuje ślicznie