|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c
Laski, gdzie kupię rajstopy ciążowe? Bo jak założe jakieś z szafy, to Wojtas szału dostanie, że go gniotę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#752 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Hey. Gratuluje wizyt! Widzę ze się posypało od wczoraj dobrych wieści
malo się odzywam bo córka nam sie pochorowala. Przyklejona do mamusi jak taka mała małpka. Nawet śpi na mnie. Właśnie siedzimy w kolejce do lekarza. Rewia mody cmentarna nas nie obowiązuje bo watpie ze pojdziemy. TŻ kupił mi spodnie z lidla. Mierzylam i pociagnelam za szlufke a ona się wyrwała razem z jeansem.spodnie są dobre ale ciasne, nie wiem czy długo je ponosze bo mam wrażenie ze są malo uciagliwe. Pas jest fajny bo jest cienki. Mam jeansy z h&m z lumpka a tam pas jest gruby bardzo ale spodnie są rozciagliwe bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja 7.15 i jakoś się nie musialam przepychac, ale już niektore rzeczy przebrane byly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też już więcej było większych rozmiarowWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no ja nie wiem jak Wy mozecie sie nie stroic na cmenatarz
U nas rewia mody, nowe plaszcze i kozaki na szpilce. To nic, ze zatopisz sie w błocie chodzac miedzy alejkami ale kozaki musza byc! Obowiazkowo cmentarne paznokcie i henna! No przeciez jak mozna isc w niewyregulowanych brwiach! Poza tym, rzesy. Nowiusieńkie, jeszcze klej nie zdążył zaschnac,zeby machać nimi i zastanawiac sie czy wszyscy zauważyli, że je masz! Ach zapomniałam o fryzjerze. No przecież z odrostem nie pójde bo kto to widział. Tak mieszkam na wsi... Nic wiecej chyba nie musze dodawac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#758 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dzięki Cytat:
I nic nowego sobie nie kupiłam na tę okazję Skandal, pewnie mi obrobią tyłek w moim rodzinnym mieście, że się zapuściłam W dodatku "przytyła" ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Ja się śmieję z męża że chce jechać nowym autem na Wszystkich Świętych się pochwalić. Wczoraj odebraliśmy, folii kazał nie zrywać bo w poniedziałek zawozi do zabezpieczenia lakieru. Nawet od strony kierowcy na drzwiach jest karton
Chce się chłopina chyba nacieszyć bo we wtorek wylatuje na dwa tygodnie...U nas dzisiaj dzień paczek. Przyszła pościel hotelowa i paczucha od mamaginekolog Pomijając skąd są ubranka to jak zobaczyłam dzisiaj jakie to wszystko malutkie to się popłakałam ze wzruszenia A dzisiaj z ciekawości przykładałam miarkę 12,5cm do brzucha
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#761 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i poważnie zastanawiam się nad regulacją brwi
|
|||
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Haha, w sumie może i racja z tą rewią mody na cmentarzu, muszę się w tym roku temu zjawisku przyjrzeć, bo zwykle pierwszego bywa tak zimno, ze patrzę tylko gdzie jest grób i chce jak najszybciej wracac do ciepłego domu
![]() Ja byłam w lidlu po 8 i było już wszystko poprzebierane... Spodnie zostały rozmiary 40 i 42, trochę było jeszcze tych śpiochów (po 5 zł chyba były), a reszta to raczej większe rozmiary szaleństwoWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Gatta są spoko, ale mi się darły po 2-3 założeniach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
Ale się uśmiałam, poprawiacie humor
A te rajstopy to na jutrzejszą rewie? To pewnie będzie mini ?Jutro pogoda na mini idealna ;p Mnie rozwala strój na groby typu mega mini+ kozaki, a pogoda z temperaturą koło zera i deszcz lub śnieg. Ja niestety jestem chora, syn coraz bardziej chory( w końcu dostał antybiotyk) więc jutro będę korzystać z wolnego męża i kurować się w łóżku ![]() Ja też czekam z zakupami ubrankowymi na polowkowe. Już się nie mogę doczekać Jeżeli trafi się dziewczynka to będę szaleć , bo dla chłopca to raczej nie poszaleje bo mam dużo ubrań po synu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
W klubie wjechała gruba ryba
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamusia
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam od pediatry po 3 godzinach..... Ale mnie przetyrało.... Głodna, chciało mi się sikac. Córka się lała przez ręce wiec musialam ja nosić. Do zabiegowego, potem z CRP z powrotem do pediatry, potem do apteki, z powrotem do zabiegowego bo dostaliśmy zastrzyk. Wrocilan do domu zjadam 3 naleśniki ale dalej kiepsko się czuje i myślę co zjeść. Nie mam sily, brzuch mnie boli. Pewnie od dźwigania. Ale córka juz spi. Temp. Spada. Jutro zamiast na cmentarz idziemy na kolejny zastrzyk.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- A TŻ dzisiaj dużo pracy ma i nawet nie wiem kiedy wróci, jutro tez pracuje. On branżowy 01.11 także maja ful roboty teraz. A w domu od wczoraj nie sprzatane bo zajmuje się tylko córka. Nie pytajcie jak dom wygląda a ja tymczasem wystawiłam mięso na rosół i leże. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyszłam z pracy... Jeśli wszystko pójdzie pomyślnie z L4 to teraz 1.5 roku przerwy. Ale dziwnie..... Niby fajnie na to czekałam, a jakos nie ogarniam tego
|
|
|
#770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zdążyliśmy nawet zareagować a juz chwycili pierwsza lepsza butelkę i do buzi.jedno i drugie. A ten chłopiec to ciągle chory. Wtedy miał tylko katar. Zastrzyki bo marne szansę ze córka weźmie lekarstwo doustnie. Tez decyzja taka ze wzgledu na to ze jutro jest święto. CRp zdecydowało.teraz ma ciągle 37.5 ale kiepsko wygląda. Zamówiłam pierogi. Wkręcę TŻ ze sama zrobiłam. Niczym perfekcyjna pani domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę wiedzieć żeby nie wchodzić na klub żeby nie popaść w kompleksy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() Za tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() Omg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie czeka się na to, a później zonk jak już
![]() Bluzka z Lidla z długu m rękawem fajna jeansy za małe, więc napewno zwrot, a dresowe czarne na dole bez ściągacza faktycznie średnie, chyba też oddamWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro pewnie przymiarki bo dziś późno wracam do domu ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w dalszym ciagu jak pomysle o zakupach to mi slabo... Nie poznaje siebie
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też się bardzo ciężko robi zakupy, unikam sklepów a jak muszę to szybko to co trzeba kupuje i wio.
Dziś idziemy z tż do teatru, mam nadzieję że dam radę tak późno, bo normalnie już śpię o tej porze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne wieści z wizyt
![]() Ale nie ładnie się tak śmiać z mody cmentarnej gdzie i kiedy tyłu znajomych się dpiyka na raz w ciągu roku? Ja załatwiłam sprawę z odrostem ale temat paznokci zawaliłam- zdjęłam hybrydyę i nie założyłam nowej że o rzęsach i brwiach nie wspomnę. Ale mam nowe traperki. Tylko wysiłek deremny bo dziś zepsuło się nam auto i wątpliwe żeby to jutra zostało naprawione więc polansować na wyjeździe nie będę A tu na miejscu to tylko jeden cmentarz a w tym tłumie i tak pewnie znajomych nie zobaczymy.Również byłam w Lidlu i kupiłam spodnie ciążowe dwie pary jeansów. Jedne większe drugie mniejsze i o nie pary dobre tylko pas nie ma się na czym trzymać. Jakoś na oponce nie chce. Maluszków jeszcze nic nie kupuję i w sumie nie wiem kiedy zacznę. Te5az w sumie żyjemy remontem i zbliżającą się przeprowadzką. Ciążowe rajstopy widziałam w Deichmanie. Listopadowa- szkoda że tak choroba chwyciła. Dużo zdrowia dziecku życzę.
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy bilety na 1 grudnia na "pomoc domową" ![]() Ja kupowałam rajtki w biedrze, czarne takie grubsze. Nosze je teraz i nie uciskaja. Jak jeszcze beda to kupie sobie rozmiar wieksze bo mam je od zeszlego roku chyba z 4 pary i w ogole sie z nimi nic nie dzieje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- LISTOPADOWA jak corka teraz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

malo się odzywam bo córka nam sie pochorowala. Przyklejona do mamusi jak taka mała małpka. Nawet śpi na mnie. Właśnie siedzimy w kolejce do lekarza. Rewia mody cmentarna nas nie obowiązuje bo watpie ze pojdziemy. 
?
też już więcej było większych rozmiarow

ale dzięki
Skandal, pewnie mi obrobią tyłek w moim rodzinnym mieście, że się zapuściłam
W dodatku "przytyła"
Chce się chłopina chyba nacieszyć bo we wtorek wylatuje na dwa tygodnie...
ale jak babcia już mate edukacyjną kupiła to matka nie moze być gorsza 

szaleństwo
?
26.08.2017
a ja tymczasem wystawiłam mięso na rosół i leże. 
nie zdążyliśmy nawet zareagować a juz chwycili pierwsza lepsza butelkę i do buzi.jedno i drugie. A ten chłopiec to ciągle chory. Wtedy miał tylko katar. Zastrzyki bo marne szansę ze córka weźmie lekarstwo doustnie. Tez decyzja taka ze wzgledu na to ze jutro jest święto. CRp zdecydowało.teraz ma ciągle 37.5 ale kiepsko wygląda.