|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX
botakchce trzymaj się
czy ja wiem czy powinnas płakać, sama wiesz ze to nie był idealny związek, jesteś jeszcze bardzo młoda i zasługujesz na zdecydowanie coś lepszego. Skoro zerwał tak ze swoją eks, Ciebie równiez mogło to spotkac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
Do tego dodam, że jego eks miała tendencję do atencyjności na instagramie - atakowała lajkami moich przyjaciół w sytuacjach gdy się widzieli, on pojawiał się na jej instastory, a ja w ten sposób dowiadywałam się o ich spotkaniach. Podejrzewam, że dziewczyna celowo uknuła intrygę i czekała na słabszy czas u nas, by po prostu nas skłócić. Zemściła się za coś (fakt, że ją ze mną zdradził), o czym dowiedziałam się miesiąc temu.
|
|
|
|
#3123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby wiemy to wszystko o czym wyżej napisałaś ale człowiek zawsze liczy ,że ten następny związek to będzie ten jedyny,idealny itp. Gdy tak się nie dzieje to jednak jest to jakaś strata , którą warto przepracować. Ja nie płakałam na siłę tydzień,bo wmawiałam sobie,że tak miało być,jest jak jest i różne tego typu pierdoły a wczoraj mnie dopadł taki dół ,że cały dzień przepłakałam.
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
ehh ciągle mi źle. rozumem czaję, że tak j est lepiej - pozwolić mu zobaczyc, czy znajdzie kogoś, przy kim nie będzie czuł wątpliwości...; ale przez to wszystko, że mowił mi, że uwielbia mój naturalny zapach (a rzadko kiedy tak ma), uwielbia moje usta, całować się ze mną... no czego brak?? to nie miłość "siostrzana" skoro jako kobietę też mnie uwielbia... wtedy dołuję się, że to jednak przez jego nieogarnięte dzieciństwo i bycie DDD i że takie wątpliwości będzie miał zawsze i przyk ażdej...
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- i boli to, że on rusza po rozstaniu z optymizmem i nadzieją na przyszłość (że trafi na taką, przy której nie będzie miał wątpliwości), a ja z żalem i poczuciem straty... |
|
|
|
#3125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też ciągnie się za nim nieudane dzieciństwo ,a później jeszcze związek w którym był poniżany ,a na końcu zdradzony i od tamtej pory kaplica. Mówi,że ciągle to do niego wraca i nie potrafi pójść dalej bo się boi ,że znowu się otworzy i ktoś to wykorzysta i go skrzywdzi. Mi też jest źle chociaż staram się jak mogę może jeszcze nie patrzeć z optymizmem w przyszłość ale chociaż funkcjonować w miarę dobrze na co dzień chociaż i to nie zawsze mi wychodzi
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko dlaczego ciągle idealizuję zamiast wskazać jego wady... założył tindera,będąc ze mną w związku - niby nie spotkał się z nikim i nie zdradził ALE SAM FAKT ZE SIE ROZGLADAL. Normalna laska już za to by kopnela go w dupe i przestała o nim w ogóle myśleć jako o nic nie wartym. A ja? Go tłumaczę. Może on wie że wszystko może mi wcisnąć i to wcale nie szczerość i przyjaźń to co gada tylko kit i wyrachowanie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę,że nie powinnaś tak tego analizować ,bo co Ci to da ?? Jak wolałabyś o nim myśleć ? Raczej mimo wszystko pozytywnie czy jak o wyrachowanym dupku?
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
No jak myślę pozytywnie to rozpaczam, co straciłam. A jakbym zaczęła dostrzegać te złe strony to może szybciej by mi przeszło?
BTW paradoksalnie gdy mam "pozwolenie", że mogę się do niego odzywać to... nie chcę. Tzn zobaczymy wieczorem jak już będę leżeć w łóżku a nie w środku dnia jak mam co robić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faceci ogólnie są prości i raczej tak jak mówią to tak jest dlatego my tymi naszymi analizami robimy sobie często więcej szkody niż pożytku
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszym dole dziś mam ten lepszy dzień, ale pewnie będzie to taka sinusoida. Chociaż zaczynam myśleć, że może on tą troską i przyjaźnią zostawia sobie furtkę...że w razie gdyby się jednak fajnie mu życie nie potoczyło, to zawsze będę gdzieś tam ja, on jest teraz święcie przekonany, że zakochana jestem w nim po uszy. Oczywiście jestem ale on przesadza bo wszystkie sytuacje w tę stronę interpretuje, pewnie ego mu rośnie. Ale trzeba przyznać, że jakiś mit romantycznej miłości jeszcze żyje we mnie, że teraz jest niedojrzały ale gdybyśmy się spotkali np za dwa lata... oczywiście nie zamierzam czekać, tak tylko gadam, myślę, czy z takim myśleniem o pseudo nadzieją (bo wiadomo że czas sprawi że emocje i uczucia zbledna) będzie mi lepiej czy gorzej.
Tak sir wyzalam, bo nie mam z kim pogadać. Koleżanka twierdzi że mam przyjąć wersję, że mnie oszukiwał i był egoistą (abstrahując od założenia tindera, chodzi o to że miał wątpliwości od sierpnia jakoś i wiedział że ich nie zwalczy a mimo tego nie chciał kończyć związku i przedluzal to). Oczywiście z jej wersją byłoby łatwiej być na niego złą czy coś.. ale daleko mi do mówienia o oszukiwaniu... skoro ludzie są latami w związku i nagle ktoś mówi że już x czasu nie czuje tego samego i się wypaliło, to ma być tym złym? Bo żal mu było skończyć, bo nie miał odwagi, bo sam nie wiedział? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Piszę post wcześniej że nie ma sensu analizować po czym zaczynam to robić. Boże nienormalna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, fajnie mi się Ciebie czyta, bo masz takie racjonalne podejście
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Radzić drugiej osobie łatwo, a samemu wcielić swoje rady w życie trochę trudniej Jeśli chcesz to daj do siebie jakiś kontakt to sobie ponarzekamy na tych złych i okrutnych facetów to może nam się lżej na duszy zrobi
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam kochane, że czuję się dużo lepiej niż nawet dzień wcześniej. Co ma być, to będzie. Jakoś sobie poradzę, a życie idzie do przodu z nim, czy bez niego
|
#3137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak już się zdarzy puścić to popłakać sobie chwilkę i łapać się jej od nowa za wszelką cenę
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważam, że pozytywne myślenie przyciąga pozytywne wydarzenia. Może wreszcie coś się wydarzy w tym życiu dobrego!
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jutro umówię się na wizytę u fryzjera, symboliczne odcięcie się od przeszłości
|
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor zostaje, raczej nic by mi nie pasowało... nie wiem, jedynie jakieś brązy. Chciałam tylko ściąć, ale teraz jak mi podsunęłaś pomysł...
|
|
|
#3143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
Hej,jak tam dzisiaj dziewczyny ?? U mnie mały dół,kilka łez popłynęło
w sumie nawet nie wiem dlaczego chyba dla zasady ale staram się trzymać jakoś
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też spadek formy w porównaniu do tego, co wczoraj. Najgorsze, że eks napisał, że mnie kocha i jestem ważniejsza od jego obecnej, ale ze mną nie może mieć życia. Czuję się potwornie z tym. Łzy czasami pomagają, więc płacz, jeśli ma być Ci lżej. Takie huśtawki na początku są normalne. Raz czujemy, że góry możemy przenosić, a za chwilę dół totalny.
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci Cerveza_ współczuję. Bo ja na myśl, że mój kiedyś będzie z inną - nie chodzi o seks, ale o sam fakt, że będzie się do niej uśmiechał i patrzył oczarowany jak na mnie, to czuję się niedobrze...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Julia jak dla mnie on trochę Cię wykorzystuje... ciężko mu bo to rozstanie, a pisząc czy dzwoniąc mu łatwiej bo to tak jakby dalej Cię "miał' tylko że się nie widzicie. Jak ja z moim w pon gadałam przez całą godz przez tel o nas ale też tak ogólnie, to czułam się po tym dobrze, jakbym zasppkoila tęsknotę. Może Twój też tak ma. Wie, że nie możecie ze sobą być ale jak Ci się zwierza itd to nie jest samotny. Mimo że się nie widzicie. Pokręcone ale tak to rozumiem U mnie o tyle dobrze, że mój obiecał, że to ja mam wybierać, czy chcę z nim pogadać czy nie, on nie będzie nic pisał, bo sama mam ocenić, czy to dobrze na mnie działa czy nie. Wczoraj w ogóle nie miałam potrzeby pisać, dziś na razie też nie, ale jest rano jeszcze. Potem idę jednak na siłownię po pracy (ciężko mi tam bo zawsze razem chodziliśmy), a później do kina z kumpelą i jej facetem, więc jakoś minie dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I mówiłam żeby nie analizować,a teraz siedzę i sama to robię. Jakaś porażka... Tzn. u nas też nie jest tak, że on dzwoni i ja mam go słuchać,bo on tak chce Pyta czy może zadzwonić, czy chcę z nim porozmawiać itd.
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
btw jak sobie przypominam, jak w kwietniu przy pierwszym rozstaniu po tygodniu czułam się dobrze(!!!) to.... ojezu chcę ten stan. Wtedy przez kilka m-cy żyłam w stresie, bo co jakis czas wyczuwałam jego wątpliwości. Także przeczuwalam że coś jest nie tak z tydzien przed rozstaniem (które zresztą ja "zainicjowałam", bo zmusilam go do szczerej rozmowy i to ode mnie musialy pasc slowa ze przestajemy sie spotykac), przeplakałam 2 dni a potem ulga bo zero stresu.... a teraz... ja wtedy myslalam o nim juz tak spokojnie, ze mialam az wyrzuty sumienia ze tak dobrze się czuję tydzien po rozstaniu. A on przybiegl po tygodniu i mowil jak to cierpiał... az mi dziwnie bylo.. teraz ja cierpię a on.. nie wiadomo
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

czy ja wiem czy powinnas płakać, sama wiesz ze to nie był idealny związek, jesteś jeszcze bardzo młoda i zasługujesz na zdecydowanie coś lepszego. Skoro zerwał tak ze swoją eks, Ciebie równiez mogło to spotkac. 

Niby wiemy to wszystko o czym wyżej napisałaś ale człowiek zawsze liczy ,że ten następny związek to będzie ten jedyny,idealny itp.
Gdy tak się nie dzieje to jednak jest to jakaś strata , którą warto przepracować. Ja nie płakałam na siłę tydzień,bo wmawiałam sobie,że tak miało być,jest jak jest i różne tego typu pierdoły 

w sumie nawet nie wiem dlaczego chyba dla zasady ale staram się trzymać jakoś