|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX
ja wtedy w kwietniu miałam taki głupi pomysł, że zadzwonię do niego w jego urodziny (grudzień) i mu podziękuję za wszystko, co dla mnie zrobił (dzięki niemu się nieco rozwinęłam, odważyłam sie zdobywac nowe doswiadczenia itd).. tak już byłam pogodzona z tym.
A teraz w weekend jak się spotkalismy to on do mnie z tekstem, że przed wyjazdem (wyprowadza się za miesiąc) chciał przyjść na siłownię żeby mi podziękować za wszystko bo nigdy nie miał okazji wyrazić wdzięczności (za to że go wspierałam gdy miał ciężko w domu i ze zdrowiem)....czyli też już się pogodził.... |
|
|
|
#3152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A myślisz,że warto przed tym wszystkim usiąść i porozmawiać? Wyrzucić z siebie wszystko to co leży na wątrobie łącznie z tym co czuje ?
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, bo go to zmęczy. Poczuje, że cos wymuszasz na nim i trujesz dupę. On wie, że jesteś mocno za nim. Musi poczuć, że Cię stracił, bo tak to wie, że może mu się odwidzieć w każdej chwili. Szacunek do siebie ponad wszystko! Wiadomo, łatwo mi się radzi, ale na własnym przykładzie wiem, ze facetów nie przyciągają nasze wyznania, tylko poczucie utraty.
|
#3156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dużo mi lepiej jak tutaj z wami wszystko mogę przegadać Chyba wreszcie trzeba wziąć się w garść,bo z jednej strony lubię z nim rozmawiać i wiem że łatwo mi bez tego nie będzie a z drugiej to mnie wykańcza ,a przecież wiecznie tak żyć nie można.
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ruszysz do przodu myśląc, że kontaktem go utrzymasz. Uwierz, że prędzej zauważy, ze Cię nie ma, niż, że jesteś...Faceci wolą zdobywać niż mieć wszystko w garści. Natręctwa nikt nie lubi. Ja ze swoim byłam 7 lat. Codziennie pisaliśmy smsy od rana do nocy, kilka godzin dziennie rozmawialiśmy. Święta, wakacje, zawsze razem i z dnia na dzień musiałam poradzić sobie bez rozmów i smsów. Na początku wypisywałam, wydzwaniałam i nic to nie dało. Frustrowało. Pierwszy raz od siedmiu lat nie słyszałam go od dwóch tygodni! Mam wrażenie, że zapominam jaką ma barwę jego głos. On woli z inną teraz dzielić się swoim dniem, zwierzać i opowiadać. To do niej dzwoni zapytać, jak dzień jej minął, a po tylu latach nie obchodzi go, jak ja się czuję. I wiesz co? BOLI, ale da się żyć.
|
#3158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc urwanie kontaktu to wydaje się być najlepsza decyzja dla nas obojga.
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
On musi zobaczyć, jak wygląda zycie bez Ciebie, by poczuć, czy tak mu pasuje. Jak zatęskni, to uwierz, że choćby skały....to znajdzie Cię i Ci to wyzna. Jeśli brak Twojej osoby będzie mu obojętny, to lepiej, byś to wiedziała, niż żyła nadzieją, że od przyjaźni do związku. MASZ prawo być z kimś, kto będzie Cię chciał i kochał, a on trochę egoistycznie postępuję. Blokuje Cię trochę. Sam pewnie kogoś może poznać wkrótce, a Ciebie trochę trzyma jak koło zapasowe. Póki masz kontakt, nie znajdziesz innego faceta. Jak będziecie mieli być razem, to będziecie. Gwarantuję.
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Zawsze służę radą
|
|
#3163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwierz, że wolałabys, żeby zniknął całkowicie, bo byś wiedziała na czym stoisz, a tak to lipa. Będzie ciężko, ale przestań mu odpisywać i odbierać.
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak utrzymuje to sam nie wie czego chce albo robi tak, aby on przeżył gładko rozstanie (a Ty przez to się miotasz).Jakby moj do mnie pisał to też bym sobie robiła nadzieję, że co to znaczy. Zrobiłby mi kocioł w głowie. No ale moj juz sie pogodzil z tym, że trzeba isc dalej.. tylko ja tak srednio
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko czym tak naprawdę to kochanie jest? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale przecież siłą nikogo do uczucia nie zmusimy Ale to wszystko zagmatwane
|
|
|
|
|
#3172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płakać, że się na starej skarpecie dziura zrobiła? Bo to moja ulubiona skarpeta, zamiast kupić nowe? Coś w ten deseń Poprawiło mi humor.Pogodzę się z czasem, tylko dla mnie to jest przykre, że i tak nie będziemy więcej się znać. Że będzie niedługo bladym cieniem, a był przyjacielem. Cytat:
Ja przynajmniej nie wiem.Bo myślałam, że to, że uwielbiasz z kims spedzac czas, dobrze się z nim czujesz, macie wspolne tematy, żarty, jest troska, wsparcie, przyjaźń, podobacie się sobie...; że gdyby ktoreś wylądowało w szpitalu, to drugie by leciało ze strachem czy wszystko ok; że dążycie ciągle do kontaktu fizycznego, bo to lubicie... to są składowe miłości. Ale my mielismy to wszystko i nie wystarczyło ![]() Bo? Nie było już tych emocji co na początku Bo spowszedniałam ![]() Bo różnice w mózgu męskim i damskim ![]() Bo jak to będzie z kimś innym? ![]() Bo "intuicja podpowiada, że nie jesteś tą jedyną" ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję,że wygra rozsądek bo zawsze byłam racjonalną osobą i myślałam,że nic mnie nie złamie Dopiero przy nim zrobiłam się jakaś "miękka" i jest pierwszym facetem po którym płaczę
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Wam mija dzień? U mnie całkiem ok, ale zapomniałam zapisać się do fryzjera :/ zaraz idę go kina, po już pewnie będzie zamknięty...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Ponadto chcę się zapisać na prawo jazdy, 25 lat na karku a jeszcze nie mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ogólnie słabo
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
To jutro pójdę do szkoły zobaczyć jak tam kursy. Bo ogólnie mam napięty tydzień i nie wiem gdzie te jazdy wcisnę...chyba o 5 rano
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

więc urwanie kontaktu to wydaje się być najlepsza decyzja dla nas obojga.

ale ogólnie słabo