|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
hehe a moze wkleilabys fotki swojej kolekcji...uwielbiam ogladac zdjecia perfum!!!
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje nieszczęście ta sama osoba, u której kupiłam te maluchy wczoraj wystawiła 4 nowe komplety po 20 szt. i to o wiele tańsze (ale i zapachy nie takie znane i piękne), więc znowu mam rozdrapy co z tym fantem zrobić Nałogowiec nie ma lekko...
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację i pewnie dlatego ta niewysoka cena
A jak się nie to...
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i pora, żeby przywitać się z Wami wszystkimi! Codziennie po kilka razy zaglądam tu na forum, ale jakoś tak nie mogłam się zebrać, żeby w końcu coś skrobnąć
Przygodę z perfumami dopiero zaczynam, ale postanowiłam pochwalić się moją mini kolekcją No więc oto ona: Od lewej: 1. Żel pod prysznic i perfumowany żel brokatowy do ciała J'adore 2. Euphoria, której przedstawiać wam nie muszę 3. Eternity Moment C. Kleina 4. Miracle Lancome 5. Ardenbeauty E. Arden 6. Fantasy B. Spears Dodaję też foto flakoników, które właśnie skończyłam ![]() Ale już w poniedziałek czekam na paczkę z pięknymi 3 nowymi zapachami
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
A teraz wklejam zdjecia swojego dorobku. Podzieliłam na fotki, bo na mojej półeczce wszystko jest już: "na kupie". Kolejnośc przypadkowa, bez konkretnego porządku. Jakośc zdjęc tez nienajlepsza, ale mój aparat starał sie jak mógł
W drodze do mnie jest jeszcze jedna flaszeczka i 2 miniaturki.Nie będe robiła listy stanu posiadania, bo zapachy sa powszechnie znane
|
|
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
No i reszta
Na ostatnich fotkach zebrałam wszystko
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1391 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Camila ale u Ciebie fajnie
Łączy nas Black XS, Kenzo Amour i Baby Doll ![]() Ślicznie, wesoło, dziewczęco. Bardzo mi się podoba!
|
|
#1392 | |||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A Elixir czemu poszedł w świat ?Molekuł mam malutko Dziękuję ślicznie za miłe słowo Cytat:
Hehe ![]() Cytat:
!Cytat:
![]() Cytat:
Przy okazji mam pytanie. Czy maniaczce totalnej słodkości spodobałoby się Naomagic ? Czaję się na nie od dawna, nie widziałam nigdzie testera i jestem rozdarta
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O testery faktycznie trudno, bo zapach od dawna w sklepach praktycznie jest nie do kupienia. Ja tez jestem maniaczka słodkosci a jednak ten zapach mi się podoba. Nie jest to zapach słodki, ale bardzo charakterny, jeśli masz ochotę mogę odpsikac Ci odrobinkę i przesłac, wtedy przetestujesz Naomagic
|
|
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwalisz się aktualizacją? Wielka butla Amour, średnia Emporio Lei i mały Agencik ![]() Gratulacje, bardzo ładna, kobieca kolekcja. Cytat:
jest i ma się świetnie, dziś był w użyciu.
|
|
#1395 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Z szeroko otwartymi ramionami powitałabym odrobinkę do testów Cytat:
|
|
#1396 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo ladnie pachnie Twoj debiut na forum ja z tych flaszek ktore masz obecnie mam i uwielbiam Euphorie, ale czekam na probeczke Britney od jednej przemilej Wizazanki i musze tez poznac Arden bo moze byc moze mi sie spodoba ale o ten zapach chyba ciazko bo albo jestem slepa albo nie ma go w perfumeriach ktore odwiedzam.![]() z flakonikw ktore skonczylas mialam Rush2 i czuje ze juz czas do niego wrocic Cytat:
bardzo mi sie tutaj podoba laczy nas Black xs, Light Blue bylo jeszcze niedawno w mojej kolekcji ale polecialo do pewnej pieknej pani poza tym MDCH ktora musi sie wkrotce u mnie znalezc, Baby Doll ktore musi wrocic i jeszcze ilka zapachow ktore przewinely sie przez moja kolekce albo planuje je nabyc w blizszym badz dalszym czasie |
||
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,jak tylko mały synek pozwoli pstrykam fotki.Bywam tu nieczęsto z powodu braku czasu ale oglądam systematycznie i wyjść nie mogę z podziwu.
Póki co postanowiłam pogrupować moje flaszki jakoś tematycznie...choć to dość trudne. 1. Słodko i miękko: L Lolita Lempicka Angel Innocent Be 21 Orlane Elixir des Merveilles Desnuda 2 ga Desnuda Dolce Vita 50 ml Dolce Vita 30ml Elixir Sensuel Chanel Un Bois Vanille Lutens Theorema Organza Indecence Organza Indecence Gloria 15/30ml Gloria 50 ml zapas Nature millenaire YR Belle de Minuit 50ml Belle de Minuit 30/50 ml Alchimie 20/30 ml Oriental Summer Escada Collection Tygrys Kenzo Mystery NC Flowerbomb edt Courtesan Worth Brit edp Burberry The Parfum Charles Jourdan Rykiel sweterek pomarańczowy Euphoria Cinema YSL 2. Zielono i figowo Herba Fresca Fico di Amalfi Premier Figuier L'Artisan Molinard Fleur de Figuier Grain de Folie Gres Eau de Lalique Etra Etro Le feu Light Hermes Ogródek Śródziemnomorski 3. Ambry,kadzidła i orient Laura Mercier Ambra Ambra Etro Ambre Sultan edp SL Black Cashmere Black Cashmere Black Cashmere krem i balsam do ciała Nu edp Scent Scent Sheer Scent Intense Dzing! Mania ( czarna) Mania Mania Tonique Avignon Fendi Asja Opium Fleur Imperiale Time for peace Kenzo 90/100ml Kenzo Flower Oriental Daim Blond SL Feminite du Bois Perles Lalique -na mnie pachną piwnicznie i mrocznie 3.Kwiatowo i owocowo Le Roy Soleil Rosamor Hot Couture edt Nina Nina Ricci Narciso Rodriquez 50ml + 100 NR zapas Nilang Lalique Tendre Kiss Lalique Stella Rose Absolute Pure Poison My Queen ( ulubiony fiołek) możliwe,że o czymś zapomniałam: na wylocie: Jacobs Blush Cynthia Rowley edp Wychodzi na to,że preferuję słodkości oraz kadzidlaki i ambrowce. Zdjęcia niebawem,pozdrawiam ![]() Celine Collection Pastel |
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta twoja kolekcja musi byc cudowna!!!!Gratuluje wszystkich udanych zapaszkow no i czekam na fotki
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Euphorię używam obecnie ![]() Ciekawa jestem nowych nabytków
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Hm jako że w tym roku czekają mnie zajęcia z dość upierdliwą za przeproszeniem na punkcie zapachów asystentką zdecydowałam się na baaaaardzo neutralne i świeże zapachy
Postawiłam na Green Tea E. Arden (mało trwałe ale i tanie), innego świeżucha czyli Sergio Tacchini O zone i tak dla odmiany (zachęcona opiniami z KWC) Salvadora Dali Ruby Lips Zobaczymy co to będzie, bo ten ostatni kupuję w ciemno Fotki tak jak mówię w poniedziałek
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne zapachy - bardzo kobiece ![]() Cytat:
![]() Pearl, już nie mogę się doczekać na fotki Twojej niesamowitej kolekcji. Same wspaniałości i to w jakiej ilości. Mnóstwo zapachów, które uwielbiam : figowce, kadzidła, ambry, orient - te praktycznie w całości, w ogromnej większości miękkości i słodziaki, z kwiatkami i owocami już gorzej, ale chociaż flakony popodziwiam. Chylę czoła i gratuluję!
|
||
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Camila1983 Piękne zapachy Cat deluxe at night, Naomagic, Freya, Mexx Woman, Baby Doll, Miss Dior Cherie, Black XS, Nina są bardzo w moim guście.
Jedynie przyjdzie mi się pożegnać z Midnight Fantasy i Pacific Paradise jednak nie są dla mnie. Mamy sporo wspólnych zapachów.
|
|
#1406 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cóż takiego wyląduje w Twoich łapkach w poniedziałek ?Cytat:
Oj schrupałabym jabłuszko od Niny i truskawki Diora ![]() Cytat:
![]() I figi, i słodkości, i kwiatki, i owoce Masz wiele zapachów, które mam bądź chciałabym mieć. I pewnie jeszcze więcej, których zapragnęłabym po poznaniu Przecudna i bogata kolekcja
|
|||||
|
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór.
Mam na imię Agnieszka. Jestem perfumoholiczką i przedstawiam Wam moją kolekcję ![]() Brakuje w niej jedynie Dolce Vita, na które czekam, ale mam wolny (czyt. samotny) wieczór zatem mogłam swobodnie popstrykać zdjęcia ![]() 1. Moje ukochane Hermesy ![]() 2. Thierry Mugler 3. Różne różności 4. L'Artisany, Diptyque + Miller Harris 5. Masa próbek (wypadałoby usiąść i zrobic z nimi porządek) + odlewki A'la Figue, Tea for Two, Tam Dao, Fleur de Figuier + Demeterki 6. Zapachy Pana Połówka, brakuje Antidote V&R, które czeka w Poznaniu
|
|
|
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aszku ![]() ![]() zaniemówiłam... Oczywiście gratuluje i ten tego chętnie bym podkradła pare zapachów Ci
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I aż mi oczy zawigotniały ze wzruszenia. Tyle cudownych Hermesów, boskie L'Aristany (moja aktualna wielka miłość Moje gratulacje - naprawdę niesamowita kolekcja Aaaa, zapomniałam napisać, że zdjęcia ekstra - super aranżacja!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Moja kolekcja przestaje mieścic się na półce. Musze skombinowac nową, albo nastepną, a moze cały regał od razu najlepiej??
Nie żeby pełnowymiarowe nie robiły wrażenia, ale zawsze ujmują mnie takie maleństwa. I szczerze mówiąc gdybyś nie napisała że to są mini to w życiu bym na to nie wpadła
Na moje nieszczęście ta sama osoba, u której kupiłam te maluchy wczoraj wystawiła 4 nowe komplety po 20 szt. i to o wiele tańsze (ale i zapachy nie takie znane i piękne), więc znowu mam rozdrapy co z tym fantem zrobić

A Elixir czemu poszedł w świat
?
.
!
Mnóstwo zapachów, które uwielbiam 
Moje gratulacje - naprawdę niesamowita kolekcja