![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
I jaka jest Twoja ostateczna decyzja, co kupilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Ja mam z kolei pytanie dotyczace nowego zapachu Lancome Magnifique ? ( reklamuje go Anne Hathaway) czy wiecie moze kiedy będzie dostepny w Polsce ? Szukałam na ten temat informacji i według jednych zródeł ma wyjśc w sierpniu, w innych ,ze we wrzesniu ...Dostałam niedawno próbke w perfumerii i zakochałam się
![]()
![]() |
#1173 |
Kici kici miau miau
|
zapachy Lancome to jest jedna z nielicznych rzeczy ktore lubie w tej firmie
![]() zwlaszcza Poeme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Kupilam
![]() Wybralam sie tam wczoraj z Mama, zeby nie popelnic gafy i w koncu wyszlysmy z dwoma flakonikami. Ja z Hypnose (dla siebie), a mama z Code'm Armaniego dla siebie ![]() Jestem strasznie szczesliwa, wszyscy ktorzy mnie wczoraj wachali stwierdzili, ze to absolutnie moj zapach, a ja czuje sie w nim cudownie, bezpiecznie, seksownie. I rzeczywiscie trzymal sie caly dzien, choc pieknie wibrowal i zmienial sie kazda godzina ![]() Dziekuje Wam badzo dziewczyny za pomoc ![]()
![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hawo napisz cos wiecej o nim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bym wziela jablkowy na Twoim miejscu. Pachnie bardzo przyjemnoe, moze troche syntetycznie, ale na pewno o wiele lzej i subtelniej niz cynamon.
Cynamon zas nie dosc ze sztucznawy to dla mnie jakis taki za mocny, przytlaczajacy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam już nowego lancoma na allegro za 160 zł,komuś chyba na głowę padło. Wolę jednak uzbroić się w cierpliwość i poczekać kiedy będzie dostępny w polskich sklepach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Na zagranicznych stronkach wyczytalam ze ta Mascara w USA w ciagu niecalych 24godzin sprzedala sie w ilosci 200 000 sztuk. Koszt 34 dolary. Byla sprzedawana tylko jeden dzien, w ramach limitowanej przesprzedazy, zas normalna, ogolnodostepna premiera w USA na byc dopiero w listopadzie!
Na ebay oscillation kosztuje ok 25 funtow. Znalazlam foto podobnej maskary Estee Lauder, koszt 30 dolarow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Przyjaciółka KWC
|
Oglądałam jesienną kolekcję Lancome. Cienie w kształcie lotosu mnie nie porwały, kolory nie brzydkie ale to taki drogi gadżet, inne cienie ładne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Iceflower. Cienie to typowy gadzet, ktory ma ciekawym, oryginalnym wygladem zachecic do zakupu. Zawartosc jest mniej wazna, tu stawia sie na opakowania.
O sloniu juz pisalam wczesniej, ze jest obrzydliwy. JT zawsze oceniam pozytywnie, no moze oprocz kilku bardzo ostrych odcieni, z serii neonowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie jak przewalutujesz sobie to wychodzi niska cena;-)
Zobaczymy ile w Polsce sobie krzykna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Widzisz, jak ktos sie nie interesuje, nie czyta czasopism, internetowych serwisow o urodzie, nie wchodzi na strony firm to nie wie.
Ale to tez trzeba miec zaciecie, interesowac sie kosmetykami. Moze te panie nie sa zainteresowane, jest im obojetnie czy sprzedaja kosmetyki, warzywa czy tez ubrania i nie czuja sie zobowiazane do poglebiania wiedzy... I to jest zle, bo skoro pracujesz w perfumerii, to masz obowiazek znac towar i chociaz pobieznie orientowac sie w tym co wchodzi na rynek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczulam sie troche glupio. Bo wiecie, niby dobra rada: mloda studentka radzi drugiej studentce, a wiadomo, ze studenci kasa sie za przeproszeniem nie podcieraja, ale jakos tak mnie to wyprowadzilo z rownowagi. Ja nie mam nic do osob, ktore uzywajaja tuszy tanszych, ale takie wstawki sa chyba nie na miejscu prawda? Ja na ten tusz zbieralam sobie pieniazki odpowiednio dlugo i nic tej pani do tego czy to wydam na lancome czy na rimmela. No ale wlasnie. Juz sie tyle razy Was radzilam i tyle razy mi dobrze podpowiedzialyscie, ze chcialabym zapytac i teraz: Virtuose czy l'extreme? Wiem, ze juz nie chce tuszu pogrubiajacego. Chce ladnego wydluzenia, zeby rzes bylo duzo, by byly takie cieniutkie i dlugasne. L'extreme podobno tak wlasnie dziala, ale z kolei w dougasie mi powiedzieli, ze L'extreme jest na rzesach calkiem niewidoczny:/ Virtuose tez podobno niezle wydluza, jednak powiem szczerze, ze obawiam sie nieco tej podkrecajacej szczoteczki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Kici kici miau miau
|
jak dla mnie Virtuose nadaje sie do dziennego looku i taki wlasnie osiagnelam na swoich rzesach.
o Extreme nie powiem dobrego slowa bo zasychal mi po sekundzie od nalozenia i sklejal. ladne wydluzenie daje nowy tusz EL ale chyba nie ma go jeszcze w polsce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Chyba dlatego najlepiej jest samemu poczytac w internecie na temat danego kosmetyku niz liczyc na pseudoporady Pan w drogeriach.
W bootsie w UK, do ktorego chodze sprzedawczynie sa przypisane do danego stanowiska. Na przyklad jedna stoi przy kosmetykach Lancome, inna przy Estee lauder, Clinique, Clarins czy innych. I one sa przeszkolone w kosmetykach danej firmy, dostaja odpowiednie materialy oraz testery aby sie z produktami zapoznac. Dlatego jak zapytasz o cos, to dostajesz konkretna odpowiedz i porade. Plus probki jesli masz ochote. Taka specjalizacja jest dobra. Nie tylko dla klientek, ale dla firmy. Wyszkoli pracownika i ma pewnosc, ze doradzi on dobrze i przy okazji pokaze firme w dobrym swietle, zwiekszy sprzedaz itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Kici kici miau miau
|
chyba kazde rzesy inne
![]() ![]() Extreme wydluza? ee nieee nie u mnie chyba mnie nie lubia w Lancome ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
![]() ![]() A co do Marionnaud, jak juz sobie tak luzno rozmawiamy, to u mnie w tym sklepie oprocz braku wiedzy jest tez staly brak probek. Czego bym nie tknela, to tylko orginaly szczelnie obklejone, zero probek. Oczywiscie, to z jednej strony dobrze, bo jest pewnosc, ze nikt przed Toba tego nie uzywal, ale jak masz sie zdecydowac na kosmetyk nie widzac go i nie testujac? Dlatego ja o wiele bardziej lubie robic zakupy w douglasie, mimo, ze gusta wiekszosci pan sprzedajacych sa rozne od moich (tak jak pisalam w przypadku moich tuszowych zwiadow ![]() ![]() Ale pare razy w douglasie mi tez dobrze doradzila, np. w wyborze JT, podkladu (nawet bez proszenia probki dostalam). W Douglasie jakos sie bardziej panie do tej pracy przykladaja. I zgadzam sie calkowicie z Hawa, ze powinien byc w perfumeriach podzial, ze ta pani jest od lancome, tamta od diora itd. Wszystkim byloby w ten sposob latwiej.
![]() |
![]() |
#1196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, powinno tak być i u nas ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dimiti, ja kiedys robilam w takim sklepie, w ktorym byly same rzeczy z tzw. szperow z Niemiec, tzw. szwarc, mydlo i powidlo. Pelna prowizorka, sklep bez kasy fiskalnej itd... Co gorsza to sklep chrzestnego tz-ta, udalo mi sie tam kiedys wkrecic na wakacje do roboty, czego ja sie tam nie nasluchalam... Ludzie mi mowili, ze niektore rzeczy to lepsze mozna bylo na smietnikach znalezc... Musialam trzymac fason i nie wdawac sie w dyskusje, ale najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze to co mowili bylo prawda:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.