|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część VII
Super jest ten tor oball. Będzie na gwiazdkę. No i lego duplo wielka budowa i farma pewnie jeszcze jakieś puzzle wpadną, może samochodzik albo brudera jakaś koparka albo traktor. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
U nas strasznie długo trójki idą z kolei. Dolna juz jest, górna się przebiła ale ciagle pcha w tym kierunku palce wiec nie wiem czy go dalej boli czy jak. A może piątek trzeba już szukać Ja nigdy nic nie mogę w tk maxx znaleźć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
U nas masakra z dolnymi trojkami. Od 2 miesięcy się nie mogą przebić. W nocy Nina miała 38,1 i nie spalam pół nocy ze stresu, bo TZet ma goracy okres w pracy a ja mam umowę na okres probny i nie możemy wziąć wolnego. Po nurofenie przeszlo i rano nie było śladu po goraczce. Nie wiem, co to było... Teraz kaszle przez sen :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nic się nie rozwijało :/
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda zdrówka! rozumiem Cię, ja też mam okres próbny. Na szczęście tż w miarę może brać wolne, ale co za dużo to nie zdrowo
U nas w żłobku znów bostonka...mam nadzieję, że nic nie przyniesie... |
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdrówka! Daria często miała zapalenie ucha. Bardzo źle wspominam raz nawet szpitalem się skończyło. U nas 12 zębów. Wszystkie czwórki wyszły w wakacje. Teraz cisza. Trójek nie widać na razie.
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Biedne te nasze dzieciaczki z tymi zębami... nieźle się namęczą.
Bartek też ostatnio gryzie na potęgę i niejednokrotnie gryząc popłakuje. Niby ma już wszystkie zęby ale dalej muszą się jeszcze wysuwać i coś go boli. Ale miałam głupi sen. Urodziło mi się drugie dziecko, tak z zaskoczenia, pieluch nawet w domu nie miałam ani nic przygotowane Ale co najlepsze, przyniosłam je do domu, położyłam, a te wstało i zaczęło sobie skakać tak na dobre 1,5m w gorę jak jakiś gumiś Wczoraj oglądałam też serial, w którym akurat przedwcześnie i niespodziewanie urodziło się dziecko więc to nie moje macierzyńskie zapędy |
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Axn ahahaha hahaha gumis!!!
Maciek w nocy ryk płacz dramat. Pierwszy raz chyba w życiu. Na pytanie co boli mówił auaaaaa i tyle.. Może żeby oby tylko zęby ![]() Ale znów w domu.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie urodzinki będą kolorowe... Mam tak wesoły koszyk z Ali że wygląda jakby jednorożec rzygnal...
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co powrzucalas ? I jak Maciuś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#371 | |||
|
Zakorzenienie
|
heja! jak ja się cieszę na weekend
czuję się jakby czołgi po mnie przejechały przez zapieprz w pracy. Jutro idziemy na jakieś zajęcia muzyczne muzykodrom dla maluchów do 2,5 roku. Axn zapisaliście się może? nam dziś mail przyszedl, że się dostaliśmyCytat:
Cytat:
uuu i jak dziś Maciuś? Cytat:
co zamawiałaś?
|
|||
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Maciuś okejka. Przyszła brzydka kupa i od razu lepiej!
A balony talerzyki kubki mufdinki balony serwetki balony caketoppery balony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze ze Maciuś ok. A na jaki temat się zdecydowałaś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowe urodzinki
po prostu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cisza
ja zaraz poszperam na alli aby na jutro mieć jakiś plan.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
A propos balonów, ma któraś z Was własną butlę z helem? Jak się taka butla kończy, gdzie się ją napełnia? Ile to mniej więcej kosztuje?
Opłaca się mieć własną? |
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na te urodziny będę miała
bo zapłaciłam kupę kasy za Hel rok temu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można kupić. W pracy pamietam dziewczyny kupowały moim zdaniem całkiem spora za około 150 zł. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaszel i katar bez konkretnej diagnozy, mamy "leczyć" objawowo. Kaszel mnie martwi bo jest brzydki a mamy na to stosować inhalacje z nebudose. Temperatury nie ma, więc sama nie wiem, czy we wtorek znów iść do lekarza...Cytat:
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
hej! zdrówka dla dzieciaczków!
Opium jak Luca? Kurde Dejwo ma lekki katar a jutro mamy iść do tego szpitala na badania pod kątem alergii ![]() Na alli jakieś przeceny teraz są podobno? |
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jak nie szykowalas się od tygodnia to może wcale się nie opłacać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, zdrówko dla dzieciaczkow!
My właściwie od piątku świętujemy Niepodległą. Mnóstwo rzeczy się dzieje, także chciałam wsyztsko dzieciaczkom pokazać. Dziś jesczzce oficjalne obchody, Jasio oglądał pokazy z otwartą buzią, a potem wspólny obiad z przyjaciółmi w restauracji, krolowala gesina, jak to na św. Marcina . Piękny, radosny, wzruszający czas, ale dobrze ze jutro wolne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u nas leci dzień za dniem. Hania rano zwymiotowała po mleku. Dwa razy. Potem już cały dzień ok. Wieczorem mleczka nie chciała nie wiem o co chodzi.Zamówiłam pare rzeczy na ali fajne klocki dla Hani a'la duplo. I są kompatybilne z Lego Duplo ![]() Sobie koszule fajną. Balony na urodziny dziewczyn. Pokrowce na krzesła. Kolczyki
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2018-11-11 o 20:58 |
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy za to teraz problem z zasypianiem. Dziś już rekord, B padł o 22.40. Miał 30min drzemki. Ma znowu bunt żeby się w ogóle położyć. Już nawet łóżeczko otwarlismy i nie pomaga. Jak pytamy czy chce spać to kiwa że nie i idzie się bawić. Wynajduje rzeczy którymi nie bawił się od miesięcy. Chyba znowu jakiś skok bo pojawiają się nowości w umiejętnościach. O 22 próbował dziś zrobić piosenkę głowa kolana ramiona na plastikowym koniku.. Ostatecznie odpadł siedząc u mnie na kolanach. Nie wiem jak go zachęcić do łóżeczka ![]() Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Daniel ma problemy ze spaniem też. Tzn. Jak się go pytamy to nigdy nie chce iść spać. Od sierpnia ma otwarte łóżko i teraz wieczorami ładnie zasypia, ale w dzień na drzemke jest porażka. Za bardzo go zabawki rozpraszają... Za to w łóżeczku u teściów lub w zlobku zasypia bez problemu. Ale musieliśmy go nauczyć do otwartego żeby oddać łóżeczko bratu ![]() Zrobiłam dzisiaj z tż pierniki na święta trochę jakby nam się święta pomyliły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() B w dzień w łóżeczku nie zasypia nigdy. Nie ma opcji. Jedynie auto lub wózek mogą go na tyle znużyć. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydają się fajne. I bardzo dużo osób zamówiło. Opinie pozytywne. Hania też nigdy nie zasnęła sama w łóżeczku. A w wózku tylko parę razy
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2018-11-12 o 11:47 |
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do lozeczka to u nas nie ma problemu z drzemkami. Za to zeby spac na noc to jest dopiero tragedia.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Oby nic się nie rozwijało :/

czuję się jakby czołgi po mnie przejechały przez zapieprz w pracy. Jutro idziemy na jakieś zajęcia muzyczne muzykodrom dla maluchów do 2,5 roku. Axn zapisaliście się może? nam dziś mail przyszedl, że się dostaliśmy
co zamawiałaś?

ja zaraz poszperam na alli
aby na jutro mieć jakiś plan.

. Piękny, radosny, wzruszający czas, ale dobrze ze jutro wolne 
nie wiem o co chodzi.
trochę jakby nam się święta pomyliły