|
|
#1861 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Aaaaaa... Marzenka, ja nie wiedziałam/ zapomniałam, że jedziesz do Chorwacji. W zeszłe wakacje była w Makarskiej właśnie. Piękne zdjęcia-jak je zobaczyłam, to mi się łezka ze wzruszenia zakręciła w oku. Te sklasiste plaże i masyw Biokovo Ponoć przyjeżdżają tam raz na czas, ale do hoteli Strasznie zatęskniło mi sie za Chorwacją Zaraz idę zerknąć do Ciebie na profil, może jest już galeria ![]() Cytat:
Zazdroszczę umiejętności kulinarnych Jeszcze w życiu nie upiekłam ciasta, a tak bym sie chciała nauczyć. Tylko u mnie w domu o to trudno...mama jest zabiegana i niezbyt często gotuje Cytat:
Ile jesteście dokładnie razem? Atsenko... moim zdaniem dobrze robisz, ze od początku nie ufasz w 100% i obserwujesz faceta. W końcu to tylko facet i póki go dobrze nie znasz dobrze mieć się trochę na baczności Ale... z drugiej strony żywiąc cały cza jakieś podejrzenia robisz krzywdę sobie i jemu, hamujesz trochę rozwój Waszych relacji, związku... Wszytko z umiarem. i myślę, że siostra może patrzeć na Wasz związek obiektywnie, gdyby widziała, ze coś jest nie tak, na pewno by Ci o tym powiedziała...Uściski, też ostatnio mam trudne chwile w związku...Dziwny dzień dzisiaj miałam i trudny...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O tych nieruchomościach nie wiedziałam Ale jedno jest pewne, te miejsca są przecudowne ![]() Co się dzieje? Edit: Dla chętnych - album skończony i dodany w całości
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nareszcie mogłam Cię zobaczyć! Super wyglądasz Nie było powodu, żeby się bać - a zresztą kogo?? Nas?? ![]() I jakie dłuugie blond włosy... I te widoki
|
|
|
|
|
|
#1864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(czyli nie jest jeszcze z tym moim blondem tak źle... Cytat:
Dziękuję Ci pięknie za wszystkie miłe słowa
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Viruś...STO LAT!!! Spełnienia marzeń, jeszcze bardziej boskich włosów, perfekcyjnego decu, pociechy z Juleczki, wszystkiego naj!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super życzenia, niech się wszystkie spełnią
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I widze, że nie tylko Ty... Wszystko przez ten woolny internet ![]() Bo ja chciałam poczekać do północy, żeby złożyć Marzence życzenia ![]() Marzenko wszystkiego naj i czego tylko sobie zamarzysz! I przede wszystkim pięknych, długich, gęstych i zdrowych włosów ![]() Zdrówko Marzenki |
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci Dorotko pięknie
Cytat:
Pijemy Ja stawiam
|
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo
Jaki smak sobie życzysz ?
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie upiekłam, i raczej nie będę piekła, pewnie coś kupię, ale to jak będziemy z Tż robili urodziny, bo On ma 5 dni po mnie A kiedy będzie jakaś impreza to jeszcze nie wiem .Lewki górą, a jakże ![]() W takim razie spóźnione, ale szczere Wszystkiego Naj, dla Ciebie
|
|
|
#1876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa tu nawet jego fotki Co ja gadam, trzy dni..4 Moja matematyka gdzies sobie fika |
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, kurcze jest mi strasznie miło, że już mi składacie życzenia, dostałam też na innym wątku i na nk, i w ogóle mam nadzieję, że równie miło mi się ten dzień skończy jak i zaczął Muszę Was z przykrością opuścić, co by się Tż, nie burzył (bo nie będzie już tak miło ).Kochane jesteście Czekam z niecierpliwością ![]() Oby ![]() Teraz już na prawdę muszę znikać. Dobranoc i jeszcze raz dziękuję
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Virka-senpai
|
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc i kolorowych snów |
|
|
|
|
|
#1881 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale udało się i pierwszy album mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dajcie sobie czas, porozmawiajcie szczerze. Na pewno się ułoży ![]() Cytat:
![]() Tez chciałabym życzyć wszystkiego co pod słońcem jest najlepsze ![]() Miłego dnia Wam życzę, a ja jadę do babci. (Pewnie się objadać )
|||||
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Virko dolaczam sie do zyczen
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() Wpadłam na chwilkę złożyć życzenia Naszej Marzence Zaraz zerknę do albumu jeśli oczywiście mi to umożliwisz ![]() ![]() Dziś świętuje moja siostra, więc w planach miasto, bo jeszcze prezentu nie mam A leje i grzmi Wracam do gości Dobrze, że jutro już się zmywają |
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Virka wszystkiego najlepszego
Cytat:
) i więcej nie dałam rady. Uważam, że tak krótko żyjace zwierzęta nie nadają się dla dzieciCytat:
Btw. Virka, Agusia - świetne albumy
|
||
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenko i ja dołączam do życzeń. Wszystkiego naj naj naj. Ale przede wszystkim uśmiechu i duuużo duuużo radości z życia
A zdjęcia śliczne- pięknie wyglądasz- a Jula jak zwykle rozbraja ![]() Ja się pozbierałam po wczorajszej migrenie ciężko było dzisiaj będę tylko przelotem bo wieczrem jadę z mamą do rodzinki. Mama potem jedzie do sanatorium na 3 tyg. Wreszcie sobie odpocznę od mojego dużego dziecka
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Marzenko, zdjęcia piękne, ale najśliczniejsze są osoby na nich
Nie wiedziałam, że Mamusia to taka laska, nu nu nu za to, że się nie chciałaś pokazać ![]() I oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieci(Julki i nas ) i TŻ'a, żebyś się potykała w domu o mazidła do włosów , mega gęstych włosów To kiedy imprezka? ![]() Cytat:
Znała go może 2 dni jak nie mniej ![]() Cześć Oddam dziada w tygodniu do serwisu, ale do czasu odwołania będę dostępna tylko tutaj od czasu do czasu Zła jestem niesamowicie ![]() Udanego dnia życzę wszystkim i uważajcie na siebie(klik!)
|
|
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Poza tym, wiem, że dla mojego stwierdzenie "przez żołądek do serca" to najprawdziwsza prawda . On kocha jeść i wiem, że przyszła żona gotować musi . Virko, jakie Ty masz dłuuuugie włosy ![]() Też dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego kochana ! I może mnie ktoś oświecić skąd Wy wiecie, kto ma kiedy urodziny, bo ja zawsze tylko składam życzenia jak widzę, że ktoś składa, a sama nie mam pojęcia kto, co, kiedy .
|
|
|
|
|
|
#1888 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
100 lat Marzenko i niech włos będzie z Tobą
A ja tylko na chwilkę wpadłam, zabiegana ostatnio jestem ![]() I zaraz znowu trzeba mi jechać na cotygodniowy barowy dyżur
|
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Cytat:
![]() Moja koleżanka też ostatnio oddała swoją Nokię do naprawy bo nie chciała jej wysyłać smsów i na tydzień dostała telefon zastępczy - taką wielką cegłę Cytat:
![]() U mnie wczoraj były 3 burze i potem w nocy jeszcze jedna - jak tak kilka razy z rzędu porządnie huknęło i zrobiło się tak jasno jak w dzień - mieliśmy niezłego stracha... Nie mówiąc już o tym, że się obudziliśmy z paniką w oczach ![]() Teraz na szczęście już się wszystko uspokoiło i mam nadzieję, ze burza jak na razie wyczerpała swój limit na pojawianie się w mojej okolicy ![]() Agusia śliczne fotki ![]() Edit. U mnie znów grzmi - chyba zbliża się kolejna burza
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-16 o 16:17 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#1890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że możesz, zaraz wyślę zaproszenie do znajomych, chyba że mnie ubiegniesz
![]() Dziękuję ślicznie Może być i skrzyp i pokrzywa ![]() Cytat:
Zaproszenie przyjęte, oglądanie umożliwione, rzecz jasna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale będą imprezy...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Ponoć przyjeżdżają tam raz na czas, ale do hoteli
Strasznie zatęskniło mi sie za Chorwacją
Zaraz idę zerknąć do Ciebie na profil, może jest już galeria 

Ile jesteście dokładnie razem? Atsenko... moim zdaniem dobrze robisz, ze od początku nie ufasz w 100% i obserwujesz faceta. W końcu to tylko facet i póki go dobrze nie znasz dobrze mieć się trochę na baczności 

A leje i grzmi
Wracam do gości
dzisiaj będę tylko przelotem bo wieczrem jadę z mamą do rodzinki. Mama potem jedzie do sanatorium na 3 tyg. Wreszcie sobie odpocznę od mojego dużego dziecka

Oddam dziada w tygodniu do serwisu, ale do czasu odwołania będę dostępna tylko tutaj od czasu do czasu