|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Twoje najlepiej wydane pieniądze, czyli co okazało się bardzo dobrym wydatkiem?
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;86104912]też taki, tylko zielony. rolki mi się zacinają, poprawy w wyglądzie skóry też nie zauważyłam. wałek nie dla mnie jednak, a byłam napalona jak szczerbaty na suchary
[/QUOTE]Moj sie nie zacina, moze jakis wadliwy Ci sie trafil?
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Twoje najlepiej wydane pieniądze, czyli co okazało się bardzo dobrym wydatkiem?
|
|
|
|
|
#873 |
|
Konto usunięte
|
Mój Ragdoll też mnie rano budzi na pocałunki i ugniatanie szyi
Komend nie zna, ale reaguje na swoje imię, biega za przedmiotami (przynieść nie umie, ale czeka aż mu rzucisz coś znowu :P), a poza tym lubi się ganiać - najpierw ja go je jego, a potem ją się kryje i on mnie szuka Wszędzie za nami łazi, albo siedzi w takim miejscu żeby wszystkich obserwować. Do kibla sama nie chodzę :P A jest miękki jak wata bawełniana :3
|
|
|
|
|
#874 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam nie wiem skąd się wzięło że wszystkie koty chodzą własnymi ścieżkami itp.
![]() Ja mam zwykłego dachowca, na dodatek adoptowanego w wieku 3 lat, więc cholera wiadomo jakie miał życie. I też zawsze wita wszystkich w drzwiach, uwielbia się bawic, ganiac po pokoju, nie odstępuje mnie na krok, tam gdzie ja jest i kot. Leżenie na mnie to jego ulubione zajęcie. Jak się go weźmie na ręce, to zaczyna ugniatać i mruczeć. Jest dużo bardziej absorbujący niż mój pies który był goldenem, więc też teoretycznie potrzebował sporo uwagi człowieka. no ale on nie miał ochoty siedzieć przy mnie non stop. ![]() Rasowiec to pewność danych cech ( chociaż tez nie stu procentowa) ale myślę że sporo się znajdzie dachowców o "psim" charakterze. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2018-11-11 o 12:11 |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem coraz blizej zakupu Lumei IPL (czekam moze cos na BlackFriday bedzie). Mam nadzieję, ze to będą dobrze wydane pieniądze
Chyba, ze jeszcze mi w tydzień przejdzie chęć ;-)
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Jest gdzieś moze jakis wątek o tych depilatorach? Widzę, że jest ich sporo i różnych firm a nie wiem czym się różnią i na co zwracać uwagę.
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792347&page=21
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach jak mi dziecko podrośnie (żeby mogło samo wyprowadzać xD) samojeda albo ragdolla właśnie. Bo puchate i miłe ♡
|
|
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Dalekosiężne plany jak widzę
![]() Ja mam już pieseła kłaczącego i kota już bym chyba nie zniosła. Poza tym jak tu wypuszczać psa na dwór tak, żeby nie wypuścić kota? (koty wychodzące raczej prędzej czy później kończą pod kołami) No i tak a propos tego kłaczącego psa zaczynam doceniać wydatek w postaci Dysona V8 - jeszcze nie mam go za długo, ale małpa kładzie się pod naszą nieobecność na kanapie zostawiając po sobie kłaki, a Dysonem usunięcie ich nie sprawia problemu... Poza tym - wreszcie koniec z ciągnięciem za sobą odkurzacza i przepinania kabla Mam nadzieję, że podtrzymam tę opinię za jakiś czas! |
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzeniona
|
Ja Was podziwiam z tą sierścią. Zwierzaki kocham, wychodzenie na dwór i karmienie to nie byłby problem, czyszczenie kuwety przeżyję, ale sierść niestety irytuje mnie okropnie. Nie zniosłabym, że siadam na kanapie czy gdziekolwiek i wiecznie mam ubrania w kładkach. Dlatego niestety jak bym miała zwierzaka to takiego, który możliwie najmniej gubi włosy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86106088]Ja mam już pieseła kłaczącego i kota już bym chyba nie zniosła. Poza tym jak tu wypuszczać psa na dwór tak, żeby nie wypuścić kota? (koty wychodzące raczej prędzej czy później kończą pod kołami)[/QUOTE]
kłaczący pies (border collie) i dwa koty, równie mocno kłaczące, chociaż dachowe |
|
|
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
Nie uciekają Ci przez płot?
Zresztą, ja nawet nie mam co rozmyślać nad kotem, raz, że sama jestem psiarą, tż też i nie cierpi kotów, a o psie z alergią na samo słowo "kot" nie wspomnę xD |
|
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86106139]Nie uciekają Ci przez płot?
Zresztą, ja nawet nie mam co rozmyślać nad kotem, raz, że sama jestem psiarą, tż też i nie cierpi kotów, a o psie z alergią na samo słowo "kot" nie wspomnę xD[/QUOTE] Zasieki mam, dostosowane pod koty
|
|
|
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie się dowiedziałam, że na allie dziś szał promocji z jakiegoś ichniejszego święta i szaleję
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Ten miesiąc to finansowy dramat dla mnie.
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie znać kiedy dotrą do Was zamówienia, bo koleżanka zamawiała rok temu w tym dniu i mieli tyle zamówień, że dostała przesyłki pół roku później.
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Chiński dzień singla podobno
Rozglądałam się właśnie za takim małym ręcznym odkurzaczykiem do ogarniania nie wiem blatubw kuchni itp.ale nie umiem się na nic zdecydować...
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje najlepiej wydane pieniądze, czyli co okazało się bardzo dobrym wydatkiem?
Moje najlepiej wydane pieniądze:
- Kindle Paperwhite 3 - wymieniłam z modelu classic 4. Och, jakie to cudowne uczucie czytać w nocy bez światła ![]() - iPhone 6s Plus - przesiadka na system iOS to cudo. Nigdy więcej androida! - pufa gamingowa do konsoli - wreszcie możemy się z tż walnąć razem przed TV, a nie januszowac na krzesłach - lampa elektryczna do świec zapachowych - jednoknotowce mi niestraszne! Czuję teraz każdego Yankee - kominek elektryczny do wosków - włączam i nie przejmuje się brakiem zapachu po 2-3h Do szczęścia brakuje mi jeszcze na ten moment: - zmywarki - samoobsługowego odkurzacza/robota - nowego TV (Smart tv) - suszarki do prania - ekspresu do kawy Wysłane z iPhone'a
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam ze 3 lata temu Lumeę i żałuję. Mam ciemne włoski, a rezultat mnie nie zachwycił.
|
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie pamiętam, ale na pewno nie był to najnowszy wtedy model. Mimo wszystko nie sądzę, żeby model, który wyszedł rok czy pięć lat później i różnił się nakładkami, a być może i ilością błysków, zdziałałby więcej.
|
|
#895 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
) na windowsa, wtedy Lumia 920 byla moim ulubionym telefonem, potem mialam kilka androidow, kolejna Lumie, ale jak sie okazalo, ze moja Lumia w Australii nie lapie zasiegu, to (po krotkich przejsciach z Samsungiemmojego meza) wrocilam do iPhone'a i to byla moja najlepsza decyzja, od roku mam iPhone'a 7+ i go uwielbiam.Suszarka do prania jest niezastapiona zima, teraz zaczelam suszyc pranie na balkonie, bo zimowy rachunek za prad byl troche przerazajacy
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam balkonu. Muszę suszyć w kuchni. Jesienią/zimą jest dramat, bo nic nie schnie i mieszkanie mi wilgotnieje... Ale tak się teraz zastanawiam i nawet miejsca nie mam na suszarkę... Mam bardzo małą łazienkę, a do kuchni nie ma gdzie upchnąć, jak wejdzie zmywarka Wysłane z iPhone'a
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odnośnie suszenia prania-ostatnio słyszałam o zwykłej suszarce (takiej rozkładanej), która podłącza się do prądu i pręciki grzeją. Może to rozwiązanie dla osób, którym nic w domu nie schnie?
O suszarce tej mówiła niedawno Justyna z loveandgreatshoes w jednym z filmików. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę jak kaloryfer, bardzo ciekawe.
|
|
|
|
|
#900 |
|
Konto usunięte
|
Trochę nie, bo na kaloryferze jak coś powiesisz to się suszy na całej wysokości kaloryfera, na całej jego powierzchni, a na takiej suszarce będzie się suszyć tylko przy pręcikach, no chyba, że położysz np. bluzkę poziomo a nie powiesisz pionowo, ale to można ze 2-3 ubrania tak położyć i to wszystko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

[/QUOTE]

Komend nie zna, ale reaguje na swoje imię, biega za przedmiotami (przynieść nie umie, ale czeka aż mu rzucisz coś znowu :P), a poza tym lubi się ganiać - najpierw ja go je jego, a potem ją się kryje i on mnie szuka 

Czuję teraz każdego Yankee
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
) na windowsa, wtedy Lumia 920 byla moim ulubionym telefonem, potem mialam kilka androidow, kolejna Lumie, ale jak sie okazalo, ze moja Lumia w Australii nie lapie zasiegu, to (po krotkich przejsciach z Samsungiemmojego meza) wrocilam do iPhone'a i to byla moja najlepsza decyzja, od roku mam iPhone'a 7+ i go uwielbiam.