|
|
#3271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX
Cytat:
Ja bardzo długo naiwnie wierzyłam, że mi się uda jakoś jego z tego wyrwać, że będę jakimś antidotum na jego problemy ale się skończyło tak, że doszliśmy do ściany, której nie potrafiliśmy przebić. Wiem, że on chodzi na terapię i stara się z tego wyjść i mam nadzieję, że się uda, bo chciałabym żeby w przyszłości był szczęśliwy ale ja już chyba nie mam siły walczyć z jego "demonami"i wiem, że dopóki on sam się z nimi nie upora to nikt nie da rady. Tęsknię za nim okropnie ale jak do głosu dojdzie mój rozsądek, a nie tylko złamane i stęsknionie serce to wiem, że dobrze się stało.
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
Jakiej muzyki sluchacie w tym czasie kiedy jest gorzej? Mi sie akurat Kortez na spotify wlaczyl. No masakra
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie słucham niczego, bo znając życie wybieralabym same smutne piosenki i tylko bardziej się dolowala :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie słucham niczego, telewizji też unikam,bo zaczęły się świąteczne reklamy które za bardzo mnie dołują... Czytam dużo książek. Głównie kryminały
|
|
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
Napisał,od piątku była cisza, a wiadomość brzmi tak: Dlaczego się do mnie nie odzywasz?? Niby dlaczego bym miała skoro podobno nie jesteśmy razem...
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Rozstanie z facetem XXXIX
Bajeczka czyli takich jak moj ex I Twoj facet jest wiecej.. ehs..
Ale moge Cie pocieszyc.. jestem kolejnym przykladem tutaj, ze po takich toksycznych zwiazkach, przy pomocy terapii spotkalam kogos kto calkowicie jest dla mnie moj ex, dzieci nie slubu nie, traktowal mnie jak przedmiot.. wchodzac z nim musialam byc ubrana pod niego.. bo bylam dobra partia A obecny ma dziecko z poprzedniego zwiazku, wiec automatycznie stalam sie macocha o slubie mi brzeczy juz za uchem nie on a i Jego rodzice tez
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisałaś mu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ja z kolei po tym piątku na siłowni dalej jestem poskladana. Poszłam spać o 22, męczyłam się w nocy, wstałam o 10. Kolejny dzień będzie dziś wyrwany z życia... i to wszystko przez to, że ex się pokazał i się przypomniał... Masakrycznie boli, bo w pon zapewniał o swojej przyjaźni, że on musi się mną opiekować skoro tak przeżywam (dlatego kontakt pisany/tel jest dopuszczalny), zdawał się rozumieć mój ból... Po czym przychodzi, czym pokazuje mi, że to było tylko gadanie, skoro w nosie ma moje uczucia i ważniejsze jest, by trening był zrobiony... no nie wierzę, że taki się okazał... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze resztki godności, może już niewiele ale jednak coś jeszcze zostało
|
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dopiero jutro... już bym chciała dzisiaj coś ze sobą zrobić.. Zastanawiam się czy iść do kina, bo zdechnę cały dzień w domu, ale nie wiem, nie chce mi się
|
|
|
#3282 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dziś totalnego doła. Raz jest mi lepiej, a raz gorzej. Czuję w sercu taką zazdrość, ból...
|
#3284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Ci powiem, że jak od piątku nie rozmawialiśmy przez telefon to jakoś mi lżej, chociaż tak jak pisałam wczoraj się odezwał wielce zdziwiony dlaczego ja się do niego nie odzywam ??
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na horrorze w kinie, nuda, 2,5h zdychalam. Głodna jestem, wracam do domu i pewnie dalej będę przeżywać...
|
|
|
#3287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Suspiria
|
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Też chodzę na terapię do wspaniałej kobiety i jakieś efekty widzę na pewno, ale to dopiero początek.
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś plany na jutro macie? Ja jutro fryzjer, w środę siłownia (mam nadzieję, że znowu nie przylezie...) i kino (sama!). W czwartek chyba pójdę w końcu zapisać się na prawko, tzn dowiedzieć się w ogóle co i jak, żeby mi godziny kursu pasowały w ogóle po pracy... a w piątek pójdę do studia tatuażu też zapytać haha wielkie plany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w ciągu dnia takie okresy, że jestem zmotywowana do działania - np teraz, a za chwilę oklapnę... najgorsze są chyba poranki, jak się budzę rano to normalnie w depresji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- U Ciebie ile czasu minęło? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze to będą chyba święta... brr nie chcę nawet o tym myśleć
|
|
|
#3296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja teraz siedzę z farbą na głowie Jutro mam zajęcia na uczelni,a w środę wolne więc pójdę wtedy na siłownię,czwartek rano ostatnie jazdy przed egzaminem . Na co tym razem się wybierasz do kina ??
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrzuty, co robiłam nie tak przez siedem lat związku. Raczej mało miłe rzeczy. Nie wiem po co.
|
#3298 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Mój jak się odzywa to "niestety" jest miły i chyba dlatego tak mi smutno po rozmowach z nim,a bez rozmów znacznie lepiej
|
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam kartę unlimited (chodziliśmy raZem...) także korzystam A Ty jaki kolor na głowie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

Ja bardzo długo naiwnie wierzyłam, że mi się uda jakoś jego z tego wyrwać, że będę jakimś antidotum na jego problemy ale się skończyło tak, że doszliśmy do ściany, której nie potrafiliśmy przebić. Wiem, że on chodzi na terapię i stara się z tego wyjść i mam nadzieję, że się uda, bo chciałabym żeby w przyszłości był szczęśliwy ale ja już chyba nie mam siły walczyć z jego "demonami"i wiem, że dopóki on sam się z nimi nie upora to nikt nie da rady. Tęsknię za nim okropnie ale jak do głosu dojdzie mój rozsądek, a nie tylko złamane i stęsknionie serce to wiem, że dobrze się stało.

Mam jeszcze resztki godności, może już niewiele ale jednak coś jeszcze zostało 

haha wielkie plany
Ja mam w ciągu dnia takie okresy, że jestem zmotywowana do działania - np teraz, a za chwilę oklapnę... najgorsze są chyba poranki, jak się budzę rano to normalnie w depresji 
ja mam kartę unlimited (chodziliśmy raZem...) także korzystam