|
|
#391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas były sterydy antybiotyk. W środę lekarz mówi że dziecko zdrowe w nocy z czw na pt dziecko temperatura smarki po pas... Cały weekend cień dziecka gorączka itp... Szału dostaje. Czy ja nie mogę mieć tygodnia żeby on był zdrowy i nie kaszlal.. Normalnie by cała rodzina spała. Nie. 2 dni inhalator był schowany. Dwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cinamon rodzisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prdl, B poszedł spać o 23.30. Usypianie/wyciszanie od 19.30.
W piątek 21, w sobote 22, w niedziele 22 i wczoraj 23.30. Kompletnie nie mamy wieczorów więc nie mam kiedy zrobić w domu czegokolwiek, obiadu czy coś. Czuję się jakby walec po mnie przejechał. Nie wiem już co z nim zrobić, nic nie pomaga. Boi się zasnąć i broni przed tym z całych sił. Robi wszystko żeby tylko nie zamknąć oczu. Wynajduje na chama zabawki, którymi pół roku się nie bawił i nie odpuszcza. Ostatecznie znowu o 23 puściliśmy bajki żeby go zamuliło
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania jednak jakaś jelitówka chyba. Ostatnio wymioty. Ale tylko rano. Od wczoraj dziwne qpki.
|
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostajesz z Młodym w domu czy macie pomoc babci? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Biedny B ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W Rossmann -25% na zestawy Duplo po zeskanowaniu kodu
Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2018-11-13 o 10:23 |
||
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pomyśleć, że jeszcze tydzień temu było mleko -> zęby -> książeczki -> pucio śpi -> bartuś idzie spać? zaprowadzisz za paluszek? -> i b zaprowadza do pokoju, kładłam go, parę minut i zasypiał ![]() Z dnia na dzień schemat upadł. |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd masz takie info?
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to mija i potem znów jest ok.
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej z grup na fb. Dziś rano kupiłam Duplo, więc na 100% kod działa
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kod mam właśnie sobie pobrałam z jednej stronki
|
|
|
#404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rozwarcie na 1 palec, w porywach na 2. I zaczynają się bolesne skurcze, więc mam nadzieję, że już niedługo! ![]() Zdrowia dziewczyny dla Waszych maluchów, bo widzę że dużo chorych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Axn a opcja zeby gdzies przeniesc lozeczko? w inne miejsce? do lazienki, no nie wiem. Moze o to chodzi? Sama nie wiem, strzelam na slepo.
U nas jedzeniowa sinusoida sie poprawia chwilowo. Wczoraj jadlam kanapki z salami z czosnkiem i z majonezem i mi L wyrwal z reki i zjadl dwie. Z inna wedlina nie chcial. Musialam isc do sklpeu po wiecej salami :P Takze no, dieta wspaniala. Ale chodziac cos je. |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! My w szpitalu od wczoraj na alergologii...ja pitole serio w 1 dzień albo max 2 wszystkie badania by zrobili...a tak w czw wypis. Wczoraj wziewne...cos tam wyszło nam. Dziś usg na refluks ale ok, jutro nie wiem a w czw w dniu wypisu testy pokarmowe. Dejwo szaleje. Wczoraj usnal o 22:30 krzyczał i piszczal z radości...cos tam komentowalbpo swojemu. A to już cisza nocna, ja wkurzona bo już na pysk padalam. Teraz odsypia
aha i od wczoraj kaszel suchy i lekki katar :/
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też jedzeniowa odmiana znowu. Niedawno mało co chciał jeść a teraz je chyba więcej niż ja. Np w weekend na śniadanie 2 duże kromki chleba, pół serka wiejskiego, kiwi i jeszcze mleko ![]() Rano ma ogromny apetyt, potem w ciągu dnia na szczęście słabnie. |
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fantazja a możliwe że kaszel od testów? Jak bada się zwiewne? Do nas przyszedł oczyszczacz... Zanieczyszczenie 300 masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do mnie pytanie, ale od zeszłego roku mamy XiaoMi i spoko nawet.
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilismy 2 urzadzenia: oczyszczacz i nawilzacz w 10dni doszedł oczyszczacz![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- dziekuje Ci bardzo dobra kobieto
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bardzo bo pojedyncze pokaslywania miał jeszcze przed testami, a wzmozylo się ok 5 rano. Ale tu duchota i suche powietrze...nawet mnie dusilo przed spaniem :/ Macie link do tego oczyszczacza? Ile taki wynalazek? |
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po ile są filtry?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#417 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj dzień rozpoczął się kiepsko. Janek szalał, aż w końcu przyłożył w kant drzwi i rozcial sobie skórę na czole. Udało się jakoś zatamowac krwawienie, popsikalismy octeniseptem, oczyscilam i przykleilam te plasterki ściągające. Mąż zadecydował, że pojedziemy do szpitala, żeby zobaczyli czy nie trzeba szyć. Na szczęście okazało się, że nie jest to konieczne i plasterki dadzą radę. Janek dzielny chłopak, trochę popłakal zaraz po uderzeniu i dalej chciał biegać oczywiście. Nic nie uczy się na błędach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
, ale no widocznie tyle teraz potrzebuje. na pewno je więcej niż nasza 5latka. Panie w zlobku też w szoku o te ilości, to im mówię, że po powrocie do domu je następny obiad, to się śmieją. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugim obiadem w domu np zależy od tego co je na podwieczorek w żłobku. Jak jest jakaś galaretka czy kisiel to jest bardzo głodny i zjada bardzo dużo a jak dostają kawałek ciasta to je o wiele mniej już ![]() Co do naszego zasypiania sprawdzaliśmy wczoraj problem z ciemnością ale to chyba nie to a szkoda bo to chyba najłatwiejsze. |
|
|
|
|
|
#419 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozważcie może konsultacje u specjalisty snu ? Może ona zobaczy problem gdzieś którego Wy nie dostrzegacie. Ciężki temat. Może ma jakieś koszmary w nocy i dlatego nie chce spać. Bo mu się sen kojarzy ze strachem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Zdrówka dla Janka oby obeszło się bez blizny my już mamy dwie. Jedna na brwi a druga na brodzie... I zazdroszczę apetytu Janka. Chociaż u nas już i tak lepiej. Ale je raczej swoje standardy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
A ja tez mogłabym prosić o linka ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Ale dostaną kasę dopiero za trzy dni pobytu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie on się właśnie boi zasnąć z jakiegoś powodu. Broni się przed samym faktem zaśnięcia na noc. Nieważna jest lokalizacja. Broni się tak samo siedzac u nas na kolanach czy leżąc/bawiąc się na łóżku. Jak tylko zamykają mu się oczy to od razu się otrząsa i stara czymś zająć. A że swoje łóżeczko jednoznacznie kojarzy ze spaniem, nie chce w nim być. Jak zaśnie to widać, że coś mu się śni bo rusza nóżkami czy rączkami. Ale ogólnie to śpi bardzo spokojnie. Jak go położymy tak 2-3 razy się przewierci na drugi bok i musimy go rano budzić. W nocy nie popłakuje, wstaje w dobrym humorze. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

właśnie sobie pobrałam z jednej stronki
rozwarcie na 1 palec, w porywach na 2. I zaczynają się bolesne skurcze, więc mam nadzieję, że już niedługo! 
aha i od wczoraj kaszel suchy i lekki katar :/
masakra.