|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Witajcie
![]() Podpisaliśmy wczoraj umowę z zespołem Troszkę podnieśli cenę od wesela mojego brata, no ale już trudno, warci są tych pieniędzy. Martucha paznokietki wyszły bardzo ładnie i delikatnie. Też od jakiegoś czasu noszę tipsy, troszkę dłuższe niż Twoje i dla mnie jest to niesamowita wygoda, bo nie muszę co drugi dzień ich malować, tylko mam spokój na 2-3 tygodnie. Nie lubię mieć krótkich paznokci, a swoje mi się łamały, więc żele są dla mnie dobrym rozwiązaniem i nie widzę w tym nic tandetnego. I też uważam, że z takimi paznokietkami ręka wygląda bardzo kobieco i elegancko. Rybulko czy mogę spytać ile pokojów będziecie mieć do dyspozycji? Wejście będziecie dzielić z dziadkami, czy będzie osobne? |
|
|
|
#4562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rybulko ty chyba z Rybnika jestes jak u ciebie? bo u mnie byla strasza burza.. a jak mowili ze traba nad ryybnikiem to odrazu sie wystraszylam co z toba...
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy slub o 17 a do sali 25 km wiec wesele zacznie sie ok 18.30-19...zobaczymy jak to wyjdzie.dziewczynki- jaki alkohol tzn wodke bedziecie miec na weselu?? bo my pomyslu nie mamy.... |
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba chce sobieskiego
ja się nie znam może Wy cos polecicie
|
#4565 |
|
Rozeznanie
|
ja się na wódkach nie znam, pewnie nasi tatusiowie uradzą, co kupić
w końcu oni znają lepiej gusta gości niż my
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny musze sie wam tu wygadac bo mnie szlag trafi zaraz
![]() powiem wam, ze wczoraj byl okropny dzien normalnie az jestem załamana. no wiec tak... wczoraj o czym wiediząłam od 2 tygodni byly zwolnienia bo konczy sie juz sezon w tej firmie i nie potrzebna im była juz praca na zmiany wiec połowe ludzi wywalili. zostali praktycznie sami faceci i garstka dziewczyn. mnie oczywiscie wywalili tez. nie bylabym tym tak bardzo załamana gdyby nie dwie rzeczy. po pierwsze przez cały czas na mojej maszynie robilismy najwiecej zamówien, zachrzaniałam tam, ze az nie mialam czasu sie po nosie podrapac, dostałam nawet jako jedyna pochwałe od szefa i co?? wiecie kogo zostawili?? Mery(siostrę TZ), której maszyna sie non stop psuła i która wiekszosc czasu sie nudziła a nie pracowała poprostu poszułam sie okropnie. widac ze nie o jakos pracy chodziło w tej firmie. a o co?? otóz Mery zawsze miała bluzki z dekoldami i szef przychodził i czesto sie na nia patrzył. teraz ludzie z firmy gadają ze ją zastawił bo lubił jej w dekold zaglądac. (o czym jej powiedziałam hehe ) no cóż... mówie wam taka niesprawiedliwosc ze szok a po drugie nad czym tak bardzo ubolewam to to, ze nie bede pracowała juz z kamilem a tak bardzo sie cieszyłam z kazdej wspólnie spędzonej przerwy z nim. a tym bardziej, ze teraz wszyscy pracuja w tych samych godzinach wiec non stop bym była z nim. razem bysmy jechali i wracali do pracy ach.. normalnie marzenie. od poniedziałku biuro ma mi szukac innej pracy i mam nadzieje, ze szybko cos znajdzie bo oszaleje. wczoraj jak wróciłam do domu to chyba godizne czasu do 2 w nocy lezałam i płakałam a Kamil mnie pocieszał ale dzis mój humor wcale nie ejst lepszy. a wiecie ta jego siostra wczoraj jak ja znowu harowalam przy maszynie podchodzila i mówila jak fajnie bedzie teraz bo bedzie z TZ moim jeździła do firmy, albo :ciekawe z kim bede przy maszynie robila"?? i do mnie z tekstem ze przeciez powinnam sie liczyc z tym ze ktos odpadnie. normalnie jak nie wytrzymałam 9az mój operator maszyny jej powiedział aby nie wkurzała ludzi ) to jej wygarnełam ze widocznie mogłam sie opieprzac tak jak ona a nosic bluzki z dekoldami i bym została bo widocznie nie o jakos pracy tu chodziło. na co ona złapała focha. ale mam to gdziec. a za godizne znowu podchodzi do mnie i ze jej przykro po tym co jej powiedziałam hehe.
|
|
|
|
#4567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytałam też wcześniejsze Twoje wiadomości odnośnie siostry Twojego TŻ-uważam, że nie należy się wcinać między rodzine, nigdy nie wygrasz, choćby siostra TŻ była naprawde zła...to Ty wychodzisz wtedy na kogoś złego.Odnośnie pracy, fakt może to troszke niesprawiedliwe, ale takie jest życie...może znajdziesz lepszą prace, a siostra TŻ i tak z tego co pamiętam jedzie we wrześniu czyli niebawem...a ocenianie jej odnośni dekoldów itp. nie jest dobre, świadczy tylko o tym jak jej nie tolerujesz...a plotki mówiące w fabryce to brednie...sama pracuje w trzeciej fabryce w Anglii i wiem jacy są ludzie i co potrafią. |
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka te plotki to słowa ludzi z firmy ja jej tylko powiedziałam co inni myslą zaznaczając ze to nie moje słowa. niestety ale wkurzało mnie to jak przychodziła do mnie na stanowisko i mówiła jak to super, ze ona została. ekstra, niech sie cieszy ale po co mi to mówic?? jesli wiedziała jak jestem podłamana??
niestety ale zależało mi na pracy razem z TZ i dlatego tez taki mój humor...dlatego nie czuje sie jak "rozkapryszona dziewczynka" ale jak zawiedziona i mega wkurzona osoba, która doswiadzczyła niesprawiedliwosci i smutna, ze nie bede pracowała juz z TZ. teraz to juz nie wiem kiedy bedziemy sie widzieli a co do jego siostry nie sadze abys była obojetna gdyby siostra (jesli ma) twojego TZ non stop gadala ci teksty typu: jesli nie bedzie tego slubu to co?? nic sie przeciez nie stanie, ze TZ nie jest jeszcze gotowy na powazny związek itp. juz nie chce mi sie wszytskiego opisywac bo pisałam o tym wczesniej. a jego siostra zostaje tu do konca wrzesnia bo od października idzie na studia. |
|
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz najwazniejsze aby biuro mi znalzło inna prace jak najszybciej abym nie siedziała sama w domu bo sie zanudze hehe plusem jest to, ze jak sie nie pracuje to sie nie płaci tu za mieszkanie wiec to tez w pewnym stopniu jakas oszczędnosc (boz a tydzien 60 euro sie płaci) teraz czekam na TZ az wróci z pracy (0 13 ma byc) i dzis przyjada do nas jego koledzy (tez do pracy przyjechali) wiec pakunki z Polski beda aaa i w koncu bede mogła z TZ pogadac (chyba, ze koledzy od razu po 13 sie nam zwalą) i dzis ma byc wielkie picie juz obiecałam TZ ze sie nawale hehe a ze jestem mega niewyspana to czuje, ze mało mi dzis potrzeba
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane PM2009
. Za oknem okropna pogoda, niewiem jak u was ale u mnie pada . a ja siedzę przed kompem i tak się zastanawiam (wiem że to troche wczesnie) nad kolorem dekoracji sali. macie jakieś swoje typy????
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie upał
i wiecie co zauwazylam. ze te słonko inaczej opala niż w Posce. to znaczy wystarczy max 30 min a ja juz brazowa jestem 9w Polsce na czerwoni sie opalałam) i słonce nie jest takie wsciekłe ze wytrzymac nie mozna ale najlepsze to było jak wieszalam tydzien temu prnie i mowie a podwine sobie spodnie i na 10 min usiąde w ogrodzie i po dosłownie 10 minutach miałam połowe nóg brazowych masakra. wyglądałam jakbym miała ponczochy na sobie hehe wiec szybko sie w kostium przebrałam![]() co do sali to moja juz jest udekorowana w kolorze złoto-bordowym
|
|
|
|
#4573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to super!!! Pakunki z Polski, oj to świetna sprawa i wielka radość, aż Ci zazdroszcze upij się, nieważne czy z żalu czy z radości, po prostu daj na luz, czasem to jest potrzebne U nas pogoda w "kratke" typowa angielska. buuuuuuuu. nie wiadomo jak się ubrac!!!!!!!! Cholerka
|
|
|
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was moje drogie!
Dziękuję jeszcze raz za wsparcie! Jesteście cudowne! <chyba już to pisałam ale komplementów nigdy za wiele >Odnośnie mojej sytuacji: wczoraj cały dzień bawiłam się u babci na imieninach, piłam pyszneeee winko i rozluzniłam się nieco. Tylko jedno co mnie wkurzało, to pytania:"Gdzie Twój narzeczony?" Doszłam do wniosku, że niezłe z niego ziółko jest, no ale jak sobie chce. Poczekam.Madzia przykro mi, że taka sytuacja u Ciebie wynikła. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo niesprawiedliwość zawsze będzie na tym świecie. Ale pomimo wszystko nie powinnaś oceniać osób, które zostały. Tak po prostu się stało i już. Możesz mieć satysfakcję, że dałaś z siebie wszystko i że pieniądze są uczciwie zarobione. A poza tym to pomyśl, że nic nie dzieje sie bez przyczyny i ta niefortunna sytuacja może zaowocować sto razy lepszą pracą za lepsze pieniądze. A widywanie się z TŻ.. cóż..dążenie do celu wymaga poświęceń niestety.
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale taki mam plan hehehe jest to folwark z dużym dziedzińcem, starymi wozami, saniami itp. cały wystrój jest w takim stylu hmmm ciżka sprawa :d będzie, ale co tam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
staram sie szukac pozytów tej całej sytuacji:0 własnie z mama przez skypa godzine rozmawialam i mnie to tez troche na duchu podniosło. a w czoraj TZ konczył prac o 21 i wiedzialam, z ejest mega zmeczon y (bo pracuje 13 godzin dziennie) ale o 22 napisalam mu smska ze mam doła i zeby na mnie poczekł jak moze (bo jak wracam to on spi) i wiecie wracam do domku o 24.40 a tu TZ w drzwiach stoi tak mi sie miło zrobiło. wziełam szybki prysznic tylko i sie połozyłam do niego . oczywiscie od razu był płacz. TZ mnie pocieszał do 2 w nocy. nie sądze aby był wyspany dzis w pracy bo o 7 wychodził juz z domu.
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawialam nad biało różowym ale to tak trochę dziewczęco i komunijnie. teraz myśle nad biało zielonym ( zielony to moj ukochany kolor) co sądzicie.? gdyby to była wiosna pasowało by w 100% takie świeże kolorki....
|
|
|
|
#4578 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to sala będzie w stylu średniowiecznym (jakies takie flagi czy cóż) cała sala jest w czerwonej cegle (uwielbiam coś takiego) i coś ona toporami jest przystrojona no coś w ten deseń Pokaże Wam zdjęcia: 1 - to nasza sala 2- pokój na noc poślubnąCytat:
|
|
#4579 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten różowy za to fuuuuj... masz rację- komunijnie lub jak w domku dla Barbie![]() Cytat:
ja bym jeszcze grube, niskie świece na stołach ustawiła, w szklanych tubach
|
|
#4580 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że będzie jakoś tak inaczej z tymi flagami Pomysł ze świecami wykorzystam, dzięki!
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla porównania różowy i zielony( tylko ja bym chciała bardziej żywy zielony coś w stylu 3 zdjęcia) |
|
|
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Trzecie zdjęcie świetnie reszta taka sobie. Fajna spokojna, delikatna zieleń. Mnie sie podobają też jasne, ciepłe brązy.
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
powiem, ze tez byłam zaskoczona. i powiedział"nie martw sie kochanie. zobaczysz, jeszcze bedziemy razem pracowali
" kocham go![]() no własnie dlatego tym bardziej tego nie rozumiem. a w formie wiedzieli kto do kiedy zostaje.
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
pani fotograf mi odpisała ale boję sie otworzć maila
odpisała, że termin wolny ale rezerwację będę dopiero w marcu 2009, ceny nie napisała, może jeszcze sama nie wie ![]() Magda oamiętaj, ze siostra to siostra-rodzina a Ty nawet jak będzie jego żoną to będziesz obca, wiesz o co chodzi? więzy krwi czy coś tam mam nadziję, ze się dogadacie jednak i, że znajdziesz pracęKitoska prześliczna ta sala
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
I to jest najważniejsze.
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Otwieraj! I co? Aha. No to czas jeszcze jest.
Cytat:
![]() Grunt by budziła miłe wspomnienia. U mnie tak tez będzie bo cały Zamek to jedno wielkie wspomnienie...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

nie wytrzymalabym tego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale komplementów nigdy za wiele
Pokaże Wam zdjęcia: 1 - to nasza sala 2- pokój na noc poślubną