|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Cytat:
na pewno to zależy od organizmu. moja koleżanka się odchudzała na jakichś 700-800 kcal dziennie, pociągnęła to hm.. ze 2-3 miesiące, schudła na moje oko z 10kg, a potem jak tylko wróciła do normalnego [naprawdę normalnego, w przyzwoitych ilościach] jedzenia, wszystko jej wróciło. Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1683 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asilos ![]() ![]() ![]() ![]() Dekas szczerze powiem, że mi także ją przywrócono ![]() Niezapominajko a Panią proszę Pani przywołujemy do porządku ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Gość
|
Ten 6:00 minutowy filmik mnie przeraził.
Tak samo jak te krótkie. Szczerze powiedzieć to ja miałam tylko 12 lat dzieciństwa. Te 6 mogło by nie istnieć. Moja matka kiedyś mi to powiedziała, że chce mnie ubezwłasnowolnić. Mnie to maksymanie przeraża. Ojciec tylko wymaga, drze się, matka uważa mnie, że powinnam być taka...no według ich planu. Przecież dla nich winnam iść na studia prawnicze, albo kontunować działaność sklepu. Brata mam policjanta - drze się wymaga. Dziewczyny się zastanawiają czy ja nie mam chorej psychicznie matki - mi też zaczyna się tak wydawać. Wiecie, jak mi się uda znaleść jakiekolwiek mieszkanie, to będę tylko raz na miesiąc i w święta przyjeżdżać. Niech zrozumieją jak bardzo zniszczyli mi 6 lat dzieciństwa. Piszę wam to by do końca opowiedzieć - wszystko o mnie. I mówię to z płaczem w oczach, bo mnie to przeraża. Myślałam że nie żyję w toksycznej rodzinie, a w takowej żyję. Jedynie z siostrą mamy jako taki kontakt. Możemy razem na zakupy iść, do kina etc. A słowo "rodzice" mogę tylko tak pisać (w cudzysłowiu). Bo ja prawdziwej matki czy ojca nie mam - jeśli już to mam o taką "matkę" i "ojca". Iza, Star, Ewelka, Monia i wszystkie inne - napiszę to do was, dziękuję....za to że pomagacie mi iść przez życie, bez was czuję się sama. Bo prócz was, mojej siostry nie mam nikogo. I nie wiem jak to zniosę gdy jej w domu nie będzie - od 29 września do 15 grudnia. I jeszcze raz dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Zabawa nie byla zbyt udana. Zjadlam dosc duzo, troche z nudow i troche, bo bolal mnie zoladek (za mocno sie w ciagu dnia przeglodzilam i jeszcze alkohol na troche pusty zoladek) i miewam wyrzuty sumienia przez to, ale nie az takie duze. Mialam dzisiaj nie jesc nic caly dzien, zeby sie wyrownalo, ale zrezygnowalam, zeby rodzice sie nie wkurzali, ze znow cos wymyslam. Myslalam, ze spale w tancu, ale towarzystwo mojej kumpeli jest.. dziwne :/ Chlopacy niczym alkoholicy, impreza jeszcze sie nie zaczela, a Ci pierwsze co to od razu wódka, a potem łapali za tyłki albo przytulali, jacys zboczeńce. Ponad 20 lat, a normalnie jak dzieci sie zachowywali. Chyba, ze to ja jestem jakas za powazna, a na imprezach to normalne? Bo ja juz sama nie wiem, ale dla mnie to nagiecie zasad i w ogole brak szacunku. Ale troche potanczylam, pogadalam z taka dziewczyna, troche powariowalam na poczatku jak byla jeszcze dosc spoko atmosfera
![]()
#1687 |
Gość
|
Normalne plameczko, po 30 facet zaczyna normalnie myśleć.
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() plameczko- a ja uważam, że to NIE JEST normalne. ja byłam wczoraj na imprezie z facetami w wieku 20 lat i do głowy by im nie przyszło, by łapać za tyłek, itp. wiesz, to z pewnością zależy od konkretnego człowieka. ale to nie jest normalne, zdecydowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Gość
|
Oni właśnie tak nie bronią, to nie o to chodzi. Oni sobie plan ułożyli w głowie, jak "mama" miała mnie w brzuchu. Teraz chcą go za wszelką cenę realizować. Chcą moją osobą popisywać się przed całym wyszkowem - chcę się wyprowadzić między innymi dla tego, że jesteśmy za bardzo znani. W warszawie będę bardziej spokojna. Ta sytuacja ma miejsce od 6 lat i wciąż się nie polepsza. Tutaj nie czuję się bezpiecznie, m.in ze względu na nich i pana W. Na prawdę mówię to wam, aż mi wstyd, że mam taką matkę i ojca. Nigdy tego nie zrozumiem, że zawsze muszę w łeb dostawać.
Ba co najlepsze powiedziała, że nadszarpnełam jej zaufanie - tai chciała powiedzieć, nie jesteś według naszego planu. |
![]() |
![]() |
#1690 |
Wtajemniczenie
|
No ja tez tak sadze :/ Ale z drugiej strony ja zawsze uwazana bylam za osobe zbyt powazna jak na swoj wiek, dopiero jak poszlam do liceum stalam sie jakas taka bardziej wyluzowana i troche szalona
![]() ![]() ![]()
#1691 |
Gość
|
Plameczka, należy powiedzieć im to jasno - nie wolno naruszać mojej strefy intymnej. Tańce z dotykaniem po czułych terenach (dla mnie to normalne u 20 letnich pijaczków) tylko dla ukochanego. Trzeba postawić jasne granice.
|
![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Starlight wiem, ze jesli pojde do lekarza,to bez grzebania w przeszlosci sie nie obejdzie,ale skoro ja ciagle mam ta przeszlosc przed oczami,to co za roznica??
Werka ![]() ![]() ![]() Plameczko takie zachowania nie sa normalnie ![]() Star trzymam kciuki za milosne sprawy ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bez Was tez nie wiem co bym zrobiła. Gdybym tutaj nie trafiła jeszcze na początku choroby i nie przestała się odchudzać, to wpałabym w jeszcze wieksze bagno ... Plameczko to zależy od faceta. Jeden by tak nie zrobił, drugi ? Sama widzisz. Im nie chodzi raczej o brak szacunku tylko wiesz jak to faceci reagują na zgrabne dziewczyny ![]()
![]() |
#1694 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pieknie będzie wyglądac. Wrzosowy to taki piekny kolor na ściany. Jak pieknie pasuje do jasnych mebli, ale i ciemnych. Taki nastrojowy, sama gdybym teraz mogła zmienic kolor swojego pokoju zdecydowałabym sie na jakis odcien fioletu. Dobrze, że zaczęłaś walkę z Ed teraz, a nie np. wła snie za te 3 lata. Nie wazne co było. bo może to doświadczenie, chociaz bardzo gorzkie i ciężkie , własnie doda Ci siły, nezwykłej siły już do końca zycia ![]() Cytat:
Trzeba zaczynać od małych kroczków, albo od duzych, z tym, ze każde sa dla kogos innego. Ja długo próbowałam przestac i wreszcie sie udało, Tobie tez sie uda. Ważne, ze cos z tym robisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiekszosc ludzi tak zachowuje sie na imprezach, ale to tylko taka zasłona przed własna osobowoscia, bo tacy ludzie po prostu nie moga niczym innym zaiponowac. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Gość
|
Nie, przećwiczyłam to... tu nie chodzi o rodzicielską troskę, tylko o to by zniszczyć dziecko. Ona z zewnątrz udaje taką kochającą mamunię, co przytuli, pocałuje etc. Ale w domu pokazuje dzikie pazury. Jest chorobliwą perfekcjonistką, pseudo mamą. Ja wiem, że o to nie chodzi. Te słowa z ubezwłasnowolnieniem mnie przerażają. Jestem na nią całkowicie zła, bo mnie werbalnie oszukuje. Tuli, a z drugiej strony wrzeszczy... wiem, że jest adoptowana, ale to nie powód by mnie tak traktować. Niech wreszcie powie mi prawdę, zamiast mnie okłamywać.
Plameczka - ja też tak sądzę jak Toffiee. Takie imprezy nie są dla ciebie. A jeszcze raz wam wszystkim dziękuję. |
![]() |
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
![]() toffiee ja lubie w sobie ta ceche, mam swoje zasady, nie jestem jakas łatwa czy pusta, ale chyba inni mnie nie akceptuja. I sama zaczelam wierzyc w to, ze jestem dziwna, gorsza, nie pije czy nie pale maryśki. Lubie potanczyc na imprezach, a wręcz kocham, ale moze to kwestia doboru towarzystwa, moze z kims innym bym sie naprawde wybawila? Dziekuje Ci za mile slowa ![]() Takie imprezy nie sa dla mnie, ale to zle czy dobrze?
#1697 |
Gość
|
Dobrze, jak to mówią dla każdego coś miłego. Ja też na dyskoteki nie chodzę, a więc nie jesteś sama.
Przed chwilą filmik sobie zobaczyłam i chumor mi się poprawił. |
![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Towarzystwo no cóż powiem Ci ze znam tez paru facetów w eiku 20lat co pierwsze robia po wódce to chca isc na szybki numerek ![]() Plameczko- jesli uwazasz ze takie imprezy nie sa dla Ciebie- to rpzeciez nic złego. Ja jestem np domatorka i uwielbiam sedziec w domu i czytac ksiazki, imprezy okazyjnie ale tez niespecjalnie.
![]() |
#1699 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Wtajemniczenie
|
A ja siebie nie lubie, moze faktycznie powinnam sie zmienic. A podobno trzeba byc soba. Ten swiat jest glupi, mam ochote byc tylko sama ze soba. Wszystko jest takie chore.
#1701 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze mnie nie da sie lubic, tak po prostu. Zawsze znajdzie sie to ale, dla ktorego sie nie da.
#1703 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Brawo, Brawo!!oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie to przykre z Twoja mama, to ze nie masz w niej oparcia....ech Werka- ![]() Obejrzałam te filmiki-wstrzasajace.........nie wiem w ogole po co ta i inne choroby istnieja......i czemu to zycie musi byc takie cięzkie....
![]() |
#1704 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
MISS w rozmiarze XXl.
Pierwszy raz w historii angielskich wyborów piękności o tytuł Miss England walczyła dziewczyna o puszcystych kształtach. Zajęła II miejsce. Kandydatki na miss różnią się urodą, ale figurę zwykle mają podobną:wąskie ramiona, plaskie brzuchy, szczupłe nogi. Na szczęscie, nigdy nie są tak chude i anorekstyczne jak wiekszosc chodzacych po wybiegu modelek. Chloe Marshall,17 letnia Angielka, nieco odsjate od stereotypu typowej kandydatki na "misskę". Jest bardzo ładna i proporcjonalnie zbudowna, tyle że..nosi angielski rozmiar 16, czyli nasze 44. Do finałów wyborów Miss Anglii dotarła własciwie przez przypaadek. Najpierw wysłała parę amatorskich fotek do agencji modelek o pełniejszych kszatłtach. Wkrótce zaproszono ją na zdjecia próbne.Bardzo sie wszystkim spodobała i dostała angaż. Niestety, jakos nikt nie zadzownił z zadna propozycja udziału w sesji zdjeciowej czy pokazie mody, wiec Chloe zaczela szukac w necie innych podobnych agencji. Natknela sie na strone organizatora wyborów Miss Anglii. Pomyslala, ze moze warto sprobowac. Wypelnila szybko formularz i juz nastepnego dnia dostala telefon,ze niestety zeby sie zakwalifikowac, trzeba wygrac lokalne wybory miss. Chloe pochodzi z Surrey, wiec musialaby zostac Miss Surrey. A do calej gali zostaly..dwa tygodnie! Zwykla Angielka Dziewczyna sie nie poddawala wiec wyslala swoje zgloszenie. O sprawie dowiedzialy sie lokalne gazetym stacje radiowe i telewizyjne, ktore zaczely przepprowadzac z Chloe wywiady i naglasniac jej historię. W internecie odrazu pojawily sie komentarze, jedne mile i dopingujace Chloe, a inne wrecz przeciwnie. Zarzucano, ze dziewczyna jest po prostu gruba i ze nie powinna w ogole pojawic sie na wybiegu. Okazalo sie jednak, ze Chloe z jej rozmiarem 16 jest tylko troche wieksza niz przecietna Angielka(zwykle rozmiar 14), wiec nie wyroznia sie raczej na angielskiej ulicy. z 200 zgłoszeń na Miss Surrey wybrano 25.Chloe byla w pierwszej 10. Wspomina ze w dniu wyborow byla nieprzytomna z nerwów. Kiedy wiec ogloszono, ze Miss Surrey zostaje kandydatka z numerem 3, do Chloe nie dotarło, ze chodzi o nią. Dopiero kiedy zobazyla, ze wszytscy patrza na nią, zrozumiała, ze pokonała wszytskie kandydatki o mniej masywnej sylwetce. Droga na szczyt Z tytułem "misskie" lokalnej mogła juz oficjalnie braz udzial w wyborach krajowych. Dopiero teraz wokol niej zaczal sie prawdziwy szum medialny. Wypowiadali sie instrukturzy fitness, lekarze, dietetycy i feministki..Chloe jakos nie dala sie przekonac, ze powinna zrezygnowac z udzialu w wyborach. Wrecz przeciwnie, opowiadala, ze zdaje sobie sprawe jak wyglada, ale uwielbia swoje ciało. Kiedys probowala sie odchudzac, ale stala sie wtedy apatyczna, byla ciagle zla, ze nie moze nic normalnego zjesc,itd. Dlatego stwierdzila, ze lubi sie taka jaka jest i koniec. Poza tym cwiczy i odzywia sie zdrowo, wiec nie mozna powiedziec ze jest leniwą kluską.( ????okreslenie gazety za***iste wrecz..) Kiedy nadszedl dzzien wyborow przewidywano, ze Chloe nie wejdzie nawet do pierwszej 10. Konkurowalo z nia kilkadziesiat dziewczyn, wszytskie szczuple, zwykle blondynki. Chloe nie dawano zadnych szans.Jednak ku zdziwnieniu wszystkich dostala sie do finalu. A sedziowei uzali ze nalezy sie jej tytuł I Wicemiss Anglii, czyli ze jest druga najładniejsza angielska dziewczyną. Ten werdykt otwiera drogę innym kobietom o niekoniecznie szzupłej sylwetce do kandydowania w przyszlosci nawet na Miss Świata. Artykuł z "Brava Girl"( nie czytam takich gazet ale rzucil mi sie w oczy tytuł na okładce wiec kupiłam). Reasumując to co zrozumiałam: kazdy jest piękny, niewazne w jakim rozamiarze. Trzeba sie kochac takim jakim sie jest, inaczej niszczy sie samego siebie. Chloe Marshall: chloe_Marshall.jpg chloe_marshalli.jpg News3_3.jpg chloe_bikini2.jpg http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453...glii__Nie.html
#1706 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mi się spodobało to zdanie!! ![]() ![]()
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
a tu juz ja odchudzac probuja ta dziewczynę
http://www.norsted.dk/images/chloe-mini.jpg
#1708 |
Raczkowanie
|
orzeszku
co do tej dziewczyny to po "odchudzeniu"wygląda korzystniej,... plameczko, to nie jest normalne. po prostu Ci chłopcy mają " swoich 5 punktów IQ" ![]()
#1709 |
Gość
|
Iza - ja im tego nie wybaczę, traktują mnie jak taką laleczkę do wykonywania poleceń. Zniszczyli mi moje życie, a tego nie da się wybaczyć, bo to siedzi w sercu, w całej mnie. Dlatego nie dziwcie się pisaniu tak "mama" i "tata". Bo tylko Luniek lubię i jej jedynej adres podam po przeprowadzce + znajomym (typu Ewi czy Lenka). I tak będzie najlepiej. Do dziś pamiętam słowa pani Marzeny z kursów maturlanych - dopiero będziesz wolna gdy będziesz sama mieszkać i wiecie co to się sprawdza.
P.S. metodą Tarantulka, Starlight i Hypnotic - dam wam znać z zdjęciami i wtedy adresy dajcie na pw lub mail - weronka_18@onet.eu . Dla facetów w wieku 20 lat normalne są: panienki do podrywu papierosy alkohol trawa. |
![]() |
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
Może i ta dziewczyna wygląda korzystniej chudsza, ale
![]() Werka jak będziesz miała fotki to też poproszę na ewelcia48@onet.eu
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.