|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Dzien dobry
![]() O jaaa czekolada o smaku mleka w tubce hahaha czego to jeszcze nie wymysla ![]() Czekam w kolejce do labka i jestem taka glodna. Matko kto wymyslil badania na czaczo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2
DZien dobry
W tym tygodniu potrafię jeść tylko śmieciowe żarcie, zajadam się naczosami z salsą i czekolada jak szalona... muszę to jakoś ogarnąć !! Bo później mam niespokojne sumienie Dziś ogranicze się tylko do kcal z czekolady :p a wchodzę tu patrzę a tu czekolada o smaku mleka z tubki Kto już na nogach i szykuje się do pracy? O szkrabku jakoś nie zauważyłam twojego postu Myślałam ze pierwsza pisze! Dzień dobry jeszcze raz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Dzień dobry.
Wczoraj przesadziłam ze śmieciowym żarciem. Najpierw 2 forU, potem mcflurry i cola, potem w kinie nachosy.....Dzisiaj trzeba się wziąć w garść, bo mnie żołądek boli. Choć przyznam że kilka razy przechodziłam w sklepie obok mleka w tubce i miałam też ochotę kupić ![]() Miałam koszmar dzisiaj. Śniło mi się, że byłam w ciąży i musiałam wrócić do pracy....matko okropieństwo ![]() Udanego dnia ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Niby brzusio jeszcze nie duzy, ale cycki rosna jak szalone i chyba mnie owialo i mam jakies zapalenie miesni chyba najgorsze, ze to ani nic przeciwbolowego ani niczym sie nasmarowac. No ale dam rade, dla mlodego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że tylko ja jestem taka niedobra i wciagam syf
dzięki wam czuje się trochę rozgrzeszona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy tylko ja nie wiem co to jest 2forU? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Mi już przeszła ochota na śmieciowe żarełko, tylko na czekoladę z orzechami jakoś nie może przejść. W ogóle to nie mam ochoty na jedzenie. 2forYou to zestaw albo burger z McDonald's Malina mi się mocno brzuch, wczoraj wieczorem bardzo było to dokuczliwe, dziś nieco mniej ale jednak to jakiś dyskomfort. Poszłybyscie z tym do lekarza?
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę mleko w tubce ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
wczoraj przywiezlismy kolejne testery
|
|||
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jest zestaw w maku za kilka zlotych, np. kanapka + frytki albo kanapka+ cola itp. A najlepsze że przed ciążą praktycznie tam nie zaglądałam ![]() Mam jeszcze fazę teraz na kawę rozpuszczalną, do tego gorące mleko i szczypta cynamonu ![]() Pytanie mam do dziewczyn czujących ruchy: do czego byście to uczucie porównały? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019...
Cześć
Jadłam tę czekoladę i muszę powiedzieć, że lepiej kupić sobie po prostu mleko w tubce![]() Przed ciążą mogłam jeść dużo więcej słodkiego, teraz szybciej się „zamulam”, ale mleko w tubce kocham ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez czarna_pantera90 Czas edycji: 2018-11-15 o 08:06 |
|
|
|
#1752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na McDonald's pozwalam sobie tylko w jakiś podróżach przy autostradzie U mnie dziś 20+1, dalej zero ruchów, czekam niecierpliwie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ktore uzywalyscie szumisiow. Polecacie? Lepszy wish bear czy szumis, z czujnkiem snu czy bez? Na smyku widze promocja na wszytsko 40% i mysle czy nie kupić już. Nie wiem czy taniej gdzieś kupię. |
|
|
|
|
#1754 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wcześniej było to takie smyranie, jakby ktoś od środka próbował mnie łaskotać piórkiem. Od kilku dni jednak czuje ruchy dużo bardziej intensywne, nie sposób tego pomylić z niczym innym, takie po prostu pukanie od środka, obijanie się o mnie. Delikatnie czuć już te ruchy na zewnątrz po przyłożeniu dłoni ja tak to odczuwam![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
A to nie jest -40 zł ? Bo sprawdziłam właśnie w apce i u mnie jest -40zł przy zakupie za minimum 140zł. Jeśli byłoby to -40% opłacałoby się kupic kilka większych rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest to dla mnie nowość, więc wolę się upewnić, bo nie wiem co jest normalne a co nie ![]() A jak często je czujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Ja mam ostatnio fazę, że brzuch mi nie rośnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Witam się ją już w pracy.ja ruchów jeszcze nie czuje owszem jak leżę wieczorem to mi się przelewa ale ja też dużo pije.
Do maka tez wpadamy okazyjnie albo latem na lody Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo czasami. Spojrz w lustro, zrob sobie zdjecie i porownaj zobaczysz ze jest wiekszy
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet jak robiłam fotę do naszej galerii brzuchowej, to stwierdziłam, że za dużo się nie zmienił w ostatnim czasie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1763 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz dzidziuś kopie już teraz mocno, tak że nawet brzuch mi w miejscu kopniaka podskakuje. Wczoraj nie mogłam zasnąć, bo jakieś dzikie harce tam się działy Najczęściej kopniakuje po jedzeniu. Jestem na serio ciekawa jaki jest już duży skoro tam mocno to czuję. Cytat:
TŻ skończył wreszcie budowę
|
||||
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty masz detektor, dobrze kojarzę? Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz po prostu kopniaki nawet przedwczoraj bylo widac na brzuchu jak kopie to sie brzuch w tym miejscu ruszal.Tak ogolnie to dziwnie mnie brzuch boli, na samym dole... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
pestka_arbuza ten pan z obwarzankami to mistrz
on rozumie kobiety w ciąży ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze temat był już.... ale pokażcie mi jakie rogale/banany do spania, karmienia kupiliście lub zamierzacie ?
Oglądam właśnie, są olbrzymie te co mi się podobają 75x140... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Szumisia miałam takiego z odgłosami z brzucha. Ciężko powiedzieć, czy działał, bo u nas w ogóle niewiele działało, stosowałam wymiennie z szumem suszarki z youtube. Ale spodobał mi się wizualnie https://allegro.pl/prince-lionheart-...E&gclsrc=aw.ds A co do ruchów to u mnie od jakiegoś czasu było takie przelewanie ale olałam to bo ciężko się zorientować czy to dziecko czy jelita A od paru dni to jakby narwany chomik w środku buszował ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- W ramach poduszki do karmienia kupiłam takiego zwykłego małego rogala z allegro za 3 dychy chyba, ale nie używałam. Chociaż był naprawdę malutki, to dla mnie i tak za duży i tylko przeszkadzał. Chyba mam za krótki tułów Karmiłam bez niczego, do spania też nie potrzebowałam nic, spałam prawie do końca na brzuchu, czy raczej na półbrzuchu Teraz też nie planuję kupować.
|
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak się budziła co chwile wiec bez sensu to było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Kupujcie Szumisie, bo promo!!!
A tak na serio, trzeba sprawdzić ile kosztuje stacjonarnie, bo wiadomo, że na necie zwykle mają taniej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

a wchodzę tu patrzę a tu czekolada o smaku mleka z tubki
Niby brzusio jeszcze nie duzy, ale cycki rosna jak szalone i chyba mnie owialo i mam jakies zapalenie miesni chyba
dzięki wam czuje się trochę rozgrzeszona 

ale i tak się budziła co chwile wiec bez sensu to było.