|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;86122007]
-awokado Może i przetworzone jest znośne, ale jego konsystencja tak mnie brzydzi, że nie jestem w stanie go przyrządzić. [/QUOTE] Dlatego ja jak wybieram ze skorki, to potem kroję na dosc grube kawalki razem z jajkiem , żeby pod zębem bylo czuć mąż raz widelcem zdusił, to sam stwierdzil, ze memłowata konsystencja
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo jest klub nieznoszących kawy, jak fajnie xD Uważam że kawa to trucizna, tak samo jak seler naciowy, nie rozumiem jak można to pić, a już szczególnie z rana na pusty żołądek, aż mnie skręca na samą myśl.
|
|
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
I aplikacja Rossmanna - chyba raz mi się zdarzyło skorzystać z promocji tylko dla klubowiczów, a uzbieranych punktów nigdy nie mam na co wymienić, bo te oferty są dla mnie bez sensu. Nie bardzo wiem, po co mi 4 produkty do pielęgnacji dłoni, 8 do twarzy itd. Ale ja jestem kosmetyczną ignorantką
![]() Mnie sam dotyk obranego awokado brzydzi, nawet pokrojenie go na kawałki mnie przerasta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;86122041]I aplikacja Rossmanna - chyba raz mi się zdarzyło skorzystać z promocji tylko dla klubowiczów, a uzbieranych punktów nigdy nie mam na co wymienić, bo te oferty są dla mnie bez sensu. Nie bardzo wiem, po co mi 4 produkty do pielęgnacji dłoni, 8 do twarzy itd. Ale ja jestem kosmetyczną ignorantką
![]() Mnie sam dotyk obranego awokado brzydzi, nawet pokrojenie go na kawałki mnie przerasta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak ktos duzo kupuje to warto miec, bo płacąc i pokazując swoja karte oni przekazuja kase na rozne fundacje, kazde maisto, kazdy Rossmann ma swoje, u nas np. z dwóch idzie na zwierzeta i staram sie tam robic zakupy ![]() Ale fakt kto nie umie ten przez takie kacje narobi zapasów kosmetyków potem ![]() a punkty to nie wiem w sumie na co zbieram
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubię, robię sobie listy zakupowe, zamawiam z odbiorem, punkty wszystkie przekazuję na fundację (teraz była taka akcja). Ta aplikacja jest super zrobiona, bardzo lubię z niej korzystać.
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z aplikacji Rossmanna korzystam tylko przy okazji promocji na kolorówkę albo jak coś jest taniej w klubie.
LVEB - no nie rozumiem fenomenu tych perfum. I tego, że kobiety wypsikują na siebie pół flakonu a otoczenie umiera. |
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
Nadmierne spożycie etanolu, koncentracja na samym fakcie picia trunków, a nie ich smaku czy nawet rodzaju. Powiedzienie, że "zachwyca wszystkich" to przesada, ale wciąż słychać teksty w stylu:
- ooooo, wesele, rosołek pod wódeczkę hehehehe - osiemnastka, młodzi popiją sobie hehehehehe - w firmach tego coraz mniej, a przynajmniej tak mi się wydaje na podstawie własnych doświadczeń, ale wciąż niekiedy słychać "po tym szkoleniu to coś wypić będzie trzeba" - babskie spotkanie i "to po winku sobie kupimy kochana" - męskie spotkanie i ludzie pijący po 6 piw itd. Sorry, ale nie ciągnie mnie do takich klimatów ani trochę
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Płyny do płukania - okropne. Każde. Są za intensywne.
Filmy sci-fi - nie moja bajka. Gra o tron - nie rozumiem fenomenu. Czytając wątek jeszcze się nie natknęłam, ale owoce morza - na tegorocznych wakacjach tylko się utwierdziłam, że to nie jest dla mnie, a ten zapach - fujka. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Kwaśne chleby
no ja wiem, że te wszystkie razowce i chleby na zakwasie są zdrowe, ale nie umiem przełknąć tego dziadostwa. Śmierdzi i jest obrzydliwe, jestem niereformowalną wyznawczynią białego pieczywa niestety.
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#161 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;86121622]
3. Rzeczy, które można kupić o wiele taniej ale lepiej kupić droższe i udawadniać każdemu ich wyższość np. Trampki conversy[/QUOTE] Ale conversy są naprawdę dużo porządniejsze niż jakieś noname trampki, które się niszczą po 2 miesiącach.
|
#163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
owoce morza tez nie dla mnie ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86122112]Kwaśne chleby no ja wiem, że te wszystkie razowce i chleby na zakwasie są zdrowe, ale nie umiem przełknąć tego dziadostwa. Śmierdzi i jest obrzydliwe, jestem niereformowalną wyznawczynią białego pieczywa niestety.[/QUOTE]Nie dla wszystkich takie zdrowe , niektorzy po nich choruja na jelita, brzuchy bolaja raz na ruski rok moge taki, ale jak raz mąz przyniosl bulki, same z ziarna, to sie namęczylam jak to jadlam i nigdy wiecej
|||
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nawet "wredna" bylam i specjalnie w urodziny wymyslilam swoj ślub, bez wesela, bo wypadal w adwencie i przez to było bez wódki A ludzie jeszcze wymyslaja te wodki z imionami mlodych, bosz co to ma byc
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie płyny też często są obojętne, kiedyś dosłownie jeden mnie zachwycił, ale było to jakies cudo z niemieckiej chemii Lenora. Koleżanka zastępowała kuzynkę w jej sklepie z ta chemią właśnie i wywąchałyśmy
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2018-11-15 o 10:23 |
||
|
|
|
#166 | ||
|
Czarna owca
|
Cytat:
Cytat:
ale to po długim i intensywnym czasieWysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#167 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
A co do butow sportowych to mnie nie kręca markowe w ogole, jak patrze co nosza ludzie na stopach i to cos ma napis nike to az jestem w szoku, ze takie brzydkie i firmowe , a płaca pewnie po kilka stówek
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
O, i mi się przypomniało.
Nie rozumiem w ogóle fenomenu, klasycznej torebusi Chanel. Pikowane jak podomka paskudztwo na tandetnym łańcuszku. Masakra. Za dopłatą bym nie nosiła, takie to dla mnie brzydkie, obciachowe i starociotkowate.:rolleyes : I torebki LV. matko, jakie to brzydkie i pretensjonalne w tej swojej za przeproszeniem srakowatej w kolorystyce w logo na dokładkę. :/ Wyroby "MłajkelaKorsa" Nieodzowny symbol słoika.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2018-11-15 o 10:22 |
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawda, nieraz patrze jak ludzie musza miec cos, bo jest od chanel czy innej znanej to padam na twarz, w zyciu tyle kasy za takie brzydkie cos bym nie dala i jak slysze w sklepie to jest jak od Zary to parskam, na buty ze zwyklego chinczyka doczepiala M.Kors i zadowolone, ale wiocha bosz
|
|
|
|
#171 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#172 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Bo wg mnie taka ogromna torba wygląda paradnie. Mówię o tym modelu chociażby:http://www.stephaniekamp.com/2016/08...eview.html?m=1 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2018-11-15 o 10:29 |
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
One są straszne. Serio wolałabym coś z porządnych polskich niszowych marek, a nie tę tandetę. Edit. Znalazłam moje najukochańsze trampy ![]() W moim wydaniu "język" był zawsze pod nogawką spodni i zostawał tylko ten mały napis, a biały pasek przy podeszwie szybko "brudziłam" czarna pasta do butów.
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2018-11-15 o 10:29 |
||
|
|
|
#174 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dla mnie w ogóle epatowanie logo to żenada.
Jedynie mnie to nie razi w odzieży sportowej, jakoś to logo jest dla mnie wtedy akceptowalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
a co do zapachow to ja mam tak samo jak z piosenkami, te kiedys produkowane to bylo cos, kazde inne, mialo to coś , pazura, ogon . A teraz jak ide nieraz nowosc powąchac, zadowolona, bo tyle wysypow roznych noire, black, a to nicość, nuda, wszystko na jedno kopyto i czym tu sie zachwycac. A potem czlowiek drży, że zaraz mojego ulubienca nie beda produkowac, zapasow nie zrobie, bo starzeja sie. Dobrze, ze chociaz muzyka nie ma terminu ważności
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Edit: takie to spoko, rzeczywiscie, delikatne, jeszcze czarna podeszwa, bardzo ladne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2018-11-15 o 10:33 |
||
|
|
|
#177 |
|
Czarna owca
|
Ja akurat lubię firmowe buty sportowe, bo... Sportowe (pomijając trampki) noszę tylko na siłowni. A tam lubię mieć buty ładne i wygodne. Adidas i Nike się do tej pory sprawdzały, długo służyły. Za to trudno mi zrozumieć streetwearowe (
) Yeezy oraz bluzy od Anti Social Social Club za miliony monet. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#178 | |||
|
Lady in red.
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86121721]D Awokado[/B] i mody na niego. Przecież ono jest obrzydliwe i do tego drogie (tak samo jak kawa
)[/QUOTE]Ja do awokado dodałabym cukinię. Ok, większość rzeczy nie jest smaczna przed dodaniem przypraw, ale po co jeść coś co zupełnie nie ma smaku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#179 |
|
Czarna owca
|
Co do wielkich toreb to sama mam jedną ogromną i czasem się przydaje - jak znoszę do kuchni w biurze zapasy suchego prowiantu na najbliższe 2 tygodnie
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
o przypomnialas mi : zakupy na Aliexpress
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

no ja wiem, że te wszystkie razowce i chleby na zakwasie są zdrowe, ale nie umiem przełknąć tego dziadostwa. Śmierdzi i jest obrzydliwe, jestem niereformowalną wyznawczynią białego pieczywa niestety.