|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86124197]Mam podobnie. +Stała obecność muzyki jest dla mnie nie do przejścia.[/QUOTE]Mnie strasznie męczy. Ja jestem w ogole wrazliwa na dzwieki, duzo mnie wkurza. Czasem mam faze na sluchanie czegos, ale to kilka utworow w kolko raz na miesiac przez godzine. Tak to mogloby mi nic nie gadac i nie grac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
Też nie lubię koncertów, wolę sobie włączyć ulubione piosenki w ciepełku i bez tłumu wokół. W ogóle słuchanie muzyki nie jest dla mnie czynnością samą w sobie, tylko tłem do różnego rodzaju czynności manualnych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzeniona
|
U mnie w ogóle odpada brak ciszy. Mnóstwo moich znajomych a także byłych współlokatorów nie umie istnieć w ciszy. Cały czas mają słuchawki w uszach, a w domu przez 24/7 gra telewizor. Ja bym dostała szału gdyby telewizor grał mi ciągle w tle kiedy robię coś innego, dla mnie to ogłupiające.
Natomiast z tych wymienionych - ja uwielbiam Netflixa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle lubię ciszę taka aż jak to się mówi boli
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam jak ludzie w restauracjach np.jedza, wszystko z talerza oprocz surowki znika , a byly przepyszne i sezonowe
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#248 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86124259]Jak jest zestaw surówek tego typu to ja też zostawiam
Nie cierpię takich surówek:![]() [/QUOTE]No ja może marchewkę bym zjadła. W większości restauracyjnych surówek jest cebula, a nie tknę niczego z surową cebuląWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#250 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ![]() A z 10 lat temu warzyw bym nie tknela, wlasnie dlatego ze zawsze spotykalam sie z utaplanymi w majonezie albo w jogurcie, ktory opadal na dno i warzywa w nim pływały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2018-11-15 o 18:25 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć nie wiem jak smakują ludziom te gotowe na wagę, czuje tam jakiś regulator kwasowości i nie jadam tego ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86124259]Jak jest zestaw surówek tego typu to ja też zostawiam Nie cierpię takich surówek:![]() [/QUOTE]O nie , ja pisałam o przepysznych na świeżo robionych , np. z rzodkiewki jak był sezon , ale przez to że było inaczej nie kebab czy pizza to padła A sosy jakie wybitne robili ![]() Wszystko było w cenie obiadu całego
|
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
Dodaję do swojej listy restauracje.
Motyw surówek przypomniał mi, że w czasach liceum i mieszkania w internacie z wyżywieniem, zawsze znajdowałam sobie kogoś do wymiany elementów posiłku Ktoś dostawał ode mnie mięso w zamian za surówkę.
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Rzecz, która zachwyca wiele dziewczyn i kobiet: palety cieni do oczu. Coraz to nowe, dziesiątki wersji kolorystycznych. No nie. Nie kumam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
Ikea - nie rozumiem fenomenu tego sklepu.
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do makijażu mam bardzo męskie podjeście: fajnie jak coś jest, ale nie jak panna namaluje sobie twarz na nowo.
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, ale tiszert z levisa jest najporządniejszym jaki posiadam, może chodzi o jakość?
|
|
#258 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;86124213]Też nie lubię koncertów, wolę sobie włączyć ulubione piosenki w ciepełku i bez tłumu wokół. W ogóle słuchanie muzyki nie jest dla mnie czynnością samą w sobie, tylko tłem do różnego rodzaju czynności manualnych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ja uwielbiam muzykę- zawsze i wszędzie. Nawet w łazience mam radio i pod prysznicem słucham. W każdej torebce musze mieć słuchawki i uwielbiam słuchać muzyki w ciemności ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
ja jedne cienie potrafie z 10 lat używać
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
wystające spod spodni majty CK
|
|
|
|
#260 |
|
Inez
|
Do swoje listy dodaję:
jak wyżej emu Pierogi ruskie. Serio nie rozumiem dlaczego tak dużo osób zachwyca się mącznym ciastem z ziemniakami w środku. Zjeść zjem, ale co w tym takiego? Wychodzenie do restauracji. Robię to rzadko i raczej zwykle z musu niż z przyjemności. O ile jeszcze mówimy o jakiejś faktycznie nietypowej restauracji, gdzie można zjeść coś super dobrego, czego nie zrobię sobie w domu to spoko. Ale część moich znajomych uwielbia bardzo przeciętne miejsca, gdzie jedzenie może jest i smaczne, ale to zdecydowanie nic szczególnego. trochę szkoda mi pieniędzy na jedzenie poza domem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#261 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to też się placi. Plus wiadomo miejsce do spotkania z ludźmi etc. W domu ja np. nie lubię ze znajomymi siedziec, wolę w neutralnych miejscach. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzeniona
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86124839]W restauracji podają wszystko pod nos, sprzątają po tobie, kompletnie nic nie musisz robić poza delektowaniem się posiłkiem.
Za to też się placi. Plus wiadomo miejsce do spotkania z ludźmi etc. W domu ja np. nie lubię ze znajomymi siedziec, wolę w neutralnych miejscach. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Zgadzam się. W sumie to inspirowana tym postem dodam, że nie lubię zapraszać ludzi do siebie. Niektórzy chyba to uwielbiają, bo bardzo często koleżanka zaprasza na winko, ale ja chętnie goszczę u siebie tylko naprawdę garstkę najbliższych osób. Ze znajomymi bliższymi i dalszymi wolę widywać się na neutralnym gruncie, czyli właśnie wyjść coś zjeść albo na drinka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86124839]W restauracji podają wszystko pod nos, sprzątają po tobie, kompletnie nic nie musisz robić poza delektowaniem się posiłkiem.[/QUOTE]
To ja z tego powodu wolę zamówić gotowca do domu. Jest jeszcze ten plus, że nie muszę wychodzić. |
|
|
|
#264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do siebie też właśnie rzadko zapraszam, raz na parę miesięcy to max. ;P Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale boski wątek
![]() To ja dodam od siebie: Fluidy, podkłady, pudry, wszelkie mazidła na twarz. No rany boskie, jak można z własnej nieprzymuszonej woli nakładać sobie taką tapetę na co dzień. Zwłaszcza, że większość tych kosmetyków sprawia, że twarz wygląda jak maska. I jeszcze zostawiają szyję, która ma inny odcień niż mazidło... uch! Dzieci. Zdjęcia z nimi wrzucane masowo na FB, IG, na maila (sic!) i to, że każdy fajny człowiek, kiedy się odzieci to już nie można z nim normalnie pogadać, żeby temat nie zszedł na potomka. Kurtki bomberki. Chyba już przestały być modne ale o matko! To paskudztwo było modne w latach 90 i tam jest jego miejsce... Płaszcze bez wcięcia w talii. Zwłaszcza takie flauszowe. Najgorzej wyglądają na niższych dziewczynach. Przecież one przypominają w nich żula czy innego ćpuna.. Adidasy/buty sportowe do flauszowych płaszczy. Dżizas!
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety trudno jest znaleźć taki płaszcz. Ja od miesiąca szukam czerwonego z kapturem i bezskutecznie, wszystko proste. |
|
|
|
|
#267 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86121721]Dobra to jak Wy o kawie (też jej nienawidzę, nie wiem jak można lubić gorzkie rzeczy takie jak kawa, grapefruit czy tonic) to ja powiem, że nie kumam w ogóle owocu Awokado i mody na niego. Przecież ono jest obrzydliwe i do tego drogie (tak samo jak kawa )[/QUOTE]Gorzka kawa to niedobra kawa, taka przepalona. Dobra ma posmak czekolady i pochodzi z Brazylii, ta niezbyt z Azji ( robusta ). Miesiące oczekiwania i nie wiadomo czy w ogóle towar dojdzie, a co to już niespodzianka. [1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86124403]Ikea - nie rozumiem fenomenu tego sklepu.[/QUOTE] Dobry pomysł, kiepskie wykonanie. Nie lubię sklepu, byłam raz z Polsce i raz w Norwegii i sprintem przeleciałam przez sklep. |
|
|
|
|
#268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
- spodnie z dziurami;
- za krótkie spodnie zimą; - buty sportowe noszone do każdej okazji; - paznokcie upiłowane na prosto; - wszelkiego rodzaju ciasta, naprawdę nie rozumiem - to ma jakieś walory smakowe? - klapki noszone do ludzi ![]() - moda na niejedzenie mięsa Nie wyobrażam sobie nie jeść mięsa przez np. kilka dni, nie wynika to z mojego lenistwa w przyrządzaniu posiłków, tylko z upodobań smakowych. Niestety, nie najem się roślinkami.- biżuteria typu celebrytki, pandory, długie kolczyki; - buty z ukrytym koturnem; - puszczanie wszędzie muzyki z jakiejś popularnej stacji radiowej, typu RMFfm; wolę niczego nie słuchać, niż czegoś, co kompletnie rozmija się z moim gustem muzycznym; - piosenka "weź nie pytaj.." ![]() Na razie tyle, chociaż ogólnie ludzkość strasznie na nerwy mi działa, więc na pewno jest tego więcej ![]() Ikeę za to uwielbiam. Żaden mebel stamtąd jeszcze mnie nie rozczarował. Nawet prosty regał Kallax służy mi już z 10 lat, przewożony w różne miejsca, modyfikowany itd, a dalej się trzyma przyzwoicie.
Edytowane przez Patryka Czas edycji: 2018-11-15 o 21:29 |
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

Nie cierpię takich surówek: