|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
U mnie henna na brwi bardzo zdaje egzamin. Dziwi mnie, że tak wiele osób ją krytykuje
Dobrze zrobiona podkreśla kolor brwi (moje są tak bardzo blond, że aż przezroczyste), paleta barw jest spora i rzadko kiedy jest to czerń. Ja robię jasny brąz i naprawdę moje brwi wyglądają dzięki niej dużo lepiej.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
Dodaję do listy: Film "Zimna Wojna".
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
akurat zaczyna sie akcja, wiec dopisuje na nie : ciężarówka Coca-Coli
co tam sie w ogole robi, po co ludzie stoja potem długiej kolejce na mrozie, o co w tym chodzi
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86127184]
- Snapczat, Instagram, Pinterest - mam tylko instagrama na który wrzucam coś od czasu do czasu, ale nie bardzo chce mi się scrollowac zdjęcia innych. Podobnie nie rozumiem wrzucania story, przeciez to samo mozna pokazac na zwyklym zdjeciu zamiast na znikających obrazkach. A juz totalnie nie rozumiem Pinterestu, miałam przez chwile ale nie rozumiałam co jest fajnego w przeglądaniu i zapisywaniu obrazków. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Z wymienionych trzech najbardziej lubię właśnie Pinterest ![]() Zapisuję tam sobie pomysły na dizajn aplikacji i jak później muszę zrobić np. ekran logowania to przeglądam co tam wcześniej zapisałam. Jak wybierałam się do fryzjera to też wybrałam sobie kilka cięć, które wpadły mi w oko i z takim gotowym albumem poszłam do salonu. Już nie mówić o inspiracjach do mieszkania, jakiś sposobach na przechowywanie itd. Co do nie zachwytów to przyszły mi na myśl podcasty. Tutaj mam ten sam problem jak w przypadku audiobooków - mój mózg po 2 minutach zaczyna myśleć o wszystkim tylko nie o tym co leci w tle. |
|
|
|
#366 |
|
Konto usunięte
|
Audiobooki też nie są dla mnie.
Co do krytykowanych hybryd, u mnie pięknie zdają egzamin, ale raz, że paznokcie dość wolno mi rosną, więc odrost nie pojawia się szybko, dwa, maluję na klasyczny kolor, nude, bardzo jasny róż, wtedy mam estetyczne paznokcie na jakiś czas bez odpryskiwania, w których mogę robić wszystko. Dla mnie ekstra. Nie czaję za to tego miliona oczoj..nych kolorów hybryd, nosić brokatową zieleń czy chabrowy 3 tygodnie? |
|
|
|
#367 |
|
Czarna owca
|
Ja przyznaję, że uwielbiam kiczowacie świecące paznokcie. Kocham efekt holo (o zgrozo, np. na dwóch paznokciach, a reszta w stonowanym kolorze zbliżonym do koloru pyłku), uwielbiam kocie oko i wszelkie opalizujące lakiery
|
|
|
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym: Nie czaję fenomenu wanny - zawsze wydawało mi się, że człowiek kąpie się we własnych brudach prysznic u mnie zdecydowanie wygrywa.Nie podobają mi się kwadratowe paznokcie, nie ważne czy sztuczne czy niesztuczne. Uważam, że taki kształt nie wygląda zbyt naturalnie. Nie rozumiem popularności Snapchata i Tik Toka, wcześniej Musically kompletnie. Nie przemawiają do mnie te wszystkie fitterki i fit pary w ogóle. Nie wyobrażam sobie siebie w spodniach typu dzwony Nie potrafię ogarnąć mody, zwłaszcza wśród młodych osób na odsłonięte kostki i króciutkie skarpety podczas niższych temperatur. Już wolę wyglądać jak Michellin niż zamarzać. Cóż, SKS ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Po kąpieli w wannie biorę prysznic bo bez tego też czuje się jakbym się wcale nie umyła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#373 |
|
Konto usunięte
|
Ja też biorę lekki prysznic po kąpieli. Wanna fajnie odpręża i wycisza, ale nie mogłabym wyjść z niej bez opłukania. Tym bardziej, gdy np. pumeksuję pięty, golę nogi... Fuj.
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86127679]Ja też biorę lekki prysznic po kąpieli. Wanna fajnie odpręża i wycisza, ale nie mogłabym wyjść z niej bez opłukania. Tym bardziej, gdy np. pumeksuję pięty, golę nogi... Fuj.[/QUOTE]Nooo + płyn do kapieli, peeling. . Wszystko się miesza i osadza na skórze. Nie potrafię wyjść z wanny bez opłukania tego
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86127679]Ja też biorę lekki prysznic po kąpieli. Wanna fajnie odpręża i wycisza, ale nie mogłabym wyjść z niej bez opłukania. Tym bardziej, gdy np. pumeksuję pięty, golę nogi... Fuj.[/QUOTE]Dlatego ja chodzę na skróty i wybieram jedną opcję - biorę prysznic, i jest zdecydowanie szybciej a i mnie na przykład też to odpręża
ale oczywiście jak kto woli Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jednak osobiście nie przekonam się chyba nigdy do kąpieli w wannie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
Jaki ciekawy wątek!
Ja nie rozumiem fenomenu ebooków i audiobooków. Jakoś nie umiem się przekonać do nich. O ile ebooki czasem się przydają, gdy ktoś chce czytać na wakacjach, a nie ma zamiaru dźwigać ciężarów, to audiobooki są dla mnie całkiem bezużyteczne. Nie potrafię się skupić na słuchaniu, gdy coś robię. Owoce morza - fuj. Nie cierpię od zawsze. Instagramowe "influencerki" - niezrozumiała dla mnie moda. Po co śledzić życie niezbyt interesujących dziewczyn?
|
#380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musisz zaszaleć póki możesz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
O to to. Nigdy nie próbowałam żadnego z tych "przysmaków", ale jakoś nie mogę się przełamać. Odrzuca mnie
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#384 | |
|
Rozeznanie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86127838]Ja pod prysznicem nie umiem dobrze i nieinwazyjnie ogolić nóg. Czasami próbuję, ale albo gdzieś pominę kawałek, albo włoski nie rozmokną odpowiednio i się pozacinam. A w wannie ładnie wszystko rozmaka po kilku minutach i na siedząco łatwiej mi naciągnąć skórę na łydkach. Poza tym u mnie kąpiel to jest takie mini-spa, na co dzień biorę prysznic, bo i mniej wody zużywam, i szybciej, i lepiej się umyję. A jak wanna to peeling wszystkiego, i pięty, i golenie, i maska ma włosach i twarzy...
[/QUOTE]Fakt, czasem się zatnę delikatnie pod prysznicem, ale już się chyba do tego przyzwyczaiłam i wraz z praktyką tych zacięć jest coraz mniej, aczkolwiek zdarzają się zdarzają nie powiem ![]() Tak właśnie przypuszczam, że dla wielu osób wanna = minispa, ale do mnie jakoś to po prostu nie przemawia Team Prysznic forever ![]() Cytat:
ja bym jeszcze do tego pożegnania jakieś alko uwzględniła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W wannie to tylko oranżada albo kakao! |
|
|
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86127938]Aj weź, jeszcze się utopi.
W wannie to tylko oranżada albo kakao![/QUOTE]Oj tam, oj tam ![]() Lampeczka wina, ewentualnie dwie, jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziły, prawda? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#387 |
|
Zakorzeniona
|
eBooki - widzę ich zaletę pod tym względem, że jadąc gdzieś daleko nie trzeba targać ze sobą wielu książek. Ale dla mnie czytanie jest niejako rytuałem, nie chodzi o samą czynność, ale o otoczkę - o książkę (często z dedykacją, jeśli prezent), o papier, o wzięcie jej z półki w bibliotece albo zdjęcie z półki w domu, o samo to, że czytanie z papierowej książki jest dla mnie nieporównywalnie większą przyjemnością niż z ekranu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#388 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I coś w tym faktycznie jest, że czytanie papierowej książki jest jednak przyjemniejsze niż wgapywanie się w monitor. W ogóle kolekcjonowanie książek daje też sporo frajdy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86127966]Mi zaszkodziły. Ale były nalane do pełna, z górką, może dlatego.[/QUOTE]To na pewno dlatego Ci zaszkodziły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#390 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Dobrze zrobiona podkreśla kolor brwi (moje są tak bardzo blond, że aż przezroczyste), paleta barw jest spora i rzadko kiedy jest to czerń. Ja robię jasny brąz i naprawdę moje brwi wyglądają dzięki niej dużo lepiej.

prysznic u mnie zdecydowanie wygrywa.

ale oczywiście jak kto woli

jednak osobiście nie przekonam się chyba nigdy do kąpieli w wannie 

Maskotka studencka jest w stroju lamy, Simy mogą grać w grę "nie budź lamy", można wyzywać kogoś, że jego matka jest lamą itd.