|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Jak zobaczyłam tytuł to od razy skojarzyły mi się dwie rzeczy:
Ryan Gosling ![]() i Gra o Tron
|
|
#515 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86133213]Rozumiem, że ktoś kto robi to za pieniądze robi wszystko co się da, żeby jego praca była trwała, żeby nie stracić klientki, ale wygląda jak wygląda i nic na to nie poradzę, że według mnie wygląda źle. Sama sobie przedłużam jak mam ochotę i już kilka razy trzymało się wiele tygodni, dokładałam sobie materiału od skórek, zmieniałam kolory i nie robiłam żadnej krzywej c i pojedynczy przedłużony paznokieć nie odróżniał się niczym od tych nie budowanych.[/QUOTE]Dokladnie. Jakbym ludziom robila to tez pewnie zrobilabym wszystko i jeszcze wiecej zeby im sie trzymalo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie cieszę się, że moje paznokcie dają radę bez tej krzywej c bo wygląda to po prostu paskudnie
![]() W sumie od 2 lat robię u tej samej dziewczyny i nigdy nawet nie wspomniała o czymś takim. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2018-11-17 o 21:58 |
|
|
|
#518 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#520 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86133213]Rozumiem, że ktoś kto robi to za pieniądze robi wszystko co się da, żeby jego praca była trwała, żeby nie stracić klientki, ale wygląda jak wygląda i nic na to nie poradzę, że według mnie wygląda źle. Sama sobie przedłużam jak mam ochotę i już kilka razy trzymało się wiele tygodni, dokładałam sobie materiału od skórek, zmieniałam kolory i nie robiłam żadnej krzywej c i pojedynczy przedłużony paznokieć nie odróżniał się niczym od tych nie budowanych.[/QUOTE]
Powiem wam tak. Wiele osób w tym wątku wymieniały paznokcie zelowe, makijaż permanentny, doczepianie rzęs czy henne pisząc ze nie zachwycają bo widać ze sztuczne, ze nienaturalnie wyglądają itp. Tylko ze problem nie leży w tych zabiegach tylko w tym jak zostały wykonane. Można zrobić paznokcie żelowe w taki sposob zeby wyglądały naturalnie, ale ich budowa była prawidłowa. Można zrobić henne zeby wyglądało to naturalnie. Mozna zrobic makijaz permanentny (no dobra może nie kreski ) czy rzęsy zeby tego nie było widać ze robione. Jednak wszystko zależy jak i jaki efekt chce klientka osiągnąć. Jednak duże objętości czy "insta brow" nie będą wyglądały naturalnie. Zresztą nikt mi nie powie ze płaskie paznokcie są ładniesze niz nawet lekka krzywa c. Sama mam paznokcie zelowe i wszyscy są zdziwieni ze są zbudowane zelem bo wyglądają jak moje.
|
|
|
|
#522 |
|
Lady in red.
|
Ja nie rozumiem dwóch rzeczy związanych z włosami:
1) używania suchych szamponów 2) noszenia związanych włosów
|
#523 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo dobrze zrobiony paznokieć zelowy czy wzmocniony odpowiednia bazą hybrydową ją ma, ale wygląda naturalnie.
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Ale paznokcie żelowe,czy przedłuzane rzęsy ZAWSZE będą wyglądać Tak,ze człowiek widzi, ze to nienaturalne. To tak jak z farbowanymi włosami- można się zachwycać ze ładny kolor, super wykonanie, ale człowiek widzi, ze to farba, a nie naturalny kolor. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613330 9]Co do 1: Nigdy nie zaspalas do pracy tak, ze musialas sie ratowac, zeby nie bylo widac, ze wlosy sa nieswieze?[/QUOTE]
Pytanie nie do mnie, ale mnie suche szampony też dziwią i nie zaspałam nigdy i nie musiałam lecieć do pracy z tłustymi włosami Zresztą jak komuś zdarza się zaspać, to wystarczy myć włosy wieczorem przecież.
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
-białe samochody
-surowe pomidory Zupę pomidorową, sosy, ketchup, suszone pomidory jem bez problemu, surowe stają mi w gardle po prostu. - seriale tasiemce, te M jak Miłość, Barwy Szczęścia i co tam jeszcze Dziwi mnie że w erze bardzo dobrych seriali ktoś ogląda takie tasiemce w których się NIC nie dzieje ![]() -Hybrydy i żel na paznokciach Kiedyś się nawet tym interesowałam, ale frezarki mnie przerażają plus bardzo rzadko widzę takie paznokcie które wyglądają naturalnie, nie chodzi nawet o kształt, ale przede wszystkim o grubość płytki. - sesje ciążowe na jedno kopyto Moja ulubiona poza to 'w sukience z firanki, z wiankiem na głowie, z miną natchnioną trzymam się za brzuch' - sesje noworodkowe W ogóle nie uważam za urocze przebieranie noworodków za króliczki, zakładanie im opasek i nie wiadomo czego - salon z aneksem -coaching - sztuczna opalenizna, w sumie ogółem opalenizna ![]() -perfekcyjne, wyrysowane brwi - fiksacja na punkcie alkoholu, oblewanie każdej głupoty, 'piątunio hehe, piwko hehe' - Zara - duże, bardzo widoczne loga na ubraniach - produkty Apple - wesela -typowe imieninowe i weselne menu - flaki, rosół, schabowy -sałatka gyros - 'zabawne' koszulki i kubki - chodzenie po górach - ciśnienie na prawo jazdy i posiadanie samochodu -deszczownica pod prysznicem - plecaki z liskiem, nawet nie wiem co to za firma, lis jest w logo ![]() - biżuteria Tous i Pandora Nie wiedziałam że tyle tego będzie
|
#531 |
|
Konto usunięte
|
zjadłabym flaczki
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też nie jarają sesje ciążowe. Aczkolwiek moje ulubione (czyli jakieś 90%, heh ) to te, na których przyszła matka jest półnaga. Nie czaję, czemu kobiety robią sobie ciążowe sesje, na których mają tylko jakąś przepaskę na cyckach i coś pokroju bokserek. Zwłaszcza, że bez brzucha by sobie takiej półnagiej sesji nie zrobiły.
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133347]Mnie też nie jarają sesje ciążowe. Aczkolwiek moje ulubione (czyli jakieś 90%, heh
) to te, na których przyszła matka jest półnaga. Nie czaję, czemu kobiety robią sobie ciążowe sesje, na których mają tylko jakąś przepaskę na cyckach i coś pokroju bokserek. Zwłaszcza, że bez brzucha by sobie takiej półnagiej sesji nie zrobiły.[/QUOTE]Mnie w ogóle brzuch ciążowy nie jara. Powiedziałabym gorzej ale komuś mogłoby się nie spodobać, więc nie będę ryzykować A jak słyszę określenie "brzuszek ciążowy" to mi się cofa
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Lady in red.
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613330 9]Co do 1: Nigdy nie zaspalas do pracy tak, ze musialas sie ratowac, zeby nie bylo widac, ze wlosy sa nieswieze?[/QUOTE]
Nigdy nie miałam takiej sytuacji, w której taki specyfik by mi się przydał. Od czasu jak usłyszałam od kogoś, że w ten sposób ukrywa fakt, że ma nieświeże włosy to mnie jakoś odrzuca .
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
O nie , ja pomidory kocham , właśnie najlepiej surowe ( bosz czytam o brzuchach ciazowych i napisałam najpierw pomidory ciążowe
)Malinowe latem , w śmietanie z ogórkiem małosolnym to dla mnie orgazm ![]() Włosy tylko w LO nosiłam rozpuszczone, teraz muszę mieć związane i nieraz takie bez żadnej fryzury mi się nie podobają
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! W końcu ktoś kto mnie rozumie!
![]() [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133347]Mnie też nie jarają sesje ciążowe. Aczkolwiek moje ulubione (czyli jakieś 90%, heh ) to te, na których przyszła matka jest półnaga. Nie czaję, czemu kobiety robią sobie ciążowe sesje, na których mają tylko jakąś przepaskę na cyckach i coś pokroju bokserek. Zwłaszcza, że bez brzucha by sobie takiej półnagiej sesji nie zrobiły.[/QUOTE]O,o, to też! Może to takie połączenie z naturą? ![]() W ogóle część 'fotografów' (bo prawdziwymi fotografami ich nie można nazwać), robi zdjęcia za które powinni się wstydzić brać jakiekolwiek pieniądze. Jedna znajoma wstawiła ostatnio sesję (ciążową z resztą ) na FB i nie mogłam się nadziwić że ona za to zapłaciła. Strasznie 'tanie' kadry i pozycje - tu na schodach, tu oparta o drzewo, jakość ogólna bardzo średnia. Ja rozumiem, że nie każdy to Helmut Newton, ale tego typu zdjęcia to myślę że każda średnio uzdolniona osoba by zrobiła sama.
|
#539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Słyszałam o tym "sposobie", ale szczerze mówiąc nie rozumiem, jak to działa. Przecież włosy się przetłuszczają od nasady, a nie końcówek, więc w jaki sposób spięcie ich może cokolwiek ukryć ![]() Sama prawie zawsze noszę spięte, bo mi tak wygodnie. |
|
|
|
|
#540 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

.

)