|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Black Friday. O ile 2 lata temu skuszona wielką pompą i medialnym bzyczeniem
przeszłam się po galeriach handlowych z intencją że może znajdę coś ciekawego, o tyle dla mnie ta akcja na naszym rynku to ściema i tylko chwyt marketingowy za którym niewiele się kryje. Męczące są teraz wszędzie te wstawki black Friday czy black weekend, a promocje takie same lub zwykle lub nic wybitnie szałowego.
|
|
|
|
#542 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najśmieszniejsze jest to, że wystarczy jeden odcinek tasiemca miesięcznie, żeby być na bieżąco
|
|
|
|
|
#544 |
|
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133387]Słyszałam o tym "sposobie", ale szczerze mówiąc nie rozumiem, jak to działa. Przecież włosy się przetłuszczają od nasady, a nie końcówek, więc w jaki sposób spięcie ich może cokolwiek ukryć
![]() Sama prawie zawsze noszę spięte, bo mi tak wygodnie.[/QUOTE] Ja też nie rozumiem. Przecież jak się włosy przyklapnie, to bardziej się posklejają i właśnie mocniej widać, że są przetłuszczone. Ja to prędzej bym rozpuściła, użyła tego nieszczęsnego suchego szamponu, uniosła włosy u nasady, a nie je ściskała tworząc jednolitą, błyszczącą od łoju taflę.... |
|
|
|
#545 |
|
BAN stały
|
zależy, jakie ktoś ma włosy, moje koleżanki używają suchych szamponów i dobrze to wygląda, ja mam włosy bardzo suche, kręcone, rozjasniane, wyglądają dobrze tylko w pierwszy dzień po umyciu, po nałożeniu odżywki z silikonami bez spłukiwania i porządnej porcji jedwabiu na końcówki, na drugi dzień jakby to wszystko tłuste wyparowalo, i już są brzydkie, matowe suche, od biedy, jak zaśpię to ujdzie do pracy, na trzeci dzień jest tylko suchy puch, jak kiedyś spróbowałam suchego szamponu, to miałam takie suche siano, że wyglądałam jakbym nie mylą 2 tygodnie, było tak źle, że nie poszłam tego dnia do pracy, nigdy więcej!!!
|
|
|
|
#546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie prościej umyć włosy
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133462]A nie prościej umyć włosy [/QUOTE]Raz w zyciu użyłam suchego szamponu na tłuste włosy. Włosy musze myć codziennie. O 22 nie było wody. Awaria zdarza się. Tyle ze o 7 rano musiałam iść na miasto załatwić pare spraw. Użyłam tego szamponu i włosy wyglądały jeszcze gorzej. Widać ze tłuste, ale strasznie się zmatowiły. Ogólnie wyglądały jakby je krowa przeżuła i wypluła Na szczęście była zima więc przygrażyniłam i ubrałam czapkę |
|
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=groszek75;86128447]Ostatnio jest moda na te niby terenowe i to kobiety szczególnie nimi jeżdżą, bo może bezpieczniej, bo duże auto . Fakt dla niej , tylko mało co taka pani widzi i ogarnia odległości i np. na parkingu pod szkołą zawsze któraś nam samochód zarysuje i oczywiście nie wie o tym.Dlatego unikamy tego typu skupisk i pakujemy dalej, żeby mamusie pod klasy duże kilkunastoletnie dzieci podwiozly
[COLOR="Silver"]Miałam taki "niby terenowy" samochód i nie zastąpiłabym go niczym innym. Uratował mi życie. Jakiś dres wyjechał mi na czołowe i jeszcze przyspieszył, bo myślał, że zdąży wyprzedzić. Nie zdążył... Jego auto - miazga, moje - szkoda całkowita, ale mi nic się nie stało (poza urazem psychicznym).
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wygooglowalam sobie te krzywa c i mam ja na swoich naturalnych paznokciach, nawet nie wiedziałam. Myślałam że wszyscy ludzie maja taki kształt bo nie przyglądam się paznokciom innych
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133326]Pytanie nie do mnie, ale mnie suche szampony też dziwią i nie zaspałam nigdy i nie musiałam lecieć do pracy z tłustymi włosami Zresztą jak komuś zdarza się zaspać, to wystarczy myć włosy wieczorem przecież.[/QUOTE]Fajnie, tylko ze u mnie nie ma sensu mycie włosow wieczorem bo rano i tak są tłuste. Ja zawsze myję wlosy rano+ często wiąże bo mam nędzne i cienkie wiec rozpuszczone bez czarow-marow szczotka i suszarką wyglądają jak parę przyklapnietych klaczkow, a nie zawsze mi się chce/mam czas je w ten sposób układać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-11-18 o 06:26 |
|
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie popularność blogów kosmetycznych i vlogów na youtubie, będących w rzeczywistości słupami reklamowymi - reklamy w tivi drażnią, a jak jakaś znana bądź nieznana blogerka dostanie w ramach współpracy z marką produkty, nad którymi potem rozpływa się w opisach to jest OK.
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86133331]A kogo zachwyca noszenie związanych włosów?
Moje czasami po prostu nie nadają się do rozpuszczenia.[/QUOTE] Mnie zachwyca u kobiet wysoki kucyk / warkocz z gęstych gładkich włosów + pięknie przycięta, gładka grzywka z przodu. Uważam, ze jest to najbardziej seksowna fryzura w ogóle. Niestety nie posiadam włosów ani rodzaju, ani gęstości z których by taka fryzura wyszła, co jest moim dramatem życiowym. Tak samo bardzo podobają mi się wszelkie koki, a to też związane włosy.
|
#552 | |
|
Komplikatorka
|
I
Cytat:
|
|
#553 | |
|
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133462]A nie prościej umyć włosy
[/QUOTE]Nie każde włosy schną w 20 minut, nie każde dobrze znoszą suszarkę, nie każde dobrze wyglądają rano po umyciu ich wieczorem i całonocnym gnieceniu ich na poduszce... Ja mam dwie opcje: 1. Umyć wieczorem i rano związać. 2. Rano wstać 2 godziny przed wyjściem z domu, żeby umyć włosy, ułożyć, wysuszyć. Najczęściej wybieram opcję 2, czasami zdarza się 1. Suchy szampon mam, ale prawie go nie używam. Zresztą na takie bardzo, bardzo tłuste włosy i tak nie pomoże. Cytat:
Edytowane przez 7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0 Czas edycji: 2018-11-18 o 10:38 |
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Z większością rzeczy mogłabym się zgodzić, ale nie chce mi się powtarzać.
Największe moje zdziwienie budzą długie, pstrokate paznokcie. Abstrahując od tego czy to hybryda, żel czy naturalna płytka (inna sprawa że z hybrydą się nie polubiłam), na paznokciach toleruję jedynie odcienie bordowego i naturalnego/bladego różu czy też beżu, obojętnie jak to nazwać. Nie potrafię zrozumieć jarania się wizytą u manikiurzystki i przeszukiwania internetów w poszukiwaniu inspiracji. Efekty są w większości przypadków dla mnie nie do przyjęcia. Nie podoba mi się broda u mężczyzn. Nie znoszę wszystkiego co nazywa się, trafnie lub mniej trafnie, klasyką (gatunku). Nie oglądałam większości polskich i nie polskich filmów które koniecznie trzeba zobaczyć, typu Miś, Dzień świra, Milczenie owiec i co tam jeszcze wpada pod ten punkt. Zniechęca mnie że wszyscy o tym gadają, zachwycają się, tworzą memy i powtarzają po raz setny te same żarty. Podobnie z serialami - Przyjaciele, Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście i te netfliksowe jak Gra o Tron czy House of Cards. Fajnie że ktoś lubi, nie szkoda mu czasu na śledzenie tych wszystkich wybitnych rzeczy które koniecznie trzeba obejrzeć, ale przewracanie oczami na to że ja tego nie oglądam ani mnie nie interesuje jest niepotrzebne. Jeszcze mnie tak zastanawia to kładzenie hybryd lub żelu. Pojawiają się informacje o tym jak niezdrowy może być zwykły lakier do paznokci, że należy unikać w składzie pewnych substancji, a jak się to przedstawia w lakierach hybrydowych? Trochę mnie ta trwałość, która dla wielu kobiet jest atutem, przeraża. Nagrzewanie lampą żeby się trzymało, a potem moczenie w acetonie lub w ogóle zdzieranie mechaniczne żeby to zeszło. To jest chyba stosunkowo nowy wynalazek, jestem ciekawa jak to się będzie rysować długofalowo i czy nie pozostanie obojętne dla zdrowia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#555 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-onlin...ka,881875.html |
|
|
|
|
#557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie robilam tego perfidnie w stylu ''ach, nie umyje sobie dzisiaj wlosow, przykryje suchym szamponem'', ale jak wyjechalam do pracy i pracowalam jako kelnerka (ciezko, zmiany 12-godzinne, kilka godzin na sen) + mialam duze problemy z tarczyca, powinnam byla myc wlosy codziennie. Nawet scielam je do ramion, zeby bylo latwiej. Ale bywalo tak, ze kiedy miedzy zmianami mialam 11 godzin na ''odpoczynek'', to 10 godzin z tego spalam (patrz: tarczyca), a 1 godzina to za malo, zeby jeszcze myc i suszyc wlosy, jesli jeszcze trzeba dojechac na miejsce. I udawalo mi sie doprowadzic te wlosy do porzadku, wygladaly estetycznie. |
|
|
|
|
#558 |
|
Czarna owca
|
Próbowałam kilka razy, według instrukcji - moje włosy nie lubią suchego szamponu.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#559 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzeniona
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613426 9]Tego szamponu trzeba umiejetnie uzywac, mozna bardzo latwo ''przedobrzyc'' i efekt jest odwrotny. Ja ich czasem uzywalam i nie wstydze sie tego, po to te specyfiki sa.
Nie robilam tego perfidnie w stylu ''ach, nie umyje sobie dzisiaj wlosow, przykryje suchym szamponem'', ale jak wyjechalam do pracy i pracowalam jako kelnerka (ciezko, zmiany 12-godzinne, kilka godzin na sen) + mialam duze problemy z tarczyca, powinnam byla myc wlosy codziennie. Nawet scielam je do ramion, zeby bylo latwiej. Ale bywalo tak, ze kiedy miedzy zmianami mialam 11 godzin na ''odpoczynek'', to 10 godzin z tego spalam (patrz: tarczyca), a 1 godzina to za malo, zeby jeszcze myc i suszyc wlosy, jesli jeszcze trzeba dojechac na miejsce. I udawalo mi sie doprowadzic te wlosy do porzadku, wygladaly estetycznie.[/QUOTE]Ja używałam suchego szamponu, kiedy wpadłam na bardzo głupi pomysł z obcięciem grzywki na prosto. One super wyglądają na zdjęciach, ale w codziennym życiu wymagają ogromnego zachodu. Jeśli umyłam ją rano, to niestety dotykana przez cały dzień plus leżąca ciągle na czole po pracy nadawała się do umycia znowu - jeśli po pracy gdzieś szłam, to musiałam psiknąć suchym szamponem. Grzywkę szybko zaczęłam zapuszczać i teraz jestem na nowo szczęśliwym człowiekiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jednak mnie trochę zadziwia, że niektóre potrafią 2-3 razy w miesiącu mieć nową hybrydę i nigdy, przenigdy nie widać ich bez lakieru. Mi by było szkoda czasu i pieniędzy. Sama sobie robię, lubię czasami mieć ładny kolor na paznokciach, jakiś ciekawy efekt i tu hybryda ma ten plus, że poświęcam na malowanie tyle samo czasu co zwykłym lakierem, a efekt utrzymuje się 3-4 razy dłużej, ale nieraz wiele tygodni chodzę bez lakieru, z krótko ściętymi paznokciami i nie czuję, żeby mi czegoś brakowało. |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Suchy szampon akurat lubię, ale nie używam w nadmiarze. Mam czasem takie dni kiedy przychodzę tak styrana (zazwyczaj po kilku intensywnych dniach), że nie mam na nic sily. Używany wg instrukcji faktycznie robi u mnie średni efekt. Ja robię tak, że psikam na włosy, zostawiam na jakieś 5-10 minut i wtedy strzepuję z włosów. Rano włosów nie myje (w ogóle na krótko przed wyjściem) bo to kończy się u mnie zapaleniem ucha.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei bardzo lubię używać suchego szamponu. Mam długie włosy prawie do pasa i ich mycie a potem suszenie naprawdę zajmuje sporo czasu. A kiedy po prostu tego czasu mi brakuje, bo na przykład wyskoczy mi nagle jakieś wyjście itp to wtedy ten specyfik idealnie się przydaje. Mam brązowe włosy obecnie i najfajniej mi się sprawdzają te konkretnie do brązowych odcieni. Klasyczne za bardzo bielą włosy.
Wydaję mi się, że firma też ma tutaj duże znaczenie jednak. Próbowałam już wielu marek i najlepiej sprawdza mi się ten z Batiste I nie cierpię chodzić w rozpuszczonych włosach ![]() Nie dość, że mi niewygodnie, moje włosy szybko stają się oklapnięte to jeszcze wydaje mi się, że jakoś średnio wyglądam ![]() Uwielbiam chodzić w spiętych włosach Dziewczyny, jest może stworzony wątek odwrotny do tego? W sensie nt. rzeczy które uwielbiamy? Bo szukam i nie widzę nic takiego, tylko, że wyszukuję poprzez aplikację z telefonu i może mi umykają pewne tematy? Też byłoby się fajnie podzielić takimi ulubionymi rzeczami, nie sądzicie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86132018]Ja tego też nie rozumiem.
A Oreo w ogóle jest dla mnie o wiele, WIELE za słodkie, jeść się tego nie da przez tę tonę cukru. Z podobnych nie rozumiem też zachwytu masłem orzechowym. Wczoraj próbowałam pierwszy raz w życiu i drugiego nie będzie.[/QUOTE] Nie jadłam tych ciastek, ochota mi przeszła po przeczytaniu składu. Masło orzechowe bardzo lubię, właśnie wcinam drugie śniadanie - jabłko z masłem orzechowym z kakaem, dobrze uzupełnia moją dietę. |
|
|
|
#565 | |
|
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86134368]Nie otwiera mi się materiał.
Jednak mnie trochę zadziwia, że niektóre potrafią 2-3 razy w miesiącu mieć nową hybrydę i nigdy, przenigdy nie widać ich bez lakieru. Mi by było szkoda czasu i pieniędzy. Sama sobie robię, lubię czasami mieć ładny kolor na paznokciach, jakiś ciekawy efekt i tu hybryda ma ten plus, że poświęcam na malowanie tyle samo czasu co zwykłym lakierem, a efekt utrzymuje się 3-4 razy dłużej, ale nieraz wiele tygodni chodzę bez lakieru, z krótko ściętymi paznokciami i nie czuję, żeby mi czegoś brakowało.[/QUOTE] Wspominalam o tym w innym watku, ale dziwi mnie narzekanie na brak pieniedzy, biadolenie i jojczenie przy jednoczesnym pelnym ekwipunku ''urodowym'' zawsze zrobionym na szostke przez profesjonalistow: paznokcie, rzesy, fryzjer, solarium itd. Rozumiem, ze ludzie chca wygladac dobrze i ze dla kogos moze to byc wazne, ale przy wiecznym narzekaniu na brak pieniedzy pojawia sie proste rozwiazanie - do rzes uzyj tuszu, a paznokcie pomaluj zwyklym lakierem. Wyjdzie ci taniej. Znalam kiedys taka osobe, ktora wciaz pozyczala ode mnie pieniadze ''bo koniec miesiaca i nie ma co do garnka wlozyc'' albo bo ''samochod sie rozwalil'' albo potrzeba dla dziecka na jakas skladke do szkoly. W koncu powiedzialam tej osobie co o tym mysle. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Mysle, ze to fajny pomysl, ktos moglby taki watek zalozyc .
|
|
|
|
|
#566 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziwi mnie, że jeszcze trzeba robić specjalne akcje informacyjne na ten temat. |
||
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlosy myje wieczorem, czasami po calym dniu w pracy trafi mi sie jakis event i chce wygladac przyzwoicie, wiec odswiezam fryzure suchym szamponem. Od razu wlosy lepiej wygladaja, nie sa takie oklapniete i zmeczone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613446 0]Wspominalam o tym w innym watku, ale dziwi mnie narzekanie na brak pieniedzy, biadolenie i jojczenie przy jednoczesnym pelnym ekwipunku ''urodowym'' zawsze zrobionym na szostke przez profesjonalistow: paznokcie, rzesy, fryzjer, solarium itd. Rozumiem, ze ludzie chca wygladac dobrze i ze dla kogos moze to byc wazne, ale przy wiecznym narzekaniu na brak pieniedzy pojawia sie proste rozwiazanie - do rzes uzyj tuszu, a paznokcie pomaluj zwyklym lakierem. Wyjdzie ci taniej. Znalam kiedys taka osobe, ktora wciaz pozyczala ode mnie pieniadze ''bo koniec miesiaca i nie ma co do garnka wlozyc'' albo bo ''samochod sie rozwalil'' albo potrzeba dla dziecka na jakas skladke do szkoly. W koncu powiedzialam tej osobie co o tym mysle.
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Z tego co wiem, jest tylko watek o najlepszym zakupie w zyciu. Mysle, ze to fajny pomysl, ktos moglby taki watek zalozyc .[/QUOTE]Taaaa....też kiedyś miałam taką znajomą, która wiecznie chciała ode mnie pożyczać pieniądze, nawet zdarzyło się, że w parę dni po wypłacie Do pewnego momentu starałam się ja zrozumieć, bo miała dzieci, jakiś kredyt no i nie zarabiałyśmy wówczas kokosów, no i czasem każdemu może się zdarzyć potrzebować pożyczyć pieniądze. Ale jak ileś razy zobaczyłam, że ma zrobione rzęsy, paznokcie żelowe, zrobiła sobie permanentne brwi to wkurzyłam się i zaczęłam odmawiać. Oczywiście kontakt się urwał, bo jak już przestałam pożyczać to koleżanki nie było ![]() No właśnie zastanawiam się czy by takiego wątku nie założyć, myślę, że byłby ciekawy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
You can't win this game. Follow the rules. Play the game. Be happy. Edytowane przez Silvia91 Czas edycji: 2018-11-18 o 11:57 |
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, biorąc pod uwagę to co jemy i czym o zgrozo oddychamy (wczoraj wieczorem musiałam szczelnie zamknąć okno, bo tak było czuć spalenizną i dymem z zewnątrz) to we wszystkim jest kupa chemii i tak naprawdę to wszystko może nam zaszkodzić. Nie tylko hybrydy, solarium i kosmetyki. Takie mamy czasy, że raka można dostać od wszystkiego i nie bardzo mamy na to wpływ. Bo o ile możemy nie chodzić do solarium, nie robić paznokci i używać kosmetyków z hipernaturalnym składem (które też nie każdemu służą) to jedzenia i oddychania nie wyeliminujemy.
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2018-11-18 o 11:59 |
|
|
|
#570 |
|
Konto usunięte
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613446 0]Wspominalam o tym w innym watku, ale dziwi mnie narzekanie na brak pieniedzy, biadolenie i jojczenie przy jednoczesnym pelnym ekwipunku ''urodowym'' zawsze zrobionym na szostke przez profesjonalistow: paznokcie, rzesy, fryzjer, solarium itd. Rozumiem, ze ludzie chca wygladac dobrze i ze dla kogos moze to byc wazne, ale przy wiecznym narzekaniu na brak pieniedzy pojawia sie proste rozwiazanie - do rzes uzyj tuszu, a paznokcie pomaluj zwyklym lakierem. Wyjdzie ci taniej. Znalam kiedys taka osobe, ktora wciaz pozyczala ode mnie pieniadze ''bo koniec miesiaca i nie ma co do garnka wlozyc'' albo bo ''samochod sie rozwalil'' albo potrzeba dla dziecka na jakas skladke do szkoly. W koncu powiedzialam tej osobie co o tym mysle.
[/QUOTE] Ja na szczęście takich osób nie spotkałam. Jednak ja mam odwrotnie, mam w sobie coś ze sknery, a bardzo chciałam hybrydy, więc robię sobie paznokcie sama. Do tej pory na wszystkie lakiery, lampkę, kilka ozdóbek wydałam tyle, co koleżanki na kilka zabiegów. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

przeszłam się po galeriach handlowych z intencją że może znajdę coś ciekawego, o tyle dla mnie ta akcja na naszym rynku to ściema i tylko chwyt marketingowy za którym niewiele się kryje. 

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86133326]Pytanie nie do mnie, ale mnie suche szampony też dziwią i nie zaspałam nigdy i nie musiałam lecieć do pracy z tłustymi włosami