|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Ktoś wspomniał o minky. Nie mogę na to patrzeć! Od lat jest na wszystkich artykułach dziecięcych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#662 |
|
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86137143]Wow, faktycznie na dwóch ostatnich palcach bardzo proste, a wręcz trochę zadarte do góry
![]() Ciekawe, czy to genetyka czy na takie różnice ma jakoś wpływ np. obcinanie paznokci czy jeszcze coś innego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] U mnie w rodzinie wszyscy mają miękkie, zawijające się w dół paznokcie. Tylko ja mam sztywne, ale właśnie takie coś... Jakaś mutacja genetyczna czy coś? |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 |
|
BAN stały
|
- piłka nożna (dla mnie najnudniejszy sport świata)
- sztuczne, długie paznokcie - przystojni, piękni mężczyźni (wolę względnie urodziwych ale męskich) ![]() - sezonowe promocje w sieciówkach |
|
|
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale wiem, że nierealne, bo urzędy tak nie działają.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;86139404]Hahaha, mój wymarzony ślub - "ej, a może się dziś pobierzemy?" I heja do USC
ale wiem, że nierealne, bo urzędy tak nie działają.[/QUOTE]Czyli jest nas więcej.
|
|
|
|
#668 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mimo że jestem mięsożerna i kiełbasą nie pogardzę, to też unikam takich grillów ze znajomymi.
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście część ludzi kwękała, że jak to, dlaczego tak późno informujemy, przecież to się trzeba przygotować itd. Po ślubie było przyjęcie dla najbliższej rodziny a tydzień później wielka całonocna impreza dla znajomych w klimatach muzyki lat 80 i 90
|
|
|
|
|
#670 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
A może tak zbiorowy, spontaniczny ślub? Jak weźmiemy urząd szturmem to będą musieli się poddać i udzielić już zaraz, natychmiast. Tylko ja jeszcze spontanicznego kandydata bym musiała znaleźć, bo nie mam.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Moja rodzina by się pewnie na mnie okrutnie obraziła, ale przecież to uroczystość młodych. Nie będę tupać do disco polo na własnym ślubie i wyprawiać przytupawy stulecia za hajs z kredytu, sorry. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w tym roku na weselu na woodstocku i było mega. Ślub cywilny, przyjechała tylko najbliższa rodzina, która była jedynie na oficjalnej części (obiad w pizzerii) i sobie pojechała, reszta imprezy na polu namiotowym
![]() Ja to chyba w takim razie zrobię ognisko nad jakimś jeziorem, zakończone nocnym pływaniem w tymże jeziorze
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
Okej, w koncu sprobowalam tych oslawionyvh ciasteczek i od razu dodaje je do listy: makaroniki. Uwielbiam slodycze, ale to jest okropne!
|
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
- mopsy i buldogi i generalnie psy bez pyska - nie wiem dlaczego są takie popularne, w ogóle nie widzę w nich totalnie nic słodkiego
- białe samochody - wśród moich znajomych jest jakaś moda na białe auta, większość jak sobie może pozwolić na wymarzony samochód to koniecznie w białym kolorze ![]() - teatr - serio nie wiem jak to może kogoś jarać, byłam ponad 10 razy i mam albo wyjątkowego pecha albo jestem jakaś niewrażliwa artystycznie, bo jeszcze żadna sztuka mnie nie porwała, wręcz czekałam aż się skończy - cała masa piosenek, na czele z ostatnim hitem weź się przytul czy jakoś tak
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle razy o tej piosenece Weź nie pytaj tu czytalam i powiem szczerze, ze jej w ogole nie slyszalam, dopiero w The Voice ostatnio ktos zaspiewal i stwierdzilam, ze słowa ma fajne i teraz słucham oryginału i tez mi te slowa sie podobaja, spiewanie i muzyka nawet. Ale pewnie ja sie tym jeszcze nie przejadłam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#677 | |
|
Konto usunięte
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;86139619]Okej, w koncu sprobowalam tych oslawionyvh ciasteczek i od razu dodaje je do listy: makaroniki. Uwielbiam slodycze, ale to jest okropne![/QUOTE]tak. Zawsze myślałam, że to ciastko to biszkopt a to coś twardego i bardzo slodkiego
Cytat:
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8613986 6]No nie wiem czy ten tekst taki wspaniały. Od lat ludzie trąbią o tym, żeby być aktywnym społecznie, o inicjatywach obywatelskich a on nie chce zyc polityka tylko karmi dzieci jak tlumy wychodza na ulice.
[/QUOTE] Nie patrze jak on zyje, tylko posluchalam jednej jego piosenki, jest po prostu o wierności, miłosci, ze zycie to nie tylko mlodosc, ale sie kiedys zestarzejemy, wiec po co myslec o bzdetach jak sie po prostu mozna przytulić. Proste, normalne, ludzkie słowa. Tylko, ze on kiedys byl u Kuby i chyba sie bardzo boi jakiejs zdrady, ze sam zdradzi czy co, stad ta piosenka. Naogladal sie życia, co sie dzieje, to mu to po glowie chodzi.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
O to ja dodam jaranie sie byciem takim alternatywnym i gardzeniem tradycją i tym co lubi więksZość,przykłady nawet padły tu,nieurodziwi mężczyźni,wesela,dzieci itp
|
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o, albo jak bedzie juz stary i beda go otaczaly mlode dziewczyny, to ta obecna niech go zawola. No ja tam wole nie wolac, tylko wychodzic z zalozenia, ze maz bez wolania nie bedzie chcial mnie zdradzic naogladal sie zycia, lol xD To niech nie ogladza cudzego tylko skupi sie na swoim zyciu xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;86139619]Okej, w koncu sprobowalam tych oslawionyvh ciasteczek i od razu dodaje je do listy: makaroniki. Uwielbiam slodycze, ale to jest okropne![/QUOTE]
Makaroniki były moim wielkim rozczarowaniem
|
|
|
|
#684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawa w takim razie jestem jakie jest twoim zdaniem prawidłowe podejście do tradycji i upodobań większości. Kultywować nawet jeśli się nie ma ochoty, a w najgorszym wypadku robić swoje, ale nie poruszać niewygodnego tematu?
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8613991 9]ale ja mowie o tej samej piosence xD
o, albo jak bedzie juz stary i beda go otaczaly mlode dziewczyny, to ta obecna niech go zawola. No ja tam wole nie wolac, tylko wychodzic z zalozenia, ze maz bez wolania nie bedzie chcial mnie zdradzic naogladal sie zycia, lol xD To niech nie ogladza cudzego tylko skupi sie na swoim zyciu xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] [1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8613995 2]Czlowiek to jednak istota majaca kilka szarych komorek i takie gadanie ''boje sie, ze zdradze'', to dla mnie piernic...enie. Jak ktos chce zdradzic, to zdradzi, a jak nie, to nie zdradzi chocby mu tysiac nagich kobiet tanczylo przed nosem. Nie ma zadnej wyzszej mocy, ktora zmusza nas do zdrady.[/QUOTE] Dodalam o tej zdradzie, bo gdzies widzialam z nim kawalek wywiadu, a Wy juz jakie teorie ![]() to tylko piosenka, ktora mi sie podoba Wam nie i tyle
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mogłabym zabrać jakiegoś pierwszego z ulicy, ale aż tak spontaniczna to nie jestem.
![]() [1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8613991 9]ale ja mowie o tej samej piosence xD o, albo jak bedzie juz stary i beda go otaczaly mlode dziewczyny, to ta obecna niech go zawola. No ja tam wole nie wolac, tylko wychodzic z zalozenia, ze maz bez wolania nie bedzie chcial mnie zdradzic naogladal sie zycia, lol xD To niech nie ogladza cudzego tylko skupi sie na swoim zyciu xD[/QUOTE] Dokładnie, ten fragment zawsze mnie rozbraja. "kiedy stuknie mi 50 lat wkoło fury i bzdury dziewczyny do mnie eh i ach ty wołaj mnie zawołaj mnie, zawołaj mnie" Moja reakcja to: - dlaczego on sądzi, że wokół 50 latków gromadzą się tłumy zainteresowanych dziewczyn z eh i ach? - dlaczego żona musi go wołać, by do niej przyszedł? jak nie zawoła to ją zdradzi? ![]() Ale stanowczo za dużo tego puszczają po prostu.
|
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam, że jak pierwszy raz ją usłyszałam w radio to po kolejnym refrenie powiedziałam "weź spie...alaj" i przełączyłam na inną stację byłam w szoku jak sie potem dowiedzialam, ze ludziom sie ona tak podoba, dla mnie te slowa sa tak denne i irytujace ze jak ja uslysze to mi od razu poziom wkurzenia rosnie
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się tak bardzo jaram moja oryginalnością, ze nie wiem co to za piosenka
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

ale wiem, że nierealne, bo urzędy tak nie działają.

Mimo że jestem mięsożerna i kiełbasą nie pogardzę, to też unikam takich grillów ze znajomymi.