|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.III
My na warsztatach dostaliśmy body chyba też 68 albo nawet większe bo tz wyrywny zgłosił się do udawania pani w ciąży której trzeba udzielić pierwszej pomocy
no ale bodziak się przyda zawsze ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
W grudniu mam urodziny i mama mi właśnie kupiłam od niej i od taty kurtkę (w moja już ciężka bylo się dopiąć),sweter, czapę, szalik i rękawiczki do sesji plenerowej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#153 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Ja do szpitala mam w sumie wszystko (tylko pampersy w sumie musimy dokupić), więc pozostaje tylko do torby włożyć, ale planuję to tak w połowie grudnia może ogarnąć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To był akurat konkurs foto na ambasadorkę marki butów którą bardzo lubię i się wyjątkowo napaliłam, ale udało się i dostałam kilka par butów ![]() Cytat:
I tak bardzo długo pracowałaś, ja jestem pod wrażeniem!![]() Cytat:
![]() Cytat:
U jakaś babka wypchnęła swojego faceta, pocieszny był bardzo w tym brzuchu ![]() Dzień dobry ![]() Ja odpoczywam po śniadaniu, kot wariuje po całym domu, na 15 jedziemy na badania, nie mogę się doczekać ![]()
|
|||||||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Tak tak na maluchu
chciał zobaczyć jak to jest mieć piersi ![]() ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Poza tym w ciagu listopada wygralam; -laktator -body - dwa kubki - szal -aplikacje rzęs -zestaw kosmetyków la roche posay ![]() Tylko w totku niestety wychodzi mi ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam urodziny w grudniu!A ja bylam w poniedzialek i doatalam super bodziaka. Macie w załączniku.
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.III
Johasia to kciuki za dziś 😘 mój mąż podobnie . Ostatnio już leżałam w łóżku a on szedł do łazienki i mówię przynieś mi krem do rąk,jest w różowym koszyku w białej tubce co dostałam ? Peeling do twarzy 😁 za bardzo skupił się na białej tubce 😁
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Nowe doświadczenie 😁
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Cz.III
Jeju dziewczyny gdzie wy znajdujecie te konkursy?? Ja chyba nie ogarniam
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Sylwia ja w totku raz trafiłam 4 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ja też raz trafiłam 4 w totku.
Karii a no tak już pamietam że mowilas. Dziewczyny ja mam 1 grudnia, proszę nie zapomnieć.
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
E to mój w miarę sobie radzi z ogarnianiem jak mu opiszę dokładnie
przywiózł mi do szpitala konkretnie te t-shirty o które prosiłam bo nie wiedziałam czy mi nie braknie, przywiózł maszynkę do golenia bo zapomniałam. Jak jedzie na zakupy to nawet wkładki mi dobre kupi Wyrobił się od studiów po tym jak mi kupił odzywkę do włosów zamiast szamponu. Wszystko się zgadzalo, linia zapachowa, firma, tylko to nie był szampon sam nadal o tym wspomina ![]() Bazgram z telefonu. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Ja tylko 3 w totku ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Akurat mam wizytę u fryzjera więc postaram się nie zapomnieć 😀
|
|
#164 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
|
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Dziewczyny a kiedy zaczynacie prac ciuszki?
Bo już wszystko mam i proszki i płyny tylko nie chce jakoś za wcześnie się wyrwać z tym praniem :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Macie kupione podkłady na łóżko dla siebie? Bo mi znajoma mówiła że nie trzeba bo szpital ma a ona nawet nie miała potrzeby żeby używać .
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ja raz juz pralam ale bede jakos po swietach juz prac tak porządnie drugi raz.
Anuszka chyba warto mieć na wszelki wypadek.
|
#171 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#172 | ||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
Nie no chodzi mi bardziej o raz a porządnie Bo stoi to wszystko w torbach i już nie mogę na to patrzec Ale chyba jeszcze poczekam ![]() Cytat:
Przezorny zawsze ubezpieczony Mam zapasik ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Dzien dobry! My dziś mamy 28+0!! Jak ten czas leci!
Mloda dzis fest naparza w pęcherz, gmera w szyjce, wszystko mnie juz tam boli :/ Glowa mnie dzis boli. Długo nie bolala wiec i tak sukces. Byle do niedzieli. Maz od poniedziałku ma wolne i bedzie remontowal pokoj z magazynka na pokoj starszaka. Musi zerwac podlogo do zera Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#174 | |||
|
Zadomowienie
|
Cz.III
Cytat:
Poprasowane też już mam, ale to chyba było pierwsze i ostatnie prasowanie wszystkiego ![]() Cytat:
Ale wzięłam też zapas takich mniejszych i też kilka wezmę jakby trzeba było na łóżku przewinąć małego czy coś, koleżanka też opowiadała, że te podkłady zawsze się w razie czego zużyje nawet kładąc na przewijak jakby dziecko w trakcie przebierania się zsiusiało czy zkupkało ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() niby mają ale jak pójdziesz do nich to kręcą nosem u Nas, więc w razie czego biorę swoje, choć po cc, podkłady i podpaski dała piguła, bo musiała ogarnąć po operacji jak jeszcze nie byłam pionizowana
|
|
#176 | ||
|
Rozeznanie
|
Cz.III
Cytat:
No to piateczka Ja tez się nie zamierzam się wczuwać w prasowanie jakoś za bardzo :P Ostatnio na obiedzie teściowa mi mówi „Teraz to będziesz miała tyle prania i prasowania, ze hohoho” a ja do niej mowie „Nie zamierzam prasować bo to bo tamto” to się na mnie spojrzała jak na nawiedzoną I malzon się wtrącił, ze u nas to się mija z celem i prasujemy tylko rzeczy które tego faktycznie wymagają :p Dziewczyny jeżeli macie mężów fanów Star Warsow to mam coś dla was z Alie ![]() https://s.click.aliexpress.com/e/cXBjVSgp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Zmotywowałaś mnie ![]() Dziś może wrzucę pierwsza partie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Ja nie piore bo po co
nie planuje rodzic przer lutym a raczej podejrzewam, ze urodze bardziej po terminie wiec na luzie. Jak cos sie bedzie dzialo to mam meza, ktory ma rece i nogi, ewentualnie moja siostra jest to pomoże Pranie wyschnie w 2 dni Torby nie pakuje bo u mnie wszystko daja w szpitalu. Jedynie osobiste rzeczy ale to znow moge poprosic meza albo siostre i ogarna Oczywiście uwielbiam przegladac te ciuszki i je dotykac o wyobrazac sobie Żabe w nich ale mija sie to z celem. Prasowac bede przed porodem raz pewnie i po szpitalu. Czy tylko ja nir mam wybranego imienia? 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
No tak Kamila😀 a masz już jakiś typ??
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy typy ale kompletnie nie umiemy wybrac
Myslimy nad Sophie /Sophia ( jak moja ukochana babcia ) Albo Maria/Marie ( tez jak babcia ale dla mnie to nie istotne w tym wypadku ). Mysle, ze bedzoe Zoska ale nie wiem ktory wariant Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
tak samo pampersy wezmę kilka sztuk i wyciągane jak się okaże że trzeba, inaczej schowam Bazgram z telefonu. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() Bazgram z telefonu. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Cz.III
no ale bodziak się przyda zawsze 

bo póki co mam w walizce szlafrok i dwie koszule do karmienia a gdzie reszta 

ja też mam urodziny w grudniu!
mój mąż podobnie . Ostatnio już leżałam w łóżku a on szedł do łazienki i mówię przynieś mi krem do rąk,jest w różowym koszyku w białej tubce co dostałam ? Peeling do twarzy 

Ale chyba jeszcze poczekam