|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cytat:
Aaa przepraszam, nie napisałam wczoraj po wizycie U mnie dziewczynka, wszystko ok Kawa - to jest to, czego mi trzeba! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Haha, mogliby
Np. tylko dziś, mocz gratis ![]() Dzień dobry. Ja raczej odpuszczam BF, kiepsko u mnie i z czasem, i z weną na zakupy. Pochylę się raczej nad wyprzedażami poświątecznymi ![]() Gratulacje kolejnych dziewczynek i chłopaków
Edytowane przez Lisek_kartezjanski Czas edycji: 2018-11-23 o 10:06 |
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez dopegyt, biorę 2x dziennie i na razie jest ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mysle, ze styczen bedzie lepszym miesiacem na zakupy
chociaz pewnie jakiegos ciuszka nie omieszkam kupic poluje n fajny kombinezonik polarkowy albo lekko ocieplany.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak widać czasem ma się w kieszeni to 30 zł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja zalapalam się na bf w h&m i smyku. Ale nic dla córki w brzuchu. Dla starszej bodziaki w smyku, 64 zł i 6 sztuk. A w hm wzielam sobie legginsy mama na polarze, spodnie do spania, bo wszystkie mnie cisna w pasie. wzielam zwykle, nie dla kobiet w ciąży ale wyglądają jak worek to może będą służyć jak nie to zwroce. No i kupilam poszewke do salonu i poduszkę ozdobna dla córki do pokoiku. TŻ dzisiaj zaczyna robić jej lozeczko potem będzie malował. Jak zrobimy, urządzimy pokoik, zagospodarujemy komody biorę się za przeglądanie ubranek. I najwyżej w styczniu będę dokupować co potrzeba. Mieliśmy dużo pożyczonych na 56 wiec nie wiem czy dużo swoich mamy. Nie mogę się do czekać tego przeglądania, prania i kupowania uwielbiam kupować dziecięce ubranka. Córka ma tego tyle.chyba więcej niż ja 🤣 dobrze ze wolno rośnie i w zasadzie nosi drugi sezon niektóre ubrania, to koszty mniejsze ale stad ma tego tyle bo ja ciągle cos kupuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2018-11-23 o 10:57 |
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Ja też już dziś po pobraniach. Jedna ręka luxmed - tsh, t4, morfologia i przeciwciała Druga ręka NFZ - toxo i morfo No i 2x mocz Na szczęście za nic nie płaciłem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Pantera gratuluje wizyty
kolejna dziewczynka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Chciałam dziś wybrać się na zakupy w związku z black friday, ale chyba potencjalny tłum ludzi w galerii mnie zniechęcił... Najchętniej dziś przespałabym caaaały dzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
imię wybrane? Pozdrawiam z galerii, przyjechałam poszukać Mikołaja dla chrześnicy i może coś dla siebie upoluję ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszystko on line robilam
tez miałam ochotę się przejść, sobie cos kupić ale średnio mam ochotę i czas. Uczyłam się a teraz ide zająć się córka trochę co by TŻ mógł wziąć się za prace Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019...
Cytat:
Dziękuje niestety jeszcze nie - nie mozemy dojść do porozumienia za bardzo, ale mam nadzieje, ze niedługo się w końcu zdecydujemy Są fajne promocje w galerii? Kurcze z jednej strony bym poszła na te zakupy, a z drugiej taaaak mi się nie chce, zdolność podejmowania decyzji u mnie jak to u kobity w ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam skoczyć na chwilę do galerii, ale póki co 2 razy wymiotowalam więc czekam aż coś zjem i bede czuć się stabilnie po tym
![]() Widzę, że dziś dzień badań, ja byłam na pobraniu wymazu z pochwy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019..
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019..
Cytat:
Zastanawiam się czy nie chciała np posiew moczu, skoro mam te niby bakterie i się jej pomyliło czy coś, ale nie mówiła nic o dodatkowych badaniach.. Ale jak już było skierowanie to zrobiłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kocham ją ubierać, też bardziej niż siebie, jest zdecydowanie najlepiej ubranym członkiem naszej rodziny ![]() A na drugą nadal nie mam nic. Tzn. nic nowego, za to sporo po starszej, bo trzymam wszystko co się nie zniszczyło. Planuję też odkupić wór różności od koleżanki która niedawno rodziła, a potem przegląd i ewentualne uzupełnianie, ale raczej nie będzie tego dużo. |
|
|
|
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gwarancja potarganych rajstop, dziur w legginsach i blizej nieokreslonych substancjach na koszulce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero wchodzi w rozmiar 86, niektore jeszcze duże Jeszcze dlugo bedziemy się ubierać na dziale niemowlęcym
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w HM jest ta parka, którą kupowała jedna czy kilka z Was za połowę ceny. W kolorze khaki stacjonarnie, na stronie widzę ją obniżoną o 20%.
Ale mam ochotę na kebaba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
Synek stoi ładnie i stabilnie od kilku dni a dziś nagle się puscil i szedł w moja stronę przez pół dywanu
![]() ![]() a co do ciuszkow nosi 86, czasami 80 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2211 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
z tym że rozmiar robi głównie długość, a wszystkie spodnir musimy mocno związywać żeby mu nie spadły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Laski na Smyku dzis ubrania i buty -20% nawet od tych juz przecenionych rzeczy
zamowilam pare rzeczy chlopakom ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś sobie zakupy odpuszczam, zacznę w styczniu
![]() Dziewczyny miałyście kiedyś bakterie w moczu? Odebrałam wyniki i mam dużo leukocytow, wizyta dopiero we wtorek.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam bakterie mniej więcej w co drugim badaniu moczu...Wtedy się mobilizuje, biorę żuravit i na kolejnym badaniu jest ok. A przy następnym znowu są obecne i tak wkółko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę, że norma bakterii jest 0-130, a ja mam 824 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fitelina Czas edycji: 2018-11-23 o 14:34 |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My oboje mali ludzie, ja się czasem ubieram na dziecięcym Więc córce też wróżę niemowlęcy jeszcze przez jakiś czas ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Byłam w urzędzie, pani wydrukowała mi inny dokument niż chciałam, poprawiła się i ten pierwszy dostałam gratis - black friday uznaję za zaliczony
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Wam powiem, ze mi mdlosci wrocily od paru dni, a to juz 21 tc... Pewnie znow potas mi podskoczyl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziw mnie caly dzien mdli, gotowalam bigos i ta roznorodnosc zapachow spowodowala, ze wyladowalam w wc... nie moge nic jesc poza... lodami wodnymi. Dzis zjadlam z 6 zeby zjesc cokolwiek bo mam taki jadlowstret caly dzien, ze nie wiem z czego ten moj dzieciak dzisiaj zyje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

imię jest?
U mnie dziewczynka, wszystko ok
Np. tylko dziś, mocz gratis 
poluje n fajny kombinezonik polarkowy albo lekko ocieplany.

jak nie to zwroce. No i kupilam poszewke do salonu i poduszkę ozdobna dla córki do pokoiku. TŻ dzisiaj zaczyna robić jej lozeczko potem będzie malował. Jak zrobimy, urządzimy pokoik, zagospodarujemy komody biorę się za przeglądanie ubranek. I najwyżej w styczniu będę dokupować co potrzeba. Mieliśmy dużo pożyczonych na 56 wiec nie wiem czy dużo swoich mamy. Nie mogę się do czekać tego przeglądania, prania i kupowania 

imię wybrane? 

Dziw mnie caly dzien mdli, gotowalam bigos i ta roznorodnosc zapachow spowodowala, ze wyladowalam w wc... nie moge nic jesc poza... lodami wodnymi. Dzis zjadlam z 6 zeby zjesc cokolwiek bo mam taki jadlowstret caly dzien, ze nie wiem z czego ten moj dzieciak dzisiaj zyje