Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-16, 15:37   #4621
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

jupiku, pamiętam, że jak lata temu byłam na ślubie i weselu u takiej dalszej rodziny, to autokar zabierał ludzi spod domu pana młodego, jechaliśmy za panem młodym do domu panny młodej. Siedzieliśmy w autokarze i czekaliśmy na nich. Potem jechaliśmy do Kościoła i potem do lokalu.

Teraz robi się raczej tak, że autokar zabiera gości po mszy i przyjeżdża po nich do sali weselnej o umówionej porze, rozwożąc ich.

jaga, coś jest w tym, że córki odziedziczają charakter po matce, a synowie po ojcach. Moja mama jest typem choleryczki... TŻcik może mieć ze mną ciężko Za to TŻ i jego tata to faceci do rany przyłóż
Moja młodsza siostra też uwielbia burzę... Ni jak nie mogę pojąć tego "zboczenia"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 15:57   #4622
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
jaga, coś jest w tym, że córki odziedziczają charakter po matce, a synowie po ojcach. Moja mama jest typem choleryczki... TŻcik może mieć ze mną ciężko Za to TŻ i jego tata to faceci do rany przyłóż
Moja młodsza siostra też uwielbia burzę... Ni jak nie mogę pojąć tego "zboczenia"
moj jest do rany przyloz tylko czasami. A szkoda. jak wkurzy to na calego... Co prawda ja do aniolkow tez nie naleze. Na szczescie potrafimy czasem oboje pojsc na kompromis.

A z burza jest tak, ze te grzmoty to muzyka dla mych uszu a blyski atrakcje dla oczu. Te pioruny. Cos pieknego... No i ten zapach powietrza... Miodzio.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 16:00   #4623
agnes208
Zakorzenienie

Rybulka to chyba Tobie podoba się ta sama sukienka co mi wiec abstrachując od ogólnego tematu dorzuce 2 nowe zdjecia ktore wygrzebałam. Jedno w zestawieniu z bolerkiem i 1 pokazujące tył sukni ze zdobieniem na trenie. Wersja podstawowa jest taka ze tren jest gładki ja też taka mierzyłam w salonie a tu na zdjeciu widać troche to zdobienie własnie pewnie jakaś dziewczyna zamowila zdobiony ja tez się na taki zdecyduje bo tak pusto troszke z tyłu. Mam nadzieje, że ci sie przydadza te zdjecia. Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_4820.jpg (21,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_4817.jpg (20,9 KB, 25 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 16:27   #4624
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie no ja Tadzika też pytam o zdanie-bardziej to wygląda jakbym go informowała, ze chcę np tą salę, tego fotografa itd on najwyżej może to załatwić mój też mówi, ze chiałaby to czy tamto i też się ciesze bo niektórzy faceci mówią "kochanie rób jak chcesz"-bo mają ślub w dopce

mam tak samo, musi byc idealnie

dziewczyny skoro ta dziewczyna robi zapisy w marcu to może zadzwonimy do niej jakoś w luty będzie już pewnie miała cennik ja chyba i tak będe chciałą miec sesję w inny dzień(początkowo chciałąm w dzień ślubu) ale wtredy ma się więcej czasu nie trzeba z wesela uciekać a ja chcę mieć zdjęcia gdzies dalej i co wtedy zniknę na 4 godziny?! poza tym kwiecień to chyba taki spokojniejszy miesiąc mam nadzieję
Mysle ze jak zamowisz fotografa rok na przód to spokojnie wystarczy
My bedziemy mieli plener w innym dniu ,po slubie juz na spokojnie.Uniknę tym samym zabrudzenia sukni Moja kumpela miała sesje przed slubem i jej suknia byla cala zielona od trawy Wiec nie za fajnie ....
Kaśka a czemu Ty tam piszesz ze bedziesz musiala placic dwa razy za dojazD?To nie wlicza pleneru w innym w calkowitą sumę??? Jesli nie to faktycznie poszukaj innego fotografa.Moge Ci polecic mojego

jupik byłam niedawno na weselu (w Kórniku)i było tak wlasnie jak pisala Rybulka autokar zabrał gości spod kościoła a potem o 3 nad ranem zawiózł ich z sali do centrum miasta.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-08-16 o 16:33 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 16:53   #4625
jupik
Rozeznanie

Właśnie Kasia- dziwna ta fotografka skoro dwa razy liczy za dojazd, więc jakby co dołączam się do atomufki i też polecam naszego fotografa a co do pleneru, mi się wydaje, że o wiele lepiej jest mieć innego dnia, można na swobodnie wybrać miejsce, nie trzeba się spieszyć i martwić o ciuchy nasz fotograf też tak polecał, podobno już się prawie nie robi pleneru w dniu ślubu.
Dzięki dziewczyny za rade w sprawie autokaru, teraz mogę sobie przemyśleć jakoś lepiej czy zmienić knajpkę... eeeh, ale jakby co to jest jeszcze kłopot numer jeden, czyli moi rodzice

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 17:28   #4626
atomufka
Zakorzenienie

ale cisza.Gdzie sa wszyscy???

szafa

Stary 2008-08-16, 17:46   #4627
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Kaśka a czemu Ty tam piszesz ze bedziesz musiala placic dwa razy za dojazD?To nie wlicza pleneru w innym w calkowitą sumę?Moge Ci polecic mojego
Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Właśnie Kasia- dziwna ta fotografka skoro dwa razy liczy za dojazd, więc jakby co dołączam się do atomufki i też polecam naszego fotografa
ale ona nie napisała, ze 2 razy dolicza dojazd tylko ja myślałąm, że jak bym chciała w dzień ślubu zdjęcia w kościele a w inny dzień plener
a Wy kogo macie i skąd jesteście no i ile płacicie i prosze o link

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-16, 17:48   #4628
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja juz posprzatalam. Normalnie ugotowac sie idzie. U mnie jest slonce, temp. 26 stopni a przy tym duchota taka, ze najchetniej to na golasa bym chdzila. Pot ze mnie splywa. Wentylator non stp chodzi a i tak goraco strasznie...

Wlasnie telefon mi przypomnial, ze jutro sa mego TZ imieniny... Chcialam zrobic znow 3bita (ciasto), ale ze pol blachy oddalam, a reszte sama zjadlam, bo TZ zjadl doslownie 3 kawalki, to stwierdzilam, ze wysilac sie nie bede, zeby mi to ciasto mialo w boki isc. Nota bene, wszyscy je chwalili. Sadzili, ze jest kupne, bo tak ladnie wygladalo. Masa, o ktora sie balam wyszla jak najbardziej. I moja rada. Do budyniu nie dodawajcie cukru, bo ciasto bedzie za slodkie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 17:49   #4629
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
duchota taka, ze najchetniej to na golasa bym chodzila.
sama jesteś w domu to nie ma przeszkód

Stary 2008-08-16, 18:06   #4630
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ona nie napisała, ze 2 razy dolicza dojazd tylko ja myślałąm, że jak bym chciała w dzień ślubu zdjęcia w kościele a w inny dzień plener
a Wy kogo macie i skąd jesteście no i ile płacicie i prosze o link
Oto link proszę http://www.rafaljagodzinski.com/ a nie wiem czy mogę podać tutaj cenę?Jakby co to na priv Ci wylse albo na nk
Jestesmy z PoznaniaAle pan Rafal jezdzi wszedzie nawet po calej europie
A ta Twoja pani fotograf to skąd jest ze tak sobie za ten dojazd dolicza???
Jaga zazdroszcze u nas znow leje....rano byla chwila slonkai to na tyle....

szafa

Stary 2008-08-16, 18:12   #4631
jupik
Rozeznanie

Kasia, my mamy tego samego fotografa z atomufką, Rafała Jagodzińskiego. To jego strona
www.rafaljagodzinski.pl
Ja płacę za cały pakiet 1950 zł, w tym jest ślub, wesele i plener dowolnego dnia, aha, przygotowania do ślubu też są- gratis. Za dojazd nie płacimy. Zdjęcia są super, te które na spotkaniu widzieliśmy też były boskie, w ogóle on jest strasznie sympatyczny, ja się zdecydowałam od razu i już nie szłam na spotkania z innymi fotografami
Edit: widzę, że atomufka mnie ubiegła a jak tak niedyskretnie cennikiem walnęłam... no mam nadzieję, że to nic złego.

Stary 2008-08-16, 18:15   #4632
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, my mamy tego samego fotografa z atomufką, Rafała Jagodzińskiego. To jego strona
www.rafaljagodzinski.pl
Ja płacę za cały pakiet 1950 zł, w tym jest ślub, wesele i plener dowolnego dnia, aha, przygotowania do ślubu też są- gratis. Za dojazd nie płacimy. Zdjęcia są super, te które na spotkaniu widzieliśmy też były boskie, w ogóle facet jest strasznie sympatyczny, ja się zdecydowałam od razu i już nie szłam na spotkania z innymi fotografami
łee a my nie mamy przygotowań w naszym pakiecie dodatkowo płatne były

szafa

Stary 2008-08-16, 18:16   #4633
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
www.rafaljagodzinski.pl
Ja płacę za cały pakiet 1950 zł, w tym jest ślub, wesele i plener dowolnego dnia, aha, przygotowania do ślubu też są- gratis. Za dojazd nie płacimy. Zdjęcia są super, te które na spotkaniu widzieliśmy też były boskie, w ogóle on jest strasznie sympatyczny, ja się zdecydowałam od razu i już nie szłam na spotkania z innymi fotografami
Edit: widzę, że atomufka mnie ubiegła a jak tak niedyskretnie cennikiem walnęłam... no mam nadzieję, że to nic złego.
dzieki dziewczyny nie licy za dojazda a wszystko za 1950 wiem, ze cena może się trochę zmienić bo to rok później ale mimo wszystko a ta babka mi nie napisała, ze musimy za dojazd płacic tylko sie tak domyślam
idę oglądac fotki

Stary 2008-08-16, 18:17   #4634
jupik
Rozeznanie

Atomufka- serio??ile????

Stary 2008-08-16, 18:20   #4635
kaska87
Zakorzenienie

odległośc jaka by musiał przejechać to prawie 300km myślicie, ze za darmo dojedzie tak daleko zdjęcia śliczniutkie tylko ja bym chciałą więcej w kolorze bo tam w galerii dużo czarno-białych ale na prawdę warto za te 2000
aha ta babka robi jeszcze jakąs sesje narzeczeńską w cenie

Stary 2008-08-16, 18:34   #4636
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
odległośc jaka by musiał przejechać to prawie 300km myślicie, ze za darmo dojedzie tak daleko zdjęcia śliczniutkie tylko ja bym chciałą więcej w kolorze bo tam w galerii dużo czarno-białych ale na prawdę warto za te 2000
aha ta babka robi jeszcze jakąs sesje narzeczeńską w cenie
musisz sie wszystkiego dowiedziec zanim zdecydujecie ja wpierw porownalam ceny roznych fotografow i wybralam tego.Nie dosc ze cena korzystna to jeszcze fajne zdjecia.Jesli chodzi o kolorystykę zdjec to wszystko jest do dogadania
A jesli chodzi o dojazd to do innych miast kasuje,ale nie wiem ile.
jupik nie wiem ile ,ale zaraz sprawdze

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-08-16 o 18:35 Powód: dopisek
Stary 2008-08-16, 18:36   #4637
jupik
Rozeznanie

Kasiu, nam mówił (chyba) że na terenie Polski dojazd ma w cenie, ale myśmy umowę w marcu albo wcześniej podpisywali. W tych albumach które pokazywał nam na spotkaniu były różne zdjęcia, kolorowe też, ale my akurat wolimy sepię, czarnobiałe itp, przepuszczane przez niebieski filtr na przykład, więc mało na nie zwracaliśmy uwagę. Co do Twojej fotograf- zadzwoń albo napisz raz jeszcze i spytaj o cenę a później zdecyduj, mi się jej zdjęcia też bardzo podobają, chociaż wybrać byłoby pewnie trudno bo ona i pan Rafał maja całkiem inny styl ja (i mój TŻ tez jestem zadowolona z wyboru, ale Ty musisz z Tadziem pogadać jeszcze
aha- co do dojazdu to na pewno się pytałam o to, czy dojedzie do nas na wesele chyba z 55 km i mówił że oczywiście, że to jest w cenie.

Stary 2008-08-16, 18:37   #4638
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
musisz sie wszystkiego dowiedziec zanim zdecydujecie ja wpierw porownalam ceny roznych fotografow i wybralam tego.Nie dosc ze cena korzystna to jeszcze fajne zdjecia.Jesli chodzi o kolorystykę zdjec to wszystko jest do dogadania
A jesli chodzi o dojazd to do innych miast kasuje,ale nie wiem ile.
jupik nie wiem ile ,ale zaraz sprawdze
no własnie ja chyba bym tą babke wolała ale poczekam do marca przyszłego roku zadzwonimy zapytamy ilość fotek, czy dają też płytkę, ile dojazda i ogólnie jaka cena i zadecydujemy

Jupik Atomufka dziękuję

Stary 2008-08-16, 18:43   #4639
atomufka
Zakorzenienie

Jupik nie moge znalezc cennika ,ale chyba w granicach 300 zl.Ja w sumie na poczatku nie chcialam tych przygotowan a teraz to tak mysle ze fajnie by bylo...no ale chyba za pozno zeby zmieniac.
Kaska podaj raz jeszcze link tej twojej fotografki

szafa

Stary 2008-08-16, 18:45   #4640
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska podaj raz jeszcze link tej twojej fotografki
prosim
http://www.agacudak.com/oferta/

Stary 2008-08-16, 18:50   #4641
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Jupik nie moge znalezc cennika ,ale chyba w granicach 300 zl.Ja w sumie na poczatku nie chcialam tych przygotowan a teraz to tak mysle ze fajnie by bylo...no ale chyba za pozno zeby zmieniac.
Ja niby na umowie nic nie mam napisane o tych przygotowaniach, ale mam nadal maila, w którym p. Rafał pisał mi, że to jest gratis. Liczę, że dotrzyma słowa
Ja w sumie też na poczatku nie miałam ochoty na te przygotowania, ale jak przeglądałam fotki z nich to mi sie spodobał pomysł i stwierdziłam, że jednak fajnie je będzie mieć, więc od razu pytałam czy są.
Wiesz- dopłacić i domówić więcej zawsze można, bo to ten sam dzień
Edit:
Własnie zarezerwowałam wizażystkę dla mnie i mojej mamuśki na ślub

Stary 2008-08-16, 18:58   #4642
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niby na umowie nic nie mam napisane o tych przygotowaniach, ale mam nadal maila, w którym p. Rafał pisał mi, że to jest gratis. Liczę, że dotrzyma słowa
Ja w sumie też na poczatku nie miałam ochoty na te przygotowania, ale jak przeglądałam fotki z nich to mi sie spodobał pomysł i stwierdziłam, że jednak fajnie je będzie mieć, więc od razu pytałam czy są.
Wiesz- dopłacić i domówić więcej zawsze można, bo to ten sam dzień
Edit:
Ano racja ja patrze na emaila od niego i nic tam nawet nie jest wspomniane o tych przygotowaniach .Ech nieważne jesczze pomysle...TZ -ta to nie pytam nawet bo on jakis ostatnio malo zianteresowany wkurza mnie tym...Faceci to chyba nie przejmuja sie tak slubem jak my

Kaska dziekuje ładne te zdjecia Widze ze jedna para miała takie dwa w jednym : slub +chrzest dziecka niezle...bierzesz slub a tam w rogu kosciola placze Twoje dziecko...ech zycie

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-08-16 o 19:04 Powód: dopisek
Stary 2008-08-16, 19:04   #4643
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Ano racja ja patrze na emaila od niego i nic tam nawet nie jest wspomniane o tych przygotowaniach .Ech nieważne jesczze pomysle...TZ -ta to nie pytam nawet bo on jakis ostatnio malo zianteresowany wkurza mnie tym...Faceci to chyba nie przejmuja sie tak slubem jak my
mój TŻ to w ogóle z rozmarzeniem opowiada o swoich kumplach, którzy nic nie wiedzą o przygotowan iach do ślubu, bo wszystko ich narzeczone robią i rodzice a ja jestem taka paskuda, że mu każę coś wybierać i załatwiać ale czasami sam o cos zapyta nawet, albo wykaże inicjatywę, więc mu wybaczam no i w ogóle kochana z niego bestia, jak tak mówi- Kruszynko, Ty wiesz lepiej, Ty się znasz a w oczkach ma spryt i szelmowski błysk

Stary 2008-08-16, 19:11   #4644
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ to w ogóle z rozmarzeniem opowiada o swoich kumplach, którzy nic nie wiedzą o przygotowan iach do ślubu, bo wszystko ich narzeczone robią i rodzice a ja jestem taka paskuda, że mu każę coś wybierać i załatwiać ale czasami sam o cos zapyta nawet, albo wykaże inicjatywę, więc mu wybaczam no i w ogóle kochana z niego bestia, jak tak mówi- Kruszynko, Ty wiesz lepiej, Ty się znasz a w oczkach ma spryt i szelmowski błysk
No wlasnie zauwazylam ze faceci to chyba marzą o tym zeby kobiety wszystko za nich zalatwily moj to raz wrecz powiedzial ze zjawi sie w dniu slubu z obrączkami na szczescie nie zostawia mnie ze wszystkim.Do ksiedza poszedl bez problemu i to mnie jesczze ciągnał za soba ,bo mialam opory

szafa

Stary 2008-08-16, 19:16   #4645
jupik
Rozeznanie

Wiesz- mój całkiem dosłownie stwierdził, że moge załatwić to co mi sie podoba, a on PRZYJDZIE do koscioła ale cierpliwie znosi to, że go wciągam do każdego jubilera i oglądam 10 razy te same obrączki

Stary 2008-08-16, 19:40   #4646
kaska87
Zakorzenienie

a mój znów mówi, że "to by chciał a tamtego nie", i boruci się jak ja mówię, ze on nie ma nic do gadania-mówi wtedy to też mój dzień i chcę żeby mi się też podobało cieszę się, że tego nie olewa tylko z nim taki problem, ze on twierdzi, że wszystko w pół roku załatwi
sam nawet bez mojej wiedzy pojechał do 2 restauracji zapytac o terminy i ceny, jedna jest niedaleko jakoś 5km a druga ok 20 a on tam rowerem pojechał w końcu kolarz nawet się nie zmęczył też bym tak chciała
aha mój wybrał obrączki, które mi też sie spodobały-ale on ma dobry gust to nie musze się zybtnio obawiać, że coś głupiego wymyśli

Stary 2008-08-16, 20:11   #4647
baja_86
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny kilka dni mnie nie było, byłam u Tż, potem wróciliśmy do mnie i jakoś nie było czasu tu zajrzeć i teraz muszę nadrobić zaległości Jak przeczytam wszystko to się odezwę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 20:22   #4648
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
kliwia lazienka wygląda porażająco..

to chyba każdy tak ma.. ja teraz mam okres 'jak to będzie jak skończe studia'... narazie dochodze do wniosku że pełnoletność powinna być u nas jak w USA od 21 lat.. przez te 3 lata naprawde wiele się zmieniło w moim myśleniu i wogóle..
(...)
Hmm.. a za kolejne 3 albo 5 lat, powiesz (i za pewne każdy z nas powie, po pewnym czasie) że teraz myśli inaczej i mógłby w wielu sytuacjach postąpić odmienne... więc stwierdzenie, że w wieku 18 lat, a 21 lat, rozum i myśli są inne to zupełnie normalne, bo czym człowiek starszy tym (bynajmniej w większosci wypadków) mądrzejszy.
Nie mogłam się powstrzymać od napisania tego, bo poczułam, że to aluzja do mnie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja je zrobilam pierwszy raz, bo wiem ze zwykly lakier nieutrzymalabym z moim trybem zycia do soboty, a jako swiadek beede zawiazywac iwce sukienke i bedzie to fotografoiane filmowane, wiec chce zeby to jakos wygladalo..

nie, ja tylko napisalam ze tobie sie nie musza podobac, i koniec, poco prowadzic pusta dyskusje?
Podoba mi się wykonanie paznokci sama w krótce zamierzam się do tego zabrać, z tymże od tej drugiej strony- do robienia sprzęt już mam.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja mam takiego hopla na tym punkcie, że rzeczywiście chyba na tym zbankrutujemy
Święte słowa

Cytat:
no ja chcę miec wanne na górze prysznic na dole o będzie mniej więcej taka jak się ja poszerzy będzie też okno dachowe
Życzę przyjemnego mycia okna dachowego niesamowicie się brudzi

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
widocznie ten zwyczaj tez jest uzalezniony od regionu Polski bo tutaj nikomu by nie przyszło nawet na mysl zeby płacic za noclego gosci My np musielibysmy zapłacic za całą rodzine TŻ bo oni wszyscy sa dojezdni....na szczescie nie ma takiej potrzeby rezerwujemy tylko pokoje i juz...
Ja także mieszkam w województwie łódzkim i nie wyobrażam sobie nie płacić za noclegi gości na szczęście u nas nie ma takiej potrzeby

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
dopisuje sie do Panien Młodych 2009- a dokladna data 26.09.2009r. dzis zamawialismy sale,w poniedzialek wplacimy zaliczke,fotograf i kamerzysta (w jednym:P) juz zaklepany,teraz orkiestra (ktos zna jakas dobra ze śląska??) i cala reszta juz latwiejszych do zalatwienia spraw jak np. kosciol:P,kwiaty itd...
Witam

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny musze sie wam tu wygadac bo mnie szlag trafi zaraz

powiem wam, ze wczoraj byl okropny dzien normalnie az jestem załamana. no wiec tak... wczoraj o czym wiediząłam od 2 tygodni byly zwolnienia bo konczy sie juz sezon w tej firmie i nie potrzebna im była juz praca na zmiany wiec połowe ludzi wywalili. zostali praktycznie sami faceci i garstka dziewczyn. mnie oczywiscie wywalili tez. nie bylabym tym tak bardzo załamana gdyby nie dwie rzeczy. po pierwsze przez cały czas na mojej maszynie robilismy najwiecej zamówien, zachrzaniałam tam, ze az nie mialam czasu sie po nosie podrapac, dostałam nawet jako jedyna pochwałe od szefa i co?? wiecie kogo zostawili?? Mery(siostrę TZ), której maszyna sie non stop psuła i która wiekszosc czasu sie nudziła a nie pracowała poprostu poszułam sie okropnie. widac ze nie o jakos pracy chodziło w tej firmie. a o co?? otóz Mery zawsze miała bluzki z dekoldami i szef przychodził i czesto sie na nia patrzył. teraz ludzie z firmy gadają ze ją zastawił bo lubił jej w dekold zaglądac. (o czym jej powiedziałam hehe) no cóż... mówie wam taka niesprawiedliwosc ze szok a po drugie nad czym tak bardzo ubolewam to to, ze nie bede pracowała juz z kamilem a tak bardzo sie cieszyłam z kazdej wspólnie spędzonej przerwy z nim. a tym bardziej, ze teraz wszyscy pracuja w tych samych godzinach wiec non stop bym była z nim. razem bysmy jechali i wracali do pracy ach.. normalnie marzenie. od poniedziałku biuro ma mi szukac innej pracy i mam nadzieje, ze szybko cos znajdzie bo oszaleje. wczoraj jak wróciłam do domu to chyba godizne czasu do 2 w nocy lezałam i płakałam a Kamil mnie pocieszałale dzis mój humor wcale nie ejst lepszy. a wiecie ta jego siostra wczoraj jak ja znowu harowalam przy maszynie podchodzila i mówila jak fajnie bedzie teraz bo bedzie z TZ moim jeździła do firmy, albo :ciekawe z kim bede przy maszynie robila"?? i do mnie z tekstem ze przeciez powinnam sie liczyc z tym ze ktos odpadnie. normalnie jak nie wytrzymałam 9az mój operator maszyny jej powiedział aby nie wkurzała ludzi ) to jej wygarnełam ze widocznie mogłam sie opieprzac tak jak ona a nosic bluzki z dekoldami i bym została bo widocznie nie o jakos pracy tu chodziło. na co ona złapała focha. ale mam to gdziec. a za godizne znowu podchodzi do mnie i ze jej przykro po tym co jej powiedziałam hehe.
Sprawiedliwe to nie było... A co do siostry, to wyobrażam to sobie i współczuję...

Cytat:
(...)
Edit:
Na swój ślub? czy kogoś, bo chyba nie doczytałam
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 20:26   #4649
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Życzę przyjemnego mycia okna dachowego niesamowicie się brudzi
na szczęście lubię myć okna przeciram chociaż raz w tygodniu a generalne mycie raz na miesiąc pedantka jestem i lubię sprzątać

Stary 2008-08-16, 20:27   #4650
jupik
Rozeznanie

Ana***- ta wizażystka to na mój ślub już jakoś bezpieczniej się czuję jak wszystko mam załatwione zawczasu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości