|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - cześć VII
Cytat:
![]() To lipa ze nic niedaja na przyspieszenie bo takto to sie tylko umeczysz ![]() lewatywa tez by duzo pomogla bo bys niemiala parcia na dwojke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Co szpital to inne zasady niema co ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez sensu że nic z tobą nie robią skoro przyszłaś w sumie na wywołanie :/ Jak mozesz chodzić to chodź, to działa przeciwbólowo. Jeśli czujesz potrzebę spania i dasz radę między skurczami to śpij, nabierzesz energię. I madziq dobrze radzi, wspomnij o tym że czujesz napieranie na odbyt i nie wiesz czy to dziecko czy krecik puka w taborecik Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kichaniu to juz niemowie bo wtedy jest taki dziwny bol i mam wrazenie jakbymi szew puszczal A spryskujesz octeniseptem??Bo mi kazali 2x dziennie ale jak spryskam to mnie dosc mocno szczypi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 01.11.2018 Mikołaj Dzięki Boże za niego !
|
|
|
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego sciagania szwow to ja sie mega boje bo poprzednim razem bolalo bardzo...![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#396 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam bo fajnie natłuszcza skórę, ale nie tak mocno jak oliwka. Zostawia taką warstewkę i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów ze skórą. Właśnie na samym początku miał lekko zaczerwienioną po oliwce i dlatego przeszliśmy na Oilatum ![]() Cytat:
masz tam dostęp do dużej piłki? Może jak byś na niej poskakała to też by coś pomogło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#397 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
dasz rade ! Kciuki ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wyciągnęła sąsiadka położna A też się bałam ![]() Lady to my przed kąpielą cyc dajemy, kąpiel on się porozglada po pokoju polezy i idzie spać wstaje o tej 23 i miał przerwy między cycami co 3 godziny Ale od dwóch dni przechodzi sam siebie ![]() (*) Amelka 02.03.2017 01.11.2018 Mikołaj Dzięki Boże za niego !
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w jeden dzień młodego kąpie a w drugi myje wacikami całe ciałko i tak na zmianę. Do wody dodaje płyn dla dzieci ale nie pamiętam nazwy. Wiem że zaczyna się na O i jest w niebieskiej butelce
nie smaruje niczym, nlbo młody ma śliczną skórę, bez żadnych krostek ani zaczerwien, więc nie widzę sensu jak się coś zacznie dziać, to dobierzemy jakąś odpowiednią pielęgnacjęU nas rano byl kryzys bo szumiąca owca zmarła RIP, ale używamy starego telefonu, aż tż wróci z miasta z bateriami moje dziecko nie potrafi spać bez tego szumu :/Chyba lepiej nam idzie KP! Dzisiaj karmiłam 3 razy i nie dokarmiałam co prawda po jakimś czasie muszę młodego sama odsuwać od piersi i dawać smoka, ale tylko tak na 5 min aż zaśnie, bo później albo sam wypluwa, albo ja wyciągam mu go z buzi i wcale nie protestuje.Dziewczyny ale zauważyłam, że młody o wiele więcej ulewa po moim mleku niż po mieszance i nie ważne czy karmie w kapturkach czy tak jak kiedyś butelka. Normalne to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spróbuj właśnie odstawić oliwkę, a jak nie zejdzie to zobaczysz z proszkiem. Ale też nie obstawiałabym proszku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że za płasko leży? Możliwe, bo używam poduszki do karmienia i młody jest skierowany do mnie brzuszkiem ale głowę ma niewiele wyżej niż brzuszek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Jeszcze takie pytanie- werandowalyscie dzieci przed pierwszym spacerem? U nas dzisiaj 8 stopni i przejrzyście, do tego zero wiatru i mam mega chęć iść na spacer z małym Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#406 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
na twoim miejscu wyszlabym choc na godzinke. Skoro pogoda w miare, super zimno tez nie jest.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
181124_154549_COLLAGE-1.jpg
Mam już tydzień ![]() ![]()
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Zdublowalo sie
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to zrobic zeby to zawsze byla taka malutka kochaniutka kruszynka?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
za jakis czas starac soe o kolejne malenstwo
![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
#412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety dobrze wiem ze dzieci rosna i potem juz mi sie szybko odechce haha za to moj powiedział ze po ostatnich przezyciach ma dosyc! a ja twierdze ze fabryka zamknieta ![]() chyba ze mi sie zachce za jakies 5-6 lat ale nie wczesniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Moj kochany terrorysta maly znowu nie spi... od 13.30 nie potrafie go ululac. Karmie na przemian ze spiewaniem, kolysaniem, szumieniem i innymi zabawami. Sciagnelam mleko z tej bolacej piersi i nakarmilam go butelka - jakos zalapal! Nareszcie! Ale co go poloze do lozeczka, to krzyk i placz. Taka jestem glodna.... juz nie wiem czy bardziej chce mi sie jesc czy spac. Od tego szumienia tylko mi oczy sie zamykaja... szkoda, ze Czarek nie umie chociaz kanapki zrobic :<
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczysz zachce Ci się następnej kruszynki szybciej tak szybko się zapomina jakie te dzieci były malutkie i niewinne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz bardziej wytrenowac go zeby sie nauczyl robic kanapki a najlepiej obiad i do tego posprzatal hihi![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Mam do was pytanie po jakim czssie wasze malenstwa zaczely mniej spać w dzien i robily dluzsze przerwy miedzy drzemkami?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mądry psiak i rozumie ze troche sie pozmienialo w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia - moj juz robi dluzsze przerwy. Ale od 13.30 do 17.00 to dla mnie za dluga przerwa, wykonczy mnie XD
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

To lipa ze nic niedaja na przyspieszenie bo takto to sie tylko umeczysz 
lewatywa tez by duzo pomogla bo bys niemiala parcia na dwojke 

Dzięki Boże za niego !
o kichaniu to juz niemowie bo wtedy jest taki dziwny bol i mam wrazenie jakbymi szew puszczal
A spryskujesz octeniseptem??Bo mi kazali 2x dziennie ale jak spryskam to mnie dosc mocno szczypi
tego sciagania szwow to ja sie mega boje bo poprzednim razem bolalo bardzo...
polecam bo fajnie natłuszcza skórę, ale nie tak mocno jak oliwka. Zostawia taką warstewkę i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów ze skórą. Właśnie na samym początku miał lekko zaczerwienioną po oliwce i dlatego przeszliśmy na Oilatum 

dasz rade ! Kciuki 

co prawda po jakimś czasie muszę młodego sama odsuwać od piersi i dawać smoka, ale tylko tak na 5 min aż zaśnie, bo później albo sam wypluwa, albo ja wyciągam mu go z buzi i wcale nie protestuje.