|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cytat:
ciekawe jaka wyprawke dostaniesz dla malucha Mialam nieprzyjemnosc pracowania tam przez 2 lata swojego zycia i na szczescie juz ten zlodziej zdrowego kregoslupa jest za mna Ale znam dziewczyny, ktore lubia ta prace, ja nienawidzilam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Od samego rana mega mdlosci
Czy to sie juz nigdy nie skonczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
może dzis coś w końcu w domu pocwicze ![]() Dziewczyny mocne kciuki za wizyty dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2
Kciuki za wizyty!
Któraś pytała o ślub wiec dumnie odpowiadam, ze ślub tradycyjny bawarski ( w bawarskich strojach , co oznacza ze tzt w krótkich spodniach ) z mówcą, który opowie kilka śmiesznych historyjek o nas, zamiast auta do urzędu będą konie i bryczka albo sanie po ślubie jedziemy na obiadek do malowniczego „naszego” miejsca i mam nadzieje ze będzie najpiękniej ! pod wieczór mogą wpaść znajomi na szampana i tyle Cieszę się ale lekki stresik mam. Dziś idziemy jeszcze sale w klasztorze oglądać na ślub. możemy wybrać między urzędowa sala a ta klasztorna l. Klasztorna kosztuje oczywiście 100€ wiec już czuje ze będzie to urzędowa- która i tak jest ładna , cała w drewnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2018-11-27 o 07:00 |
|
|
|
#2405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam się chyba z zapaleniem gardła.Wczoraj endo mi jeszcze zaglądała do niego, ale stwierdziła, że tylko mocno zaczerwionione, nie widzi nalotu na migdałkach. Skonsultuje jeszcze dzisiaj z ginem co robić, a może to tantum verde pomoże w między czasie. Jak nie to trzeba będzie odwiedzić internistę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow to na pewno będzie bajkowo ![]()
|
|
|
|
|
#2407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brzmi super!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Zdrówka dużo! Miałam okropny sen. Z kanalizacji w mieszkaniu, w którym mieszkałam przed laty wyszedł biały szczur, gonił mnie i ugryzł w dłoń. Poszłam do mojej sąsiadki, chciałam zapytać czy ma szczepionkę przeciwko wściekliźnie, a ona miała całą pogryzioną rękę. Wybiegłam na ulicę i tam stała grupka ludzi w dredach, którzy powiedzieli, ze oni się szczepieni, bo byli na takim obozie, i tam dostali trzy dawki, ale mnie teraz w ciąży nikt nie zaszczepi i prawdopodobnie umrę. Skąd mam w głowie takie rzeczy??? Obudziłam się zestresowana i odczuwam duży niepokój ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2409 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zupełnie zapomniałam o tej wyprawce dla dzieci Znalazłam na stonkowym forum, że paczka zawiera: " w paczce były pampersy, 5pieluch w biedronki, ubranka wyprawka roz74, zestaw pielęgnacyjny, grzechotka gryzak, kocyk z 🐞 biedronką , wspomniane skarpetki z 🐞 biedronką 😁 chusteczki nawilżające" "W paczce byl zestaw do pielegnacji(obcinaczka,gr zebien,pilniczek,szczotka do wlosow), ladny mięciutki zolty kocyk, zolty spiworek, cumelek z canpol babies, butelka nie kapek z canpola, chyba zestaw sztuccow. Ksiazka. I nie wiem co tam jeszcze." Całkiem fajne, obczaiłam na stronie pracowników ![]() Cytat:
!Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie tak jak piszesz to tez lekkie nie jest ale dla mnie bylo lepszym zlem A wyprawki zapowiadaja sie swietnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cieszę się, że Cię uspokaja, ja sobie bez niego za to gdybam...Cytat:
![]() Dzień dobry. Znów przesadziłam ze snem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2413 |
|
Rozeznanie
|
Coccoinella śpij póki możesz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
niedługo wizyyyytaaaaa!!!! Zobaczę moją malutką ![]() ![]() ![]() Jutro rodzice mają 26 rocznicę ślubu więc dobrze, jakby wnuczka na 100% pokazała co tam ma, żebyśmy mogli im zrobić prezent ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#2415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na wizytach dziewczyny!!!
Ja mam znow problem z jedzeniem. Nic mi nie smakuje, niedobrze mi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Kciuki za wizyty dziewczyny! U mnie też festiwal spania, nie wiem gdzie ta słynna moc 2 trymestru... któraś to czuje w ogóle? Chyba że chodzi o to, że bywają momenty, kiedy człowiek czuje się w miarę normalnie jak przed ciążą ![]() Bejata fajny ślub, brałabym
|
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Co do objawów u mnie póki co dalej nic, jedynie brzuszek spory
|
|
|
#2419 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia na wizytach
U mnie tez zdecydowanie niemoc, tak się cieszę ze nie chodzę do pracy bo nie ma szans, nie ogarnęłabym się |
|
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie 2 trymestr jest przereklamowany!
|
|
|
#2421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przez to weny na obiad dla męża brak...a od wczoraj nawet zwracam śniadanie, nie wiem czy to wina soku, który pije do śniadania czy to, że jem je dość późno bo o 11 czy hormonów...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Dziewczyny! Kciuki za wizyty ja nadal czekam na piątek i swoją![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
Ja się odpukać czuje nadal bardzo dobrze. Pracuje po pracy jeździmy albo na budowę albo za jakimiś duperelami wiec czasem wracam po 11h do domu. Owszem jak się umyje i położę pod kocykiem kolo tz to zaraz mogę iść spac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie będę się chwalić kiedy ostatni raz miałam mdłości, bo jak tylko się pochwalę to na drugi dzień wracają
![]() Gdybym nie była przeziębiona to myślę że czułabym się świetnie. Jak sobie przypomne czasy gdy leżałam plackiem i nie mogłam otworzyć lodówki bo śmierdziała to stwierdzam, że teraz jest super. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2424 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaak, w porównaniu do pierwszych trzech miesięcy teraz nie jest najgorzej chociaż ja nie mogę się doczekac kwietnia jak już urodzę, bo nie lubię chodzić w ciąży. Przereklamowany stan![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Taaak, w porównaniu do pierwszych trzech miesięcy teraz nie jest najgorzej chociaż ja nie mogę się doczekac kwietnia jak już urodzę, bo nie lubię chodzić w ciąży. Przereklamowany stan![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2425 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
Cytat:
Czasem dopada mnie niemoc, ale nawet ostatnio myślałam jak było źle gdy wieczorami wręcz zmuszałam się do szybkiego prysznica, nie malowałam się totalnie, umycie głowy było strasznym wyzwaniem - chyba w I trymestrze ani raz nie wyprostowałam włosów i cały czas chodziłam w koku lub kucyku. Chyba jedynie ogarnęłam się na urodziny synka w połowie października. Smaki w miarę wróciły. Jest dużo lepiej.
|
||||
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem! Dzidzia ma się dobrze, wszystkie pomiary prawidłowe
termin nam się przesunął na 11.04. Waży już 404 g! A nóżki zaciśnięte i nie wiadomo nadal na 100% ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#2427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super!!! Kawał dziewczynki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super wiadomości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
dla was tez jedzenie to obowiązek a nie przyjemność? Są dni ze biegam wręcz latam a są dni ze biodra i spojenie tak boli ze ledwo się ruszam. Wczoraj mylam lodówkę i polka spadła mi na noge. Mam małego palca silnego i naszlo na stopę. Poszlam dzisiaj na spacer, ale jednak skręciłam do teściów bo boli mnienkiedy chodze. A w buce to jeszcze gorzej. Także tyle pożytku ze mnie. Jeszcze TŻ musiał za mnie kończyć mycie tej lodówki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki laski
jestem szczęśliwa, że wszystko z nią w porządku ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

ciekawe jaka wyprawke dostaniesz dla malucha
Mialam nieprzyjemnosc pracowania tam przez 2 lata swojego zycia i na szczescie juz ten zlodziej zdrowego kregoslupa jest za mna 
Czy to sie juz nigdy nie skonczy 

!
biedronką , wspomniane skarpetki z
chusteczki nawilżające" 
ale cieszę się, że Cię uspokaja, ja sobie bez niego za to gdybam...

26.08.2017

przez to weny na obiad dla męża brak...a od wczoraj nawet zwracam śniadanie, nie wiem czy to wina soku, który pije do śniadania czy to, że jem je dość późno bo o 11 czy hormonów...

dla was tez jedzenie to obowiązek a nie przyjemność? Są dni ze biegam wręcz latam a są dni ze biodra i spojenie tak boli ze ledwo się ruszam.