![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Witam po weekendzie!
Ależ wszystkie ładnie ważycie...to chyba tylko ja waga słoniowa...ech... No ale dziś zaczęłam...trzymajcie kciuki ![]() U mnie w piątek impreza integracyjna... taka sobie...byłoby lepiej, gdyby nie upierdliwy koleś...pies na baby ![]() Sobota relaksacyjno-gospodarczo. Pospałam z przerwą do 11! (szok!!!) Potem sprzątanie, zrobiłam już dekorację świąteczną i brakuje mi tylko choinki...no ale za tydzień mam zamiar kupić... bo kto mi zabroni? ![]() Poza tym miły wieczór z Tż i weekend zaliczam do całkiem udanych. Teraz czas zabrać się do roboty. Na dzisiaj i jutro żarełko przygotowane...potrzeba "jedynie" silnej woli... ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Yolanda- byłam właśnie ciekawa czy zaczynasz dziś vitalię
![]() ![]() Ja już po śniadaniu- dziś biała ,średnio zdrowa ciabatta(taką mąż kupił na hasło kup mi jakąś zdrową bułkę ![]() Na obiad będzie faszerowana papryka, robię w dwóch wersjach (bez mięsa)- z ryżem pieczarkami i cebulką oraz serem żółtym a druga z kaszą jaglaną,warzywami (szpinak, czosnek, cebula,szczypior,cukinia, pomidory suszone) i serem.Dla siebie robię po jednak z każdego rodzaju ale daję minimalnie sera do każdej No i zaraz zabieram się za szarlotke, robię na małej blaszce, w razie jakby nie wyszła to będzie mniejsza strata ![]() ![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Byczę się ostatni dzień w domu , jutro do roboty ![]() Yola- jak vitaliowanie? Jesteś grzeczna? Lyrcia- jak przeziębienie, mam nadzieję że już lepiej. U mnie po tygodniowym ważeniu (ważę się codziennie ofkors ale to cotygodniowe wpisuję jako prawdziwe) ponad kilo mniej więc ok. Dziś na obiad była wczorajsza faszerowana papryka- przepyszne mi wyszły i korzystając z piekarnika wrzuciłam podgotowane brukselki ,skropiłam olejem , posoliłam i się pięknie upiekły, będą na jutro do obiadu. Na śniadanie miałam kawałek szarlotki, nieskromnie powiem że niezła wyszła jak na pierwszy mój raz .Oczywiście wpisana do fitatu co by nie przegiąć z kaloriami. A teraz grzecznie pod kołderką leżę i lukam na ptaszki w karmniku ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-27 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Hejka,
Milennko, tak na razie całkiem czysto... zważyłam się przed weekendem i następne ważenie w piątek...zapomniałam się pomierzyć tylko... Ja zaraz kończę pracę i na drugą zmianę idę, czyt. pozbierać dzieci, ogarnąć dom, gotowanie itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrz, też byłam z TŻ w niedzielę w IKEA ![]() Niestety w IKEA oprócz regału skusiliśmy się na hot-dogi i frytki ![]() ![]() Cytat:
![]() Też zaczęłam piec własnej roboty chleb. Zaczynam małymi krokami trochę wracać do dawnej JA. Zaczyna mi się znowu chcieć, bo mam dla kogo..... ![]() i to by było na tyle, co u mnie
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie już 3 tydzień wpisuję i mi się nie nudzi ale pewnie kiedyś znudzi
![]() ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-27 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
Hejka, też sobie sciaglam taka aplikacje i wpisuje posiłki. Fajna sprawa bo wcześniej pisałam na kartce i liczyłam kalorie. Chyba nie ma innej opcji żeby "schusc", tak to tego nie widać ile się wchłania...
Kupiłam dziś brukselkę, szukałam w necie co by z niej zrobić? Milenka widzę że ty zapiekasz ja z papryką??? Może coś jutro pokombinuje bo ostatni dzień laby, w czwartek do roboty. Jeszcze został mi miesiąc odrobki na starych śmieciach, ale ten czas leci.. Aha, włosy obcięte na krótko, lepiej się czuję niż w tym bobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Stylowa - nieeee, paprykę to ja faszerowałam innymi warzywami i zapiekałam a dziś wsadziłam razem z papryką co by było oszczędniej i nie włączać potem drugi raz piekarnika, znaczy obok papryki dałam brukselki, będzie na obiad jutro
![]() ![]() A jednak machnęłaś włosy- i dobrze ,zawsze to jakaś odmiana a przecież i tak odrosną. U mnie chleb włożony do piekarnika ale chyba będzie można nim zabić i niewiele wyrósł bo zakwas za świeży, ale to nie będzie ostatnia próba-wkręciłam się ![]() ps. powyższe trolisko reklamujące zgłosiłam oczywiście.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-27 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
![]() Milenko ![]() Moja waga stoi jak zaklęta ![]() ![]()
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Elizko-dziękuję
![]() Masz jeszcze cały jeden dzień na chudnięcie, jak nie grzeszysz to zobaczysz spadek,super Ci idzie.
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
no nie grzeszę,Tak cały jeden dzień
![]()
![]() |
#403 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Witam w ten mroźny poranek...
Cytat:
...pokażesz się? ![]() Cytat:
U mnie wczorajszy dzień czysty, nawet wszystkiego nie zjadłam - nie miałam ochoty.... Wczoraj 5 dych wygrałam ![]() ![]() Poza tym coś mi sił brak na ogarnianie życia... jakaś zmęczona jestem.... to chyba ta pogoda działa na mnie depresyjnie... Dzisiaj przymroziło, i to tak konkretnie, że przymarzły mi w aucie wycieraczki, przy próbie ich uwolnienia oczywiście pourywały się gumy...ja to potrafię sobie pomóc.... normalnie "miszcz".... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
Yolanda mogłabym się pokazać tylko nie potrafię wstawić zdjęcia... Już kiedyś próbowałam i
![]() Ale mnie nakrecilyscie na chleb, dziś też będę dzialac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Można nim zabić taki beton a w środku glina, ale w smaku pyszny
![]() ![]() ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-28 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |||
Zakorzenienie
|
I jak? ruszyło coś na wadze?
![]() Cytat:
![]() Dziś podobnie miałam z wycieraczkami, to znaczy przykleić się, nie przykleiły, ale z automatu machnęły kilka razy po zlodowaciałym śniegu, więc poharatałam je dosyć mocno :/ Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj mimo tego, że dziś szłam do pracy wypiłam zamiast kolacji drinka, wcześniej TŻ namówił mnie na pół piwa a moja Młoda odsypała nam sporą miseczkę orzeszków w panierce paprykowej ![]() Dziś na wadze pół kilo mniej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Lyrcia- no spodziewałam się że taki wyjdzie ale to i tak cud że zrobiłam, w smaku pyszny mega ciężki że dwie małe kromki ukroję i mam dawkę dzienną, ale syci mega
![]() ![]() No właśnie Stylowa pokaż się, możesz też przez profil założyć album i potem opcja załaduj fotki, i voila. U mnie menu takie dziś. Śniadanie- 2kromki chleba z serem i warzywami. II śniadanie -2 mandarynki i pomarańcza Obiad- pół woreczka trendy lunch z pieczoną brukselką oraz podsmażonym szpinakiem, czosnkiem oraz 25gramami sera pleśniowego- bardzo się hamowałam co by całego naraz nie zjeść ![]() Kolacja- nie wiem, może wieśniak
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-28 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
brrrr.....ale zimno....ale dzisiaj a raczej wczoraj byłam bardziej cwana...na przednią szybę położyłam folię ochronną i było czyściutko...ufff....noooo....dziewczyny już powiedziały jak...więc? U mnie na wadze mniej...ale to dlatego chyba, że mój żołądek buntował się wczoraj na jogurt naturalny... ![]() Spokojnego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A ja i wczoraj i dziś ...na rowerku ![]() Mróz mi niestraszny, przestanę jeździć jak będzie śnieg lub oblodzone.A tak to widać mi ino oczy i jadę ![]() U mnie zaś zwyżka pół kilo na wadze mimo że nie grzeszę ale @ za pasem wiec stąd pewnie. Elizko- i jak tam?
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Napisałam wczoraj ale nie mogłam wysłać ... Znowu ciągle brakuje mi czasu sama się nie poznaję ... jakaś nie ogarnięta jestem. Niedawno wróciłam z treningu - i pichcę jedzenie na jutro. Dziś udało mi się włożyć sukienkę z bardzo chudych lat - więc bardzo mnie to zmotywowało mimo że ja nie widzę różnicy. Ale kiecka prawdę powie. W piątek się pomierzę przed treningiem - ciekawe co wyjdzie od ostatniego razu. Dlatego trwam w diecie nadal. Dziś moja waga pokazała 69,2 trzeci dzień nie pojawia się 7 więc jestem w szoku bo zapewne z zaskoczenia wyskoczy kiedyś. Stylowa fajnie że zdecydowałaś się na nową fryzurę zawsze to jakieś odświeżenie. Ja po ostatniej wizycie jestem niezadowolona więc nie wiem czy nie czas zmienić fryzjera. Lyrcia widzusz nowa część zestawu i wszystko zmiescisz - fajne są systemy modułowe, no to poszalałas w Ikei - mnie kusiły lody bo stoi taki automat - ale się opanowałam. Mleczko nadal leży na biurku - już dziś myślałam że się poddam ale jestem nieugięta. Milenko brawo za debiut z chlebem - no i że podjęłaś się sama zakwas zrobić. Ciężko było w pracy pa wolnym? Elizka i jak na wadze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
NO ciężko ale dałam rade, dziś jest ok
![]() ![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
![]() Na wadze szok -0,1 kg ![]() Dzisiaj jedna koleżanka w pracy mi się pyta ile zrzuciłam.Ja mówię że 5kg a ona żebym nie ściemniała i że na pewno więcej ![]() ![]() Basia no widzisz ciuchy nie kłamią ![]() Tak w ogóle chyba sobie coś naderwałam .Boli mnie brzuch na dole i pachwiny.Dźwignęłam we wtorek na wieczór i wtedy w nocy mnie już bolało.Boli jak chodzę albo wstaję.Jak się zasiedzę najgorzej.
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Elizko- jaki by nie był spadek to spadek- ważne że leci
![]() U mnie lipnie bo czuję że puchnę przedokresowo, w dodatku z premedytacją zjadłam dziś o 230 kalorii więcej, ale miałam jakiegoś głoda dziś.Już kolacji nie jem.No i porcelanki od wczoraj nie było więc nie ma co liczyć na spadek.
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś cały dzień chodzę jakaś głodna ale nie ruszyłam niczego poza planem
![]() Zaraz idziemy na rowerki więc nie będę myśleć o jedzeniu Elizko fajnie jak inni widzą nasze efekty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Basiu, nie pitol, jutro będzie 67 albo już diabelska, zobaczysz!
Dobijają mnie te wielkie emoty,niby ponoć błąd zgłoszony do działu IT ale źle się na to patrzy ![]() Ja pospałam półtorej godzinki, no jakoś mnie zmogło.Nic już nie jem zgodnie z planem.Jutro idę w odwiedziny i dostanę obiad, ale kolega gotuje fit więc będzie zdrowo.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-29 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Jak zobaczę To Ci powiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny właśnie wróciłam z pracy i naprawę próbowałam wstawić zdjęcia. Nawet sobie tak na szybko machnęłam tabletem bo innych nie mam w tych wlosach. Jestem w tym moim profilu, dodaj nowy album , opis albumu i nie wiem gdzie mam wejść żeby ściągnąć te zdjęcia z galerii. Wyświetla m się że jakiś kod BB jest wyłączony. O co kaman? Chyba że ten mój tablet jest jaka ograniczony i nie ma jakiejś funkcji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.