|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019
Mnie się spytali czy chce znieczulenie zaraz po tym jak warknelam na tz ze następne on rodzi
zdretwialo mi pół tyłka i prawa noga, ale warto było, w pewnym momencie byłam wręcz zrelaksowana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Ja wjechalam na porodówkę z główką między nogami. A też chciałam znieczulenie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl ja urodziny mam w styczniu
![]() Być może tym razem załapię się na znieczulenie. Byłoby miło w końcu wyprzeć bobasa bez większego bólu, szczególnie że moje dzieci niestety wielkogłowe Miłego piąteczku mamusie
|
|
|
|
#4624 |
|
Dostojna peema.
|
Hej! Ja normalnie śpię tak co najmniej do 8,ale dziś jakoś z boku na bok się przewracałam od 6, zrobiło mi się niedobrze i aby uchronić się przed wymiotami zrobiłam herbatę z imbirem i leżę sobie, czytam internety. Trochę mi słabo ale i tak nie mam na co narzekać, jest o wiele lepiej niż było. Dobrze, że mogę sobie na to pozwolić, żeby spokojnie polezec, jak pomyślę, że to np. byłaby kolejna ciąża i miałabym malucha do ogarnięcia to ciężka sprawa. No ale może następna ciąża będzie jakaś trochę lżejsza.
jakie macie plany na weekend? My praktycznie żadne i to jest dla mnie na tę chwilę najlepszy plan. no dziś wybieram się do kosmetyczki, czas się trochę ogarnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My też nie mamy jakichś specjalnych planów. Dzisiaj jedziemy odwiedzić szwagierkę, w sobotę na pielgrzymkę po marketach budowlanych, a w niedzielę pewnie jakieś sporty Szkoda, że w ciąży nie mogę korzystać z sauny, chętnie bym się wygrzała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż jest jedynakiem, a moje rodzeństwo niezamężne i bezdzietne my na weekend wybieramy się do Krakowa! Ikea, Disney on Ice i Jarmark Bożonarodzeniowy takie atrakcje :P |
|
|
|
|
#4627 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Ja dzisiejszej nocy mało spałam. Jakoś nie umiałam pozycji sobie znaleźć. Ale pora synka do przedszkola odprowadzić i potem leniuchować 😀 Co do weekendu to chyba tez do sklepów się wybiorę. Prezenty ogarnąć. Zobaczymy. Też bym skoczyła do sauny. Taka pogoda, że sauna by się przydała. No ale ta przyjemność musi poczekać. Narazie ciepła herbata musi wystarczyć 😁 |
|
|
|
#4629 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Ja też się dzisiaj od rana przewracałam z boku na bok. Lekarz na 11, ale postanowiłam się podnieść jednak szybciej. My mieliśmy jechać na Jarmark Bożonarodzeniowy, ale z racji że jestem chora to będę siedzieć dalej w domu, aż przejdzie. |
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj tz nadal przeziebiony, ale dzis wrocil do pracy. Niestety jarmark bozonarodzeniowy nie wchodzi w gre. Weekend oboje mamy pracujacy, wiec niedziele spedzimy jak zwykle na leniuchowaniu
☠♀️ ja wyplate dostaje pozniej, wiec nawet poszalec nie moge w sklepach.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Eh u mnie ze spaniem to ostatnio kiepsko, najpierw nie mogę zasnąć, a potem.jak już zasnę to albo młody mnie woła, albo tz mocniej zachrapie, no co chwilę coś, mam nadzieję że to chwilowe bo już jestem zmęczona
i jeszcze poranne sensacje w toalecie, w poprzedniej ciąży tak długo mnie nie trzymalo... Zaczynam dziś 16 tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wypłatę mam od środy na koncie, ale co z tego jak trzeba na tym święta przerobić, więc szczególnie zaszaleć nie mogę
co jednak nie mi nie przeszkodzi bym zamówiła sobie dziś perfumy do buta
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wypłata będzie dopiero za tydzień, więc lecę na resztkach, bo tydzień temu Black Friday mnie zrujnował
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4634 |
|
Żona Gargamel
|
Ja mam wypłatę w przyszłym tygodniu, ale jeszcze ma być coś na Barbórkę i to mnie bardziej interesuje
|
|
|
#4635 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Też ostatnio nie mogę spać, kręcę się, wierce, niewygodnie mi. Nie mogę się doczekać aż przyjdzie do mnie poduszka, którą zamówiłam. Można mówić o niej, że niby ciążowa a tak naprawdę świetna na kręgosłup i dla dwóch osób. Mąż zakochał się w niej po jednej nocy z nią spędzonej u rodziny
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję o swój sen jak mi brzuch urośnie, bo potrafię zasnąć tylko na brzuchu
|
|
|
#4638 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cebuszkę i jest całkiem ok. Gdzieś od miesiąca ją mam i na pewno się nic nie zleżała. Ona jest dość twarda, w środku ma chyba jakieś takie mini granulki (?) trzeba sobie dobrze ułożyć, bo czasem gdzieś się kumulują. Ale śpi się super
![]() Ja kupiłam stacjonarnie, dałam się naciągnąć, bo sklep się reklamuje że ma ceny internetowe, a ja ciemna masa nie sprawdziłam i gdzieś 35-40 zł dołożyłam ![]() Taką mam: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7429807509 Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa Czas edycji: 2018-11-30 o 11:07 |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam taką, tylko szara w czarne koty
mi się właśnie nie wiem jakim cudem ale to wypełnienie silikonowe przerzedziło i muszę kupić żeby dopełnić...ale ogólnie fajna jest ta poducha, mi się sprawdziła, a potem zawijałam w rogala i kładłam małego na łóżku, też uczył się przy niej siedzieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Być może się to wypełnienie zbije niedługo, szczególnie jak coraz więcej kg zacznę na nią kłaść
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja liczę że nie będę musiała na tym spać
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4643 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4644 |
|
Dostojna peema.
|
Ja śpię na boku albo na plecach
echhh, dziś znowu poszłam na szmaty, ale głównie sobie coś kupiłam, kilka rzeczy dla młodzieży oczywiście też. Znowu upolowałam jednolite bodziaki z Next w stanie idealnym + z Zara Kids bodziaka i coś tam jeszcze, razem dokładnie 9 rzeczy dla małego, wszystko w stanie idealnym, łącznie zapłaciłam za te rzeczy 21 zł. No za tyle bym nie miała w galerii nawet tej paczki bazowych bodziakow z H&M. A jestem pewna, że gdyby nie brak metek to nikt by nie uwierzył, że te rzeczy to z second handu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pierwszej połowyCytat:
Też kupię tę poduszkę rogala. Kurde, a była w biedrze w promce, czemu ja głupia nie kupiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4646 |
|
Konto usunięte
|
Ja już po lekarzu, jeszcze się u mamy na zupę załapałam
![]() Nic nie dostałam, bo ciążą. Mam płukać szałwią gardło, a jak mi nie przejdzie to mam wrócić po antybiotyk. |
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się nie chce już pracować... Na szczęście jeszcze tylko 6 tygodni do L4, jakoś wytrzymam
|
|
|
#4648 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
#4649 |
|
Rozeznanie
|
A mi tam się dobrze w domu siedzi
to właśnie kończę pierwszy miesiąc L4. Powiem Wam, że miałam tyle planów, porządków itd... a na razie z listy może dwie rzeczy zrobiłam. Bo ciągle brakuje mi czasu nigdy nie siedziałam w domu dłużej niż miesiąc. Jak urodziłam córkę, to jeszcze studiowałam. Dwa dni po obronie poszłam do pracy na etat. I tak szaleństwo trwało cały czas. Teraz nadrabiam, gotuje obiadki, dbam o posprzątany dom i w ogóle taka kura domowa i jest super ciekawe jak długo.Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie znajdę zajęcie w domu
I jeszcze finansowo wyjdę na tym lepiej niż spędzając 8 godzin dziennie w biurze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

zdretwialo mi pół tyłka i prawa noga, ale warto było, w pewnym momencie byłam wręcz zrelaksowana 

☠♀️ ja wyplate dostaje pozniej, wiec nawet poszalec nie moge w sklepach.
i jeszcze poranne sensacje w toalecie, w poprzedniej ciąży tak długo mnie nie trzymalo... Zaczynam dziś 16 tydzień