|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Bo przyjaciel, to ktoś więcej niż anioł...
nie płacz za mną. gdybyś mnie kochał, byłbyś tu ze mną.. wszystko się rozsypało. zbierać nie będę, bo nie potrafię. Idę za nimi, bo oni idą za mną! wiesz jak to się nazywa? to LOJALNOŚĆ
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
gdyby marzenia były zbrodnią...dostałabym dożywocie...
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
1.Na pewno słyszałyście o tej trąbie powietrznej co przechodziła przez śląsk .. prosiłabym coś o tym, że bardzo współczuje moim koleżankom, które nie mają dachu nad głową.. a mnie i moją wieś to po prostu cudem ominęło. CUDEM. że po prostu .. wiecie. 2. że mój kolega chce skończyć .. chce sobie coś zrobić, ale ja na to nie pozwolę. xChanelx i inne ? AnusiaPn ? Nie pamiętam waszych wszystkich nicków a naprawdę to ważne. Kocham was wszystkie.. COŚ niedosłownego.
Edytowane przez happysadowa Czas edycji: 2008-08-16 o 21:55 |
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Porcja opisów od mnie ;
*Przychodzi czasem dzień cały we łzach….. *W morzu łez topi się świat i tonę ja ….. *Smutek ukrywam w moim zamku ze szkła…. *Tu nikt nie znajdzie mnie, nie zobaczy nikt tutaj mój cały żal zmyją z oczu łzy….. *Chwytaj każdy dzień każdej chwili cień…. *Chwytaj każdy dzień bo uleci jak sen... *Każdy Krok Jest Trudniejszy Od Poprzedniego, Każdy Krok Bardziej Boli. |
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
when you smiling then i'm smiling. // kiedy się uśmiechasz, wtedy ja się uśmiecham
down in the dumps. // (na dole, w śmieciach ) nieszczęśliwawe didn't change as we grew older. we just became more clearly ourselves. // nie zmieniamy się z wiekiem, stajemy się wyraźnie sobą jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła. you're maltreating my dreams. // maltretujesz moje marzenia układam niebotycznych rozmiarów piramidy z brudnych naczyń. please, say that i am not here, if someone knocks unexpectedly. // proszę, powiedz, że mnie nie ma, jak ktoś zapuka nieoczekiwanie meanwhile in the honey jar. // tymczasowo w słoiku miodu it would be ideal, if it were not necessary to go through life. // byłoby idealnie, gdyby nie było koniecznym iść przez życie a bath full of aborted thoughts. my head. // wanna pełna poronionych myśli. moja głowa yes, it is repulsive. // tak, to jest odpychające waiting for wings. // czekając na skrzydła |
|
|
|
#4776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze mi się uda ![]() 1. dziś chcę zadecydować za Ciebie . nie rób tego. to znaczy, że pozwolę Ci zepsuć resztę życia. posłuchaj chodź raz tych słów . ja Chcę Twojego dobra. i staram się odwieźć Cię od myśli i czynów złych. bo jest strach przed skutkami Twego czynu ' nie pozwolę ! 2. nie wiedziałam że to tornado nauczy mnie doceniać dach nad głową. nadal nie dowierzam - współczuje jak nigdy. tak krótko trwało . a zniszczyło tyle na co przez lata się pracowało. wszystko się wydarza. ale żeby stracić dach na głową ? nie dowierzam , ze oni dachy potracili a mnie ominęło cudem.
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
jeanettex3
![]() Tyś moja bogini opisowa Więcej, więcej ![]() i skromnie prosze opisy ze koocham gooo
I pamiętaj: żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, Nigdy nie jest za późno i lepiej późno nic wcale! Edytowane przez Lougess Czas edycji: 2008-08-16 o 22:16 Powód: błąd |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
` bo to taki nieciekawy życia szczegół...
` zaufać nieprzytomnie.. ` zaskoczona przez wyobraźnię. ` oślepiona przez ciemną ciszę.. ` moje myśli biją się ze sobą... ` w nocy słowa są bardziej szczere. ` prawda tańczy przy rurze do rana... ` senne zeznania. |
|
|
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o może takie ;> ? i tylko ty i tylko ja. dwa oddechy, serca dwa. teraz serce bije dwa razy mocniej . dla Ciebie. i poranki są ciekawsze. wiele ciekawsze. z myślą o Tobie. łączy nas coś wspaniałego . { miłość } powiedział chciałbym . i tak się stało. już na zawsze razem. bo Ty jesteś . i tyle mi wystarczy. ej , wiesz bo teraz wszystko jest wspólne <3 " a ja mam Ciebie. Cała reszta to nic "
|
|
#4780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lougess
Domiiniisiia Rebelious greteziaczek (Hooligans jeden z moich ulubionych filmów )jeanettex3 dzięki gwiazdy za pomoc zdolniachy.! pochowałam bąbelkowe itd. opisiki w mojej skrytce Cytat:
'sercem będę przy Tobie. dobrze będzie bo przecież musi.!' 'i potrzymam Cię w myślach za rękę. żebyś był spokojniejszy.. ja też będę.' 'i oddam Ci moją osobistą gwiazdę szczęścia. z nią będziesz bezpieczny.!' Cytat:
'Życzę Ci pięknych dni.. gwiazd w Twoich rękach i perełek w snach..' '..ciepłych uśmiechów, pogodnych myśli i nadzwyczajnego szczęścia.' 'Trudno myśli ubrać w słowa, oddać słowem życzeń sens.. wyrzec to, co serce chowa.. życzę Ci szczęścia, radości.. i wiary.. w to że wszystko jest możliwe!.' 'Snów sadem pachnących.. myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu..' 'W dniu Twych urodzin posyłam życzenia.. jakich dotąd nie składał Ci nikt. By szczęście Ci ścieliło drogę przeznaczenia, A miłość i wierność wiodły w przyszłe dni!' 'W tym szczególnym dniu szczególnie życzę Ci rzeczy dwóch: miłości co w sens życie ubiera i szczęścia by wygrać z losem w pokera.' 'W dniu urodzin przypłynę do Ciebie na białej łodzi by dać Ci kwiaty.. i uśmiech.. i siebie.. i skrzydła aniołów co żyją w niebie.' 'Wszystkiego dziś Ci życzę co dobre, szczęśliwe i mile. Co budzi uśmiech i spokój i cisza napełnia chwile!' 'Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście. Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - Wszystkiego Co Najlepsze..' 'Wszystkiego co najlepsze.. co dobre i miłe.. co budzi uśmiech na twarzy.. co kryje się w maleńkim słowie - szczęście..' 'Życzę Ci odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.!' 'Życzę Ci abyś odnalazł: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość.' 'Gwiazdki z nieba, oceanu radości, niegasnącego optymizmu, błękitu nieba nad głową, szczęścia niczym niezmąconego. Każdej pięknej rzeczy.' 'Wszystko co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze, słodkie, czułe, dobre, pragnę Ci to wszystko dać, bo od losu ja już dostałem co najcudowniejszego mogłem - Ciebie.' '..życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść, tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu, pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości!' 'Życzę Ci subtelnej niecierpliwości wiosny, łagodnego wzrastania lata, cichej dojrzałości jesieni i mądrości dostojnej zimy.!' 'Spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół. Tego wszystkiego Ci dzisiaj życzę!' ![]() Cytat:
Cytat:
'świat jest zły. człowiek bezsilny.! przecież to mógł być mój dom.. przykro..' 2. 'nie pozwolę. zatrzymam. nie wypuszczę CIĘ z rąk.!' 'stanę obok. chwycę za rękę. pomogę.. bo chcę pomóc.!' 'zjawie się.! i pomogę z kolan wstać.. znów poczujesz życia smak.!' 'to nie ten czas i nie to miejsce.. jeszcze masz dużo do zrobienia.! jak i ja.' MÓJ OPIS NA DZIŚ: 'zderzyłam się z życiem.!' |
||||
|
|
|
#4781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaak Kradnę wszystkie ![]() i nie oddam
|
|
#4782 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny PROSZE o opisy o tym ze moja kolezanka wykorzystuje smierc kumpli do tego zeby jej wszyscy wspolczuli;/ a najmniej ich znala
dziala mi to na nerwy nie umiem narazie jej jeszcze tego wygarnac wiec prosze o jakies opisy moga byc dosłowne b.prosze
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie udawaj, przecież Ty nawet ich nie znałaś. Czego mam Ci współczuć? To nawet nie byli twoi koledzy. Nie mów, że ich znałaś. Tylko udajesz. Śmierć.. a Ty to wykorzystujesz dla siebie.. Współczułabym Ci, gdybyś chociaż ich znała tak dobrze jak ja. ^ sorry, nie mam weny. :< |
|
|
|
|
#4784 |
|
Rozeznanie
|
Bo w życiu najważniejsze jest mieć kogoś kto mu nada sens ;*
Jeśli cierpisz, to znaczy, że było warto. Czasem wskazówka jak miecz skraca dzień i bliski ktoś odchodzi w cień .. Nadzieja jest nieufnością człowieka wobec przewidywań jego umysłu. Byłeś słodki. Niestety zapomniałam, że najsłodsze ciastka mają najwięcej złych kalorii ;]] Zapomną to co zostało powiedziane, lecz nigdy nie zapomną jak się po tym poczuli. Jaki to trzeba mieć dar przekonywania, żeby bankomat pożyczył ![]() ... nie dla nich spacery, kolacje wśród świec ... Niewypowiedziane grzmoty. Uderzające błyskawice słów. Tobie łatwo było odejść stąd, uwierzyć nie mogłam w to ... Kto nie podejmuje trudów walki, ponosi koszty straconych szans.
|
#4785 | |
|
xoxo
|
Cytat:
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś sam, bo miłość tobie obca jest. Mogę cię pocałować i przemienić Cię w króla. Pozwól światłu świecić w oddali. Czy to może być nasz ostatni taniec? Drogą, która prowadzi do nikąd. Poprostu zaśnij, a ja powrócę. Oddaj skradzione łzy.
|
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
prośba
!a opisy coś w stylu tego ; " życie bym oddała, żeby być Twoim słońcem.. " Lougess AnusiaPn happysadowa styrana _Anusia_ & reszta
|
#4788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zabijał mnie i jednocześnie utrzymywał przy życiu. Kocham i nienawidze... Kto mi powie dlaczego? Mój sensie <3 Jesteś jak melodia którą chcę nucić codziennie. Jesteś każdą moją myślą. Kiedy deszcz caluje ci twarz, każdą kroplą jestem ja... wiem ze nie dokladnie o to chodzilo ale nic innego nie przychodzi mi do glowki ![]()
|
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
był nieczuły... mimoto go kochała ! <3.
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
wszytkie śliczne opisy.
a ja mam prośbe o... Pokłóciłam sie z tż tak dosyc powaznie... i on sie do mnie nie odzywa od kilku dni. prosiłabym taki opis że on nadal nie jest mi obojetny ale nie wiem kim ja dla niego jestem. bo ja juz a tego całego zamieszania nie mam głowy do wymyslania opisów.
|
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile bym dała za jeden Twój pocałunek … Wszystko by dała za czuły dotyk i pieszczot Twych ust... Oddałabym życie by być poduszką do której co wieczór się przytulasz . |
|
|
|
|
#4792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak bardzo chciałabym znów móc Cię przytulić. Czekam na Twoją fizyczną bliskość. i ty też nie mów nic, no może prócz tego, że zależy ci a co jeśli nagle znikniesz? A skąd ja mam wiedziec, że Ci zależy?
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziiks dzięki ;*
|
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
teraz ja mam wielką prosbe... nie prosze zbyt czesto was o opisy ale teraz to naprawde dla mnie wazne
mam nadzieje ze ktoś woogle zauwazy moja prosbe ((a wiec: zakochałams ie w pewnym chłopaku on sie o tym dowiedział i powiedział ze niechce miec dziewczyny i wogole.. troche czasu juz mineło ale on dalej zadufany w sobie ze ja go kocham.... kocham ale niech mysli ze mam go juz gdzies.. pff nie bede całe zycie ryczec w poduszke... macie jakies opisy o tym ze dobrze mi jest jak jest i niepotrzebuje nikogo a szczegolnie Go... !! ( i ze mam go juz gdzies.... [ tak nie jest.. ale niech mysli ze tak jest] ... kocham a zarazem nienawidze![]() ![]() eh to co pomozecie... błagam..
|
#4795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz mnie nienawidzić, bylebyś mnie kochał... ; ) Oddam usta za Twe usta, oddam dłonie za Twe dłonie... Ja chcę być z Tobą, gdy nie będziesz przy mnie... Chcę byś był! Mimo wszystko! Poświęcenie? Wchodzi w grę. Bylebyś był! Teraz na szybko zdołałam tylko to wymyślić, ale jak później przyjdę to postaram się jeszcze pomóc. ; )
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Wolna...ale nie samotna!
tylko to mi przychodzi do głowy.. >brak veny ;-/
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
kochane a cos o samotnosci .... ze jest mi zle samej .... ze NIE takmialo byc .... o tym ze mimo licznych przyjaciol ja czuje sie samotna bez tego jedynego ....
|
|
#4799 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje **a ma ktos jeszcze jakies opisy na ten temat? była bym wdzieczna
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

) nieszczęśliwa

zdolniachy.! pochowałam bąbelkowe itd. opisiki w mojej skrytce 

dziala mi to na nerwy
Coś o oryginalności. Proooszę!