|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8619646 0]ja staram się unikać spotkań w tygodniu, bo nie mam z nich przyjemności jak wkurzam się, że zaraz muszę zgarnąć się do snu, bo jak pójdę spać później to będę nie do życia. W ogóle to jest dowód na to, że się starzeję, bo kiedyś mogłam zarwać noc i bez problemu pójść na zajęcia albo do pracy, a teraz dostaję ataku paniki jak pomyślę sobie, że z jakichś tam przyczyn będę musiała później pójść spać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No przecież biadolisz A wyjście że znajomymi w tygodniu, przecież nie musi oznaczać siedzenia do północy. Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2018-12-02 o 15:05 |
|
|
|
#1712 | |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;86197009]A wyjście że znajomymi w tygodniu, przecież nie musi oznaczać siedzenia do północy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]post został już przerobiony z każej strony. Nie mam zamiaru po raz milionowy poruszać tego tematu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8619646 0]ja staram się unikać spotkań w tygodniu, bo nie mam z nich przyjemności jak wkurzam się, że zaraz muszę zgarnąć się do snu, bo jak pójdę spać później to będę nie do życia. W ogóle to jest dowód na to, że się starzeję, bo kiedyś mogłam zarwać noc i bez problemu pójść na zajęcia albo do pracy, a teraz dostaję ataku paniki jak pomyślę sobie, że z jakichś tam przyczyn będę musiała później pójść spać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] [1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8619669 8]Ale o 21 to już wolałabym być w domu, wykąpana w piżamie i wyprasowanymi ubraniami do pracy. Nie ma sie czemu dziwic, nie wszyscy chcą być duszami i brylować po pubach w tygodniu. Ba, niektórym to nawet niepotrzebne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mam tak samo Wolę zdecydowanie spotykać się w weekend albo w piątek po południu. Z pogrubionym również się zgadzam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1714 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8619695 6]super. A mi by bylo milo jakbys nastepnym razem nie wyciagala postow z kontekstu i wczesniej ogarnela, ze mozesz nie miec racji. [/QUOTE]
Zawsze jestem świadoma, że mogę nie mieć racji. Moje było szczerym błędem, do którego się przyznaję. Ale widać wymagać tego od ciebie to za dużo. Mogę tutaj sarkastycznie dodać nomen omen, czy to byłby błąd językowy?
|
#1716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - ogromne napisy LOVE na weselach, one są wszędzie! - vlogmasy na YT - świąteczne pazurki ![]() - sztucznie postarzane meble |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam wyraźnie kasztanka napisała MUSZĘ ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;86195548]Siostro ![]() ![]() ][/QUOTE]
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2018-12-02 o 18:02 |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, rzeczywiście, jest po przecinku, nie zauważyłam. Przepraszam, rozkojarzona dzisiaj jestem.
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze kilka rzeczy do mojej listy:
- bezy - nigdy nie rozumiałam ich fenomenu; wszyscy się zachwycają jakie to dobre, a dla mnie mdłe, przesłodzone, ble .- perfumy Chanel no 5 - dla mnie smród a nie zapach - fotobudki na weselach, pokazy barmańskie, pokazy sztucznych ogni - dla mnie strata pieniędzy i wymyślanie atrakcji na siłę na imprezę, która sama w sobie powinna być atrakcją - może niedługo przyjdzie moda na pokazy pole-dance, wyświetlanie filmów sensacyjnych pod chmurką czy występy kabaretów na weselach ![]() - pozostając w tematyce ślubno-weselnej - kamerzysta i filmy ze ślubu i wesela - zawsze taki sam kiczowaty początek: jakaś oklepana patetyczna piosenka o miłości w tle, Pan Młody wiąże krawat, druhna zakłada welon dla Panny Młodej, a kolejne 4 h filmu to tańce na parkiecie ![]() - ubrania dla psów i kotów - jeszcze rozumiem, gdy to faktycznie spełnia jakąś funkcję w stylu chroni zwierzaka przed dużym mrozem czy coś, ale tak ogólnie to mi się to kojarzy z męczeniem zwierzaka, tak samo jak noszenie małych psów w torbach EDYCJA: I jeszcze: - uroda Angeliny Jolie, Johnny'ego Deppa Edytowane przez Adaline010010 Czas edycji: 2018-12-02 o 19:34 |
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja tak samo jak sobie przypomnę że potrafiłam wrócić z randki o 4 i na 7 iść do pracy to niedowierzam
|
#1721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo nawet mniej - często na końcu takich filmów jest coś w stylu "przeżyjmy to jeszcze raz" i tam w kilka minut są najważniejsze i najciekawsze ujęcia typu przysięga, wyjście z kościoła, wejście na salę, kilka sekund z pierwszego tańca, kilka ciekawszych ujęć z parkietu, rzut welonem i takie coś by mi w sumie wystarczyło. A to robią kilkugodzinne filmy na dwóch albo i trzech płytach i jak jakaś bliższa rodzina albo koleżanka to jeszcze trzeba to oglądać i się zachwycać. Zawsze się upijam na takich seansach, bo nie zdzierżam. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- O tak. Nie wiem, czy to była młodość, czy stan zakochania, ale jak sobie teraz z narzeczonym wspominamy nasze szaleństwa z początków znajomości, to też nie dowierzamy. |
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio modne są klipy z wesela - film trwa od kilkunastu do max. 40-50 minut (w zależności od ustaleń) i brak w nim cioci jedzącej kotleta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1723 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8619701 2]post został już przerobiony z każej strony. Nie mam zamiaru po raz milionowy poruszać tego tematu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- w ogóle jakiekolwiek naklejki na ścianę typu drzewo czy dmuchawce to dla mnie kicz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dla mnie naklejki, fototapety, wzory, napisy sa dopuszczalne tylko w dziecięcych pokojach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
https://www.facebook.com/codziennysu...2215219489855/ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1726 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Pracujac dla danej marki, masz w umowie to, ze musisz nosic ubrania z najnowszej kolekcji, a styl ogolnie jest troche retro i bardzo kolorowy. Oczywiscie w zaleznosci od stanowiska poza wyplata dostajesz tez kase na ciuchy.
|
|
#1727 | |
|
BAN stały
|
Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Cytat:
Yyyy no przecież nawet zacytowałam ![]() Tak patrzę na ten wątek (i nie tylko) i mam wrażenie, że ty nawet nie czytasz co ludzie piszą, tylko z automatu i dla zasady próbujesz się przypieprzyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2018-12-03 o 12:44 |
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Zabalowałam w weekend, a widzę, że ciekawe dyskusje były.
Mam pracę 7-15, z widełkami 7-14 i 7-16 w piątki i poniedziałki (taki bonus coby weekend zaczynał się godzinę szybciej) i to jest w sam raz. Nie lubię wstawać o tej 6, ale wychodzić z pracy o 15 bardzo. Pracowałam kiedyś na 2 zmiany przez kilka miesięcy, 6-14, 14-21 (tak druga zmiana miała godzinę mniej). Zawsze w tygodniu pierwszej zmiany, tak już w środę, musiałam się chociaż ten raz wyspać po południu, bo w środku tygodnia zaczynałam przypominać zombie. Mając do pracy na 7 i wstając o 6 jest bez szału, jednak słaba kawa w pracy mi wystarcza i nie śpię popołudniami. Chodzę spać koło 23. W tygodniu spotykam się ze znajomymi, ale sa to raczej spotkania typu wyjście do kawiarni, najczęściej od razu po pracy więc np umawiamy się na 16, 19 jestem w domu. W zyciu nie chciałabym pracować np na 10 do 18.
|
#1729 |
|
lokalna gwiazda
|
Maybelline Super Stay Matte Ink.
Kupiłam po obejrzeniu multum entuzjastycznych recenzji na YT i dla mnie to porażka. Wypróbowałam w warunkach domowych przed proszonym obiadem i... ![]() Przemyłam usta micelem, użyłam pomadki, dałam jej zastygnąć. Jakieś pół godziny później płukałam usta i wszystko ze środkowej/wewnętrznej części ust mi odpadło. Załamka. Poszłam pomalowawszy się zwyczajną pomadką. Potem spróbowałam jeszcze raz. Namoczyłam ręcznik wodą i przetarłam usta. Pomalowałam. Odcisnęłam nadmiar w chusteczkę. Dałam wyschnąć. Było lepiej, ale jakieś 4 godziny później miałam wyjedzony środek ust. A tylko wypiłam w tym czasie pół szklanki coli. Nie wiem. Jestem sierotą i nie potrafię? Usta mam nie takie? O co chodzi? Gdzie ta wielogodzinna trwałość? |
|
|
|
#1730 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Moze te meble w srodku mają zupelnie inne rozwiązania, niz gotowce?
|
|
#1732 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Poprawianie ubytku wyglądało jeszcze gorzej, a ja się czułam, jakbym miała niedoschniętą farbę akrylową na ustach. |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1734 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
No to mnie ostrzegłyście, bo chciałam kupić. Co prawda żadnych YT nie oglądałam, ale kolory mi się spodobały przy okazji wizyty w drogerii.
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Idee pewnie tak, ale wymiary juz niekoniecznie. Moze byc tak, ze maja ciag szafek z np. jednymi dlugimi drzwiczkami, a w srodku milion polek w roznej konfiguracji.
Moi rodzice robili sobie teraz kuchnie, na wymiar - cuda tam maja takie, ze glowa mala. Dodatkowo wzieli od razu ze sprzętem AGD i nie obchodzilo ich nic - od momentu projektu do ugotowania pierwszej zupy wszystko bylo na glowie firmy od mebli. Wiadomo, jak ktos jest sprytny to sam wszystko rozkmini, zaprojektuje, pomierzy - ale na to trzeba czasu i chęci. Nie każdy to ma
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czego masz więcej, to to wybierzesz. ![]() Kiedyś gadałam z koleżanką. Ona do mnie "za montaż mebli z Ikei chcieli 150zł, za to ja sobie szafkę kupię!" No tak, ale dwie osoby spędzą nad tym cały dzień. A tak przyjechali z Ikei z meblami na wymiar, dwie godzinki i kuchnia z pustego pomieszczenia gotowa do użytku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1738 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Mam kolor 15 lover. Najbliższy mojej urodzie, ale co z tego, skoro i tak lipa. |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Też napaliłam się na te pomadki i wychodzi na to, że miałam szczęście, że w żadnym Rossmannie nie było koloru 15 (bo chciałam go kupić na ostatniej promocji). Tzn ja go chciałam kupić na własne ryzyko, bo podobał mi się kolor, ale widziałam kilka recenzji na yt, w których dziewczyny mówiły o tym, że nie zasychają, że się kleją, że trudno je równomiernie nałożyć i że brzydko się zjadają (cały środek a kontur zostaje).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

.