|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Strobiluska przepiękny kocyk masz talent ja to mam problem żeby głupi guzik przyszyc. Moje dziecko chyba nie lubi chodzić z matką do pracy bo wtedy jest dużo bardziej aktywne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cytat:
) i go jeszcze dobrze nie wyczułam Ostatnio jak gdzieś chciałam po coś pojechać to kazałam się mężowi zawieźć i odebrać
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, pospalam za długo i teraz boli mnie głowa
Zrobie sobie kawusie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie tez kawa rządzi! ![]() Piękne rzeczy potraficie robić! Cuda najważniejsze ze zrobione samemu ja kiedyś próbowałam, kilka razy nawet ale kończyło się na kawałku prostego ściegu i słomianym zapale :p także zazdroszczę i podziwiam
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to robiłam mega dużo innych rzeczy zawsze ręcznie ale przestałam jak zaczęłam pracować siedziałam czasem jeszcze po pracy i w weekendy nad projektami i nie miałam już siły na kreatywność. Ostatnie co robiłam to na święta choinki klejone z żywych gałązek do patyka na drewnianej podstawce i pakowałam prezenty na wzór zwierzątek zawsze się wszyscy dziwili jak mi się chce tak grzebać ![]() Mam nawet jeszcze zdjęcia tych rzeczy
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2018-12-03 o 10:39 |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
cały weekend mnie nie było bo mąż miał wczoraj urodziny i w sobotę podejmowalismy znajomych A wczoraj rodziców i nawet nie miałam głowy do Was luknac ale już jestem ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy tak kawusie ciagniecie w ciazy?
ja tez bym sie napila ale nieco sie boje, bo biore leki na cisnienie i wole sobie odmowic niz zaszkodzic dziecku.Kupilismy baby huga To byla jakas choroba moja juz oczyma wyobrazni widze jak ciagne mlodego do kuchni na tym i mam go na oku caly czas Udalo sie dorwac malo uzywany za 600 zl + przesylka co prawda kolor mietowy ale dla chlopaka moze byc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2
Ale papierowe zwierzątka ! Jeju!
Ja kawę pije codziennie kocham kawusięDo 200 mg koffeiny można przyjąć na dzień. Z mocną parzoną należy uważać. Ale jedna filiżanka nie przekracza zalecanej dawki. A mi kawa ratowała życie, bo po herbacie rzygałam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Tereska pokaz zdjęcie tego baby huga, wpisywałam to w Google i jakoś nie wiem na co patrzeć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2018-12-03 o 12:39 |
|
|
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Laski czy w ciąży można pić "wapno"/wapń. Wyszło mi uczulenie po antybiotyku i lekarz kazał ale ja jak zwykle mam obawy a do gina jak zwykle nie moge sie dodzwonic....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozd dziabne tez odrobine kawki bo tak mi sie chceeeee ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde skusilyscie mnie na tego baby huga i teraz sie nad nim zastanawiam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2682 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dzis sen ze spóźniłam sie na usg tak ze 3 godz i dobiegłam tam cała zapłakana i ona mowi Ok zrobimy ci teraz i wchodzę do takiego pokoju a ona każe mi sie położyć koło jakiegoś dziecka i mowi ze to moja córka hehe . Taka wielka była i czarne włosy miała ( nie wiem po kim ??) Hehe Obkukalam tego baby hug bo nie wiedziałam co to ale widzę ze podobne to donaszego tiny love. Tez sie składa z gondolki do fotelika tylko nie jest taki wysoki . Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2018-12-03 o 12:53 |
||
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukalam, szukalam i znalazlam 600 zl to.duzo, ale mniej niz 800 I to mnie przekonalo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego rozmyslam.Zerkne jeszcze na ten tiny love co mzgz pisala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaszkrabka Czas edycji: 2018-12-03 o 13:39 |
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() Ja się zastanawiałam co ja będę na L4 robić a tu nie mam czasu na nic weekendy lecą jak szalone!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w domu mi tak nie smakuje...chyba czas na ekspres robię sobie bezkofeinową z kawiarki ;-)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2688 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Dziewczyny, jak czujecie ruchy, to to zawsze jest regularnie codziennie?
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie kończę sprzątać po weekendzie, w miedzyczasie 2 prania i lecę kończyć obiad dla męża Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sprzątam bo w weekend nie sprzatalismy, gotuje sobie makaron do wczorajszego sosu spagetti i biore sie za robienie gulaszu. A drugie pranie leci...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2692 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Póki co mam przerwę bo nie wypoleruje teraz bo tak słońce swieci ze sie nie da jutro ubieram choinkę
|
||||
|
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też już chcę, ale muszę męża wyciągnąć po choinkę Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mąż juz wie ze jak wróci z pracy to czeka go wycieczka hehe W nagrodę bedzie dzis lasagne na obiad
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja też próbuje ogarnąć po weekendzie przestrzeń wokół siebie
![]() Ruchów dalej nie czuje. Oglądałam tego baby huga na żywo i jakoś mnie nie kupił. Do spania na noc tego bym nie używała i brakuje mi w nim jakiejś opcji bujania hmmm ogólnie cały czas koncepcje tego typu sprzętów mam otwarta. Myślę też o łóżeczku dostawnym, ale next2me pisze ze tylko na 6 miesięcy jest. Zamowilam za to odkurzacz automatyczny xiaomi, jutro powinien być, więc nie odkurzam dziś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży plus dla mnie ta regulacja i to, że może być później krzesełkiem do karmienia tyle, że tacka i ochraniacz kosztuje kolejne 200zł no i krzesełko do karmienia jest już niskoJaki masz ten Tiny Love? I tak kawa parzona jest zdrowsza niż rozpuszczalna to pewne ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ruchów nadal nie czuję. Gin w piątek powiedział, że daje mi 2 tyg, ale ja wierzę w geny i daję sobie czas do 22tc tak jak poczuła moja siostra... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Właśnie opcji bujania nie ma i podobno te zabawki są zbyt wysoko, że dziecko ich nie dosięga. Dostawka niby spoko, szkoda tylko, że użytkuje się ją pół roku a cena dość wysoka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Coccinellla Czas edycji: 2018-12-03 o 14:20 |
||
|
|
|
#2698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mąż juz wie ze jak wróci z pracy to czeka go wycieczka hehe W nagrodę bedzie dzis lasagne na obiad ![]() Ooo cos mi tu szaleje wizaż i dubluje posty Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2018-12-03 o 14:27 |
|
|
|
|
#2699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak wogole chyba w końcu odpuscily mi wymioty i gorsze samopoczucie, w końcu da się żyć zaczynamy 20 tc, czas najwyższy! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czerwony z tego filmiku . Ten szary z budka to chyba jakiś nowszy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

) i go jeszcze dobrze nie wyczułam
Ostatnio jak gdzieś chciałam po coś pojechać to kazałam się mężowi zawieźć i odebrać

cały weekend mnie nie było bo mąż miał wczoraj urodziny i w sobotę podejmowalismy znajomych A wczoraj rodziców i nawet nie miałam głowy do Was luknac
ale już jestem 
26.08.2017

I to mnie przekonalo 
weekendy lecą jak szalone!
robię sobie bezkofeinową z kawiarki ;-)
ogólnie cały czas koncepcje tego typu sprzętów mam otwarta. Myślę też o łóżeczku dostawnym, ale next2me pisze ze tylko na 6 miesięcy jest.