|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cześć ![]() Dzień spod znaku zgagi, butów nie mogę zawiązać, bo jak się schylę to momentalnie pali mnie cały przełyk! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
właśnie! Dobre pytanie! Jak Ci złe ciała ciąża do tej pory ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
Ja po połówkowych
zdrowy chłopak a u nas dziś się dużo dzieje bo przychodzi mikołaj do synka więc lecę dalej działać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2824 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2018-12-05 o 15:07 |
||
|
|
|
#2825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie niedoczynność tarczycy leczona od 4 tc. Przeszłam zapalenie pęcherza, które trwało gdzieś z 2 miesiące brałam 2 antybiotyki i nawet zahaczyłam o szpital... Szyjka 3cm którą, muszę kontrolować, mam luteinę w razie co ale póki co nie boli mnie brzuch (oprócz więzadeł po bokach). Także nie były to łatwe miesiące. Jestem na zwolnieniu. Z dzieckiem wszystko dobrze, wymiarowo i w ogóle, waży już 550 gram to chłopiec |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
) Jej kolejny siusiak ![]() MIA gratki za wizyte i siusiora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, witam się po kilku dniach
TŻ miał parę wolnych dni, więc w sumie zawsze coś się działo, gdzieś coś załatwialiśmy, albo po prostu zalegaliśmy na kanapie. Gratuluję wszystkim ostatnich wizyt Oficjalnie wg rozpiski jesteśmy już w 6 miesiącu Mała tak kopie, że boli mnie prawa strona brzucha jakbym miała kolkę. Najmocniej świruje pod wieczór. Wczoraj tak krzyknęłam, że aż TŻ się wystraszył czy coś się stało. Za każdym razem jak melduję kopniaki, to przykłada głowę do brzucha i czeka na kopniaka w twarz. Strasznie jest tym podjarany A dzisiaj był u mnie św. Mikołaj i dostałam śmieszną ciążową książkę do uzupełniania - "Być w ciąży i (nie)* zwariować" ![]() Idę jeszcze poleżakować i potem po młodego do przedszkola. Miłego popołudnia!
|
|
|
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
Mia gratuluję pozytywnej wizyty!
Byłam wypróbować nowego fryzjera koło mnie i kazałam im wietrzyc salon, że jest intensywny zapach czegoś czego nie chce wachac poważnie mocno dawało jakąś chemia i nie chciałam nas truc, babka później powiedziała że to coś po paznokciach, myślicie że już mnie znienawidzili?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też walka z niedoczynnością tarczycy w ciąży. Teraz u Was na pewno będzie już z górki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Mia gratuluje!
Witam nową koleżankę na wątku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
Mia, Super, że wszystko dobrze
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam dwie paczki wkładek laktacyjnych Johnsona w moich zapasach kosmetycznych. Także mam juz cos z listy której nie mam do odhaczenia
ale pewnie i tak domowie więcej jak gdzieś promka będzie to dokupie na pewno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno bedzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
Dzieci maja rozne widzimisie jesli chodzi o jedzenie i wystarczy czasem podanie tego samego posilku w innej formie i juz wszystko pasuje ![]() Znow mi niedooobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
A dopiszecie mnie proszę na 1 stronę?
Marta, trzecia ciąża, jeden aniołek, jeden synek, drugi synek w drodze, tp 26/04/2019, lat 34 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcia Apropo promocji nie wiem czy wiecie w rossmanie od 10 grudnia ma być 2+ 2 gratis na produkty do pielęgnacji dzieci |
|
|
|
|
#2837 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz po wizycie wszystko super dziewczyna na 100% waży 320g i miała nogi na głowie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
imię wybrane?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kłuło mnie dziś w szyjce, w pochwie, nooo tam głęboko, przy chodzeniu, trochę przy siedzeniu, miałyście tak?
|
|
|
#2841 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale dobrze, że się odezwałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Coccinellla miałam takie uczucia również. Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2018-12-05 o 18:59 |
||||||
|
|
|
#2842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super!!! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz studzi moje podejrzenia Ja caly dzien mdłości, zgaga i refluks. Od poczatku ciazy juz tyle migdalow zjadlam co chyba nigdy przez cale swoje zycie. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Akrobatka
|
||
|
|
|
#2844 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nie ma sensu ja czekam na styczeń na te ogólne promocje i wtedy będę coś ogarniała. Rossman trochę mnie zaczął irytować tymi promocjami, szczególnie akcją na kolorówkę, jakoś się zniechęciłam do nich. Może to hormony?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Super wieści! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Mia gratuluję polowkowych
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-emolienty do kąpieli, jeden fajny olejek, który sama używam i można dla malucha od 1 dnia życia, a resztę stricte pod atopię. -balsamy do ciała chyba ze dwa - masełko z Dermedic i emotopic ten z dobrym składem. -bepanthen i jeden krem z cynkiem do pupy -krem do twarzy z Musteli -cold cream z musteli (na zimę) i jeszcze jeden krem barierowy -zestaw kremów z filtrem z Musteli -maść regeneracyjną Noo to zrobiłam sobie dzięki Tobie listę i widać czego brakuje ![]() Szkoda, że ta promocja jest na 4 różne produkty bo tak to bym wzięła same waterwipes a tak to co wziąć? Waterwipes, waterwipes z rossmana, szampon i nie mam 4 rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ja w rossmannie nic nie biore. Kiedyś można byli wziąć 4 takie same produkty, teraz muszę być rozne. A od nich interesuje mnie tylko żel do mycia hipp lub ewentualnie babydream. Jak kiedyś kupilam 4xzel do ciała hipp to skończyły się dopiero teraz. Jakoś półtora roku mieliśmy zapas. No a teraz jak trzeba brać cztery różne produkty to nijak się to opłaca. Najlepiej gdyby cenowo jednakowo wypadało. A tak ciężko cokolwiek dobrać. Chusteczek mokrych nie używamy a waciki kupujemy dady. Opłaca się brać zapasy jak są promocje w Biedronce, tak samo pieluchy. Chusteczki mokre tylko na wyjścia a najbardziej sprawdziły nam się bobini. Nie ukrywam ze tez patrzę na skład wybierając kosmetyki. A rosmanowkie czy hipp mimo dobrego składu nie były aż tak mokre. Lubimy też filtr do ciała dla dzieci spf50 od babydream,taki do psikania ale jak patrzę na ten co mamy to jeszcze wazy będzie w przyszły roku. Generalnie nie lubię tych promocji 2+2. Potem mam duże zapasy i nie mam co kupować kiedy najdzie ochota🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2018-12-05 o 20:52 |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawsze wychodziłam z założenia, że to dziecko broi, bo w tym czasie nie czułam tradycyjnych ruchów, ale to moje subiektywne odczucie ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

mogę się przyłączyć? termin z om 5.04.2019 

ja jestem trochę przerażona ze tak szybko mam takie objawy.w pierwszej ciąży na końcówce to miałam. Tak samo dusznosci. Juz mam a do końca ciąży jeszcze daleko.
?
W kuchni najwyżej rozłożymy folię malarską 

poważnie mocno dawało jakąś chemia i nie chciałam nas truc, babka później powiedziała że to coś po paznokciach, myślicie że już mnie znienawidzili?

ale pewnie i tak domowie więcej jak gdzieś promka będzie to dokupie na pewno.
wydaje mi się ze to taki typ. Ma charakter. Lubi decydować. Z tym jedzeniem to jej widzi mi się bo na przykład dżem tylko zje czetwonym. Albo mielonego nie jadła a jak zrobiłam jej kuleczki i dalam wykałaczkę zjadła wszystko. 

imię wybrane?
nie mogłam dziś oczu otworzyć
ale przynajmniej nie jest ciemno jak w
całe szczęście nie był zły