|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Cytat:
![]() Ale rozumiem, że dla kogoś brak toalety za drzwiami może być problemem. Zwłaszcza, jak wieczorem się popiwkuje i zachce się siku o 3 nad ranem [/QUOTE]Dla mnie namiot to wizja zimna - najgorzej. I właśnie wizja jakiegoś nocnego przejścia do toalety czy braku ciepłej wody mnie przeraża. A łazienkę przy pokoju można zdezynfekować przy przyjeździe, potem już korzysta się tylko samemu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1892 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86213894]W hotelu czy pensjonacie też łazienki przed Tobą używali inni ludzie... Sanitariaty są na porządnych polach sprzątane 3 razy na dobę
![]() Ale rozumiem, że dla kogoś brak toalety za drzwiami może być problemem. Zwłaszcza, jak wieczorem się popiwkuje i zachce się siku o 3 nad ranem [/QUOTE]Tak ale sa sprzatane po poprzednich osobach. I potem korzystam tylko ja. Jak sprzatam to po sobie. Jak korzystam z lazienki to nie wchodza mi przypadkowe osoby i nie słyszą mnie a ja ich. Itd.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2018-12-06 o 11:26 |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja tu cały czas piszę o normalnym użytkowaniu perfum, nie waleniu pół butelki, ale niektóre nawet używane rozsądnie dla kogoś innego mogą stanowić problem. Z tym nie wygramy. Nie znoszę LVEB w żadnej ilości i muszę z tym żyć, nikt z otoczenia bliskiego nie używa, ale w miejscach publicznych czuję często,. Nie trawię też Decadence MJ. Moja mama posiada, ale umówiłyśmy się, że nie używa kiedy ją odwiedzam. Wielbię Angela, facet na niego dosłownie rzyga - nie kupiłam.
aktualizacje Edytowane przez Wolha wRedna Czas edycji: 2018-12-06 o 11:32 |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
taaa, jasne nie można używać perfum bo ktoś może od tego dostać migreny. Gdybym miała się za każdym razem zastanawiać czy wolno mi użyć perfum czy nie przy każdym wyjściu z domu to bym chyba zwariowała. Mam ochotę to się psikam i koniec
|
|
|
|
#1896 |
|
Konto usunięte
|
Chyba lekko przesadzasz, bekanie czy nogi na fotelu to nie jest kwestia gustu czy upodobań, a kultury. Perfumy mają to do siebie, że jednym się podobają, a innym nie i sorry Winnetou, ale życia pod ludzi się w stu procentach nie da dopasować. Jak komuś moje perfumy śmierdzą to co zrobić, mogę tylko współczuć, bo ja i część społeczeństwa uważam je za ładne i mam do tego prawo.
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzeniona
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86214117]Chyba lekko przesadzasz, bekanie czy nogi na fotelu to nie jest kwestia gustu czy upodobań, a kultury. Perfumy mają to do siebie, że jednym się podobają, a innym nie i sorry Winnetou, ale życia pod ludzi się w stu procentach nie da dopasować. Jak komuś moje perfumy śmierdzą to co zrobić, mogę tylko współczuć, bo ja i część społeczeństwa uważam je za ładne i mam do tego prawo.[/QUOTE]Tak jak pisałam - do dyskretnego spsikania się nic nie mam. Ale jak ktoś wylewa na siebie pół flakonu, bo perfumy tej osoby czuję 3 rzędy niżej, kiedy idę na swoje miejsce, to chyba trochę przesada. Ale jak widać nie każdy ma jak ja, trudno
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1898 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostaje jeszcze kwestia umiaru i co to znaczy dla poszczególnych osób. Dla jednego to będzie 1 psiknięcie, dla drugiego 3 a dla jeszcze kogoś 5. W przypadku killerów to ma znaczenie, a nie sądzę, że osoba, która zostawia za sobą ogon perfum, psiknęła się raz czy dwa.
A używanie takich perfum np na siłownię to już totalne buractwo. |
|
|
|
#1900 |
|
Konto usunięte
|
Z drugiej strony skąd osoba, której perfumy się podobają, ma wiedzieć, że ktoś nie może przy nich oddychać? Nawet na tej nieszczęsnej siłowni. Dopóki ktoś sie nie odezwie to trudno wymagać od ludzi, żeby czytali innym w myślach..
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86214170]Z drugiej strony skąd osoba, której perfumy się podobają, ma wiedzieć, że ktoś nie może przy nich oddychać? Nawet na tej nieszczęsnej siłowni. Dopóki ktoś sie nie odezwie to trudno wymagać od ludzi, żeby czytali innym w myślach..
[/QUOTE]To już nawet nie chodzi o to czy się podobają czy nie. Tylko o pomyślenie, że podczas ćwiczeń ciało się rozgrzewa więc perfumy przy każdym ruchu są jeszcze bardziej wyczuwalne (każde) a jak dojdzie do tego jeszcze pot to już w ogóle masakra.
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Powtarzam się - pisze o rozsądnym dawkowaniu.
Niekillery to dla mnie 3-4 psiknięcia, killery 2 - po jednym za każdym uchem. Chyba to jest standardowa ilość? Nie zgaduje preferencji przypadkowych osób, a perfum używam dla własnej przyjemności i wydaje mi się że w "kulturalnych" ilościach. Gdybym miała perfum używać tylko na wyjścia kiedy jestem cały czas na świeżym powietrzu używałabym ich raz w tygodniu. Idąc rano w sobotę na pobliski rynek na zakupy. Tam to ja akurat bywam w bluzie, starych spodniach i nawet bez błyszczyka, a co dopiero w perfumach.
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście ćwiczę w domu we własnym pokoju.
|
|
#1904 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Pisałam o wylewaniu na siebie połowy flakonu i to wcale nie w przenośni.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba tylko raz widziałam jak ktoś wypsikuje na siebie pół flakonu - naliczyłam 15 psiknięć, dosłownie wszędzie
Dobrze, że to było coś kiepskiego, bo inaczej bym wykitowała siedząc z nią w jednym pomieszczeniu
|
|
|
|
#1907 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i od razu wychodzi z pokoju ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś mi koleżanki tak wypsikały 1/5 perfum. "O jaki ładny zapach! Mogę trochę?" psik psik psik psik psik psik.... psik psik psik psik psik psik... psik. Nie dość, że to moje pierwsze perfumy na które sama nazbierałam pieniążki i po prostu było mi szkoda takiej ilości, która mi by wystarczyła na kilka razy, to jeszcze potem tak śmierdziało... No ale gówniary byłyśmy, one wcześniej używały tylko jakichś psikadeł za 20zł które ulatują po 10 minutach i tak się nimi pryskały, nie ogarnęły, że woda toaletowa taka z trochę wyższej półki to trochę co innego.
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Żona Gargamel
|
śliczny!
W temacie - nie rozumiem fenomenu tych smutnych królików które reklamuje Socha i teraz każda szanująca się instamatka posiada. Na grupie aliexpress dla dzieci podróba jest wręcz zamawiana hurtowo Wprawdzie króliki mają w rzeczywistości takie smutne mordki ale zabawki takie nie muszą być ![]() o te: https://effiki.com/pl/krolik-effik-m...malgosia-socha |
|
|
|
#1910 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w pracy miesiąc temu była klientka, która usiadła na krzesełku w korytarzu, korytarz jest długi i zakręca. Ona siedziała ja jednym końcu korytarza ja w pokoju na drugim jego końcu. 15 m do przejścia. Czułam ją, a była wypsikana znienawidzonym przeze mnie LVEB. No i trudno, poszła w końcu. Czegoś takiego też nie lubię.
Niestety mam świadomość, że jeśli ktoś BARDZO nie lubi jakiegoś zapachu może mu nie pasować nawet osoba z 2 psikami. I tutaj już nic nie da się zrobić. W pracy, w rodzinie, wśród znajomych dajesz znać i się umawiacie, że w przypadku spotkań tych perfum nie będzie, gorzej faktycznie trafić na taką akcję w kinie czy teatrze.
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze wyprzedany, bo jeszcze bym kliknela
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze u mnie jest to, że to nie jest tak, że ja LVEB nie lubię. Ja nawet mam te perfumy i kiedyś mi się podobały. Ale znienawidziłam je właśnie za to, że czułam je na co drugiej osobie i to w ilościach przyprawiających o ból głowy. Tak samo mam z Si. |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez to dziala , ze co za duzo to nie zdrowo
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Boziu te króliczki wyglądają jakby miały depresję! Serio, fajne są, ale pyszczki to by im można zmienić.
Ja Si też nie lubię, za to pasuje mi i używam Black Opium, a to te same klimaty no i też jest mocno popularny.
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86214117]Chyba lekko przesadzasz, bekanie czy nogi na fotelu to nie jest kwestia gustu czy upodobań, a kultury. Perfumy mają to do siebie, że jednym się podobają, a innym nie i sorry Winnetou, ale życia pod ludzi się w stu procentach nie da dopasować. Jak komuś moje perfumy śmierdzą to co zrobić, mogę tylko współczuć, bo ja i część społeczeństwa uważam je za ładne i mam do tego prawo.[/QUOTE]Jak przeczytasz l poradnik savoir vivre'u to jak najbardziej są tam ostrzeżenia, żeby racjonalnie dozowac perfumy w zależności od tego, gdzie idziemy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Lancôme La vie est belle chyba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

[/QUOTE]Dla mnie namiot to wizja zimna - najgorzej. I właśnie wizja jakiegoś nocnego przejścia do toalety czy braku ciepłej wody mnie przeraża. A łazienkę przy pokoju można zdezynfekować przy przyjeździe, potem już korzysta się tylko samemu. 

Dobrze, że to było coś kiepskiego, bo inaczej bym wykitowała siedząc z nią w jednym pomieszczeniu
i od razu wychodzi z pokoju
Nie dość, że to moje pierwsze perfumy na które sama nazbierałam pieniążki i po prostu było mi szkoda takiej ilości, która mi by wystarczyła na kilka razy, to jeszcze potem tak śmierdziało... No ale gówniary byłyśmy, one wcześniej używały tylko jakichś psikadeł za 20zł które ulatują po 10 minutach i tak się nimi pryskały, nie ogarnęły, że woda toaletowa taka z trochę wyższej półki to trochę co innego.

no i też jest mocno popularny.