![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn
Cytat:
Zostań cysorzem Mirciostanu i wydaj zarządzenie. ![]() Będę sobie mieć wymaganie, jakie sobie chcę. Mam cycki- mam władzę. ![]() Rany, kto by pomyślał, że to takie proste. ![]()
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam wątek i z całym szacunkiem, autorze, ale jak dla mnie powinieneś zwrócić się do specjalisty, który pomoże ci zwrócić uwagę na prawdziwy problem i poprawienie swojego nastawienia, które jest po prostu beznadziejne.
Nie wiem, jak z twoim wyglądem, ale z charakteru nie przyciągasz, nie dasz sobie nic powiedzieć. Poza tym kręcisz się w kółko, raz piszesz, że kobiety stawiają za wysoką poprzeczkę, bo o siebie za bardzo dbają ( ![]() Moim zdaniem albo jesteś trollem, albo samemu nie chce ci się o siebie dbać, skoro tak przeszkadza ci dbałość u kobiet. To, że mężczyzna przegląda blogi modowe czy Instagramy w poszukiwaniu inspiracji nie jest niczym dziwnym ani uwłaszczającym. Po prostu chce dobrze wyglądać i tyle. A jak już czytam te twoje przekonania, że facet musi mieć 180 cm według płci przeciwnej, to śmiać mi się chce. Sam stawiasz dziwne wymagania, czytasz chyba same komentarze zdesperowanych wiecznych singli, którym nigdy żadna kobieta nie odpowiada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wierzę, że ciągle męczycie ten temat. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Szef ds. Wymianek
|
Akurat wzrost ma dla mnie znaczenie, ponieważ jestem wysoka i wolałabym aby mężczyzna był wyższy. 170 cm mi tego nie daje.
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Czy założenie dopasowanych ubrań to jest naprawdę aż tak nadludzki wysiłek? Nie trzeba mieć 288281 stylizacji wystarczy 5 w których wyglądasz dobrze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#337 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
BAN stały
|
Poszedłem ze znajomymi do galerii rozejrzeć się za prezentem na zbliżające się urodziny naszego kolegi. Przy okazji przypatrzyłem się dziewczynom.
KLONY. Wszystkie można opisać tak - obcisłe spodnie, dopasowana, kurtka, albo płaszcz, mocny makijaż - twarz się świeciła i sprawiała wrażenie jakby spora warstwa została nałożona. Oczywiście na mnie się nie spojrzały tylko szły ważne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Szef ds. Wymianek
|
Ty tak serio?
![]()
![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
One same szły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Dlaczego niby miałyby na ciebie patrzeć? One nie upatrują w każdym mijanym facecie swojego przyszłego chłopaka, przyszły do sklepu a ty masz pretensję, że na ciebie nie spojrzały, śmiech na sali. Ja nie wpatruję się w facetów, serio oczekujesz że każda będzie się w ciebie wpatrywać maślanymi oczami i jeszcze może zaprosi cię na randkę? Normalnie ludzie nie chodzą do galerii w celach matrymonialnych.
A co do tych "klonów" - spróbuj kupić obecnie inne spodnie niż rurki. Obecnie większość spodni w sklepach to spodnie obcisłe, są jakieś typu np. mama jeans, ale skracają nogi i kiepsko w nich wyglądam. Przecież większość ludzi bazuje na tym co znajdują w sieciówkach. Co w tym dziwnego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
Dobra to na pewno troll.
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
.
|
zamiast cały czas łazić po galeriach i marnować czas na babskie forum, proponuję przejść się na siłownię trochę poćwiczyć.
![]() |
#344 |
BAN stały
|
Siłownia bez diety nie ma sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
To połącz siłownię z dietą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
BAN stały
|
Zastanawia mnie co jeśli każdy facet będzie chodził na siłownię, miał rzeźbę i modne ubrania. Kto wtedy zdobędzie kobietę a kto przegra? Za jakiś czas może tak być, że każdy będzie miał fajną fryzurę, ciuszki i rzeźbę. I co wtedy? Czym wtedy się wybiją?
Widzę że teraz aby facet znalazł dziewczynę musi chodzić na siłownię i się stroić. Kiedyś facet nie musiał robić nic dodatkowego by chodzić na randki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
O, znalazłam twój stary wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=id%B1+wa%BFne
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
BAN stały
|
To nie mój wątek wariatko
Ale serio kilka lat temu nie widziałem na ulicach wystrojonych facetów. Młodzież ze szkół średnich nie chodziła w koszulach Od kiedy to się zmieniło? Teraz w galeriach, na ulicach widać pełno "zrobionych" facetów. Co innego się ubrać tak jak się lubi, a co innego sztucznie, na siłę by wyglądać jak żywcem wzięty z bloga modowego. Bo czy to normalne by 18 latek chodził latem w eleganckiej koszuli i spodniach materiałowych, a na nogach miał mokasyny? Czy to normalne że 8 na 10 mijanych facetów ma zrobioną stylówkę? Nie przypominam sobie aby kilka lat wstecz miało to miejsce. Owszem zawsze zdarzali się modnisie, ale nie na skalę jaką mamy obecnie. Edytowane przez ksiezycwokularach Czas edycji: 2018-12-08 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pracuje w miejscu w którym przemieszcza się sporo osób w różnym wieku. Większość mężczyzn jest przeciętna. Z wyglądu, stylu czy ubrania. Dziewczyny - zwykle ładne i zadbane, a mężczyźni - zwykle nie. Za mało którym bym się obejrzała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy wreszcie spadnie liczba młodych, dychawicznych zawałowców płci męskiej, i biedni prepracowani kardiolodzy będą mogli poświecić czas na odpoczynek, siłkę i instagramy.
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
BAN stały
|
Przecież jeśli nie ma się ubrań i sylwetki dziewczyna na starcie odrzuci nie pozwoli ukazać swych zalet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Założę się że kompletnie nikt z tego wątku Cię nie polubił i nikt nie chciałby być nawet twoja koleżanka. A przecież nikt Cie nie widzial. Dalej twierdzisz że wygląd jest najwazniejszy? ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Rozeznanie
|
A jakie to zalety posiadasz Autorze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak przeczytałam tekst autora, że nawet "nie spojrzą i idą ważne", to od razu mi się przypomniał ten wątek ![]() Też myślę, że to jedna i ta sama osoba, tyle że tym razem chciała podejść od innej strony do tematu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#358 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() Czy jak to ma wyglądać?
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Jestem dosyć "mała", naprawdę trudno spotkać faceta niższego ode mnie. Musiałby mieć mniej niż 155 cm, a to się niesamowicie rzadko (?) zdarza.
![]() Ogólnie wzrost to tylko wzrost, nie jest to dla mnie jakieś podstawowe kryterium. Chciałam tylko pokazać, że nie każda dziewczyna od razu zachwyca się bardzo wysokimi facetami. Trochę bardziej na równi czuję się z kimś, kto jednak nie sięga tych dwóch metrów. Ale jeśli dobrze się dogaduję z drugą osobą, no to nieważne, 160 cm czy 190 cm. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.