|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Tradycyjnie na dwa razy, bo emotek dużo
![]() Cytat:
Za dużo samokrytycyzmu we mnie...i stąd to zwlekanie i tak cud, że w ogóle się ujawniłam ![]() Oficjalna imprezka za tydzień, ale możecie wpaść kiedy chcecie ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Asiu Dziewczyny jeszcze raz Wam wszystkim, za wszystkie życzenia i komplementy ![]() To tak strasznie miło tyle życzeń odebrać... ![]() Muszę się Wam jeszcze pochwalić, że dostałam od męża pięknych 30 róż I z radości się rozpływam
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry mężuś I miałam rację - była burza - kolejna ![]() Edit. Marzenko masz świetny podpis
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-16 o 19:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja po remoncie jestem wykonczona! Ale jeszcze sie umowilam w pubie ze znajomymi zeby sie co nieco odstresowac. Marzenko wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzin P.S. Swietne zdjeciaw albumie. Ale z ciebie laska ![]() Cytat:
Po dzisiejszym dniu juz mi lepiej Moj facet byl dzis poprostu cudowny! Oby taki byl zawsze... A ile jestesmy razem? Hmm w sumie dopiero troche ponad miesiac stad chyba te obawy... Nie jestem go pewna... A jak w twoim zwiazku?Aha i gratuluje upolowania Aliena Cytat:
A tak poza tym to jestem cala w farbie Mam ukurzone i posklejane wlosy, balagan w domu i na dodatek popsute drzwi od pokoju wyjsciowe na zewnatrz Fajnie jest A moj mezczyzna chyba zwariowal... aly czas bylo tylko: Kasiu, skarbie, kochanie, malenka, prosze, przepraszam... Ideal mi sie trafil TYlko wiecie co? Zaczal dzis gadac o dzieciach i slubie I mimo ze (mam nadzieje) zartowal to sie troche przestraszylam...Milego weekendu wszystkim maniaczkom zycze
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Atsenka
to zrozumiałe, że się przestraszyłaś - jesteście ze sobą dopiero miesiąc a tu już rozmowy o ewentualnym ślubie i dzieciach ![]() Ja jestem ze swoim TŻ 6 lat i jeszcze nie jesteśmy po ślubie - ale wiemy, że to kiedyś nastąpi, tylko jeszcze nie ustaliliśmy daty ![]() Najpierw muszą mi odrosnąć włosy Ale np mój kolega po pół roku oświadczył się swojej dziewczynie i teraz tworzą wspaniałe (oczywiście szczęśliwe) małżeństwo ![]() Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko się ułoży
|
|
|
|
|
#1895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---> moja najtańsza szminka jak do tej pory. Kolorek bardzo intensywny, dobrze nawilża, ale niestety nie jest mega trwała - ale za taką cenę jej wybaczam![]() Fajnie ten fiolecik wygląda ![]() Cytat:
Ja mam kilka koleżanek, które mają z natury proste włosy i je... prostownicą jeszcze prostują ![]() Cytat:
ale jest śliczny![]() Rimmel ma bardzo dobre szminki; mam kilka cielistych i super nawilżają i są tak przyjemnie kremowe Szminka z Chanel - oj też się marzy ![]() Cytat:
Chorwacja jest piękna - moim zdaniem najpiękniejszy kraj na świecie Zdjęcia cudowneMarzenko bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciach ![]() Agusiu Twój profil też odwiedziłam i również ładna z Ciebie wizażanka ![]() Finlora ładny nowy ava ![]()
|
||||
|
|
|
|
#1896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Raz na 10 lat można zaszaleć
Poprzednio dostałam od Niego taki bukiet na 20 lat (oczywiście z 20 róż) i dzisiaj sobie uświadomiłam, jak wiele rzeczy się zmieniło w moim życiu, przez te 10 lat...Było mnóstwo łez szczęścia, ale wiele również łez cierpienia...I aż się boję myśleć, co będzie za następne 10...Ale będę wtedy stara I będę tu z Wami rozmawiać, jako pierwsza siwiejąca maniaczka Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasami jest rozbrajająca, a czasami jak aniołek A co ma "te chochliki w oczach??"
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Virko pozbawie Cie pierwszenstwa w kolejce po siwe wlosy
Mam ich juz calkiem sporo
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadowolę się srebrem
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
No coś Ty
jak zawsze byłam jak aniołek )
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
No przecież widzisz, jakam poczciwa
Cytat:
Ale i tak strasznie mi się podobało to imię i bez względu na ilość została Julcią
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Wlosomaniaczki - do okien biec - zacmienie ksiezyca jest
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odkąd tylko pamiętam byłam zakochana w tym imieniu i jak kiedyś (oby nie za szybko ) stanę się szczęśliwą mamą dziewczynki to niewątpliwie zostanie ona moją Julką![]() Dobranoc Gwiazdeczki BTW: U mnie z powodu chmur zaćmienie księżyca jest już od kilku dni |
|
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki ![]() Ten avatarek jest autorstwa tej samej kobietki co poprzedni - wklejam oryginalne obrazki, z których zrobiłam te avatarki ![]() Takie w moim stylu ![]() Niestety zmniejszając obrazek do wymaganych rozmiarów traci na jakości ![]() Chciałam też sobie zrobić avek z którejś fotki z mojego narcystycznego albumu ale kiedy ją tak drastycznie zmniejszyłam jakość była koszmarna i zdjęcie bardzo niewyraźne ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, ze kolejne 10 lat przyniesie Ci mnóstwo radości ![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
||
|
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Sie wie
![]() Trafiłam na nie przypadkiem kiedy TŻ kupił mi puzle z podobnym obrazkiem - wklejałam go tu kiedyś nawet ![]() A autorka nazywa się Victoria Frances - ma mnóstwo fajnych obrazków Wątpisz?? ![]() Trochę więcej wiary w swoje dzieci mamusiu ![]() Ale sobie ustawiłam oczo***** kolorki w profilu, hehe ![]() Nie mogłam przecież zrobić profilu w mojej ukochanej czerni bo nie byłoby nic widać |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wierzę
, ale wiesz jak to jest, przychodzi taki czas, że dzieci opuszczają rodzinne gniazdo Edit: I tym optymistycznym akcentem się żegnam, bo już późna pora a jeszcze chciałam poczytać książkę (wzięłam się w końcu za słynnego Alchemika) Dobranoc dzieci me
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
|
#1910 | |||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bizum, bziuuum
![]() Jakoś radośnie mi dziś ![]() Cytat:
Z rybkami to tyle roboty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zdjęcie z motylkiem miało być niewinne ![]() Cytat:
Przecudownie i to morze,aaah, zazdroszczę ![]() Cytat:
Pamiętam moje wyjazdy na kolonie. Rodzice mówili,że wreszcie trochę spokoju w domu, że odpoczną i nikt sie nie będzie darł w domu (tzn. śpiewał ). Przyszło co do czego, to dzwonili dosłownie co godzinę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to chyba nie wiąże sie ze sparzeniem na chłopaku. Mam 16 lat , co w tej dziedzinie może mówić taka małolata Bardziej spowodowane jest pierwszą klasą gimnazjum, gdzie przekonałam sie,ze ludziom nie warto ufać i potem już tak zostało, nawet po zmianie otoczenia.Cytat:
). no i prostowałam końce. Nawet odżywki wtedy w ogóle nie używałam och, moje biedne włosie, ile przecierpiało Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nikt w to nie wątpi przecież ![]() Cytat:
![]() Z bierzmowania wzięłam Cecylia,żeby łatwo księdzu wyjaśnić ![]() A rodzice dali mi Agata Weronika, chociaż miało być odwrotnie. No i na początku miałam być Ruprechtem ![]() Cytat:
![]() Miłej niedzieli! Pffffff, za dużo emotek. To usunę z Waszych cytatów ; D
|||||||||||||||
|
|
|
|
#1911 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co. Wierzę , że spełnią się te ode mnie i od reszty dziewczyn
) tu jakieś twoje śliczności ![]() Cytat:
Cytat:
To musisz go porządnie wycałować za taki prezent. Romantyk Cytat:
Atsenko, trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyło. Ciężko jest zaufać po tym jak się sparzyło, ale warto zaryzykować. Co do pytań Tż to tak jak mówią dziewczyny, może badać grunt - czy jestem rodzinną osobą, czy chcesz się 'ustatkować'. On też jest wielu rzeczy niepewny i się stresuje... ![]() Cytat:
Zgadzam się co do Chorwacji i Moniki Bellucci A co do szminki Chanel... postanowiłam właśnie, że zaczynam wrzucać drobniaki do skarbonki. Potem może znajdzie sie coś na allegro lub (jeśli pójdzie dobrze) w Sephorze. Wchodzisz w to? Razem zawsze raźniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstałam dziś całkiem wcześnie jak na mnie I zaraz wybieram się z TŻ do Mariackiego. O ile nie lubię kościołów, to Mariacki uwielbiam. Jest piękny. Lubię tam wchodzić nawet sama, w przelocie przez miasto, żeby posiedzieć chwilę w spokoju, zebrać myśli, zastanowić się. Zaznaczam, że do większości księży mam raczej negatywny stosunek i uważam , że kościół w Polsce powinno się zreformować... Śniło mi się, że przefarbowałam włosy na miedziany brąz i delikatnie móiwąc nie było mi do twarzy Do tego we śnie miałam jeszcze straszną, pudrowo różoą sukienkę ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||
|
|
|
|
#1912 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No takie z prostymi, które jeszcze prostują to też mam .Cytat:
![]() Cytat:
Postanowiłam wkleić tutaj moją kolekcję kolczyków (mam hopla na tym punkcie), bo wczoraj je układałam i liczyłam i aż zdjęcie robiłam. Niektóre robiłam własnoręcznie (co na pewno widać, bo są niezwykle amatorskie) .
|
|||
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzi je kazdy lacznie z moim chlopakiem, ktory twierdzi, ze sa sliczne, bo nie sa siwe tylko srebrne... Uwierzylabym artyscie, gdyby nie to, ze ostatnio pozarlismy sie o kolor sciany w mojej kuchni. Twierdzil, ze jest lososiowy, ja ze pomaranczowy wpadajacy w roz...Skonczylo sie na przepychankach typu "polonistka!"- "ty, artyst! a jaki jest kolor dopelniajacy do czerwonego?" )))))))Zimy szybko siwieja, a ja jestem podrecznikowa krolewna sniezka z szaro-czarnym brazem. Przede mna na wykladzie siedzi kolega - zima poludniowa. Tez ma sporo siwkow, a to dziecie mlodsze ode mnie prawie 2 lata
|
||
|
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam hopla na punkcie kolczyków, ale bardziej lubię kupowac niż nosic
|
||
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale najpierw poczytam, co tam u Was
|
|
|
|
|
#1916 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też się ją całkiem przyjemnie czyta Cytat:
Decu nie mam nowego, ale muszę się w końcu zebrać i skończyć zegar, więc może na dniach coś się pojawi Cytat:
Jestem starsza ![]() Wycałowałam ![]() I witam wszystkich
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Marzenko - spóźnione życzenia urodzinowe! Wszystkiego najnajnajlepszego, spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście długich gęstych włosów! Oraz zdecydowanie mniej samokrytycyzmu!
Zdjęcia piękne, widoki powalające! A Ty jesteś super laską i teraz już wiem, że tyle się ociągałaś z pokazaniem nam siebie, żeby zrobić jeszcze większe wrażenia Śliczna mama, śliczna córcia, tylko nam mężą jeszcze nie pokazałaś, pewnie dlatego, żebyśmy już całkiem nie padły z wrażenia![]() Cytat:
Powiem Ci tylko, że mój TŻ też jest starszy ode mnie o 6 lat i dogadujemy się super, więc akurat taką różnicę wieku polecam![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(nie wspominając już o tym moim samokrytycyzmie ) Męża nie pokazałam, bo jak Go znam, to nie życzyłby sobie tego...
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, że jesteś skromna, obawy jak najbardziej rozumiem, bo sama długo zbierałam się w sobie, żeby się ujawnić Ale zarówno Ty, jak i Twoje włoski, prezentujecie się pięknie, więc może warto z tym samokrytycyzmem powalczyć
|
|
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
.I też bardziej lubię kupować/robić niż nosić .Wiecie, przykro mi się zrobiło jakoś. Moja jedna z najlepszych koleżanek nawet słowem nie wspomniała, że wychodzi wczoraj do pubu ze znajomymi(w tym z jednym moim bardzo dobrym kolegą który przyjechał na miesiąc tutaj na wakacje i znów wraca do Włoch we wrześniu). Bardzo często wychodzimy na piwko razem, zawsze dajemy sobie znać. U tego kumpla miała być impreza w piątek, ale nie wypaliło i napisałam jej, że dobrze trudno i żeby dała znać jak będzie jakieś następne spotkanko. No i wczoraj siedziałam calutki dzień w domu, chciałam do niej napisać na gadu, ale widziałam, że poszłą. Dzisiaj się do niej podłączyłam i się pytam co to wczoraj za radkę miała, bo miałam się pytać co dziś robi, a ona wyszła. A ona na to, że hehe (śmiechy chichy, jaka randka) i że była w tym pubie ze znajomymi i Mateuszem właśnie. A ja aha... A ona czy Mojego nie ma, ja na to,że nie, że nie ma przepustki. Wyszło na to, że nie zaprosiła mnie, bo myślała, że mój TŻ przyjeżdża. A dla mnie to ściema. Przykro mi się cholernie zrobiło. Chyba przestane się narzucać, w ogóle pisać .
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

Nie wiedziałam, że Mamusia to taka laska, nu nu nu za to, że się nie chciałaś pokazać 
, mega gęstych włosów 

Ile jesteście dokładnie razem? Atsenko... moim zdaniem dobrze robisz, ze od początku nie ufasz w 100% i obserwujesz faceta. W końcu to tylko facet i póki go dobrze nie znasz dobrze mieć się trochę na baczności 

Czasami jest rozbrajająca, a czasami jak aniołek