|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Dzień Dobry
![]() Ja wpadłam na poranną kawkę , ale tylko na chwilkę bo w kuchni czeka na mnie góóóóóóóra naczyń do zmycia a później góóóóóóóóóóra ubranek małej do prasowania ( na szczęscie są takie małe że wystarczy przyłożyć żelazko i juz wyprasowane ) No i dziś mąż mi uprzejmie doniósł że moja teściowa widziała moje ostatnie zdjęcia i strasznie mnie chwaliła i komplementowała aż się boję zapytać co dokładnie mówiła No ale , tak czy owak mam juz dobry humor na dziś z tej okazji ![]() Buziaczki |
|
|
|
#3392 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wspolczuje, jak ja nie nawidze prasowac![]() U mnie kolejny lichy dzien. Nic sie nie chce...tzn chce spac
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8598444]Ach jak dobrze cos takiego czytac
a nie zjadalm za duzo, jutro z akare nic nie bedzie. Do Sylwestra jeszcze duzo czasu wiec Kochana napewno Ci sie uda. Ten sylwester zapamietasz na zawsze [/quote]IR, dałam ciała ;( Przykro mi, że zawiodłam samą siebie..
|
#3394 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze wieczore wczesniej zjadlas cos slonego i dlatego bylo 66, a nastepnego dnia woda zeszla. Paranoja, ale czasem to kwestia urzadzenia - jesli waga stala w innym miejscu ![]() Ja sie zwaze jutro - ale nie spodziewam sie zadnych dobrych rezultadow ![]() Waz sie raz na tydzien, albo raz na 3 dni jesli nie mozesz wytrzymac
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
ja to juz nic nawet wpominac nie chce
teraz ide pocwicze pozniej moze cos uprasuje
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
ja przec chwilka łąsni biegałam
mało bo 10 minut -2,4km ale jak na pierwszy raz to dobrze![]()
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro ide na rower koniec obijania sie... nie moge wakacji zmarnowac musze cos zrzucic :|
|
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj na rowerku stacjonarnym "wyjeździłam" 600 kal i trochę sie porozciągałam
dzisiaj też mam zamiar poćwiczyć, a jutro sprawdzę czy coś poszło z kg ![]() a tak w ogóle, to jest jakaś różnic czy ćwiczy sie rano czy wieczorem??
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Blackberry, moglabys powiedziec ile czasu potrzebujesz na pozbycie sie tych 600 kcal na rowerku
? Ja trace godzine zycia, mykajac na stepperze, wymachujac do tego lapami i trace tylko 300 kcal ;/ co prawda moje tempo nie jest rewelacyjne, ale w miedzyczasie ogladam sobie TV lub czytam ksiazke ;p Mysle, coby nie zaopatrzyc sie w taki rowerek stacjonarny ) Dzisiejszy dzien zapowiadal mi sie super pod wzgledem odchudzania, sniadanko elegancko - kromka razowego z szyneczka, jabluszko, pozniej normalny obiadek... pocwiczylam, wykapalam sie i poszlam odwiedzic kolezanke, ktora zobaczylam pierwszy raz od 2 miesiecy. Pokusa byla silniejsza od mojego odchudzania - dalam sie namowic na drinka, pozniej na kolejnego ... wiec dzien zakonczylam na 5 ;/ pozniej oczywiscie alkohol pomogl przypomniec mi o glodzie wiec nawsuwalam jakiegos bialego pieczywa, do tego z serem zoltym;/ Ogolnie nie jestem z siebie zadowolona. Ide sie przespac, mam nadzieje, ze jutro nie bedzie bolala mnie glowka;p dobranoc *
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, mnie tam głowa boli, bo uderzyłam sie o łózko dzisiaj rano.
Porazka...Nici z wczorajszych rolek, bo nad Krakowem burze, grad, ulewy - ale i tak nie jest źle w porównaniu ze Śląskiem... ![]() Dzisiaj wyruszam do sklepow - mam zamiar zakupic Twister nareszcie, bo zbieram sie z tym juz chyba ROK
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() Ja dziś się zważyłam i waga wskazała 75 , czyli o kg mniej niż tydzień temu z tym że nadal czekam na okres W ciąży raczej nie jestem , powinnam dostać w okolicach 10tego a tu nic ... Więc myśle że z pół kilograma mogę sobie jeszcze spokojnie odjąć ![]() Generalnie chciałam schudnąć jeszcze 5 kg przez 3 tygodnie ale szczerze w to wątpię bo ostatnio jestem bardzo ociężała i zmęczona ( to chyba przez to opuźnienie z okresem ) i nie za bardzo mam chęci ćwiczyć |Ehhh brakuje mi tu porannej kawki Pimach ![]() WstAjemy dziewczyny i wskakujemy na wage
Edytowane przez Carmela Czas edycji: 2008-08-16 o 12:17 |
|
|
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
Witam Moje Kobitki
![]() Ja dziś zapomniałam o porannych ćwiczeniach ![]() poszłam na miasto bez śniadanie i myślałam, że zamarznę. Ogólnie jakaś słaba się zrobiłam, i na półce w sklepie sięgnęłam po corn'iego, nie zbyt wartościowy początek dnia, ale cóż... a teraz skończyłam wcinac owsiankę, z mleka 0,5%, 2 łyżek płatków owsianych, trzech łyżek otrębów granulowanych z żórawiną, garści jagód, łyżki rodzynek, i łyżeczki wiórków kokosowych... mniaaam! ![]() Po za tym moja waga jak szalona się wacha, ale oduczyłam się ważenia codziennie (uffff) i psucia sobie z rana humoru, teraz ważę się tylko w piątki i poniedziałki, co jak dla mnie jest dużym sukcesem!
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
ja na sniadanie zjadlam kawalek ciasta z wisniami wlasnej roboty :d
wiec sniadanko z glowymusze pocwiczyc dzis pogoda do bani wiec rower odpada
|
|
|
|
#3405 |
|
Zadomowienie
|
U mnie bez zmian 55 :/ kurcze :/ a cwiczylam i sie ograniczalam a tu zonk :/ no nic jeszcze mnie nie zniechecilo, walcze dalej. Moze za tydzien bedzie z pol kg mniej
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
Ja sie dzs nie waze, bo po imprezce i tak cos czuje, ze pewnie wiecej by na wadze bylo
Carmela kochana idziesz jak burza wiesz, ze najlepiej jest wlasnie tak kg na tydzien, lepiej wolniej, ale skuteczniej
|
|
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
hmm..
;-) Dbam o cerę Utrzymuje dietę ;-) Prawko zdane Edytowane przez kati16 Czas edycji: 2008-08-16 o 16:48 |
|
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
10-15 kg? W pół miesiąca? utnij sobie nogę i będziesz lżejsza :p
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać. :p
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
aha... ...
|
#3411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Odwiedzaj czesciej ten watek, poczytaj o zasadach racjonalnego odzywiania i o przyjemnych cwiczeniach. Ale przede wszystkim, na chwile obecna, wez sie w garsc, zaakceptuj sama siebie. Dopiero pogodzona ze swoim organizmem bedziesz w stanie pozbyc sie zbednego balastu )Nie, nie ;d Noga moze sie jesio przydac, Kati obieca nam, ze uzyje jej do jazdy na rowerze lub do biegania ;d Ale tak na marginesie, zaintrygowal mnie ten pomysl ;d Teraz tak sobie mysle, ze nie odwaze sie na amputacje nogi, ale moze zdecyduje sie na inna czesc ciala ;d Moze boczki i tak mi sie do niczego nie przydadza ;d
|
|
|
#3412 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Konto usunięte
|
Dzis ja witam z poranna kawa
![]() tylko czemu tutaj taka cisza
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
cisza bo pogoda paskudna i mega len
Witam z czerwona herbatką ![]() o odchudzaniu wspominac nie bede bo i tak nie schudnę , ale zawsze mozna spedzic czas w milym towarzystwie
|
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez nie, a motywacja to chyba razem z deszczem poplynela. Zeby to sie dalo tak hop siup schudnac
|
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
oo dziewczatka chyba schudłam poł kg
wazyłam sie rano i jakos takos waga pokazała 73.5 kg ....moze to to heheh
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
SaliorMoon - mi to zajęło, dość szybkim tempem ok 70-80 min (nie wiem dokładnie, bo zzerowalam juz licznik
)U mnie, stan wagi na sobote - 65 kg ![]()
|
|
#3418 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny , ja nie za bardzo mam czas żeby pisać , bo właśnie nastał u nas czas ząbkowania
Ola marudzi i jest bardzo płaczliwa , źle śpi , nie chce jeść ...ogólnie mam z nią teraz niezły hardcore .Postaram się nadrobić wieczorkiem co napisałyście Miłej niedzieli
|
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie nastaly dzisiaj "te" dni i moja wczorajsza waga mogla mnie oklamac ;p ale dzis od rana juz wciaglam chipsy i ciastka :/ tak mam w "te" dni grr. W dodatku mialam jechac na basen na dwie godzinki a tu zonk :/ Zawsze byl pozniej..
|
#3420 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ja już po wczasach.
Oczywiście było cudownie (nie mogło być inaczej),ale cóż....kto jak kto, ale Wy znacie moje skłonności do pewnych używek ![]() Słońca nie było wogóle, a alkoholu więcej niż wody w jeziorze ![]() Cytat:
Uspokoiłam się troche na tym wyjeździe, nabrałam dystansu do ostatniego napadu. Swoją drogą najtrudniejsze było udawanie przed wszystkimi, że mam fantastyczny humor. Mordowałam się z tym bardzo, ale moja kochana ekipa zrzuciła ze mnie całe to ciśnienie ![]() Podnoś się z tego dołka jak najszybciej i mocno stań na nogi. Nie wiem co się tam u Ciebie stało, ale nie poddawaj się tak łatwo. Nie pozwól wygrywać swoim słabościom, one nie mogą dominować Twojego życia. Wykorzystuj te upadki, ucz się na tych błędach. To zaprocentuje. Nigdy,przenigdy nie wolno Ci się poddać. Wierze, że sobie poradzisz. Nie może być inaczej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

aż się boję zapytać co dokładnie mówiła 

wspolczuje, jak ja nie nawidze prasowac
Bo czytałam, że ok 1 kg jest zdrowo zrzucić w tydzień, ale dzień?? 

*

wiec sniadanko z glowy
Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać. :p