![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn
Ten wątek zrobił mi dzień, ubawił, nauczył kilku nowych słów i ich znaczeń. Nie sądziłam, że do bycia doopą wołową w życiu można sobie dorobić takie wyrafinowane teorie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
BAN stały
|
bez odpowiednich walorów fizycznych kobieta nie umożliwi mężczyźnie ukazania charakteru. Przystojny, wysoki, dobrze ubrany, wysportowany facet przyciągnie. Dziewczyna da mu szansę. A zwykły przeciętny facet? Nie zwróci na niego uwagi. Nie da mu możliwości pokazania jakim jest człowiekiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
BAN stały
|
Hi-Gu-Ra-Shi
mam Twój pseudonim zapisac kaną abyś wreszcie zrozumiała co mam na myśli? Przystojny facet zwróci uwagę dziewczyny. Ona będzie nim zainteresowana, będzie się jej podobał, będzie chciała go poznać. A gdy on podejdzie i zaczną rozmawiać, kobieta będzie otwarta, będzie nastawiona na TAK - chcę go poznać, porozmawiajmy, zobaczymy jaki jesteś. W przypadku przeciętniaka, kobieta nie zwróci na niego uwagi, będzie dla niej obojętny, nie będzie czuła potrzeby go poznać. A gdy do niej podejdzie będzie chciała się grzecznie ulotnić. Nie będą jej interesowały jego zalety. W takiej sytuacji przeciętny jest skazany na porażkę Bo co może zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Autorze, ty masz cały swój wątek składający się z 15 stron, jeden stary składający się z 5 stron albo też swój jeden post w tamtym wątku (cześć, Wideletz), gdzie podawałeś wymyślone statystyki i pisałeś to co tutaj, cytując: "Pokażcie mi za to przeciętnych mężczyzn, którzy w ostatnich miesiącach poznali dziewczyny.", a wciąż nie potrafisz zrozumieć nic, więc myślę, że to nie Higurashi ma problem ze zrozumieniem wiadomości.
Niezły trolling albo kiepskie myślenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
BAN stały
|
. Irytuje mnie gdy kobiety oglądają się za ciachami, dają im lajki, a na forach zapewniają że przeciętni nie są gorsi, mają szanse itp. Zauważcie że w 90% problem z dziewczynami mają zwykli faceci, z niedoskonałościami waga, wzrost itp. Jakoś przystojni na forach nie opisują problemów. Przypadek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
.
|
No tak, bo od razu w pierwszym poscie pojawia sie zdjecie takiej osoby. Przynudzasz juz. Trollowac tez trzeba umiec.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#458 |
BAN stały
|
Ten wątek jest o wiele smutniejszy, kiedy wraca się do niego po weekendzie spędzonym z prawdziwymi ludźmi w prawdziwym świecie. A autor wciąż tutaj, wciąż bez życia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Czarna owca
|
Autorze, ale ja rozumiem, co chcesz przekazać. Po prostu uważam, że pieprzysz głupoty i jesteś nieciekawą, zakompleksioną osoba. To się wyczuwa. I jak dziewczyny pisały Ci przez ostatnie kilkanaście stron - przeciętnych facetów jest najwięcej a jakoś dziewczyny mają. Zrozum, że nie tylko przystojniacy zwracają uwagę dziewczyn. Przyciągnąć uwagę mogą chociażby ładne oczy, element ubioru czy cokolwiek innego. A już ból dupy o to, że jak ktoś wyćwiczy sobie super figurę, to ma większe powodzenie, jest po prostu śmieszny.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
Ten troll nie został jeszcze zbanowany? Dlaczego?
Edit: o wow, wreszcie.
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-12-10 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
2 pytania 1 - Co znaczy nie chcecie byle czego? Uprzedmiotowienie kogokolwiek to sprawa karygodna. 2. Stroicie się, ćwiczycie, malujecie po to by stać się atrakcyjniejsze i mieć dostęp do przystojnych? ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez extremymezczyzna Czas edycji: 2018-12-24 o 08:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym Polacy mają po prostu w większości słabo rozwinięte szczęki, szybko lysieja, mają płytko osadzone oczy- te cechy nie są atrakcyjne u mężczyzn. Juz nie wspomnę o tym ze ogromnej większości brak stylu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-12-24 o 10:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
BAN stały
|
Na 2 pytania nie odpowiedziałaś.
O jakim stylu mówimy? Moda to głupota zrobiona dla baranów. Jeśli facet nie przegląda co modne, a ubiera to w czym mu wygodnie nie jest ogłupiały. Ale dla Was to brak stylu. Jeśli chodzi o urodę Polek. Narzekacie że w Polsce mężczyźni w porównaniu do innych nacji są przeciętni, a Wy takie ładne. Wy również na tle innych krajów wypadacie blado. A co do makijażu https://www.youtube.com/watch?v=uYp4AFz7zhA Z bardzo przeciętnych wyszły piękności Edytowane przez extremymezczyzna Czas edycji: 2018-12-24 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak sobie tłumacz, że moda jest dla baranów a potem placz ze kobiety cie nie chcą ![]() Przecież pisałam, że profesjonalistki a zwykle dziewczyny to co innego jeśli chodzi o makijaż. Umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem? Ile zwykłych kobiet zajmuje się makijazem profesjonalnie i ma w ogóle czas się tak malować i pieniądze na kosmetyki? Aha, były pytania ale przecież do cavy a nie do mnie. Nie mam z nią wspólnego mózgu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
BAN stały
|
Kto mówi o dresach? Noszę dzinsy - regular. Nie lubię slimfit bo przylegają za bardzo do nóg. Znajome mówiły, że powinienem zmienić spodnie na bardziej dopasowane, ale odrzuciłem ich rady. Moim zdaniem są normalne spodnie, nie jakieś dzwony. Normalna prosta nogawka, w której mi wygodnie. A to, że Wam się nie podoba, Wasza sprawa.
Moda tam gdzie zawieje wiatr koniunktury modowej tam wszyscy dążą. A kiedy idziemy ulicą to spotykamy klony. Zresztą nie zależy mi być docenionym przez kobiety za styl. Śmieszy mnie że nie patrzycie na facetów za to kim są, za to jaką mają osobowość, tylko jak adoptują się do trendów. To śmieszne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Konto usunięte
|
Dobra, naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Moje pytanie brzmiało, czy wolisz kobiety w sukienkach czy dresach, skoro moda jest taka nieważna i okropna, ale jak widać za trudne.
A mnie śmieszy to, że jojczycie ze kobiety patrzą na wygląd sami BARDZO patrząc na wygląd i mając osobowość kobiety często w tyłku. Eot. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
BAN stały
|
Kobiety zwracają większą uwagę na wygląd od mężczyzn.
Na portalach randkowych zarówno przeciętne jak i ładne dziewczyny mają powodzenie. W przypadku mężczyzn ci średni ubolewają na brak odzewu. W miarę ładna dziewczyna podoba się chłopakom. A czy przeciętny facet zostanie nazwany przystojniakiem? Nam wystarczy zwykła sylwetka, w tym z lekką nadwagą. Dla kobiet atrakcyjna sylwetka to wyrzeźbiona. Kobieta w sukience lepiej będzie wyglądała niż w dresie. Ale w zwykłych spodniach i koszulce też w męskich oczach będzie prezentowała się ok. Co do mody. Mężczyźni ślepo podążają za nią, tak że wszyscy są identyczni. Nakładanie pomady na głowę, stylizowanie fryzury, strojenie się gdyby nie podobało się to kobietom, większość by tego nie robiła. A tak na prawdę wszystko zaczęło się od celebrytów którzy to wypromowali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Ja dalej nie wierzę, że ten wątek jest kontynuowany.
Tak. Baby to ch*je. Brokat to styl życia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem, że autor ciągle wygrzebuje wątek i nowe konta zakłada. Na co on liczy? Że wszystkie kobiety, które to przeczytają, zlitują się nad nim nagle i zmarnują sobie życie, będąc z taką marudą, bo on taki biedny? Zamiast być u boku jakiegoś normalnego faceta? A może po prostu szuka usprawiedliwienia dla swego smutnego losu, bo przecież łatwiej powiedzieć, że baby są złe, niż chociaż w minimalnym stopniu spróbować coś zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.