Mamusie majowe 2019, cześć 2 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-12-13, 15:02   #691
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cześć fajny temat poruszałyście dziś. Urodziłam swoje dziecko przez CC, karmiłam tylko 2 tygodnie, wiec chyba nie jestem prawdziwą matką, może madką? A wieź mam ze swoją córką naprawdę dobrą, jako jedyna daje mi buziaka jak ja odprowadzam do szkoły i rzuca się na szyję jak ja odbieram. Uwielbia się tulić i mowić, że kocha... Taka córcia marzenie.

No i w sumie ja po moim cc jakoś specjalnie nie cierpiałam o drugie dziecko też chcę rodzic przez cesarkę. Wiem już co mnie czeka i nie przeraża mnie to.
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez patrycjakarabasz
Czas edycji: 2018-12-13 o 15:03
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:05   #692
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Moje urosły na początku ciąży, teraz bez zmian. Nie widzę, żeby cokolwiek się działo.

Ale Twój post przypomniał mi, o czym miałam Wam napisać - mamaginekolog na swoim instastory mówiła ostatnio, że koniecznie trzeba zrobić USG piersi w ciąży, że to jest zalecane. Czy lekarz Wam to proponował? Mój nic nie mówił. W ogóle nigdy nie miałam USG piersi.
Mój nic nie mówił ale w poniedziałek chcę wysępić od niego skierowanie na USG to zapisze się przez Medicover.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:09   #693
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tylko melduję, że po wizycie ok. Moje bóle to ucisk na jakiś tam nerw, więc lepiej raczej nie będzie. Szyjka trzyma, więc najważniejsze,a bóle nie takie będzie trzeba jeszcze znieść miałam szybki podgląd na bobasa, ale zamiast tego co ma między nogami to pokazał mi gest Kozakiewicza więc kolejna szansa za 3 tygodnie. Musiałam tylko obiecać, że będę się oszczędzać. Mój lekarza jakoś nie rozumie czemu ciągle chcę pracować
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:16   #694
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Butterfly, dzięki za słowa pocieszenia
Ja jestem rozsądna i niby to wszystko wiem, ale ludzie umieją dowalić, a wiadomo, że człowiek chce dla swoich dzieci jak najlepiej.
tacy są ludzie, jeszcze często tak będzie...zwłaszcza, kiedy stajesz się rodzicem, wtedy dopiero jesteś oceniana...

Cytat:
Napisane przez patrycjakarabasz Pokaż wiadomość
Cześć fajny temat poruszałyście dziś. Urodziłam swoje dziecko przez CC, karmiłam tylko 2 tygodnie, wiec chyba nie jestem prawdziwą matką, może madką? A wieź mam ze swoją córką naprawdę dobrą, jako jedyna daje mi buziaka jak ja odprowadzam do szkoły i rzuca się na szyję jak ja odbieram. Uwielbia się tulić i mowić, że kocha... Taka córcia marzenie.

No i w sumie ja po moim cc jakoś specjalnie nie cierpiałam o drugie dziecko też chcę rodzic przez cesarkę. Wiem już co mnie czeka i nie przeraża mnie to.
to ty nie urodziłaś dziecka, ono zostało WYDOBYTE! I nie obchodzi urodzin tylko WYDOBYCINY. Nie wiesz?:c ool:

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:21   #695
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja codziennie rano mówię do Tż "o ja p. Ale mam duże cyce" urosły mi sporo. Niedługo pewnie będzie siara się pojawiać. Przynajmniej z młodym tak było

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:25   #696
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko melduję, że po wizycie ok. Moje bóle to ucisk na jakiś tam nerw, więc lepiej raczej nie będzie. Szyjka trzyma, więc najważniejsze,a bóle nie takie będzie trzeba jeszcze znieść miałam szybki podgląd na bobasa, ale zamiast tego co ma między nogami to pokazał mi gest Kozakiewicza więc kolejna szansa za 3 tygodnie. Musiałam tylko obiecać, że będę się oszczędzać. Mój lekarza jakoś nie rozumie czemu ciągle chcę pracować

To dobrze. Bólu nie zazdroszczę

Pamiętam jak byłam na urlopie i natrafiłam na facebooku na te "wydobyciny" i postanowiłam zagłębić temat. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać, że jedna kobieta drugiej potrafi takie rzeczy napisać.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja codziennie rano mówię do Tż "o ja p. Ale mam duże cyce" urosły mi sporo. Niedługo pewnie będzie siara się pojawiać. Przynajmniej z młodym tak było

Mój to marzy, żeby już takie zostały, tiaaaa
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 15:31   #697
Lilly Greace
Dostojna peema.

Wydobyciny XD jadę właśnie spotkać się z koleżanką w super włoskiej knajpie, specjalnie mało dziś jadłam żeby się nawpitalać :x na tyle na ile mi dzieciak pozwoli bo nie lubi jak jestem najedzona pod korek

Stary 2018-12-13, 15:32   #698
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Zostaną tak do unormowania się laktacji ja ogólnie nie narzekałam na biust więc teraz to trochę utrapienie.

Stary 2018-12-13, 15:34   #699
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Wydobyciny XD jadę właśnie spotkać się z koleżanką w super włoskiej knajpie, specjalnie mało dziś jadłam żeby się nawpitalać :x na tyle na ile mi dzieciak pozwoli bo nie lubi jak jestem najedzona pod korek

oj mam to samo. Dzisiaj pognałam do gruzińskiej, specjalnie prawie nic nie jadłam, a potem i tak zjadłam połowę porcji i już mi było źle.

Stary 2018-12-13, 16:08   #700
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Butterfly, dzięki za słowa pocieszenia
Ja jestem rozsądna i niby to wszystko wiem, ale ludzie umieją dowalić, a wiadomo, że człowiek chce dla swoich dzieci jak najlepiej.
Każda niezależnie czy SN czy cc czy kp czy mm usłyszy zawsze coś na swoją niekorzyść. Nieważne co to będzie. Ja mam wrażenie że więcej hejtu matki kp zbierają niż matki mm..
Cytat:

Włoska knajpa
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
oj mam to samo. Dzisiaj pognałam do gruzińskiej, specjalnie prawie nic nie jadłam, a potem i tak zjadłam połowę porcji i już mi było źle.
Kolejne smakołyki!!

Swoją drogą ja też mam łożysko na przodzie w tej ciazy a widać wszystko.. Tak jak usg przebija się przez skórę mięśnie i macice tak też przez łożysko... Tak samo jak czasem małego zasłaniala pepowina to mój lekarz scinal obraz i wchodził jakby głębiej...
Ale ja to mam chyba szczęście do lekarza bo ostatnie zdjęcie buźki usg małego mam z poniedziałku a w piątek urodziłam. A obrocoby do porodu bite 3 miesiące był. I na każdej wizycie było widać buzię. Nie wiem co to znaczy że nie widać. Mój jest w stanie obejrzeć dziecko z każdej storny. Głowa nogi buzia brzuch serce kręgosłup. Nie wiem jak to robi ale uwielbiam go!

Stary 2018-12-13, 16:46   #701
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
To trzymaj się tego co masz w karcie. Jak z om to widać lekarz na którymś pierwszym usg uzbal że ma on sens i nie korygowal na podstawie usg. O to wyliczenie jest dla Ciebie już na wieki wieków. Masz dzien przede mną więc dziś masz 20+1 Koniecznie

U mnie dziś połowa ciazy
Muszę zrobić listę co będzie większym wydatkiem... I koniecznie sprzedać nasz fotelik do auta!!

Czyli połowa za nami trochę szkoda że ten czas ciążowy tak szybko leci A co do terminu ok dziękuję za radę, poprostu pogubilam się już bo kilka dziewczyn na innym forum pisało że trzymają się terminu z usg Czy ty już znasz płeć? Jeśli chodzi o ten kalendarz chiński mnie się zgadza. Wyszło że chłopak i jest chłopak

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Monia858585 Pokaż wiadomość
Hej

Ja rzeczy po synku(wozek, fotelik, bujaczek itp. ) dałam do komisu dziecięcego. U nas jest Hipcio. Wszystko się sprzedało i to w całkiem dobrej cenie.

Sysa ten lumpeksik jest na Zebrzydowickiej 3 w Rybniku.

Ja dziś mam wizytę o 15.00. Trzymajcie kciuki
Ooo to może ja również wybiorę się do tego lumpa. Ja jestem z dąbrowy górniczej więc aż tak daleko nie jest a szczerze tutaj może i u mnie lumpy są ale nigdy nie można znaleźć nic ciekawego.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej
Co do picia wody, ja się staram jak najwięcej pić, ale nadal to jest mało i gin mnie straszy problemami z nerkami i wysłaniem do szpitala na kroplówki..

A bada Ci nerki co wizytę? Mi robi co wizytę usg dopochwowe, przez brzuch i sprawdza na usg nerki. Mi zalecił pić 3 litry dziennie po tym jak zobaczył tętno maluszka 151. Powiedział że mieści się w normie ale żebym więcej piła więc pewnie ma to nie małe znaczenie dla naszych bobasów

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Ja mam termin porodu 4 maja a i tak mówię wszystkim, że rodzę pod koniec kwietnia albo przełom kwietnia i maja. W ogóle się nie przywiązuję do tego terminu
Ja też gorzej jak mam powiedzieć w którym dokładnie jestem tygodniu i którym dniu

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-13, 16:49   #702
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Czyli połowa za nami trochę szkoda że ten czas ciążowy tak szybko leci A co do terminu ok dziękuję za radę, poprostu pogubilam się już bo kilka dziewczyn na innym forum pisało że trzymają się terminu z usg Czy ty już znasz płeć? Jeśli chodzi o ten kalendarz chiński mnie się zgadza. Wyszło że chłopak i jest chłopak

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Ooo to może ja również wybiorę się do tego lumpa. Ja jestem z dąbrowy górniczej więc aż tak daleko nie jest a szczerze tutaj może i u mnie lumpy są ale nigdy nie można znaleźć nic ciekawego.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

A bada Ci nerki co wizytę? Mi robi co wizytę usg dopochwowe, przez brzuch i sprawdza na usg nerki. Mi zalecił pić 3 litry dziennie po tym jak zobaczył tętno maluszka 151. Powiedział że mieści się w normie ale żebym więcej piła więc pewnie ma to nie małe znaczenie dla naszych bobasów

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Ja też gorzej jak mam powiedzieć w którym dokładnie jestem tygodniu i którym dniu

Ja się trzymam wg usg. Ale tego z początku. A nie każdego jak leci
Mam go w karcie ciazy i taki jest mój tp

U mnie tym razem dziewczynka

Stary 2018-12-13, 16:55   #703
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Ja się trzymam wg usg. Ale tego z początku. A nie każdego jak leci
Mam go w karcie ciazy i taki jest mój tp

U mnie tym razem dziewczynka

Teraz spojrzałam na wyniki badania prentalnego tego 1-go i z O.M 02.05.19r i pod spodem pisze ustalono wiek ciążowy na podstawie badania usg (crl) 29.04.19r ale w karcie ciąży dalej mam ten 02.05.19r.
Za tydzień mam 2 prenatalne to zapytam czy w karcie ma zostać 02.05.19r.

Na pierwszym usg jakie miałam termin wyszedł 04.05.19r. Zresztą powiem Ci szczerze że mój lekarz po skończonej wizycie nie mówi o dacie porodu. Czasami mam wrażenie że wszystko jest tak na "odwal się" mimo że człowiek płaci mu nie małe pieniądze. No ale wiadomo tak to jest w dzisiejszych czasach. Prawie zero różnicy czy na nfz czy prywatnie.

Edytowane przez AgataAgata9090
Czas edycji: 2018-12-13 o 17:00
Stary 2018-12-13, 17:00   #704
butterfly20
Zakorzenienie

squarra chyba prędzej ma jakiś super ekstra fantastyczny sprzęt. moja tez ma fajne nowsze usg ale pewnie nie fantastyczne

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Haha jak to zabrzmiało.sprzęt=usg

Stary 2018-12-13, 17:08   #705
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak wasze piersi...?
mi, nie dość ,że urosły z miseczki B do chyba E! każda waży po 3 kg chyba.. to często odczuwam takie nagłe kłucia, boli wtedy mega mocno, raz w jednej za chwile w drugiej...w dwóch poprzednich ciążach tak nie miałam, mam nadzieję, że to mleko się produkuje bo w pierwszej ciąży karmiłam tylko 3 mies , w drugiej w ogóle nie miałam pokarmu... chciałabym w końcu pokarmić trochę
Moje urosły, czasami bolą i z dnia na dzień przybywa co raz więcej rozstępów. Przeraża mnie to bo wygląda to okropnie. No i na prawej piersi zrobił mi się taki jak by krwiak? Pokazałam gin ale powiedział żebym udała się na spokojnie do chirurga żeby to obejrzał. Myślę że na początku roku na pewno się umowie na usg piersi. Przed porodem i karmieniem wolę wiedziec czy wszystko jest w porządku.

Stary 2018-12-13, 17:18   #706
Monia858585
Rozeznanie

Wydobyciny he he...dobre 😁😁 to i mój syn je obchodzi. Dobrze wiedzieć 😀😀

Ja po wizycie. Maluszek ma się świetnie. Ma 14cm i 270g. Wszystko udało się zmierzyć, zobaczyć, oczywiście oprócz tego czy coś jest między nogami czy nie 😀 także jeszcze poczekam i mogę żyć nadzieją że to dziewczynka 😀 ale za tydzień połówkowe to może wtedy się uda. A jeśli nie to czekam do porodu 😊

Co do porodu to pierwszą miałam cesarkę. I teraz też na to się pisze. Co ze mnie za matka!!! 😀😀 bardzo dobrze ją wspominam. Szybko doszłam do siebie. Także mam nadzieje że tym razem będzie podobnie.

Agata ten lumpeksik jest też w Knurowie. Nie wiem gdzie będziesz miała bliżej. Bodajże w czwartki jest tak że możesz kupić torbę o wartości 60zl, 90 zł, 120zl i ile rzeczy tam włożysz to Twoje. Moja kumpela do torby za 60zl włożyła 38 rzeczy. Także jedna rzecz wyszła 1,80. Opłaca się.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

A co do piersi to mi urosły o 1 rozmiar. Stały się bardziej jędrne. Super 😀 brodawki się powiększyły i są ciemniejsze.
Monia858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 17:25   #707
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Agata tak, na tej wizycie, na której mnie postraszyła to sprawdzała mi dopochwowo na usg. Do tego "opukała" mnie i w ogóle

Stary 2018-12-13, 18:17   #708
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Teraz spojrzałam na wyniki badania prentalnego tego 1-go i z O.M 02.05.19r i pod spodem pisze ustalono wiek ciążowy na podstawie badania usg (crl) 29.04.19r ale w karcie ciąży dalej mam ten 02.05.19r.
Za tydzień mam 2 prenatalne to zapytam czy w karcie ma zostać 02.05.19r.

Na pierwszym usg jakie miałam termin wyszedł 04.05.19r. Zresztą powiem Ci szczerze że mój lekarz po skończonej wizycie nie mówi o dacie porodu. Czasami mam wrażenie że wszystko jest tak na "odwal się" mimo że człowiek płaci mu nie małe pieniądze. No ale wiadomo tak to jest w dzisiejszych czasach. Prawie zero różnicy czy na nfz czy prywatnie.
Wiek ciazy wg crl usg na każdej wizycie wylicza to jest właśnie to co wprowadza Cię w zakłopotanie. Trzymaj się karty ciazy. W szpitalu też tylko na nią popatrza...

A co do lekarza... Zmień.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
squarra chyba prędzej ma jakiś super ekstra fantastyczny sprzęt. moja tez ma fajne nowsze usg ale pewnie nie fantastyczne

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Haha jak to zabrzmiało.sprzęt=usg
Fantastyczny sprzęt fajny facet nie powiem. Ale takich detali nie znam
Cytat:
Wydobyciny he he...dobre to i mój syn je obchodzi. Dobrze wiedzieć

Ja po wizycie. Maluszek ma się świetnie. Ma 14cm i 270g. Wszystko udało się zmierzyć, zobaczyć, oczywiście oprócz tego czy coś jest między nogami czy nie także jeszcze poczekam i mogę żyć nadzieją że to dziewczynka ale za tydzień połówkowe to może wtedy się uda. A jeśli nie to czekam do porodu

Co do porodu to pierwszą miałam cesarkę. I teraz też na to się pisze. Co ze mnie za matka!!! bardzo dobrze ją wspominam. Szybko doszłam do siebie. Także mam nadzieje że tym razem będzie podobnie.

Agata ten lumpeksik jest też w Knurowie. Nie wiem gdzie będziesz miała bliżej. Bodajże w czwartki jest tak że możesz kupić torbę o wartości 60zl, 90 zł, 120zl i ile rzeczy tam włożysz to Twoje. Moja kumpela do torby za 60zl włożyła 38 rzeczy. Także jedna rzecz wyszła 1,80. Opłaca się.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

A co do piersi to mi urosły o 1 rozmiar. Stały się bardziej jędrne. Super brodawki się powiększyły i są ciemniejsze.
Super że super z maluchem!

Stary 2018-12-13, 18:17   #709
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Wydobyciny moja córka obchodzi je już za 2 tygodnie, tylko źle wypisaliśmy zaproszenia dla koleżanek i kolegów zapraszam Cię na moje wydobyciny

patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-13, 18:46   #710
agadzie
Zakorzenienie

Nie no wydobyciny to hit normalnie madka madce madką

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 18:57   #711
Konto usunięte

W końcu spięłam dupsko i zrobiłam pierniczki Zabierałam się za to od zeszłego tygodnia
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 19:00   #712
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:
Wydobyciny he he...dobre to i mój syn je obchodzi. Dobrze wiedzieć

Ja po wizycie. Maluszek ma się świetnie. Ma 14cm i 270g. Wszystko udało się zmierzyć, zobaczyć, oczywiście oprócz tego czy coś jest między nogami czy nie także jeszcze poczekam i mogę żyć nadzieją że to dziewczynka ale za tydzień połówkowe to może wtedy się uda. A jeśli nie to czekam do porodu

Co do porodu to pierwszą miałam cesarkę. I teraz też na to się pisze. Co ze mnie za matka!!! bardzo dobrze ją wspominam. Szybko doszłam do siebie. Także mam nadzieje że tym razem będzie podobnie.

A co do piersi to mi urosły o 1 rozmiar. Stały się bardziej jędrne. Super brodawki się powiększyły i są ciemniejsze.
Ale dzidzius juz duuuzy, super, ze zdrowy Szkoda, ze nie pokazal co ma miedzy nozkami. Ciekawe czy moja dzidzia jutro pokaze. Nie moge sie doczekac wizyty

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86244828]W końcu spięłam dupsko i zrobiłam pierniczki Zabierałam się za to od zeszłego tygodnia [/QUOTE]Pokaz pierniczki

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 19:06   #713
Konto usunięte

Moje arcydzieło

Monia858585
Gratuluję udanej wizyty i tego, że wszystko ok
Stary 2018-12-13, 19:10   #714
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

To ja wam wrzucę moje dzieło to domowe. Jeszcze mam 15 przedszkolnych IMG_20181213_200933.jpg

Stary 2018-12-13, 19:16   #715
Lilly Greace
Dostojna peema.

Absolwentka, Magda, piękne dzieła
Stary 2018-12-13, 19:25   #716
Konto usunięte

Magda

Piękne

Frytków i pizzy mi się chce Ale będę się musiała zadowolić kanapką

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Absolwentka, Magda, piękne dzieła

Stary 2018-12-13, 19:29   #717
sysa09
Zakorzenienie

Absolwentka, Magda, wybitne !

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-12-13, 19:33   #718
Beautyfuldreams2
Raczkowanie

Witajcie Wkońcu Was nadrobiłam i muszę się pochwalić, że my już po połówkowychWszystko dobrze z maluszkiem, rozwija się prawidłowo waży 311gram i jest chłopczykiem Wkońcu poznaliśmy płeć, bo pokazał co ma między nóżkami Nadzieja na różowe ciuszki już zniknęła i najważniejsze jest to, że maluch jest zdrowy i ładnie się rozwija️A co do kalendarza chińskiego to też wychodził mi chłopiec

Beautyfuldreams2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-13, 19:39   #719
sQuaara
Zakorzenienie

Pięknie! Nasze czekają od tygodnia lub 2 w puszkach. Musimy je ozdobić. W przyszłym tygodniu

Ja jutro w planie McDonald

A wizyta we wtorek... Przebieram już nogami!!

Stary 2018-12-13, 19:42   #720
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Absolwentka, Magda, wybitne !

Cytat:
Napisane przez Beautyfuldreams2 Pokaż wiadomość
Witajcie Wkońcu Was nadrobiłam i muszę się pochwalić, że my już po połówkowychWszystko dobrze z maluszkiem, rozwija się prawidłowo waży 311gram i jest chłopczykiem Wkońcu poznaliśmy płeć, bo pokazał co ma między nóżkami Nadzieja na różowe ciuszki już zniknęła i najważniejsze jest to, że maluch jest zdrowy i ładnie się rozwija️A co do kalendarza chińskiego to też wychodził mi chłopiec

Super Gratuluję synka

Moja wizyta w środę, nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Pięknie! Nasze czekają od tygodnia lub 2 w puszkach. Musimy je ozdobić. W przyszłym tygodniu

Ja jutro w planie McDonald

A wizyta we wtorek... Przebieram już nogami!!

Ja poproszę kurczakoburgera, frytki i shake czekoladowego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości