![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tam dziewczyny ? ja praktycznie cały czas teraz jade na lekach nasennych, nie moge sie pozbierać, do tego mam małe problemy w domu, czeka mnie wyjazd, nie mam z kim o tym porozmawiać bo Anka wyjechała na wakacje, wszystko mi sie na głowe zwaliło, a ja nie widze żadnego światełka w tunelu ![]() teraz na zmiane albo płacze albo śpie ... wyobrażam sobie co dopiero musi przeżywać córka tej nauczycielki... ja wiem że śmierć to normalna rzecz, ale dla mnie to zawsze osobista tragedia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Lunka
![]() U mnie cały dzień pada ![]() ![]() Mam nadzieję, że tornado Was nie porwało bo dziś taka pustka na wątku ![]() Siatkarze przegrali bidulki moje no ale się spodziewałam prawdę mówiąc...
#4264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze tylko musi trochę czasu minąć. zawsze tak jest. trzymaj się dzielnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie na szczęście ładne pogoda no przegrali ale za to szczypiorki wygrali, co troszke mnie pocieszyło... Cytat:
![]() źle bo ja nie radze sobie z takimi rzeczami, wogóle sobie nie radze ![]() tu niestety nie chodzi o czas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
musimy przeżywać i takie sytuacje, taka kolej rzeczy. wiem, że trudno z tym się pogodzić, tym bardziej jak jeszcze inne sprawy na nas spadają... ale dasz radę ![]() silna z Ciebie dziewczyna, niedługo będzie lepiej. pamiętaj, że każdy człowiek, każdy, kogoś pokochał i kogoś stracił. nie jesteś sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może za jakiś czas spojrze na to inaczej, lepiej ... narazie ide spać, pa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny
![]() Jak tam u Was? Ja jestem teraz na wsi, ale chyba dziś będę musiała wracać do domu. Praca ;/ Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Lunas trzymaj się.
![]() ![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale wczoraj na polsacie mówili, że Alonso będzie w Złotych Tarasach. ![]() ![]() ![]() http://www.f1online.pl/aktualnosci/18243/Alonso_przyje%C5%BCd%C5%B Ca_do_Warszawy_-_program Czyli co, autografy będzie rozdawał przez 20min.? ![]()
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() że słaba strasznie jestem w takich momentach ![]() rano sie dobudzić dziś nie mogłam a nie brałam już nasennych, oczy mnie strasznie bolą od płakania ![]() a wyjazd to chyba znowu będe musiała jechać reklamować mp4 bo dalej nie chodzi ![]() ![]() hm link sie nie otwiera, jak mówili to pewnie będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
Slyszalam,ze ma byc Alonso
![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda niestety brzydka,jest zimno i pochmurno,a ja mam ochotę iść na rower,bo ostatnio nie ruszam tyłka w ogole... Przez cały dzien ogladam igrzyska ;p Zdobylismy dzisiaj juz 4 chyba [dwa razy kajaki, zapasy, dwuboj w ciężarach,tak?] Luna trzymaj sie jeszcze raz ![]() Może do Ciebie to nie przemawia, ale pomysl- ja bym nie chciala zeby ludzie tak sie smucili po moim odejsciu...
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Co to za pogoda popieprzona, tylko bym spała i spała. Żeby trzeci dzień lało to już przesada, tylko się cieszyć że nigdzie nie wyjechałam na długi weekend
Też widziałam, że Ferdek ma być w Warszawie ![]() Dziś cały dzień przed telewizorem, ale Ci kajakarze dali radę, zresztą cieszę się ze wszystkich medali dzisiejszych ![]()
#4273 |
Zadomowienie
|
hej kobitki
![]() Luna, cieszę się, że już u Ciebie lepiej ![]() ![]() ![]() Czy jesteście pewne, że Alonso będzie w Złotych Tarasach? i to 3 września? może bym namówiła TŻta aby wziął sobie jeden dzień wolnego i byśmy pojechali? ![]() kurka, napaliłam się na to! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
http://sport.interia.pl/formula-1/ne...rszawy,1161706
To dla Ciebie Tass ![]()
#4275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więcej szczegółów będzie 18, czyli jutro ![]() ![]() może akurat się tam wybierzemy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu to nie na wakacjach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki, już mi lepiej ![]() ja nie wyobrażam sobie że można nie płakać po czyjejś śmierci, tak też to odbieram i może to dlatego ... jak Robert tradycyjnie przyjeżdza, jak Heikki był to teraz czas na Ferdka ![]() Cytat:
![]() ![]() ale byłoby fajnie gdyby udało Ci sie tam być ![]() ale sie dziś wyżyłam na skakance ![]() ![]() pozatym cały czas oglądam Pekin, wreszcie są medale ![]() a tu coś co mi kolega przysłał ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=ZPHzxBqlUy4
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
witam, witam i o zdrowie pytam.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja już jestem u siebie w bloku, w dużym mieście. Byłam na wsi, ale krótko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Plotuś kochanie nareszcie
![]() ![]() ![]() zostaniesz już prawda ? ![]()
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
![]() Z tej okazji to i ja wypiję. ![]() Co pijemy? ![]()
#4283 |
Wtajemniczenie
|
jejć, jakie powitanie.
![]() ![]() stawiam kolejke! ![]() of kors już Was nie opuszczę, bo się zapuszczacie beze mnie, hulaj dusza piekła nie ma ![]() edit: ale stać mnie ino na winiaka ... ![]()
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
mojego winiacza
![]() Cytat:
![]() samaś sobie winna ![]() ![]() jej, Blanik ma złoty medal, teraz sztangiści walczą to i za nich wypije ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
To wypijam z gwinta całego winiaka i lecę się ubierać, bo zaraz wychodzę na zakupy.
Z Plotą Was zostawiam, więc się nie martwię, będzie porządek. ![]() ![]()
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja póki będe tu to będe pilnować żeby nam już Plot więcej nie zwiała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
![]() ale obiecuje poprawe, stęskniłam się za Wami ![]() ![]() ![]() ![]() to za medale ![]() i idę gotować obiad, bo później wybieram się na zakupy ![]() ![]() ![]() edit: haha widze, że chyba się zmówiłyśmy z tymi zakupami z Kaś ![]() ale spoko, strażnik T(s)exasu już pilnuje porządku ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nic nie kupuje - odkładam kase gdyż ponieważ wyjeżdzam ![]() jak dobrze że mamy takiego strażnika ![]() a ja ide kabaret oglądać bo Pekin sie skończył ![]() ![]() wódy nie odmówie ![]() ![]() ![]() ![]() ide na ręczną bo mój Ksysiu gra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() oglądałam też kabaret teraz, Gienek był ![]() ![]() ![]() ![]() ale dobra, skoro już Cie przekabaciłam na tą orgie to dawaj, dawaj ![]() to idź, jo tyż ide, może nam nikt nie ukradnie wątka za czas nieobecności ![]() cymom kciuki za Ksysia i reste ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dupcia z tego Gienka ![]() Heikki chce spróbować czegoś nowego ![]() mamy remisa, Ksyś jak zawsze uroczy ![]() ekhem, ekhem prosze o uwage ! jako że w życiu trzeba spróbować wszystkiego, wspólnie z Heikkim ustaliliśmy że musimy coś w naszym życiu zmienić ![]() i tak - wprowadzam kapsuły ( gdyż pokebole są mocno przereklamowane) i zamykam w niej Ksysia i Baszcza - tak na początek by sprawdzić jak to będzie działało ![]() ![]() Samo przez sie to mówi że Heikki jest wyżej ponad kapsułą i nie nadaje sie do zamknięcia, równocześnie będzie mi on pomagał co by nikt nie pożądany sie do moich kaspuł nie dobrał. Jak już mówiłam Heikki rozumie że trzeba być w życiu wolnym i dobrowolnie zgodził sie rozkręcić ten interes ze mną. Odrazu mówie że nie uznaje żadnej wymiany między pokebolami a kapsułami. Rzecz jasna Heikki również nie wchodzi w gre. Dziękuje za uwage ![]() to jeszcze wypije za mój nowatorski projekt i za remis szypiorków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.