|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Cytat:
chyba, ze sie poprawili w tej kwestii bo te 5 lat temu to byla masakra. Wszystko wynaciagane tak jak F&F. A z pepco do tej pory mam po synu i jedyny mankament jaki maja to jest to, ze sa wąskie. Poza tym dziecko potrafi tak ufajdac kupka body, ze pranie tego mija sie z celem i najlepiej od razu wywalic. Ja nie kupuje nic drogiego takiego, co bede uzywac w domu bo nie ma sensu. Na wyjscie mam pare lepszych rzeczy. Ja istatnio kupilam w Kiku pare bodziakow kopertowych na napy i zobaczymy jakie beda po praniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
No wiadomo, że nie kupię samych "pepkowych "
już wczoraj zapuscilam sie w tkmaxx ale nie miałam czasu bo wybieralismy prezenty, ale już niedlugo pewnie zajrzę Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() 10 lat temu (10 ) dobre małe ubranka były w ReKids, świetne body były od Carters`a, w Cocodrillo były dobre ale drogie, z Endo też z tego co kojarzę były drogie. Z ZARY jakoś nie robiły na mnie wrażenia, w H&M to raczej koszulki i spodenki niż body i pajacyki. Najwięcej chyba kupowałam w takim naszym sklepie z artykułami dla dzieci i niemowląt ale w sumie nie zwracałam uwagi na producenta.
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
Hej w piątek
NuFCia ja wszystko poza tiulami suszę w suszarce i sobie chwalę. Nie odnotowałam zniszczeń.74 z HM to moja na 2 lata nosiła Te ciuchy są na słonia. Lidl tak samo.Przy starszej sprawdził mi się zestaw body na krótki + pajac, na noc i na dzień. Teraz tak samo planuję☠ubierać. Na styl przyjdzie czas później
|
|
|
|
#3275 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Cytat:
Zastanawiam się nad rajstopkami. O ile synka często ubierałam w spodenki dresowe, to czy dla małej damy mogą być rajstopki na początek, że tak ujmę "po domu"? Dziewczynkowe mamy pomożecie? 3pak rajstopek małych za 30zł, więc tak w sam raz. Kupiłam przed Mikołajem na 5-10-15 malutkie bodziaki z napisem Gwiazdeczka Tatusia. Żebyście widziały ta minę TŻ jak mu pokazałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pajace raczej ubierałam na noc z tego co pamiętam jako piżamkę. Też planuję napadać na ciucholandy. Teraz robię to subtelnie i chowam po pudełkach, bo TŻ mówi, że mam nic nie kupować dopóki nie zrobimy miejsca w szafie. No ale takie piękne sukieneczki za 6zł? Jak mam nie kupić? ![]() Wypełznę chyba dziś na basen. Najbardziej demotywuje mnie pogoda i mogłabym być leniwcem i podjechać nawet autobusem, ale wmawiam sobie, że to zawsze jakaś dodatkowa dawka ruchu. W końcu to tylko jakieś 20-25min piechotką. Ale zimnoooooooooo jest
|
||||
|
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
Hmm ja raczej też spodziewam się rozmiaru 74 na jesień zimę. Pajacyki będę traktować całodobowo szczególnie w domu. Mama ma znajoma która ma sklep z odzieżą angielska i ostatnio przytachala torbę ciuszków z metkami wszystko george next zara za 2 czy 3zl i za 20 zł spiworek do spania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, my juz po polowkowych. Z mlodym wstepnie jest ok, wstepnie bo tak sie wiercil + moj tluszczyk na brzuchu i lekarz mowil, ze tez nie wszystko mogl zobaczyc i mam powtorke ok. 30 tygodnia wlasnie ze wzgledu na slaby dostep do dziecka. Ale glowne narzady lekarz opisal jako prawidlowe. Jednej raczki nie bylo widac, ale na poprzednim usg byla wiec powinno byc ok. Mimo to sie stresuje, ze nie mam jednoznacznie czarno ba bialym, ze wszystko jest ok.
I potwierdzony chlopak 490 gram ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2018-12-14 o 10:01 |
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
Tereska lekarz pewnie zrobił tyle ile mogl, napewno jest dobrze!
Rany ja wogole nie znam tych sklepów o których piszecie... Endo? W pierwszej chwili myślę co endokrynolog ma do tego 🤣 ja ogarniam tylko Smyk, h&m, 5 10 15 a jeszcze pepco i Lidl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
jeszcze teraz cos zaczęła nam intensywnie rosnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Z firm ciuchowych to z moich doświadczeń:
HM - fajne tshirty, legginsy, sukienki, ciuchy wyjściowe i okolicznościowe (np. świąteczne), wszystko duuuuże. Często fajne promocje. Reserved - jak wyżej ale rozmiarówka normalna Zara - mało co mi się teraz podoba, chociaż te 3 lata temu mieli śliczne rzeczy. No i drogo. Dla odmiany wszystko małe. CA - najlepsze bodziaki z biobawełny i ogólnie basic, rozmiarówka normalna, czasem fajne komplety albo sukienki Smyk - nie moje wzory więc się nie orientuję Lidl - raczej rozciągliwe szmatki, chyba że te premium to ujdą. Wielkie. Za to tanio. Pepco - dużo, tanio, do żłobka
|
|
|
|
#3281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnych ubrań nigdy malo szczególnie dla dziewczynki ja rok temu kupilam dwie siatyty ubranek na jakiejś extra wyprzedaży w lidlu , wszystko za 5 zł i jeszcze mam zapas ubranek na 92 dla corki. Cala szuflada 🤣 sobie tez cos pokupowalam ale i tak dla córki najbardziej cieszy. Fajnie byłoby trafić znowu w tym roku na taka wyprzedaż. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- A tak apropo tiulu, córka dzisiaj wykopala swoja stara sukienkę z wesela i właśnie w niej biega ona tez lubi. Przychodzi i mówi "mama chce sukienkę, chce byc księżniczka" wiec zakładamy po domu. Także u nas wykorzystywane ubranka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Tereska gratuluję ☺
Wiecie co już mnie też któryś raz boli ucho, w sensie małżowina po przebudzeniu. Ale teraz już wiem, że to wina poduchy. No nic...trzeba wstać. Jadę dziś do mamusi ![]() A śniło mi się, że jechałam pociągiem do Monachium. Nie wiem po co....może Ania i Robert L. mnie na święta zaprosili.... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dostałam siatkę ubranek i tam były też bodziaki z pepco i w niezłym stanie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3285 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam to loteria. Ja po dotyku juz wiem jak ten ich materiał będzie się zachowywal. Czy będzie się rozciągał , kulkowal itp. No i jeansy maja fajnie. No a dla niemowlaka co szybko wyrasta można brać bo nie zdąży się zniszczyć te ubranko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
wole leggnsy czy spodnie. ewentualnie w zimę pod spodnie rajstopy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
ale wszystko i tak zależy od dziecka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Tereska - gratuluję.
Ja teraz dla dziecka kupuję ubrania w rozmiarze 146 cm
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam nowe okulary a wiecie ze wszystko duże. Odstaje na szerokość. Byłam w dwóch optykach i lipa. Dzisiaj znowu potargam TŻ po mieście bo chciałam cos przed świętami juz. A my prezentów wszystkich nie mamy i co roku to samo. Obiecujemy sobie ze zalatwimy to szybciej a kupujemy i tak na ostatnia chwile. A w tym naszym mieście to nic dostać niee można. Żadnych świątecznych giftow. W tym roku tylko symbolicznie się obdarowujemy. Nie chcem znowu kosmetyków kupować. Chyba skończy się na alkoholu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3288 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam na basenie i muszę przyznać, że forma całkiem niezła :P Czuję jedynie bolące łydki. Ale chętnie wrócę do regularnego pływania
|
|||
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa- syn ma skończone 10 lat. On z taki mniejszy wśród rówieśników
i szczupły bardzo jest (waży 24kg) ale spodnie na 140 są za krótkie.Ja nareszcie mam prezent dla męża, więc jeszcze tylko dla teściowej muszę coś wyszukać. No i czas ogarnąć spożywcze rzeczy.
|
#3290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kupuję mu po prostu rozmiar większe ![]() Właśnie się zastanawiałam czy pod pajaca to coś jeszcze się zakłada czy tylko pampersa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jedyne co to mąż zamówił swoim rodzicom kuchenkę gazową bo ich dwudziestoparoletnia praktycznie nie działa, a piekarnik wszystko przypala. Mój mąż chce jakieś wielkie auto z Lego co ma ponad 2000 elementów (ciekawe kiedy to złoży...) i się zastanawiam jak ogarnąć to logistycznie. Chyba zamówię do moich rodziców bo to pewnie jakieś wielkie pudło ![]() Dla mamy upatrzyłam torebkę, ale czekam na ostatnią chwilę z cichą nadzieją że rzucą jakiś rabat jeszcze. Dla taty kompletnie nie wiem co, mojej siostrze dorzucimy coś bo zbiera na komputer stacjonarny żeby dobrze jej działały programy graficzne, dla sióstr męża totalnie nie mam pomysłu Ubrałam wczoraj te jedne spodnie z H&M i się rozciągnęły po jednym założeniu! Masakra. Poszłam dzisiaj kupić te drugie ciemne rozmiar mniejsze, a te zielone sobie wymienię może w przyszłym tygodniu i oddam te jedne większe. Nie wiem co one mają w składzie, w przymierzalni były idealne
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
My od kilku lat przed świętami losujemy kto komu kupuję prezent po ustaleniu budżetu. Ja w tym roku wylosowałam mamę.
Oprócz tego razem z mężem robimy sobie jakies prezenty no i synowi (wymieniamy się po powrocie z pasterki) . Jeszcze kupujemy jakiś drobiazg dla teściowej i mojego wujka.
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2018-12-14 o 17:15 |
|
|
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
Hej po pracy
niby piątek, ale weekend niestety mam pracujący, za to poniedziałek wolny wczoraj odgraciłam trochę pokój, który kiedyś będzie pokojem Kropki, ale dziś już nie mam siły, żeby dokończyć![]() Wszystkich wizyt gratuluje i cieszę się z nich ![]() Muszę pomyśleć o prezentach świątecznych <Hmm> Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym roku tylko siostry dzieciakom kupiłam prezenty. Już wszystko mam zapakowane. No i tż-owi powerbanka, z którego sama będę korzystać ![]() Tż chce obdarować całą swoją rodzinę i oczywiście teraz za mną chodzi z obłedem w oczach "bo co on ma kupić?". Ten to się zawsze obudzi na ostatnią chwilę, a potem ja muszę ogarniać. Jeszcze jego mama ma urodziny przy okazji. Myślę o jakimś voucherze do np. kosmetyczki. Ale jak ona nie chodzi wogóle to nie wiem czy to dobry pomysł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2018-12-14 o 17:58 |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla teściowej jest, dla szwagra jest, nie ma nic dla teścia i siostry TŻ a mój uważa ze skoro się umowilisny z siostra ze prezentów nie robimy to nic jej nie kupujemy. A ze rok temu jednak się wyłamała to juz jej sprawa dla mnie tak dziwnie jednemu robić a drugiemu nie ale nie mam kompletnie pomysłu a TŻ ma olewczy stosunek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas mąż mówił, że uzgodnił, że nie robimy sobie prezentów z Jego rodziną, a na 2 tygodnie przed się okazuje, że teściowa się rozmyśla bo jak to tak nam nie kupić tylko teściowa ogarnie dla wspólny prezent i podepnie teścia, szwagierka podaruje nam osobne, a my mamy teścia, teściową i 2 szwagierki do obkupienia Już losowanie to wiele lepszy pomysł...Całe szczęście, że miałam przeczucie, że tak się to skończy i te prezenty będą, więc młodej szwagierce kupiłam kombinezon do spania na wyprzedaży w home and you (już ze 2 miesiące wcześniej), teściowej i drugiej szwagierce dam kosmetyki bo mam ich masę: teściowej krem pod oczy i rękawiczki, szwagierce mgiełkę do ciała. Do tego dziewczynom jakieś pierdółki/słodycze. Teścia niech tż sam sobie ogarnia albo dorzucimy się do szwagierki na prezent... Hm trudno mi się odnieść do Twojej mamy. Jeśli nie chodzi do kosmetyki, uznaje to za zbędne do szczęścia to nie wiem czy doceni taki prezent. Moja by nie doceniła? Prędzej jakbym fryzjera Jej fundnęła to by się cieszyła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
na szczęście mam zapasy dobrych kosmetyków to nie mam stresu w tym roku z bieganiem i ogarnianiem. ![]() ![]() Z tym wyłamaniem to tak mój brat zrobił z bratową, u mnie w rodzinie nikt nikomu nie kupował, a Oni przyjechali niczym święty Mikołaj z prezentami dla wszystkich. Budżet, forma i funkcjonalność prezentów to zupełnie inna sprawa...np. Dostałam wtedy zestaw z Ziaji, gdzie pracuję z kosmetykami i mam ich po uszy to już serio szkoda kasę było tracić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
To ja z tej drugiej strony, bo ja obdarowywałam członków rodziny męża, tylko, że zawsze oni przychodzili do nas na święta. Ja z domu wyniosłam, że to czas prezentów więc przygotowywałam drobne (naprawdę drobne) upominki dla każdej pary plus coś dla dzieci. I tak np jednego roku było to po czekoladzie na parę, innego po małej butelce przygotowanej przeze mnie nalewki itp., sama nigdy nic nie dostałam (syn tak) ale nie potrafiłam tak nic im nie dać zwłaszcza gdy dzieci były małe.
W tamtym roku byliśmy zaproszeni do jednej z tych par to już tylko dzieciom kupiłam (I tak 5 prezentów wyszło) a w tym roku mąż tylko mamę zaprosił a zaproszeń od innych nie przyjął ani nie zapraszał (wytłumaczył się że dużo kasy, czasu i pracy pochłonęło wykończenie domu i że chcemy po prostu spędzić ten czas leniwie w domowych pielaszach).
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2018-12-15 o 02:59 |
|
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019...
U nas tez zawsze problem, bo każdy każdemu robi prezenty. O tyle co teściom czy bratu męża to normalne, ze robi się prezent, o tyle cioci, którą widzi się trzy razy w roku trochę ciężko coś wybrać:/
Próbowałam przeforsować pomysł, żeby robić prezenty tylko dzieciom, ale stanęło na niczym. A w ten sposób nie dość, ze nie wiem co kupic innym to jeszcze sama np w zeszłym roku dostałam: musujące kule do wanny, której nie mam; zestaw kosmetyków, który mnie uczula; kapcie 2 rozmiary za duże i perfumy, od których mam mdłości nawet bez ciąży ja rozumiem, ze liczy się gest a nie sam prezent, ale wychodzę tez z założenia, ze jak ma się coś robić bez zastanowienia na „odwal się” to lepiej tego w ogóle nie robić:/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez czarna_pantera90 Czas edycji: 2018-12-15 o 04:14 |
|
|
|
#3299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pierwsza z moimi rodzicami i bratem wiec w tym roku wylosowalam brata i tate + rodzicom wspolnie robie prezent. Kupilam posciel do sypialni, do tego butelka swojskiej nalewki i czekoladki z Karmello jeszcze musze kupic. A 2 wigilia to jest szał bo jest okolo 25 osob. Tesciowa ma 3 siostry wiec co roku wigilia u innej. (U nas wypada za 2 lata ). Super klimat jak jest tyle ludzi, naprawde tak rodzinnie i robimy losowanie wsrod doroslych. A oprocz tego zgadalam sie ze szwagierka, zebysmy w tym roku zrobily dziadkom (jej rodzicom, a moim tesciom) wspolny prezent ale za to jakis lepszy i wyszlo fajnie. Ustalilysmy co kupujemy, a ja ogarnelam dla dziadka, a ona dla tesciowej. Bo my tez zawsze od nich dostajemy + dzieciakom paczka i z mezem tez robimy sobie prezenty. Ja juz mam wszystko kupione i popakowane wiec jestem gotowa wczoraj pomylam okna, popralam firanki i generalnd porzadki zrobilam. Na przyszly tydzien zostaly mi grube rzeczy w lazience do ogarniecia jak fugi na podlodze (mam biale) i szkielka w halogenach na suficie, ktore maz mial umyc ale... Zapomnial. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019..
Cytat:
byle by kupić...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Dzień dobry ![]() Dziś wybieramy się oglądać wózki i foteliki - podejście nr 2. I Tesco odwiedzę Śmiesznie bo moja szwagierka chce się wyrwać z domu i jechać z nami, no na pewno 13 latka się tam nie zanudzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

ja gdybym nie dostala paki ciuszkow na start to bym nie wiedziala jaka jest roznica w materialach! W pepco bodziaka za dyche można kupić, a w HM na wyprzedaży za tyle samo lepszej jakości, a na ciuchach to w ogóle 2 zł i materiał cudo
chyba, ze sie poprawili w tej kwestii bo te 5 lat temu to byla masakra. Wszystko wynaciagane tak jak F&F. A z pepco do tej pory mam po synu i jedyny mankament jaki maja to jest to, ze sa wąskie. 
już wczoraj zapuscilam sie w tkmaxx ale nie miałam czasu bo wybieralismy prezenty, ale już niedlugo pewnie zajrzę
26.08.2017
) dobre małe ubranka były w ReKids, świetne body były od Carters`a, w Cocodrillo były dobre ale drogie, z Endo też z tego co kojarzę były drogie. Z ZARY jakoś nie robiły na mnie wrażenia, w H&M to raczej koszulki i spodenki niż body i pajacyki. Najwięcej chyba kupowałam w takim naszym sklepie z artykułami dla dzieci i niemowląt ale w sumie nie zwracałam uwagi na producenta.
suszę w suszarce i sobie chwalę. Nie odnotowałam zniszczeń.
Te ciuchy są na słonia. Lidl tak samo.

ale mówicie to matce
jeszcze teraz cos zaczęła nam intensywnie rosnąć. 

ładnych ubrań nigdy malo szczególnie dla dziewczynki
ona tez lubi. Przychodzi i mówi "mama chce sukienkę, chce byc księżniczka" wiec zakładamy po domu. Także u nas wykorzystywane ubranka
ja póki co nie kupuje, podejrzewam, że po nowym roku zacznę chodzić na ciucha bo mam blisko i tam szukać perelek5. Poza tym w pepco za grosze można kupić piękne ubranka 

sobie tez cos pokupowalam ale i tak dla córki najbardziej cieszy. Fajnie byłoby trafić znowu w tym roku na taka wyprzedaż.
ubierać. Na styl przyjdzie czas później

ale kupuję mu po prostu rozmiar większe 
ostatnio też za 30zł miałam siatkę bodziaków, legów, sweterków. Wszystko firmy early days, george, next, F&F i kilka no name, większość po 2 zł była, a z metką 
Już losowanie to wiele lepszy pomysł...
na szczęście mam zapasy dobrych kosmetyków to nie mam stresu w tym roku z bieganiem i ogarnianiem.