|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wybaczyłam zdradę, tylko jak żyć dalej?
|
|
|
|
#302 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
No wszystkie bardzo inteligentne, szczegolnie piszac dalej na tym wątku takie rzeczy.
Moze zalozcie sobie osobny o radach jak wiedziec czy facet zdradza by sie kiedys nie sparzyc , taki poradnik , na pewno sie przyda kazdej i kazdemu na przyszłosc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj faktycznie, cicho sza |
|
|
|
|
#305 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nikomu rad tu nie daje pokazuje tylko że to co się komuś wydaje jakaś trudnością wcale nie musi nią być jak ktoś jest wystarczająco inteligentny i dziala z głową Wiele romansów nie wychodzi na jaw nigdy |
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
A tak swoja droga to ja sie zastanawiam kiedy mezulek poleci do fryzjerki...skoro zona sie wyprowadzila i ma teraz tyle wolnego czasu i wolna reke
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
W tym, ze czekam moze cos autorka napisze, ale w sumie jak tu wejdzie i poczyta te pierdy na temat jak to mozna zyc na dwa fronty to tylko sie zaplacze i nic nie napisze
Ile mozna tu pisac o tym samym, gdybaniu, nic nie wnosi do tematu, ale jak zwykle pomaga autorce Kobieta nie wiem czy w ogole sie z tym upora, moze miec traume do konca zycia, ze zyla z oszustem, a nic nie wiedziala. Zaufac teraz komus ? jak , czytaja posty jak to ludzie potrafia oszukiwac ???
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Nawet mając dwa telefony mogą Ci się zwyczajnie osoby pomylić, np chcesz napisać do kochanki o wyjedzie do Spa zamyslisz się i niechcący napiszesz to do żony z drugiej telefonu bo będziesz akurat myślał o tym co będzie na obiad. Mózg może różne figle platac nawet tym "inteligentnym" (ja bym to nazwała raczej umiejętnością kombinowania, może ale nie musi iść w parze z inteligencją). I już wtopa gotowa.
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;86257355]Groszek jeny Ty naprawde bardzo wrazliwa jestes
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jestem, ale tez czytajac autorke widzialam, ze tez jest. Postawilam sie w jej sytuacji i potrafilam ja zrozumiec, ze ja to boli. A jak juz napisala, ze nie zyczy sobie, to calkiem byl dla mnie sygnał, ze nie chce tego czytac i prosi o to grzecznie.
|
|
|
#316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak wogóle to naprawdę myślisz że posty o tym jak lecieć na dwa fronty zrania ja bardziej niż fakt że mąż to robił przez 3 lata a ona sie nie zorientowala? Chyba nie ma nic bardziej dolujacego ponad fakt że jej cudowny mąż robił z niej idiotke przez kilka lat.zadne teoretyczne wywody nieznajomych ludzi z internetu nie moga jej zranic bardziej Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-12-17 o 15:01 |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Autorka juz ma taka świadomosc, ze zawsze z tylu glowy bedzie miala lampkę i to jest najgorsze.
Choc mam nadzieje, ze ją to wzmocni i bedzie dobrze juz dalej , nie wiem z kim, nawet samej, ale bedzie dobrze ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86257417]Może jak poczyta to sie nie da zrobić w balona następnym razem A tak wogóle to naprawdę myślisz że kiedy o tym jak lecieć na dwa fronty zdania ja bardziej niż fakt że mąż to robił przez 3 lata a ona sie nie zorientowala? Chyba nie ma nic bardziej dolujacego ponad fakt że jej cudowny mąż robił z niej idiotke przez kilka lat.zadne teoretyczne wywody nieznajomych ludzi z internetu nie moga jej zranic bardziej[/QUOTE] Ja piernicze Ty myslisz, ze ona po takim czyms moze zaufac komus i znowu ironizujesz , no ludzie gdzie ta Wasza kurna inteligencja
|
|
|
#318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem czy będzie w stanie komuś zaufać ale nie czuje się temu winna .uwazam ze moje posty o dwoch kartach czy 2 telefonach nie zaszkodza jej bardziej niz to co zrobił jej mąż Histeryzujesz Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-12-17 o 15:01 |
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
no kochane baby, malo ja spotkalo, to co tam dodać swoje przez kolejne x postów, przeciez to nikomu nie zaszkodzi, po tym co ja spotkalo , ja pierdziele, jak mozna byc tak....
|
|
|
#320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze można temat zamknąć. Dyskusja się toczy bo to forum internetowe. Coraz to nowe osoby czytają wątek i się wypowiadają, bo mają ochotę na komentarz. Boisz się, że Autorka się nie odezwie, bo dyskusja? To się nie odezwie, jej wybór, nie ma żadnego obowiązku opisywania tutaj swoich dalszych losów. |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie boje sie, przeraza mnie świat pełen takich ludzi co tylko widzą swoj czubek nosa.
|
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem po co na nim siedzisz skoro tak Cię to boli Tak się goraczkujesz jakbym to ja była jej męża kochanką i zdradziła szczegóły ich inthmnego pozycia dowalajac autorce Nie rób afery z niczego Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-12-17 o 15:33 |
|
|
|
|
#324 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
zabawa się zaczyna gdy musisz w scenariuszach żyć full time ileś czasu; natura ludzka ma to do siebie że rozleniwia się, jeśli partner nic nie podejrzewa traci czujność, a brak koncentracji znakomicie sponsoruje literka Z (zmęczenie ). Bystra osoba jak coś jej nie gra uśpi czujność partnera, koncertowo będzie grała tak samo naiwniaka tak żeby drugie nawet nie pomyślało że zalicza wpadówę, i sprawdzi sobie gagatka. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() można sobie być mega mózgiem a przyłapać się na przekonaniu że się zrobiło coś na 100% jako ''A'' a jednak: ''B''. ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#325 |
|
Konto usunięte
|
A ja uważam, ze dobrze iz ktos pisze jak mozna oszukiwać z premedytacja.
Ze ten romans to nie było nic przypadkowego. Autorka moze otworzy oczy i pogoni dziada. Bo on nie zasługuje na kogoś takiego jak autorka. Kobieta która jest wierna i kochająca. Która jest wstanie wybaczyć 3-letni romans z premedytacja. Bo on teraz próbuje uśpić jej czujność. Nie wierze w skruchę takiego człowieka. Gdyby sie nie wydało on dalej by okłamywał autorkę i możliwe, ze ciągnąłby to następne 10 lat |
|
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86258040]
Gdyby sie nie wydało on dalej by okłamywał autorkę i możliwe, ze ciągnąłby to następne 10 lat[/QUOTE] Przepraszam za lekki offtop (raptem lekki, bo dotyczy on czasu, w którym trwa to "zakłamanie"), ale co by było, gdyby okłamywał autorkę do swojej albo jej śmierci? Chodzi o sytuację, w której ona nigdy by się nie dowiedziała, że jest zdradzana i żyła szczęśliwie w tym związku do końca. Jak wtedy należałoby spojrzeć na jej życie? Podkreślane jest tutaj to, że okłamywał przez 3 lata. Ale czym to się różni od okłamywania jeden raz, albo 1000 razy w ciągu 50 lat? A może tak na prawdę zdradzić można tylko jeden jedyny raz a potem już się jedynie powiela schematy? Przecież jeśli prześpię się z inną kobietą to zdradzę tą, z którą się umówiłem, że tego nie będę robił, ale nie zdradzę jej drugi raz (albo jeszcze bardziej), gdy prześpię się z tą kobietą po raz kolejny. Czy się mylę?
|
#327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam sie. I nie mylisz sie. Zdrada to zdrada i chociaż ja bym nigdy nie wybaczyła żadnej zdrady tak bardziej jestem skłonna zrozumieć, ze ktos wybacza zdrade dla przypadkowego seksu niz romans gdzie tam nie tylko seks miał znaczenie. Mi chodziło bardziej o to, ze mu z łatwością przychodziło okłamywanie autorki przez 3 lata wiec pewnie kłamałby do śmierci. U mnie każdy kto kłamie jest skreślony. Czasami ludzie kłamią z byle jakiego powodów. Tak samo uwazam, ze jesli x okłamuje Y to mnie pewnie tez by okłamał. |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86257578]Po to jest forum żeby dodawać posty
Nie wiem po co na nim siedzisz skoro tak Cię to boli Tak się goraczkujesz jakbym to ja była jej męża kochanką i zdradziła szczegóły ich inthmnego pozycia dowalajac autorce Nie rób afery z niczego[/QUOTE] A Ty się tak podniecasz i nakręcasz co kto moze zrobić, że już to jest śmieszne
|
|
|
#330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ktoś ma mózg i go uzywa to może przez lata jechać na dwa fronty nie jest to żadne nakrecanie a suchy fakt Jak zwykle coś sobie odpowiadasz A to ironię a to podniete. Weź zluzuj gumę bo Ci podnosi cisnienie Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-12-17 o 19:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Przeszlyscie to, że takie szczególy znacie jak to zyc na dwa fronty ?

, na pewno sie przyda kazdej i kazdemu na przyszłosc