|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot, część 54
I coś to dało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
![]() Już takiego dymu z tego konkretnego domu nie widzę. Największy problem jest właśnie z namierzeniem konkretnych śmierdzieli, często jest tak, że jest już ciemno, nic nie widać i nie wiadomo skąd ten dym.
#4143 |
Konto usunięte
|
A jak nie ma straży miejskiej w mieście?
![]() Policja zajmie się takim tematem? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Konto usunięte
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8625837 8]A jak nie ma straży miejskiej w mieście?
![]() Policja zajmie się takim tematem? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Jak to nie ma? Tak w ogole nie ma? To w ogole mozliwe ![]() Ale raczej logika by podpowiadala, ze wtedy policja sie zajmie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
U nas się kiedyś sąsiedzi śmiali, że dostali 100 zł mandatu i spoko , mają w tylku
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Na wsi nie ma straży miejskiej tylko gminna i wieczorem to do Pana Boga można się tylko dodzwonić
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Mamy 17 grudzień a ktoś urządza sobie strzelanie z fajerwerków i pies sąsiada się rozszczekal Chyba tak prywatnie nie można sobie strzelać?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 |
Konto usunięte
|
Wciąż i wciąż zadziwiają mnie proponowane artykuły. Ciekawi mnie a) dlaczego ktoś postanowił umieścić taką reklamę na fioletowym forum o paznokciach, b) jaki procent Wizażanek zajmuje się hodowlą świń i potrzebuje urządzenia do czyszczenia chlewni, c) jaki odsetek osób zainteresowanych hodowlą świń poszukiwałby informacji o tego typu urządzeniach na forum o kosmetykach, d) czy mamy na forum chociaż jeden wątek rolniczy?
Może Wizażanki z wątku "wieczny bałagan w domu" nadużywają sformułowania "ale mam w domu chlew". Od teraz piszcie "ale mam w domu burdel" może wizaz.pl zaproponuje jakieś ciekawe artykuły. ![]() Załącznik 7653621 Edit: Czy wyświetla się zrzut ekranu? Odnoszę się do sponsorowanego artykułu "Urządzenie do czyszczenia chlewni". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 Czas edycji: 2018-12-18 o 02:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
W apce Tapatalk wyświetla się, krztuszę się ze śmiechu
![]() Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
#4150 |
Konto usunięte
|
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8625840 3]Jak to nie ma? Tak w ogole nie ma? To w ogole mozliwe
![]() Ale raczej logika by podpowiadala, ze wtedy policja sie zajmie.[/QUOTE]Ale co w tym dziwnego ![]() A policja u nas raczej się tym nie zajmie ![]() Artykuł o chlewie pierwsza klasa ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;86259446]Wciąż i wciąż zadziwiają mnie proponowane artykuły. Ciekawi mnie a) dlaczego ktoś postanowił umieścić taką reklamę na fioletowym forum o paznokciach, b) jaki procent Wizażanek zajmuje się hodowlą świń i potrzebuje urządzenia do czyszczenia chlewni, c) jaki odsetek osób zainteresowanych hodowlą świń poszukiwałby informacji o tego typu urządzeniach na forum o kosmetykach, d) czy mamy na forum chociaż jeden wątek rolniczy?
Może Wizażanki z wątku "wieczny bałagan w domu" nadużywają sformułowania "ale mam w domu chlew". Od teraz piszcie "ale mam w domu burdel" może wizaz.pl zaproponuje jakieś ciekawe artykuły. ![]() Załącznik 7653621 Edit: Czy wyświetla się zrzut ekranu? Odnoszę się do sponsorowanego artykułu "Urządzenie do czyszczenia chlewni". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] idealnie dopasowali, metafora jak ta lala, by ten nieraz chlew troche oczysćic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;86259446]Wciąż i wciąż zadziwiają mnie proponowane artykuły. Ciekawi mnie a) dlaczego ktoś postanowił umieścić taką reklamę na fioletowym forum o paznokciach, b) jaki procent Wizażanek zajmuje się hodowlą świń i potrzebuje urządzenia do czyszczenia chlewni, c) jaki odsetek osób zainteresowanych hodowlą świń poszukiwałby informacji o tego typu urządzeniach na forum o kosmetykach, d) czy mamy na forum chociaż jeden wątek rolniczy?
Może Wizażanki z wątku "wieczny bałagan w domu" nadużywają sformułowania "ale mam w domu chlew". Od teraz piszcie "ale mam w domu burdel" może wizaz.pl zaproponuje jakieś ciekawe artykuły. ![]() Załącznik 7653621 Wow, co za artykuł. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się nie wyświetla artykuł o chlewie, ani ten zrzut ekranu, a tak chciałabym przeczytać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Konto usunięte
|
Pisałam ostatnio o MOCNO ZABRUDZONEJ toalecie w kinie.
Z faktu, że ostatnio chodzę często, to się też naoglądam, nie tylko filmów. Ostatnio - na podłodze w WC zostawione pudełka po nachosach (chyba, to to, co się macza w sosie? nie jadam, więc nie jestem pewna) i po napoju ![]() Jutro znowu idę, z dzieckiem, aż się boję, co zastanę tym razem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wizażankom od wiecznego bałaganu w domu można by podesłać link do tego urządzenia, możeono rozwiąże ich problemy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;86261733]Pisałam ostatnio o MOCNO ZABRUDZONEJ toalecie w kinie.
Z faktu, że ostatnio chodzę często, to się też naoglądam, nie tylko filmów. Ostatnio - na podłodze w WC zostawione pudełka po nachosach (chyba, to to, co się macza w sosie? nie jadam, więc nie jestem pewna) i po napoju ![]() Jutro znowu idę, z dzieckiem, aż się boję, co zastanę tym razem..[/QUOTE] Ja czasem widuje w koszu w służbowym kiblu butelki po wódce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie perfekcjoniści, którzy uważają, że sami wszystko robią najlepiej i ich wizje są jedynymi słusznymi. Ciężko się z kimś takim współpracuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
http://gorzowwielkopolski.naszemiast...GJTm2MSlDWaBkA
To mnie teraz zdziwilo, szczegolnie gdzie zagladaja klientkom kamerkami pod spodnicę ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Kiedys pamietam byly afery, ze w przymierzalniach moze byc kamera i byl strach, ale teraz takie cos ...
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Wtajemniczenie
|
Może piją po kryjomu w domu i potem w pracy wyrzucają. U mnie był przypadek listonosza, który spożywał i stąd te butelki były u nas. Takie małpeczki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z ciekawości sprawdziłam na allegro i te kamerki niestety nie są drogie. Widziałam też kamerkę wielkości jednogroszówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
U nas kiedyś grasował kiblowy podglądacz. Melinował się w jednej kabinie i zaglądał przez prześwit nad kabinami. Nawet władze wystosowały komunikat aby mieć się na baczności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;86265892]Mnie też przerażają ukryte kamery w toaletach.
![]() Z ciekawości sprawdziłam na allegro i te kamerki niestety nie są drogie. Widziałam też kamerkę wielkości jednogroszówki ![]() O masakra, to naprawdę jest straszne. A jeszcze wyobraźcie sobie jakie ryzyko czegoś takiego w wynajmowanych mieszkaniach. Nigdy nie wiadomo na jakiego świra się trafi, a można kompletnie kamery nie zauważyć. No, ale mam nadzieję, że takie rzeczy zdarzają się bardzo, bardzo rzadko albo prawie wcale. ![]() Klasyczne metody podglądaczy w damskich przymierzalniach chyba odejdą do archiwum. ![]() (nakryłam takiego) |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam czasy jak byly domy towarowe, potem z nich zrobili tez takie, tylko jako prywatka osobnych ludzi, stoiska mieli. A propo moje ukochane czasy, tyle kolezanek poznalam, szlo sie cos kupowac, kazda inne rzeczy miala , ale tez pogadac , nie to co teraz .
Ale do rzeczy, to juz bylo jakos ponad 10 lat temu, bo polikwidowali to u nas przez CH i tam czesto łapali jakis facetow w przymierzalniach co sobie konia walili, masakra to byla serio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złote Tarasy to dla mnie nie jest dom towarowy, nie ma takiej opcji. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;86268724]Albo w pokojach hotelowych. Teraz takie kamerki są łatwo dostępne i stosunkowo tanie, więc mi się wydaje, że to się zdarza częściej niż sądzimy tylko nikt za tymi kamerami się nie rozgląda.[/QUOTE]
Ja ostatnio mialam taką schize, jak nocowalismy w jakiejs dziwnej agroturystyce i jej gospodarz był mega creepy ![]() Od tej pory obiecałam sobie, ze tylko hotele i to najlepiej takie sieciowe.
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas np. był Stary Dom Towarowy , Spółdzielczy Dom Handlowy i dwa o nazwach Rolnik i Arsenal ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Dziwią mnie plakaty zapraszające na sylwestra ze zdaniem : o północy darmowy szampan Serio , to się płaci i jeszcze ktoś łaskawie postawi szampana , bo jak nie napiszą to samemu trzeba przynieść ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.