Maturzyści 2009... :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-17, 10:50   #4711
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość

Więc tak sobie pomyślalam, żebyśmy sobie narzucały,
np któraś z was mi pisze ze do jutra mam opanować no np... przemiany alfa i beta :P I
wieczorem się "chwalę" czy mi sie udało Co Wy na to?
To chyba jedyna rzecz jaką potrafię z fizyki :P

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
No właśnie, a ja nie jestem wporzo Bardziej działają na mnie terminy niż jakakolwiek inna motywacja. A maj 2009 to termin - póki co - odległy.
Na szczęście odległy Ale niestety z każdym dniem coraz bliższy

Widzę,że znalazło się też kilka dziewczyny,którym Lalka się spodobała Dla mnie to lektura nr.1 jeśli chodzi o liceum
Nocowałam dzisiaj u TŻ i czuję się nieprzytomna,jakby mnie ktoś młotkiem w głowę walnął
A wczoraj miałam "wypadek" TŻ parkował samochód do garażu i cofał,a ja ukucnęłam bo chciałam zgnieść zakupy i zapiąć zamek w torebce i nagle jak mnie coś nie stuknie,aż się przewróciłam do tyłu. A to TŻ mnie stuknął zderzakiem bo jak ukucnęłam to mnie nie było widać i nie wiedział że tam jestem. On wyleciał wystraszony z samochodu bo krzyknęłam "O jezu",już myślał że mnie potrącił,a ja się rozryczałam,w jakimś szoku byłam. Chyba z 15 minut mnie przytulał i uspokajał bo cała się trzęsłam. Obdarłam sobie tylko skórę na nodze bo zaczepiłam o krawężnik,a płakałam jakby co najmniej po mnie przejechał 10 razy :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:03   #4712
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To chyba jedyna rzecz jaką potrafię z fizyki :P

Na szczęście odległy Ale niestety z każdym dniem coraz bliższy

Widzę,że znalazło się też kilka dziewczyny,którym Lalka się spodobała Dla mnie to lektura nr.1 jeśli chodzi o liceum
Nocowałam dzisiaj u TŻ i czuję się nieprzytomna,jakby mnie ktoś młotkiem w głowę walnął
A wczoraj miałam "wypadek" TŻ parkował samochód do garażu i cofał,a ja ukucnęłam bo chciałam zgnieść zakupy i zapiąć zamek w torebce i nagle jak mnie coś nie stuknie,aż się przewróciłam do tyłu. A to TŻ mnie stuknął zderzakiem bo jak ukucnęłam to mnie nie było widać i nie wiedział że tam jestem. On wyleciał wystraszony z samochodu bo krzyknęłam "O jezu",już myślał że mnie potrącił,a ja się rozryczałam,w jakimś szoku byłam. Chyba z 15 minut mnie przytulał i uspokajał bo cała się trzęsłam. Obdarłam sobie tylko skórę na nodze bo zaczepiłam o krawężnik,a płakałam jakby co najmniej po mnie przejechał 10 razy :P
Ja akurat mówiłam o chemii

Wypadek nieprzyjemny
Ale jak się tak czyta jako osoba trzecia to nawet śmieszny^^

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:09   #4713
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat mówiłam o chemii

Wypadek nieprzyjemny
Ale jak się tak czyta jako osoba trzecia to nawet śmieszny^^
Ja pamiętam to z fizyki z końca drugiej klasy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:20   #4714
paula007
Zakorzenienie

"Lalka" jest świetna. Tylko będę ją przerabiać gdzieś wrzesień/październik a czytałam może w styczniu i nie będę pamiętała tych wszystkich wydarzeń.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:30   #4715
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
pięęęękna bluuuuzkaaaaa
dziękuję

Cytat:
Napisane przez sonnerin Pokaż wiadomość
Medal, medal!
dużo, dużo medali złoto, srebro i brąz

Cytat:
Właśnie się zaczynam zastanawiać czy nie zdawać podstawy geografii i bardziej przyłożyć się do historii kina. Ale w sumie to bez sensu, bo szanse dostania się za pierwszym razem na produkcję i tak są nikłe.
ja bym na Twoim miejscu zdawała tą geo rozszerzoną. zawsze się może przydać do czegoś i lepiej mieć wyjście awaryjne
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:35   #4716
ewelina090
Raczkowanie

ja tez przeczytalam cala Lalke i bardzo mi sie spodobal. Zbrodnia i Kara zreszta tez chociaz calej nie przeczytalam i obydwie te ksiazki omawialam w 2 klasie. wogole my strasznie szybko omawialismy te lektury nie dalo sie niczego na czas przeczytac.

tak sie teraz zastanawiam czy poradze sobie z rozszerzona biologia na maturze jezeli ucze sie podstawy. niby nasza sorka od bioli rozszerza nam wiekszosc materialu ale to nie to samo. i teraz wiem ze chcialabym isc na biotechnologie. ale patrzac na to ile chetnych jest na ten kierunek to pewnie sie nie dostane;/
ewelina090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:38   #4717
paula007
Zakorzenienie

Nie, nie, przecież ja Lalkę czytałam w październiku! Przecież to rok będzie.

Stary 2008-08-17, 11:51   #4718
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
No mam zamiar zdawać biolę i chemię, więc może będę skłądać papiery na dietetykę (zawsze lepiej mieć kilka opcji )

Uda się, uda (chyba, że mnie leń złapie )

A czy jest tutaj ktoś z Bydgoszczy? Albo ktoś kto planuje studia w tm mieście?

Ja jestem I shewa, ale ona chyba wyjechala teraz i jeszcze nie wrocila. Prawdopodobnie zostane tutaj. Ale chyba wezme sie za ta chemie i wybiore jako dodatkowy przedmiot, co mi szkodzi? Jak nie zdam to najwyzej Wtedy wybywam do Poznania do Niki
A pomysl b. fajny z ta motywacja To czego sie na jutro nauczyc

Medale!!!!!!!!! jeeeee Jak ten jeden wioślarz sie wzruszyla na hymnie - cos pieknego

Mi tez sie Lalka podobala - mila odmiana od tej tematyki narodowo-wyzwolenczej. Zbordnia i Kara rowniez. Ale o ile tadruga moze nam sie trafic to na Lalke raczej nie ma szans - juz dwa razy podrzad byla
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 11:59   #4719
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość

Medale!!!!!!!!! jeeeee Jak ten jeden wioślarz sie wzruszyla na hymnie - cos pieknego
Jeeej, kochany był Chodzi Ci o tych z dwójki?

przemiany alfa i beta też pamiętam z fizyki Miałam je wykute, ale teraz nic nie pamiętam To były jedne z najgłupszych tematów
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 12:01   #4720
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Jeeej, kochany był Chodzi Ci o tych z dwójki?

przemiany alfa i beta też pamiętam z fizyki Miałam je wykute, ale teraz nic nie pamiętam To były jedne z najgłupszych tematów
Tych co zdobyli złoto dwojka podwojna chyba?

Ja pamietam te przemiany z chemii - konfiguracja, skreacalnosc swiatla chyba itd... kiedy to bylo
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 12:06   #4721
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Tych co zdobyli złoto dwojka podwojna chyba?

Ja pamietam te przemiany z chemii - konfiguracja, skreacalnosc swiatla chyba itd... kiedy to bylo
tak, tak, to ci Aż mi się chciało płakać jak na nich patrzyłam Budzi się we mnie instynkt opiekuńczy w takich sytuacjach

Jezu U nas na chemii takich tematów nigdy nie było
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-08-17, 12:16   #4722
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
jak tak czytam ten wypadek to śmieszny, ale na Twoi miejscu też bym się nie śmiała

a ciekawe co tam u tego TŻ-ta robiliście że taka nieprzytomna

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 12:28   #4723
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, tak, to ci Aż mi się chciało płakać jak na nich patrzyłam Budzi się we mnie instynkt opiekuńczy w takich sytuacjach

no nie wiem jak wy ale ja sie poplakalam hah
Stary 2008-08-17, 12:44   #4724
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

No mi się wydawało, że czwórka podwójna złoto zdobyła a nie dwójka :P

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 12:52   #4725
ksh
Zakorzenienie

no tak, czworka podwójna ma złoto, a czwórka bez sternika srebro.
Ja wzruszałam się przy młodziutkim Brytyjczyku (bodajże), który płakał podczas hymnu Może mówiłyśmy z Nesziką o dwóch innych wioślarzach
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-08-17, 12:53   #4726
Angewera
Przyczajenie

O dżizaz O_O 158 stron, nie ogarniam tego... W związku z tym przyłączam się! Woli ścisłości: Polski, Biologia, Angielski rozszerzone(><) wymarzone studia: kognitywistyka. A jak nie, to będę tańczyć!
Wybaczcie zaburzenie tematów, ale kompletnie się tu pogubiłam, postaram się nadrobić szybko.
Pozdrowienia!
Angewera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 14:02   #4727
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
No, jakbyś złożyła tylko na jeden kierunek, to by było trochę niemądre

Ja składam na pewno na dietetykę, kosmetologię a ten trzeci wybiore sobie jakis awaryjny - w razie gdyby matura mi źle poszła, żeby dostać się gdziekolwiek.
Myślałam też zeby złożyć na lekarski i potem wybrać specjalizację dermatologia, ale stwierdziłam, że nawet jesli się dostanę na ten lekarski, to 6 lat nauki to nie dla mnie Poza tym przerażają mnie koszty tych studiów na wydziale lekarskim
Wiem, że jeden kierunek to bardzo niemądre Dlatego miałam 2: kosmetologia i farmacja, a teraz może się skusze na dietetykę. Co mi szkodzi

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
ooo, jak wcześnie powstawały:Pa mnie do kościoła wyciągnęli, co mi się wcale nie podobało, o!
A zaraz idę do kina na "uprowadzoną" i na zakupy:P
Mam nadzieję, że zakupy się udały.

Cytat:
Napisane przez ewelina090 Pokaż wiadomość
ja tez przeczytalam cala Lalke i bardzo mi sie spodobal. Zbrodnia i Kara zreszta tez chociaz calej nie przeczytalam i obydwie te ksiazki omawialam w 2 klasie. wogole my strasznie szybko omawialismy te lektury nie dalo sie niczego na czas przeczytac.

tak sie teraz zastanawiam czy poradze sobie z rozszerzona biologia na maturze jezeli ucze sie podstawy. niby nasza sorka od bioli rozszerza nam wiekszosc materialu ale to nie to samo. i teraz wiem ze chcialabym isc na biotechnologie. ale patrzac na to ile chetnych jest na ten kierunek to pewnie sie nie dostane;/
Jutro idę wypożyczyć "Zbrodnie i karę". Oby mnie zaciekawiła...

Cytat:
Ja jestem I shewa, ale ona chyba wyjechala teraz i jeszcze nie wrocila. Prawdopodobnie zostane tutaj. Ale chyba wezme sie za ta chemie i wybiore jako dodatkowy przedmiot, co mi szkodzi? Jak nie zdam to najwyzej Wtedy wybywam do Poznania do Niki

Mi tez sie Lalka podobala - mila odmiana od tej tematyki narodowo-wyzwolenczej. Zbordnia i Kara rowniez. Ale o ile tadruga moze nam sie trafic to na Lalke raczej nie ma szans - juz dwa razy podrzad byla
Ooo, witam. Miło znaleźć kogoś z Bydgoszczy . Znowu od września przesiedzę tam cały rok szkolny (na razie w domku ). Nad jakim kierunkiem myślisz?
________

Ciasto upieczone. Dzisiaj takie mało ambitne (kopiec kreta ), bo po ostatnich sernikach i jabłecznikach, nie miałam chęci i siły na coś bardziej wymagającego.
Śmigam do babci. Trzeba ją poczęstować placuszkiem
Ale dobrze teraz ze mną mają. Co chwilę im coś piekę

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 14:23   #4728
afri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angewera Pokaż wiadomość
O dżizaz O_O 158 stron, nie ogarniam tego... W związku z tym przyłączam się! Woli ścisłości: Polski, Biologia, Angielski rozszerzone(><) wymarzone studia: kognitywistyka. A jak nie, to będę tańczyć!
Wybaczcie zaburzenie tematów, ale kompletnie się tu pogubiłam, postaram się nadrobić szybko.
Pozdrowienia!
Witam Przyznam, że musiałam sprawdzic czym jest kognitywistyka bo nie wiedziałam, ale teraz kiedy już wiem to muszę przyznac, że brzmi interesująco.
Co do tego tańca to widzę pokrewna dusza co mnie bardzo cieszy ! Nigdy z tańca nie rezygnuj!
Stary 2008-08-17, 14:56   #4729
nigga
Raczkowanie

Hej Dziewczynki!!Wiecie moze co trzeba zdawac na administracje? ja chcialabym zdawac geografie(chyba rozszerz.) angol/niemiec polski no i nie wiem co tu jeszcze...moze wos... Ale ciekawi mnie czego wlasnie na ten kierunek potrzeba...
nigga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 15:16   #4730
paula007
Zakorzenienie

Dziewczyny.... Miałam dzisiaj pierwszę smaodzielną (tzn. z moim tatą) przejażdżkę po mojej wsi. Niby nic trudnego, ale to nie jest to co jazda w bezpiecznej eLce z cierpliwym instruktorem. A mój tato jeszcze mi gada jakieś rzeczy, które pierwszy raz słyszę. Instruktor mnie połowy rzeczy uczył inaczej i jednak wolę jeździć, jak na kursie. A jutro jazda do miasta. Pomyśleć, że na kursie jeździłam taka wyluzowana i po mieście jeździło mi się bardzo dobrze. AAAAA

Stary 2008-08-17, 15:49   #4731
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

I ja będę maturzystka 2009 niestety a może stety
Z powodów osobistych musiałam w liceum zrezygnować po pierwszym semestrze i teraz liceum kończę zaocznie.

Szczerze mówiąc to jeszcze nie wiem gdzie pójdę dalej, wiec tez nie mam do końca sprecyzowanych przedmiotów maturalnych na pewno biologi rozszerzona, polski rozszerzony i angielski ale chyba podstawowy ale może coś jeszcze myślę myślę mam jeszcze czas do końca wakacji
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 15:50   #4732
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nigga Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!!Wiecie moze co trzeba zdawac na administracje? ja chcialabym zdawac geografie(chyba rozszerz.) angol/niemiec polski no i nie wiem co tu jeszcze...moze wos... Ale ciekawi mnie czego wlasnie na ten kierunek potrzeba...
Ooo widzę duszyczkę z Moich stron! A skąd dokładnie jesteś???
Administracja
na UG: hist + pol + obcy + wos
na UAM: pol + obcy + hist
na UW: hist + wos + obcy
na UJ: histPR + wos + obcy

a na Nasz UWM nie mam, ale jeśli chcesz mogę poszukać...

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Mamy brąz!!!!:jupi :

Się rozchulali...
Rozhulali rozhulali! I sreberko dla Kołeckiego! Ale należało Mu się złoto!!!

Kurdę Dziewczyny gdybym Ja miała choć trochę smykałki do chemii to też bym poszła na kosmetologie czy dietetyke, ale widocznie w innej kolejce stałam. Hmm tylko jakiej? xD

EDIT: a info do listy to do Organizmu!

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 16:02   #4733
Angewera
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
A czy jest tutaj ktoś z Bydgoszczy? Albo ktoś kto planuje studia w tm mieście?
witam ja się wybieram do Bydgoszczy po liceum, już na stałe. A póki co przesiedzę tam ostatni tydzień wakacji ^____^

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Co do tego tańca to widzę pokrewna dusza co mnie bardzo cieszy ! Nigdy z tańca nie rezygnuj!
mnie też cieszą spotkania z tanecznymi bzikowacami nie mam zamiaru rezygnować pytanie tylko czy traktować go jako hobby (lub raczej pasję) czy żyć z niego...
Angewera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-17, 16:37   #4734
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:

Może zaczniemy jak juz będzie ta lista, bo rzeczywiście trudno się połapać i mimo że ciagle to piszecie to ja nadal nie wiem co kto zdaje
Cytat:
Pozdrowienia!
Witam

Cytat:
Dziewczyny.... Miałam dzisiaj pierwszę smaodzielną (tzn. z moim tatą) przejażdżkę po mojej wsi. Niby nic trudnego, ale to nie jest to co jazda w bezpiecznej eLce z cierpliwym instruktorem. A mój tato jeszcze mi gada jakieś rzeczy, które pierwszy raz słyszę. Instruktor mnie połowy rzeczy uczył inaczej i jednak wolę jeździć, jak na kursie. A jutro jazda do miasta. Pomyśleć, że na kursie jeździłam taka wyluzowana i po mieście jeździło mi się bardzo dobrze. AAAAA
Będzie dobrze, zobaczysz

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8625738]I ja będę maturzystka 2009 niestety a może stety
Z powodów osobistych musiałam w liceum zrezygnować po pierwszym semestrze i teraz liceum kończę zaocznie.

Szczerze mówiąc to jeszcze nie wiem gdzie pójdę dalej, wiec tez nie mam do końca sprecyzowanych przedmiotów maturalnych na pewno biologi rozszerzona, polski rozszerzony i angielski ale chyba podstawowy ale może coś jeszcze myślę myślę mam jeszcze czas do końca wakacji[/quote]
Witam

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 16:47   #4735
ksh
Zakorzenienie

witam nowe Maturzystki

Angewera, ja myślę, że najrozsądniej byłoby pójść na "normalne" studia i zrobić kurs np na choreografa lub coś w tym stylu Moja znajoma tak zrobiła, teraz prowadzi zespół i nie narzeka

A ja teraz zgrywam piosenki na wyjazd Mam już Franka Kimono, Davida Hasselhoffa i Abbę
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-08-17, 17:02   #4736
wszełka
Zakorzenienie

Wróciłam
Tym razem nie było fajne- wypad w Tatry nie udał się bo lało, na basenie za dużo ludzi A w dodatku teraz znów mam u siebie na noc kuzynke mam dość dzieci już

Witam wszystkie nowe dziewczyny

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 17:38   #4737
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
witam ja się wybieram do Bydgoszczy po liceum, już na stałe. A póki co przesiedzę tam ostatni tydzień wakacji ^____^

mnie też cieszą spotkania z tanecznymi bzikowacami nie mam zamiaru rezygnować pytanie tylko czy traktować go jako hobby (lub raczej pasję) czy żyć z niego...
Fajnie. Ja w Bydgoszczy siedzę już od początku liceum, co prawda na razie nie na stałe bo tylko w czasie roku szkolnego (ciotkę wykorzystuję ), ale potem chciałabym na stałe, żeby ciotki już nie męczyć i się w pełni usamodzielnić . W sumie, tak na upartego, mogłabym dojeżdżać (30km), ale nie chce mi się . Mama mi podsuwa pomysł wynajmu mieszkania w kilka osób. Zobaczymy co z tego będzie

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 17:40   #4738
nicRu
maszyna, nie człowiek

Próbowałam zacytować was, ale... of kors mnie tez nie wyszło cytowanie z kilku wypowiedzi

Ale wracając do tego co miałam napisać, pooddzielam to tematycznie... :

CHEMIA-PR:
Gdybym ja umiała to, co robiliśmy na lekcji i miała robić rozszerzenie to bym się nie wahała. mieliśmy poziom podstawowy niby, ale z racji, że byliśmy klasą ścisłą, to mieliśmy dużo rozszerzenia Także jeżeli naprawdę dużo było robione już na lekcji to chyba nie ma przeszkód? Trochę samozaparcia i moze być ok

LEKTURY
Ja Lalki ani Nad Niemnem ani w ogóle większości tych z drugiej klasy nie przeczytałam. Póki mieliśmy naszą nauczycielkę i terminarz byłó ok, ale gdy zmienili nam nauczyciela i mówiła nam ona na dwa dni rpzed, że zaczynamy np. Lalkę a nie to, co mieliśmy zgodnie z rozpiską, to nie miałam szans, by zdążyć :| Może co nieco nadrobię w roku...

MOTYWOWANIE SIEBIE NAWZAJEM:
Moim zdaniem to niezły pomysł Możnaby np ustalać, że w tym tygodniu powtarzamy z matmy np wielomiany, ciągi lub tez logarytmy (o zmoro...na co ja sie porywam) A potem pisać jak sie wywiązałyśmy z zadania ;p

PS. Przemiany alfa i beta tez kojarzę tylko z chemii
Stary 2008-08-17, 17:48   #4739
Anuu
Zakorzenienie

wróciłam z nowym nabytkiem
Kamerkę internetową sobie kupiłam
Zaraz ją będę testować:P
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 18:02   #4740
wszełka
Zakorzenienie

Przydatny nabytek Sama sobie kiedyś kupiłam, ale coś nie mam z kim gadać przez Skype z kamerką

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości