![]() |
#4861 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2019
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz A z jakiego powodu miałaś zakaz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wooow, takie warunki to marzenie tu w okolicy. Ktoś mi mówił, że podobno super warunki są w Piekarach Śląskich. Cytat:
Nie było takiej wizyty, żeby kogokolwiek cokolwiek zaniepokoiło. Ani lekarza od usg prenatalnych, ani prowadzącego, ani lekarza, który teraz prowadzi moją ciążę. Dziecko mam jedno ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Pij dużo wody, sok z żurawiny, a do kolejnego pobierania próbki sie podmyj i włóż tampon (tak mi mój gin polecił) i tym razem wyniki miałam perfekcyjne ![]() Cytat:
Cytat:
Czemu niektórzy lekarze uważają że ludzie przychodzą do nich żeby im zajęcie znaleźć bo im się w domu nudzi? Cytat:
Mnie to aż boli, że nie było nam wolno,a poza tym TŻ się boi że mnie przygniecie, uszkodzi i skrzywdzi... A się chce tak, że po nocach się śni ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Wtajemniczenie
|
Kurde a ja zapimnialam sie gina zapytac czy juz moge, bo w I trym mialam zakaz. Pamietam, ze mowil "w drugim trymestrze to sama bedzie Pani meza ciągac" wiec chyba moge
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() Mialyscie tak ze mąż Was w srodku nocy atakowal przez sen??? I sam rano nie pamietal tego?? 🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja pozalatwialam dziś wszystko w 1.5 godziny i mam wolne do popołudnia bo potem ciąg dalszy zapraszania.
My działamy od niedawna znów bo zostaliśmy zielone światło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdarza się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam na prenatalnych przezierność 1,4 kość nosowa w porządku reszta parametrow u dziecka jak najbardziej w porządku ale jest jeden mały mankament w przewodzie żylnym z łożyska do żyły dziecka cofa się krew norma to 1,3 a ja mam 1,5 przez to bardzo mocno podwyższyło się ryzyko ZD do 1:1000 lekarz mówi, że to jest naprawdę delikatny mankament i może na następnym badaniu go nie być, na połówkowym będzie więcej wiedział ale jeśli zrobię pappę, to sprawdzimy czy ryzyko znowu wzrośnie czy spadnie jednak nadal to będzie ryzyko, znowu statystyka kryptor mogą mi pobrać dobiero 27, wyniki do 31.12 i nie wiem cy to nie za późno już nie wiem co mam zrobić, jeśli zrobię pappę, ryzyko wzrośnie, zrobię harmony, znowu wzrośnie i amnio - tego nie zrobie na 1000% więc nie wiem czy jakikolwiek sens tego jest mąż nie chce robić, nawet jak zrobimy o będziemy na 1000% wiedzieć czy dzidziuś ma ZD to nic kompletnie tego nie zmieni aha i na 100% mamy dziewczynkę ![]() typowałam chłopca, ale lekarz mówi, że na pewno dziewczynka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A po za tym gratuluję dziewczynki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję córeczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak cos z mezem igraszkowalismy to ja najpierw za telefon i szukam info z necie... chore ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz nie mogę ale dzidzia najważniejszą więc wytrzymam, chociaż mam cichą nadzieję, że do kolejnej wizyty będzie już ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A u mnie przeciwskazan brak a i tak boje sie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Raczkowanie
|
Cześć
Byłam dziś na wizycie u swojego gina. Mam łożysko w bardzo złym miejscu. Nie najtragiczniej, ale dobrze nie jest. Mam je za nisko i na razie jest przodujące, ale idzie tak po bocznej ścianie. Najgorzej gdyby było centralnie po środku nad szyjką. Jeszcze wszystko się może zmienić, ale nieźle postraszył mnie śmiertelnym krwotokami, gdyby łożysko zaczęło się odrywać. Nie muszę leżeć, ale ogólnie nie moge nic robić, bo łożysko nie ma prawie wcale amortyzacji w tym miejscu, w którym się znajduje. Dziś wyszłam ze szpitala, bo miałam już drugi raz plamienie przez to. Biorę 6 tabletek luteiny dziennie pod język, zaczęłam od niej puchnąć. Brzuch mi twardnieje kilka razy na dzień bezboleśnie. Mam teraz chodzić na wizytę co 2 tygodnie. W szpitalu robiło mi usg dwóch lekarzy, jeszcze u trzeciego byłam też prywatnie, ale dopiero mój gin przestraszył mnie, że to poważna sprawa. Chociaż na internecie już wyczytałam, że te śmiertelne krwotok są bardzo rzadkie. Kupiłam sobie dziś witaminy femibion 2, ale mam je zacząć brać jak poczuje tak na 100% ruchy dziecka. Mam też magnez, piję wodę magnesię, nawet błonnik sobie kupiłam, bo mi powiedział, że zaparcia mogą spowodować u mnie znowu krwawienie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fantastyczna wiadomosc! !!! Moje gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak specjalnie, ale ja tego tak nie zostawię. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję dziewczynki Cytat:
![]() |
#4877 | ||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas, bo to tylko nerwy a od tego też się nie poprawia... Odpoczywajcie ile można, oszczędzajcie się i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tz uważa, że te ubrania nie spełniają norm i są nafaszerowane chemią. Może coś w tym jest. W każdym razie do ubrania nic bym nie zamówiła dla takiego maluszka. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Wyszlam ze szpitala po 25h na sorze. Nigdy więcej szpitala na Borowskiej. Lekarz ma szczęście, że nie było go na dyżurce jak przyszedł tz. Chirurg zalecił mi.lek z grupy inhibitorow pompy protonowej. nie chciał mi wypisać bez konsultacji z moim gin. Napisałam sms, odp ze ok mogą mi wypisać. Ale wypis robił mi ten wspaniały lekarz i nie dał mi recepty. Chociaż chirurg mówił, że mam nie czekać do wizyty u gin za tydz. Na wypisie jest napisane , że odmówiłam zgody na badanie. Wpisali mi też inne godziny. Ze niby byłam 23h. Juz nie.miałam siły się o to klocic. Bo na sam wypis czekałam 3h... Zalecili mi dziś pobrać krew, żeby spr po hemoglobinie czy nie ma krwawienia. Także byłam cały czas u mamy. Dopiero niedawno dotarłam do domu Wyniki krwi juz mam. Hemoglobina podniosła się. Byłam tez u internisty bo jeszcze prócz tego leku jestem chora. Wirusowka. Inhalacje itd. Wypisał mi.lek na te wrzody, ale on jest z grupy C Gin mi napisał, że ok mogę wziąć skoro musze. Ale mam obawy. Zdecydowalam, że wezmę tylko do pt. Do wizyty u niego. Potem będę decydować. Jeszcze jakby to była grupa B. Mam ścisłą dietę. Także super Cały dzień było ok, ale teraz znowu czuje tą dwunastnice. Męczy mnie katar i astma. Liczę na to, że przez weekend trochę mi przejdzie.
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cię dopadło, kuruj się.... ścisła dieta ba święta nie brzmi przyjemnie. Przy astmie, paskudnym powietrzu nie trudno o infekcje :/ Ja dziś poczułam (chyba) dwa razy ruchy. Kilka dni temu poczułam w podobnym miejscy jakieś kilka cm pod pępkiem z lewej strony, dośc mozne „bam”. Chociaż w pierwszej ciąży ruchy czułam, to jakoś tych pierwszych nie pamietam, ale wyglada ze to właśnie to ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Znam przypadek ciąży z przodującym łożyskiem w bardzo bardzo złym miejscu. Faktycznie pojawiały sie komplikacje, ale historia skończyła sie dobrze, ich syn ma teraz 1,5 roku ![]() Oszczędzajcie się mocno, będzie dobrze!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staraj się jak najwięcej bawić się z nią na podłodze. Wiem, że to nie jest łatwe. Ja staram sie teraz nie być w zasięgu nóg mojego dziecka. Chirurg mi pow , że to jej kopniak otworzył wrzody na dwunastnicy. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() Dzięki ![]()
![]() |
#4882 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tp takie jak moje ![]() Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
Ja mam jutro wizytę
![]() Dzisiaj się strasznie strachu najadłam z wynikami badań na cytomegalię. Ale chyba jest dobrze. Przepłakałam pół dnia. Mam nadzieję, że jutro mój ginekolog mnie uspokoi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4885 |
Wtajemniczenie
|
Morelle, trzymaj się i odpoczywaj. Masz przygody w tej ciąży
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh no mam. Iternista stwierdził, że mega combo ze mnie ![]() I to wcale nie jest dobrze, że aż tyle się dzieje. A Ty jak się czujesz?
![]() |
#4887 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- A ja mam nerwa, córka ma jakiś bunt na jedzenie już nie wiem co jej dawać, je tylko chleb i bułki bez niczego. Wydaje mi się że to przez zęby ale i tak mnie wkurza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi moja gin nawet tego nie zleciła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj zapisalam sie na 23.01 na polowkowe ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Mnie od 2 dni pobolewa brzuch, wczoraj napisałam do mojego gina SMSa i kazał przyjechać skontrolować, boję się teraz przez to łożysko. Właśnie jadę na wizytę. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.