![]() |
#871 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() buziuchna i nie stresuchnaj się tak, ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-16 o 17:31 Powód: zawieruszył mi się nawias... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cześc, kobietki!
![]() Jaka pogoda u Was? U mnie dośc ponuro, ale wczoraj było gorzej. Wybralismy się do mojej rodziny do Sz., w drodze powrotnej dopadła nas nawałnica. Bałam się cholernie - nic nie widzieliśmy przez przednią szybę, wiał silny wiatr i non stop błyskało. Dziś w Gl. rozdaliśmy ostatnie zaproszenia wśród rodzinki ![]() ![]() ![]() Za tydzień kuzynka ma wesele, kupiłam sobie kiecuchę, w końcu ![]() T. przed chwilą sprzatał pokój - puścił glośno płytę Queen i śpiewał ![]() Dziewczynki, które dziś ślubowały: wszystkiego, co w życiu najlepsze, dużo miłości, wzajemnego zrozumienia i samych szczęśliwych chwil ![]() Izuś, dziękuję za zaproszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
A my z TŻ-em długi weekend spędzamy na robieniu zawieszek, winietek i pudełeczek na słodkości dla gości
![]() Wczoraj podjęlismy decyzję o pierwszym tańcu ![]() - Kukulska i Piasek "Jesteś blisko mnie" lub - Farba "Chcę tu zostać" lub - Magda Femme "Miłość jest tu" ....ale kiedy poszliśmy na kurs tańca dla nowożeńców i poczuliśmy bluesa (mój TŻ-et nie znosił tańczyć, a teraz tuż po kursie dla nowożeńców ciagnie mnie na zajęcia indywidualne, a po weselu zapiszemy się na normalny kurs .... ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=fIWjW10-OYY Już wyobrażam sobie miny wszystkich na weselu ![]() Ale walc wiedeński stał się naszym ulubionym, coprawda trzeba mieć do niego nielada kondycję ale jest bardzo efektowny Ze smutniejszych spraw mój chrzestny w poneidziałek ma operację wstawienia sztucznej zastawki w serducho ....trzymajcie kciuki No i mama się nadal nie odzywa ....to już dwa tygodnie .....będę musiała być ZNÓW mądrzejsza i wyciągnąć pierwsza rękę pomimo że to ZNÓW ona namieszała ehhhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Hop Hop gdzie jestescie PM-ki?
![]() Oj ciekawa jestem jak wczorajsze śluby i wesela ![]() Asiuk dobrze ze sie Wam nic nie stało. My tez wracalismy w taka pogode i w ciagu kilku minut ulewy zrobily sie takie kaluze ze chlupało na wszystkie strony ![]() Czekoladka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Faktycznie jakaś cisza tu dzisiaj ![]() Ja wczoraj wróciłam z jeziora i od razu rozpetała się burza-grad walił taki,że myslałam ,że szyby powybija ![]() W drodze powrotnej mijaliśmy kilka wesel i od razu pomyslałam sobie o naszych slubujacych PM 2008 ![]()
#876 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie chociaz tutaj widze ze ciiiiicho..... Wczoraj w ogole jak zawsze dnia nam nie starczylo (zaplacilismy za tortk, kupilismy mojemu Dziubaskowi buty, spinki, koszule, dogadalismy nocleg G. rodzicow u mojej chrzestnej) i nie mialam okazji nawet naszym slubujacym zlozyc zyczen, wobec tego robie to dzis....
![]() Dotad dwoje lecz jeszcze nie jedno, odtad jedno chociaz nadal dwoje.... ![]() ![]() Wczoraj dostalismy swoj pierwszy prezent slubny... niestety moja chrzestna kazala nam przyrzec ze do slubu go nie otworzymy.... Moj Skarb chcial zrobic malusienka dziurke w jednym wielkim pudle ale uratowalam je ![]() A te nawalnice byly straszne, tesciowa w sobote rano dzwonila z informacja ze zlamalo im sliwe na podworku ![]() ![]() Czekam na zdjecia i relacje slubne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje skarbeńki, wróciłam
![]() Ale się wybyczyłam za wszystkie czasy, pogoda była w kratkę ale nic nie szkodzi. Opalałam się, pływałam motorówką (nawet sama chwilę prowadziłam, fajna sprawa), łowiłam ryby ![]() ![]() No a teraz powrót do rzeczywistości i przygotowania do ślubu pełną parą. No i muszę powoli nadrobić to co naskrobałyście, hehe ciekawe ile mi to zajmie ![]()
#878 |
Zadomowienie
|
Agunia witaj spowrotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do nadrobienia masz duuuuuzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
Matko jaka tu cisza od wczoraj .....PM2008 Gdzie jesteście ?????? Nie zostawiajcie mnie samej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
no to jak cisza to ja skorzystam i sie pozale dziewczyny
![]() ![]() ale od poczatku Wam opowiem co i jak: jest czerwiec 2007-zmowiny,rozmawiamy kogo prosimy i jak tzn kogo z osobami tow.noi pada decyzja ze nie prosimy moich kuzynow chodzacych do liceum z osobami bo bylo by za duzo ludzi:wszyscy przytakuja,zwlaszcza mama Tomka. jest luty 2008:Tomka mama mowi ze duzo osob nie przyjedzie na slub z ich strony wiec podejmuje decyzje ze zaprosi sasiadow z dziecmi ale dzieci bez osob jest sierpien 2008:Tomek mowi ze jego mama chce zaprosic swoich sasiadow z dziecmi i jedna z corek.ktora chodzi do liceum z chlopakiem noi ja powiedzialam ze sie nie zgadzam,bo moje kuzynostwo juz zostalo zaproszone bez osob(ci ktorzy chodza do liceum)i nie krzywili sie.wogole to cieszyli sie ze zostali zaproszeni.i zaczela sie wojna dziewczyny schudlam od czwartku wygladam jak pokraka,mowie do Tomka ze nie zycze sobie tej dziewczyny z chlopakiem na naszym slubie bo nie dosc ze ona jest mi obca to jeszcze bedzie z kims bardziej mi obcym.ale ani Tomek ani jego mama nie wycofaja sie z tego.Topmka mama wczoraj zadzwonila do mojej i powiedziala ze moja mama powinna mi przegadac ze wypada ta dziewczyne zaprosic z chlopakiem i pyta mojej mamy dlaczego nie zaprosilismy naszych kuzynow z osobami.a moja mama mowi ze tak bylo ustalone,a skoro ja nie chce tej dziewczyny zeby przyszla z chlopakiem to zeby to uszanowali.a ona jej cos ta,m jeszcze gadala ale mama jej nie sluchala.ja powiedzialam do Tomka albo Natalia przychodzi sama albo slubu nie bedzie.Noi chyba ne bedzie ![]() przepraszam ale musialam napisac... najgiorsze jest to ze Tomek nie staje po mojej stronie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#882 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Soffero, ![]() Cytat:
Kochana, wykombinowałaś już jakieś wdzianko do swojej sukienki? Bo ja nadal nie mam pomysłu. Coś mi się wydaje, że skończy się na bolerku, choć ja za bardzo nie chcę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toverku bardzo mi przykro z powodu tej nieciekawej sytuacji u Ciebie, ale zgadzam się w 100% z asiuk. Mam nadzieję że w końcu uda się teściową przekonać. W ogóle wracam a tu takie smutne i złe wieści, przeczytałam post kejti o rozwodzie, toverka też nieciekawy, boję się nadrabiać te strony co ja tam jeszcze znajdę ![]() Dziewczyny, tak czy inaczej przesyłam Wam wszystkim moc pozytywnych wibracji ![]()
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
asiuk masz absolutna racje!Ja postapilam tak jak piszesz:powiedzialam Tomkowi,ze ustalilismy od poczatku wlasnie tak jak pisalam i nie chce robic wyjatkow,wiec on razem z mama powiedzial ze sytuacja tej,,Natalii"wymaga tego aby przyszla z chlopakiem
![]() ![]() co Wy piszecie o rozwodzie????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
toverek, kejti wcześniej pisała coś o tym że jej mąż złożył pozew o rozwód, co dalej nie wiem bo jestem na 14 stronie z nadrabianiem, dziewczyny pewnie wiedzą więcej
![]() |
#886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT: Nie wiemy czy pozew został złożony, na razie Kejti jest z męzem i znajomymi na wypadzie w gorach wiec pewnie probuja sie zgrać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kejti zycze Ci duzo sil....niech sie dzieje dobrze kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Toverek musicie się dogadać i broń boże używać szantażu, że inaczej ślubu nie będzie. Nikt nie może Wam tego dnia zepsuć! Przypomnij razem ze swoimi rodzicami jakie były pierwotne plany i że Wy zgodnie z nimi zaczęliście zapraszać ludzi.
Ja przez tę pogodę jestem jakaś nijaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-17 o 18:56 Powód: pomyłka przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a. pewnie ta pogoda na Ciebie tak dziala...a swoja droga to jakies podejrzane te niechecie do slubu na kilka dni przed nim...
kiedy 26 lipca pojechalismy ze znajomymi na slub kolezanki do Boleslawca i gdy ja zobaczylam oslupialam-zero usmiechu na twarzy,zla,szczupla i wsciekla jak osa na wszystko co ja otaczalo.Pytam ja Aga co jest?To jest wasz dzien czekaliscie na niego tyle czasu...Ona na to?:mam dosc tego wesela,chce zeby juz bylo po wszytskim...Kurcze zglupialam...W piatek przed weselem poprawilysmy sobie humor zartami o naszych chlopcach a w sobote Aga wstala z nastrojem jak Aniolek.Byla wypoczeta usmiechnieta,zlosc minela, Martus bedzie dobrze.Masz moze zdjecie bolerka?A z jakiego jest materialu? p.s.Martus wybaczam Ci Kakusie ![]() p.s.2.mam nadzieje sofferko ze kejti nasza sie wyszaleje z mezem i On zrozumie jaki ma skarb... widze ze masz date slubu taka jak ja...tylko czy moj dojdzie do skutku??????
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez toverek83 Czas edycji: 2008-08-17 o 18:54 Powód: od dzis Kakusie sa dwie:0 |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może te podłę nastroje wynikają po prostu ze zmeczenia calym weselym poruszeniem, stresem albo cuś. Mój podly nastroj jest uformowany przez gosci ale nei mam sil juz sie denerwowac. Toverek mysle ze znajdziecie kompromis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Smucą, ale pomyśl, że będą przy Was osoby, które Wam dobrze życzą. Czasem lepiej jest, jak to jest garstka, ale szczerych ludzi, a nie tłum, który traktuje przybycie na czyjś ślub jak przykry obowiązek.
#893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niech sie nikt nie obraza ![]() malin30 trafilas w samo sedno sprawy!Chopdzi o to ze Tomka mama doprasza gosci poniewaz duza czesc jej rodziny nie przyjdzie z powodu chorob i innych powaznych spraw.Ja jej mowie niech pani nie prosi juz nikogo niech beda najblizsi z nami w tym dniu bo o to tez chodzi ale nie ona musi wszystkim tylki wylizac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ulala widzę Monai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze
![]()
#896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() P.S Dziękuje i przepraszam za pomyłkę w nicku. Jestem jakaś taka zdeptana.
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
wlasnie Tomek przyszedl i chyba szybko pojdzie jest zle!!!!!!!!!11
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny a ja właśnie wróciłam z obiadku u teściów, ucieszyli sie bardzo bo nie widzieli mnie 2 miesiące, oczywiście cały dzień temat wesela, a ja czułam jak z każdą godzina mój brzuch się zaciska z nerów, jeść nie mogłam, jeszcze 2 tygodnie a ja mam takiego stresa że szok, dzisiaj siostra mojego tż stwierdziła że nie pojedziemy tym samochodem do ślubu co wybraliśmy bo jej się właściciel nie podoba i mówi że dużo sobie żaśpiewa , więc powiedziałam jej że teraz niech szuka innego bo ja na to czasu nie mam, mi już wszystko jedno czym pojade
![]() ![]()
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to? ![]() ![]() Jak to?
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem taka zła, że normalnie zaraz ściany poprzestawiam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.