Mamusie majowe 2019, cześć 2 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-12-27, 16:24   #1351
Monia858585
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Ja tak przysiadłam i napisałam co mam a co jeszcze potrzeba kupić. I okazało się, że brakuje mi tylko materaca do łóżeczka, fotelik do auta i pieluchy tetrowe. Ciuszki to ja mam od 3 koleżanek i to do ok.2 rż maleństwa. Brakuje oczywiście jeszcze kremów, pieluch itp. Ale to na marzec zostawiam.
Monia858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 17:08   #1352
sQuaara
Zakorzenienie

Ja kolorystycznie też chłopięce. ale one są nudne krojem. Masz body krótki długi i tyle. A dla dziewczynki a to z baskinka a to z gumeczka a to koronką a to malutka kokardka przy dekolcie... A dla chłopca nuda

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-12-27, 17:12   #1353
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja kolorystycznie też chłopięce. ale one są nudne krojem. Masz body krótki długi i tyle. A dla dziewczynki a to z baskinka a to z gumeczka a to koronką a to malutka kokardka przy dekolcie... A dla chłopca nuda

Może i tak
Stary 2018-12-27, 17:22   #1354
Elsabel
Zakorzenienie

Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:

Prawda, śliczne są
Weszłam dzisiaj do h&m na dział dziecięcy, ale te ich ubranka wydają mi się drogie: 39,99 lub 49,99 za dwupak body dla noworodka Chyba poczekam na jakieś promocje. Albo to ze mną coś nie tego i jestem zwyczajne skąpiradło

Edytowane przez Elsabel
Czas edycji: 2018-12-27 o 17:23
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 17:23   #1355
Pomaranczowacytryna
Raczkowanie

Byłam na połówkowych. Bedzie synek

Pomaranczowacytryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 17:24   #1356
sysa09
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. Swieta zlecialy. Mikolaj udany
Ja z kolei od tesciowej uslyszalam, ze nie mam duzego brzucha ale rozwala mnie "w nogach". A tesc chciałby miec wnuka. Nie dogodzi sie.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Pomaranczowacytryna Pokaż wiadomość

Gratulacje

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 17:27   #1357
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:

Gratulacje )
Stary 2018-12-27, 17:28   #1358
Monia858585
Rozeznanie

Pomarańczowacytryna gratuluję synka!!! 😊😊😊
Monia858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 17:56   #1359
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Prawda, śliczne są
Weszłam dzisiaj do h&m na dział dziecięcy, ale te ich ubranka wydają mi się drogie: 39,99 lub 49,99 za dwupak body dla noworodka Chyba poczekam na jakieś promocje. Albo to ze mną coś nie tego i jestem zwyczajne skąpiradło

bo tak ejst w hm, re, next, zarze, kappahl poluje na wyprzedażach szczegolnie te pierwsze rozmiary w hm body za 10zl mozna kupic spokojnie

Cytat:
x
Stary 2018-12-27, 18:32   #1360
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Prawda, śliczne są

Dla mnie też. Jak coś trafię na wyprzedaży to mam

Cytat:

Gratuluję
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 18:33   #1361
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję synka!

Stary 2018-12-27, 18:37   #1362
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Prawda, śliczne są

Ja w ogóle teraz jestem mega skąpiradło bo po zakupach w lumpeksie (body 2-3zł, spodenki 5zł, skarpetki 1zł...) to absolutnie wszędzie wydaje mi się strasznie drogo i wyśmiewam promocje na dziecięce rzeczy

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 19:17   #1363
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Przy zakładaniu spodni na stojąco zaczęło mnie bolec w kości lonowej przy podnoszeniu nogi z prawej strony i boli jak chodze.. czuje jakby ucisk.. mialyscie takie bole?
Stary 2018-12-27, 19:30   #1364
Martita_2012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monia858585 Pokaż wiadomość
Pomarańczowacytryna gratuluję synka!!!
Gratulacje

Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 19:38   #1365
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Przy zakładaniu spodni na stojąco zaczęło mnie bolec w kości lonowej przy podnoszeniu nogi z prawej strony i boli jak chodze.. czuje jakby ucisk.. mialyscie takie bole?
Nie... Ale spojenie niestety jest częsta dolegliwością. Pogadaj koniecznie o tym z ginekologiem

Stary 2018-12-27, 19:43   #1366
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Cytat:
Tak, boli mnie co jakiś czas, szczególnie w pachwinie.

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 19:49   #1367
agadzie
Zakorzenienie

Pomarańczowa gratuluje synka, synkowie są super

Elsabel ja mam to samo, też mi szkoda 40 zł na 2 pary bodziakow, bo noworodki/ niemowlaki tak szybko rosną i nawet nie wynoszą tego... Ale jak ktoś mi w prezencie daje to nie mam nic przeciwko

Sysa zobaczysz jak się mała urodzi - dziadek przepadnie ale komentarze apropo płci są wkurzające, jakbyśmy miały na to wpływ..

Co do wyprawki - w sumie prawie wszystko mam, ubranka jakieś dokupie, ale to stopniowo, kosmetyki to na samym końcu, zresztą pewnie dostanę kilka próbek od położnej, tak było poprzednio, a i w aptekach też mają takie zestawy próbek, i co tam będzie pasowało to wybiorę.
Apropo ubranek - fakt, dla chłopców są raczej proste w kroju ale też są śliczne, ja osobiście uwielbialam mojego w ogrodniczkach - teraz mu nie zakładam chwilowo, bo może być mu ciężko je zdjąć w toalecie a potem ubrać. Ale fakt, działy dziewczęce są śliczne, mój tz się już boi że zbankrutujemy 🤣🤣🤣
U mnie chyba też powoli zaczyna się coś dziać z tym odczuwaniem ruchów, takie bąbelki, albo lekkie uczucie stukania w brzuchu od środka, u małego tak samo zaczęłam odczuwać, więc podejrzewam że to już chyba to

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:10   #1368
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, to się pośpieszyłaś z tą wyprawką Przynajmniej masz już spokój, a ja dopiero będę zaczynać maraton po sklepach. Póki co zrobiłam listę ile czego potrzebuję.

Ja w sumie wiele mam, ale kilka rzeczy do wymiany.Np. fotelik oddałam w zeszłym roku koleżance, bo i tak miał 4 lata od zakupu i tak czy siak jak się młode urodzi, to byłby już "po terminie".Dlatego wsiąkłam w temat fotelików, mam już w sumie dwa wybrane, jeszcze tylko podejdę do sklepu i zapytam,czy pasują do nich adaptery do mojego wózka. Jednak to wygodne-kiedy idę gdzieś na szybko do sklepu- wpiąć fotelik w stelaż i wiooo. Aczkolwiek ja z moimi dziewczynami długo nie chodziłam po sklepach jak były małe, za dużo wrażeń, bodźców i świateł.

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86288179]Nie, apteczno- drogeryjne produkty kupię przed porodem. W sumie to się cieszę, że już wszystko mam, bo z tym autem się przesunęło i pewnie z 2-3 moje wypłaty trzeba będzie odłożyć, bo nie są w stanie na dziś mi powiedzieć jak wysoko cena podskoczy.

U mnie znajoma ma termin 1,5 miesiąca po mnie to będzie jedno dziecko do towarzystwa w tym samym wieku.[/QUOTE]

Też zmieniacie auto?
Ja mam Forda s-maxa i jestem bardzo zadowolona, wybraliśmy go głównie przez wzgląd na dużo miejsca w środku-spokojnie trzy foteliki tyłem wchodzą. Jednak mamy 5-osobowego i uznaliśmy,że wymienimy na 7-osobowego, bo będzie wygodniej jakbyśmy chcieli gdzieś zabrać moją mamę itp.

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ja z wyprawki mam dwie reklamówki ubranek - to takie średniej wielkości typowe sklepowe reklamówki, muszę to uprać, przejrzeć rozmiarami i przemyśleć, ale akurat ubranka będę pewnie do samego porodu dokupować, bo mam blisko dobry szmateks.
I trzy kosmetyki z Rossmanna z Babydream.
I to tyle.

Natomiast po nowym roku zacznę coś tam kupować powoli, w styczniu kupię pieluchy tetrowe i flanelowe, może kliknę też smoczki - widziałam pakowane po dwa i chyba po prostu jeden taki dwupak zakupię.

Łóżeczko pojawi się u nas jakoś w marcu, bo będziemy wtedy malować pokoik i trzeba będzie sprawdzić, jak wszystko ustawić, wózek raczej w kwietniu. W lutym-marcu chcę kupić fotelik samochodowy, laktator, kokon. Pozamawiam też pewnie kilka paczek rzeczy takich jak mokre chusteczki, pieluchy. Wanienkę chyba weźmiemy od brata tż, bo oni kupili ponoć najmniejszy rozmiar i pewnie już z tego nie skorzystają, jak mały się urodzi, bo ich córeczka będzie mieć wtedy 5 miesięcy.

Nie wiem, czego jeszcze potrzebuję, muszę pomyśleć xD

+ coś tam pewnie dostanę na Baby Shower, już mi koleżanka zapowiedziała, że będzie mi urządzać taką imprezę. Nigdy na takiej nie byłam, ciekawa jestem jak to wygląda. Uczestniczyłyście w czymś takim?
ja już w sumie też mam już na oku sklepy, gdzie kupię pieluchy, jakieś śpiworki itp.
I w sumie mam też wstępnie wbrane rzeczy do pokoiku, bo nas też czeka wielkie malowanie chaty (jak zawsze przed narodzinami dziecka) jakoś w lutym. Przenosimy się na tydzień-dwa do mojej mamy,żeby dziewczyny nie wdychały farby i mąż będzie działał

Co do Baby-Shower- wśród mojej rodziny i znajomych nie ma takiego zwyczaju, a mi szczerze mówiąc też jakoś niezbyt się widzi u nas dostaje się prezenty już po narodzinach dziecka, wteyd też przychodzą znajomi czy rodzina.

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
U mnie obiad to był rosół, za 40 minut kawałek pieczonego indyka z sałatką( bez ziemniaków/kaszy/ryżu itp) i za godzinę kawałek ciasta, także nie wiem czy to jakiś szczyt obżarstwa

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

W ogóle staram się nie jeść "na raz" zupy i drugiego dania. A teraz w ciąży i tak robiłam dłuższe przerwy, to tak jak piszesz -jak był kotlet i ziemniaki to dawałam radę mniej więcej do połowy.

ja zawsze jem drugie danie około pół godziny po zupie, jak już muszę bo tak normalnie na codzień to nie jestem w stanie wcisnąć w siebie dwudaniowego obiadu

Cytat:
ja przedwczoraj chyba poczulam ruchy.. cos jakby rybka plywala ponizej pepka
no tak to jest na początku Ja poczułam pierwsze ruchy 5 tygodni temu, a obecnie młode już szaleje,że hej. Nawet czuję pod ręką ruchy

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Mi się w sumie najbardziej podobają ciuszki najprostsze niekolorowe unisex no to kupuje mimo że nie wiem dla kogo

ja przy pierwszej córze kupowałam głównie unisex i nawet pokój urządziłąm unisex. Strasznie się wtedy zarzekałam,że różu to niet...i co?Po jakimś czasie zobaczyłam,że tak naprawdę ładnie jej w różu i zaczęłam kupować, chociaż zawsze bez przesady. Zawsze mieszałam z jakimiś granatami, szarościami czy błękitami, bo to moje ulubione kolory
W drugiej ciąży już popuściłam wodze fantazji i kupowałam młodsze różowe ciuszki na 56 i 62, bo po starszej nie miałam wcale

Cytat:
Już ubranka tetra ręczniki???? Wow!!! Ja czekam teraz do promek! Jak napadne to nie przestanę Fajnie jakby przed baby shower pytały co chcesz... wtedy można się wyposażyć w jakiś katarek itp. Potrzebne rzeczy.. A nie ostatnio miałam iść to podgrzewacz do butelek chcialybdawac bez konsultacji z mamą.. No ja w 2lata nigdy bym jlnie użyła. Wiem nie jestem wyrocznia ale są rzeczy potrzebne które się jednak używa i jak się składa 5-10 dziewczyn to można kupić coś na prawdę potrzebnego

A co do wanienki to ja mam najmniejsza. Tkaa Ikea. Więc chyba najmniejsza. Moja syn 2lata dalej się w niej kąpię. Na siedząc ma dużo miejsca więc może warto zagadać... Cudnie!!! Oh

Ja czuję już z 5tygodni i nadal nieregularnie

Dostałam od szwagierki buciki dla małej. Jako dodatek do prezentu. Fajnie. Szkoda że r. 24/25 (mój dwulatek ma 23...)
Dodam że Ona ma dziecko... 5 letnie więc pewnie samo niedawno nosiło 25

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Miałam tak z synkiem... Ale jak chodzę oglądam i widzę jaka nuda na chłopiec ym a jakie cuda na dziewczynach to teraz nie mogę się opanować

no toć przecież już się zaczęły promki, ale bym poszalała...no ale...16.01:E

ja mam odwrotnie. Mam przesyt dziewczynkowych ciuszków i jak sobie dzisiaj przeglądałam, to owszem- ładne- ale już mnie nie jarają. Za to dla chłopca to owszem, ciekawe są. Fakt,że ja lubię tylko szare,granatowe, musztardowe i miodowe w kolorystyce, ale przynajmniej mniej mi się podoba to i oszczędniej

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:

kurcze co ja dam za taką nudę haha a tak na serio, to już mi dość tych opasek i gumeczek. A najbardziej mnie rozwalają te opaski i spinki na niemal łysych dziewczęcych główkach.No nie zrozumiem nigdy

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Prawda, śliczne są

eee niee, widzialam dwupaki za 29 zł. I nawet w zarze kupiłam dwupaka unisex za 29 zł, fajne body tak na kopertowo zakładane. Ja ogólnie uwielbiam styl hm, zary dla dzieciaków, w reserved i kappahl też się czasem coś fajnego trafi

Cytat:

gratulacje!

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Aaa i co do "wyprawki"-poluję właśnie na suszarkę bębnową, obiecałam sobie kupić w nowym roku

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:17   #1369
Lilly Greace
Dostojna peema.

Butterfly, ja też mam w planach zakup suszarki
Stary 2018-12-27, 20:27   #1370
butterfly20
Zakorzenienie

Lilly a pytałaś kiedyś jak spr ilość postów-na stronie głównej poczekalni obok nazw wątków są ilośc postów-jak klikniesz to widać ile kto napisał

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:27   #1371
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:34   #1372
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Butterfly: Ja zmieniam 7 osobowego tourana w benzynie na 5 osobowego w dieslu, bo wkurzało mnie koło zapasowe w bagażniku, zabierało miejsce, a i tak te 2 miejsca były mi niepotrzebne. No i jeżdżę dużo, dużo więcej km.

Edytowane przez e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Czas edycji: 2018-12-27 o 20:47
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:44   #1373
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Pomarańczowa gratuluje synka, synkowie są super

Elsabel ja mam to samo, też mi szkoda 40 zł na 2 pary bodziakow, bo noworodki/ niemowlaki tak szybko rosną i nawet nie wynoszą tego... Ale jak ktoś mi w prezencie daje to nie mam nic przeciwko

Sysa zobaczysz jak się mała urodzi - dziadek przepadnie ale komentarze apropo płci są wkurzające, jakbyśmy miały na to wpływ..

Co do wyprawki - w sumie prawie wszystko mam, ubranka jakieś dokupie, ale to stopniowo, kosmetyki to na samym końcu, zresztą pewnie dostanę kilka próbek od położnej, tak było poprzednio, a i w aptekach też mają takie zestawy próbek, i co tam będzie pasowało to wybiorę.
Apropo ubranek - fakt, dla chłopców są raczej proste w kroju ale też są śliczne, ja osobiście uwielbialam mojego w ogrodniczkach - teraz mu nie zakładam chwilowo, bo może być mu ciężko je zdjąć w toalecie a potem ubrać. Ale fakt, działy dziewczęce są śliczne, mój tz się już boi że zbankrutujemy 🤣🤣🤣
U mnie chyba też powoli zaczyna się coś dziać z tym odczuwaniem ruchów, takie bąbelki, albo lekkie uczucie stukania w brzuchu od środka, u małego tak samo zaczęłam odczuwać, więc podejrzewam że to już chyba to

Możesz go pocieszyć że może coś oszczędzicie bo na promkach dla chłopca na lato za 9zl kupisz body lub koszulkę. Rampers raczej nie. Więc dziecko do połowy ubrane (ja nie uznaje dzieci w samym body). A dla dziewczynki za 9zl można mieć sukienkę. Taniej taniej można ją całą ubrać

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A mojego w ogrodniczkach też kocham! Teraz mamy na zimę ocieplane z oshkosh (swoją drogą polecam petarda również firma) i mimo że 86 to nadal mają rozpiecie w kroku ale tak cudnie zrobione że nawrt jak siedzi to nóg nie widać, nic się nie rozlazi nic nie ciągnie cudnie!

Stary 2018-12-27, 20:53   #1374
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cześć
Też dzisiaj byłam na ciuchach, kupiłam 4 małe body na 56, dwa na 62 i 68, spodnie na 62 i jeden pajac na 62. Kupiłam też na grupie od babki 4 body i 6 półśpiochów na 68. Czekam na paczkę od koleżanki jeszcze. Także to tak z moimi przygotowaniami Fajnie, że u Was też postępy

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 20:54   #1375
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Cześć
Też dzisiaj byłam na ciuchach, kupiłam 4 małe body na 56, dwa na 62 i 68, spodnie na 62 i jeden pajac na 62. Kupiłam też na grupie od babki 4 body i 6 półśpiochów na 68. Czekam na paczkę od koleżanki jeszcze. Także to tak z moimi przygotowaniami Fajnie, że u Was też postępy

a wiadomo już dla kogo te ubranka? bo się chyba nie pochwaliłaś po wizycie

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 22:25   #1376
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz go pocieszyć że może coś oszczędzicie bo na promkach dla chłopca na lato za 9zl kupisz body lub koszulkę. Rampers raczej nie. Więc dziecko do połowy ubrane (ja nie uznaje dzieci w samym body). A dla dziewczynki za 9zl można mieć sukienkę. Taniej taniej można ją całą ubrać

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A mojego w ogrodniczkach też kocham! Teraz mamy na zimę ocieplane z oshkosh (swoją drogą polecam petarda również firma) i mimo że 86 to nadal mają rozpiecie w kroku ale tak cudnie zrobione że nawrt jak siedzi to nóg nie widać, nic się nie rozlazi nic nie ciągnie cudnie!

Hehehe no to się zgadza, jedna kiecka i dziewczynka ubrana ja się cieszę że mam primarka u siebie, choć bardzo brakuje mi Pepco, znów dziś mojemu młodemu kupiłam tam spodnie i bluzkę
U mnie z ogrodniczkami jest to że jak idzie do przedszkola to musi sam sobie poradzić ze zdjęciem spodni i majtek i z założeniem ich z powrotem, więc nawet takie rozpinane raczej się nie sprawdza - nie pozapina mi sam ale pocieszam się że dla dziewczynek też są ogrodniczki

Muszę się wybrać wreszcie do jakiegoś lumpka popatrzec co mają ciekawego już prawie 2 tygodnie jestem i nie byłam...fakt, że nie miałam za bardzo ani czasu ani głowy, może uda.mi się w przyszłym tygodniu

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-27, 22:27   #1377
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
a wiadomo już dla kogo te ubranka? bo się chyba nie pochwaliłaś po wizycie
Tak, jednak chłopak

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-28, 08:08   #1378
Elsabel
Zakorzenienie

Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Tak, jednak chłopak

Gratuluję synka!

Edytowane przez Elsabel
Czas edycji: 2018-12-28 o 08:09
Stary 2018-12-28, 09:13   #1379
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Magda, no ja też gratuluję!
Czas uaktualnić pierwszą stronę? Jak teraz się "rozkładają siły"? Kto ma płciową przewagę?

Kurczę, skąd w człowieku może być tyle kataru pytam się?

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-28, 09:47   #1380
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

N4TI mnie boli w kroku. Myślałam, że to spojenie, ale lekarz mówi, że to ucisk na jakiś tam nerw. Boli mnie od jakiegoś miesiąca. Najczęściej przy chodzeniu, więc dreptam jak babcia zazwyczaj, bo jak przyśpieszę to zaraz mnie ostro łapie.

Dziewczyny gratuluję syneczków

Ja też się rozglądam za 7 os autem. Niestety nie stać nas na nowe, więc łatwo nie jest, bo trochę strach inwestować w używane auto kilkadziesiąt tysięcy. Mam nadzieję że do porodu coś znajdziemy
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości