![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5
Patka o jej 4 miesiące ?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze tylko powiem, może którejs spodoba się taki pomysł, że z Tż na Święta daliśmy sobie listy. W nich napisalismy O swoich uczuciach, o tym za co przepraszamy, za co dziękujemy, o co się prosimy i czego oczekujemy od naszego małżeństwa. Listy te otworzymy dopiero wieczorem w przeddzień naszego ślubu
![]() ![]() A i sprzedam Wam hit hitów!!! Dzisiaj mój Tż dostał zaproszenie na wesele od swojego kuzyna, który bierze ślub 3 maja i doskonale wie, że półtora miesiąca później jest nasze wesele i uwaga, zagadka... W jakiej formie zaproszenie dostał Tż? Tamdadadam!!! Z OSOBĄ TOWARZYSZĄCĄ!!!! Huraaaaaa! Zagotowalo się we mnie jak diabli, poważnie rozważam czy w ogóle pójść na to wesele, bo to już jest dla mnie brak szacunku do zaproszonych gości. Na razie zgodnie stwierdziliśmy że damy im takie samo, dla niego z osobą towarzyszącą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
24.11.2014 ![]() ![]() 26.01.2018 ![]() ![]() 29.06.2019 ![]() ![]() Avatar by mylengrave ![]() Edytowane przez meggie94 Czas edycji: 2018-12-27 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Mi tak samo ![]() ![]() Ja pracuje, ale dobrze, ze jutro juz piątek, taki tydzień pracy mi odpowiada ![]() Skoro ma więcej papierologii, a jest z Ciebie zadowolony i docenia prace to niech doceni w inny sposób, a nie tylko słowami ![]() Ja dzisiaj w pracy miałam względny luz, ale pózniej okazało się, ze musze pomoc koledze, bo koleżanka poszła na L4 i musieliśmy dokończyć za nią zadanie ![]() ![]() ![]() Wysłano przez gołębia ![]() ![]() My narazie nie kupujemy alkoholu bo nawet nie mamy gdzie tego trzymać. Narazie stanęło na tym, że temat alkoholu zostawiamy na później i to dużo później. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Meggie rzeczywiście troszke przegięcie tak napisac z osoba towarzysząca :/
Ja wczoraj mialam nieprzyjemny poranek, poszlam rano na badania brwi, boje sie ich, zreszta ja zawsze sie stresuje wszytskim i przeżywam, specjalnie poszlam w to miejsce bo pobiera tam fajna miła pani , ale niestety trafilam na straszna ![]() Pozniej bylam u dentysty na kanałowym i znowu jak widzialam ta igle do grzebania w zębach to ![]() Z tematów weselnych Bylosmy wczoraj w tych restauracjach o ktorych myśleliśmy i jak zwykle to co planowane okazało sie byc złym pomysłem ![]() ![]() Dzisiaj jade pooglądać sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||||
Konto usunięte
|
Hejka
![]() ![]() Cytat:
Właśnie ten czas leci jak szalony ![]() My przechowujemy nasz alkohol u tż szwagra, bo tez nie mielibyśmy gdzie trzymać ![]() Cytat:
O kurczę ![]() To kiedy rezerwujecie? ![]() Pochwał się jak będziesz po! ![]() Cytat:
Tez myślałam o takich listach, ale zeby napisać je na chwile przed ślubem i otworzyć w dzien ślubu ![]() Nie dziwie się, ze się zdenerwowałaś, bo przecież kurde, juz będziecie małżeństwem, odrobina wysiłku w przygotowanie listy gości... Cytat:
Jeszcze rozdajemy zaproszenia (zostało ok 20 szt do rozdania) ale wstępna lista to 150 osób wraz z usługodawcami, ale trzeba liczyć się z tym ze trochę osób nie przyjdzie ![]() Wczoraj dowiedziałam się w pracy, ze na przyszły rok przechodzi mi 14 dni i łącznie bede miała 40 dni wolnego ![]() Wysłano przez gołębia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2019 cz. 5
My kiedyś po bardzo poważnym kryzysie, gdzie już prawie doszło do rozstania, napisaliśmy sobie takie listy i trzymamy je do dzisiaj. Ja mam też list od tż, który napisał po 2 tygodniach związku, a dostałam go dopiero niedawno.
Kupiliśmy wczoraj dwie planszówki i w weekend będziemy sobie grać ![]() Wkurzylabym się za osobę towarzyszącą w takiej sytuacji, chociaż wydaje mi się, że niektórzy mają takie staromodne zwyczaje, że personalnie wpisują tylko małżeństwa, „bo narzeczeni to nie rodzina”. Dla mnie to jest niepoważne. Edytowane przez mikoma Czas edycji: 2018-12-28 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwal się co wyhaczyłaś ![]() Dzień dobry ![]() Nasze obrączki już są do odbioru ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż powiem wam, że jak ostatnio u rodziny Tż zapytałam o imię i nazwisko dziewczyny kuzyna, to wszyscy byli mega zdziwieni, a najbardziej bratanica mojego teścia, która dała nam zaproszenie z os.tow. gdy byliśmy razem 6 lat ![]() Cytat:
![]() Siedzę w kolejce u lekarza i zaraz będzie dym ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
EDUkator
|
Ckin2u no niestety, w ciąży to co miesiąc, plus jak robią krzywą to 3 razy jednego dnia.
Jak sobie przypominam jak chodziłam w upały, bez śniadania, ledwo stałam a stare baby wiecznie darły się, że nie wejdę wcześniej mimo że miałam pierwszeństwo, to mi się odechciewa drugiego dziecka... Ja napisałam do koleżanki, której mąż ma sklep alkoholowy z pytaniem o ofertę, a TŻ ma się zorientować w hurtowniach. W styczniu chciałabym przynajmniej zdecydować się na wzór zaproszeń i pochodzić po jubilerach. Mikoma jakie planszowki? Ja bardzo lubię, TŻ niekoniecznie i póki co grywamy razem jedynie w Czarne Historie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4960 |
Zakorzenienie
|
https://cdp.pl/cywilizacja-poprzez-w...planszowa.html
https://www.empik.com/rebel-gra-stra...B&gclsrc=aw.ds Bardzo chciałam Magnatów, których Maria ostatnio polecałaś, ale w sklepie, w którym byliśmy nie mieli. Ale postanowiliśmy z tż, że co jakiś czas będziemy sobie kupować jakieś gry, więc może nastepnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Meggie no też bym się wkurzyla. Dostaliśmy raz takie zaproszenie bylisy wtedy prawie 4 lata razem i rok razem mieszkaliśmy bardzo mnie to zabolało. Zaproszenie bylo na mnie z osobą towarzyszącą i ta osoba dobrze nas znała.
Teraz w Twojej sytuacji też bym ostro się w**rwila. Uwielbiam planszówki. A mamy tylko monopol i Chińczyka i jakieś koło fortuny. Ktoś nie oddał nam jeszcze takiej co wojska się rozstawialo ,nie pamiętam nazwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam planszówki, niestety mój Tż już niekoniecznie
![]() ![]() Likable pochwal się jak odbierzecie obrączki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4964 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lika koniecznie się pochwal obrączkami ![]() Meggie to zwyczajnie brak szacunku.. Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2018-12-28 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
To nie kończymy tutaj?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Mozemy skończyć szybko
![]() ![]() Wczoraj poprosiłam o założenie,bo czekałam kilka godzin na akceptację ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2018-12-28 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Szybko spamujemy i idziemy na nowy wątek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już po lekarzu. Dostałam antybiotyk o steryd do nosa, a także zwolnienie do 31 ![]() Teraz jestem trochę uwięziona na górze, bo ma przyjść ksiądz, a ja nie mam zamiaru się z nim widzieć. W tym roku już nawet nie ukrywają po co ta "kolęda", bo w naszej parafii jest 2, a wzięli do pomocy jakichś 3 obcych, więc o co tamci mogą pytać? ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek powstał 18.09, więc ponad 3 miesiące,dluuugo, myślę im bliżej ślubów to trochę przyspieszymy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Zadomowienie
|
Ja tez kocham planszowki i mamy ich sporo, ale mało czasu zeby grać razem. W te święta she udało na szczęście
![]() Do tego mamy dwie gry na ps4, w których kontrolerem sa telefony, super sprawa tak grać razem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A świadek mojego Tż już prawie ogarnął kawalerski, fajny im się zapowiada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też racja.. szybciej chcą mieć z głowy ![]() O której ma chodzić ? ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Fajnie,że już planuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też bym chciała ze 2 tygodnie wcześniej, żeby w ten ostatni weekend porządnie się zrelaksować,jakieś mini spa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo :/ Informacje na ten temat są bardzo nieprecyzyjne.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Moja świadkowa też się ostatnio uprawniala czy chce niespodziankę na panieński
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, czy robić panieński
![]() ![]() ![]() ![]() Za to zastanawiam się, co to będzie z Tż. Bo jego drużba bierze ślub tydzień po nas i Tż będzie jego świadkiem, więc chcą zrobić kawalerski razem. Boję się myśleć, co tam się będzie działo, zwłaszcza, że będzie dużo wojskowych ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Meggie ja drugi raz dopiero byłam,za pierwszym razem jako dziecko:p jak miałyśmy grilla to akurat obok nas był kawalerski
![]() ![]() Właśnie jakieś spa albo zabiegi i mi się marzą,mogę nawet pójść we dwie i spokój:p Nasz starszy jest bardzo rozrywkowy, więc rozkręci imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Takie rzeczy fajne są
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Mariamarysienka a mialas przy cywilnym panienski? Ja tam bardzo chce i nie mogę się doczekać tego baaaaaardzo cokolwiek to będzie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Mi też się nie chce na codzien chodzić na imprezy ,ale to mój panieński i zamierzam skorzystać ,jak impreza to się wytancze jak w domu to się wylenie jak pójdziemy na basen też się uciesze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Ja dosyć późno zaczęłam się bawić:p nie szalałam jako 18stka, a dopoero coś koło 22 lat,po paru miesiącach poznałam Tżta
![]() ![]() Zastanawiam się co moja starsza wymyśli,ale właśnie może coś być w stylu spa albo wyjazdu gdzieś na weekend:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.