|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Płyn preejakulacyjny i petting.
Witam serdecznie
Zapewne popukacie się w głowę czytając kolejny post typu "Czy mogę być w ciąży", ale muszę się z tym do kogoś zwrócić. Męczy mnie to od dłuższego czasu i doskonale wiem, że to niemożliwe, abym wpadła. Jednakże z absolutnym wykluczeniem ciąży muszę poczekać (jestem 11 dni po owulacji, a test ciążowy ma być placebo, aby moja chora psychika się w końcu uspokoiła). Skąd w ogóle myśl, że w moim łonie mógłby zamieszkać nieproszony lokator? 16 grudnia ja i mój chłopak się zabawialiśmy. W momencie, gdy zdejmował bokserki dotknął swojego penisa. Następnie dotknął siebie, mojej piersi (tak właściwie to bluzki, ale wiadomo w jakim miejscu), po czym włożył mi dwa palce w pochwę (jestem pewna, że wydzielił się preejakulat i mógł go dotknąć, a tego samego dnia miał już jeden wytrysk kilka godzin wcześniej). Muszę nadmienić, że były to dni płodne (mój cykl trwa ok. 32 dni, czasem 30, rzadziej 34). Wiem, nie przypilnowałam go Mam 18 lat, za dwa miesiące 19, bardzo boję się ciąży. To moja wina, że nie zwróciłam uwagi na jego poczynania w momencie zabawy. Już go poinformowałam o tym, że ma uważać następnym razem i mnie przeprosił. Myślicie, że z tego mogło coś powstać? Dzisiaj zaczęło mnie boleć podbrzusze - zawsze tak mam kilka dni przed okresem, ale naczytałam się bzdurnych artykułów. Czy któraś z Was jest mnie w stanie pocieszyć czy wręcz przeciwnie, dobić brutalną rzeczywistością? Wiem, że takich tematów było dużo, ale ja potrzebuję wsparcia tu i teraz. Wiedzę już posiadłam. Ryzyko zajścia przeze mnie w ciążę jest minimalne, ale nadal jest i to mnie boli. Wiadomo, że dwa razy nie popełnię tego samego błędu, ale nie chcę też, aby było za późno.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płyn preejakulacyjny i petting.
Cytat:
Nie czytałam, ale jak widzę petting i ciążą to nóż mi się w kieszeni otwiera. Nie, z pettingu nie ma ciąży. Do matury!
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Podczas badań przeprowadzonych na preejakulacie, stwierdzono, że mogą znaleźć się w nim śladowe ilości plemników i zazwyczaj mają ono upośledzoną ruchliwość, co znacząco zmniejsza możliwość zajścia w ciążę, jednak nie można wykluczyć takiej możliwości. źródło: portal.abczdrowie.pl/pytania/czy-w-preejakulacie-sa-plemniki Dobił swymi brudnymi paluchami do macicy Twojej? Jak nie, to według mnie nie ma żadnych szans na cionżę nawet z "pomocą" Boga. Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2018-12-27 o 11:02 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Nie ma szans na ciążę. Na przyszłość polecam normalny seks z zabezpieczeniem od takich podchodów. Poza tym są dwa wątki zbiorcze 'czy mogę być w ciąży?', więc nie ma sensu zakładać nowych.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi i najmocniej przepraszam. Byłam po prostu spanikowana
I zauważyłam wątek zbiorczy, ale po fakcie. Tak właściwie to jeszcze nie dojrzałam do zabawy dla dorosłych. Dlatego poczekam z następnym razem, gdy coś takiego się wydarzy. Chciałam spróbować, spróbowałam. Przynajmniej mam nauczkę za głupotę
|
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, to nie jest takie proste. Mój chłopak, mimo tego, że ma 21 lat na karku (niedługo 22), jest bardzo nieśmiały w sferze łóżkowej. Zgodził się na jakąkolwiek zabawę po pół roku związku. Nie chcę go również pospieszać. Gdy jednak zdecydujemy się na rozpoczęcie współżycia to zainwestuję w tabletki antykoncepcyjne. Ponoć mają najwyższą skuteczność i nie da się zajść na nich w ciążę, chyba, że źle się je bierze
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam, że sobie odpuszczę. Także wydaje mi się, że nie trzeba mi o tym przypominać
Sama doszłam do wniosku, że to jeszcze nie ten moment. Jednak przed faktem dokonanym myślałam, że już jestem gotowa. Pomyliłam się. Mój błąd
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
1To nie jest wątek o błędach. Lepiej się zajmij poprawą własnych.
Edytowane przez mariamalaria Czas edycji: 2018-12-28 o 09:00 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
"Tak że" jak już, bez przecinka. Rozumiem, że poprawił mnie pan z dobrej woli, ale jak się pan za to bierze to proszę samemu być poprawnym.
Wcześniej mi pan odpowiedział i jestem bardzo wdzięczna, ale nadal nie była to miła odpowiedz. |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2018-12-28 o 15:39 |
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
z tego będą trojaczki
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiedzi naszpikowane sarkazmem raczej nie pomogą spanikowanej nastolatce. Na szczęście od wczoraj trzyma się mnie wewnętrzny spokój i wiem co masz na myśli
Po prostu moje pytanie jest cholernie głupie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Mam 18 lat, za dwa miesiące 19, bardzo boję się ciąży. To moja wina, że nie zwróciłam uwagi na jego poczynania w momencie zabawy. Już go poinformowałam o tym, że ma uważać następnym razem i mnie przeprosił. Myślicie, że z tego mogło coś powstać? Dzisiaj zaczęło mnie boleć podbrzusze - zawsze tak mam kilka dni przed okresem, ale naczytałam się bzdurnych artykułów. Czy któraś z Was jest mnie w stanie pocieszyć czy wręcz przeciwnie, dobić brutalną rzeczywistością? Wiem, że takich tematów było dużo, ale ja potrzebuję wsparcia tu i teraz. Wiedzę już posiadłam. Ryzyko zajścia przeze mnie w ciążę jest minimalne, ale nadal jest i to mnie boli. Wiadomo, że dwa razy nie popełnię tego samego błędu, ale nie chcę też, aby było za późno.