Płyn preejakulacyjny i petting. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-12-27, 00:20   #1
Beatka2000
Raczkowanie

Płyn preejakulacyjny i petting.

Witam serdecznie

Zapewne popukacie się w głowę czytając kolejny post typu "Czy mogę być w ciąży", ale muszę się z tym do kogoś zwrócić. Męczy mnie to od dłuższego czasu i doskonale wiem, że to niemożliwe, abym wpadła. Jednakże z absolutnym wykluczeniem ciąży muszę poczekać (jestem 11 dni po owulacji, a test ciążowy ma być placebo, aby moja chora psychika się w końcu uspokoiła). Skąd w ogóle myśl, że w moim łonie mógłby zamieszkać nieproszony lokator? 16 grudnia ja i mój chłopak się zabawialiśmy. W momencie, gdy zdejmował bokserki dotknął swojego penisa. Następnie dotknął siebie, mojej piersi (tak właściwie to bluzki, ale wiadomo w jakim miejscu), po czym włożył mi dwa palce w pochwę (jestem pewna, że wydzielił się preejakulat i mógł go dotknąć, a tego samego dnia miał już jeden wytrysk kilka godzin wcześniej). Muszę nadmienić, że były to dni płodne (mój cykl trwa ok. 32 dni, czasem 30, rzadziej 34). Wiem, nie przypilnowałam go Mam 18 lat, za dwa miesiące 19, bardzo boję się ciąży. To moja wina, że nie zwróciłam uwagi na jego poczynania w momencie zabawy. Już go poinformowałam o tym, że ma uważać następnym razem i mnie przeprosił. Myślicie, że z tego mogło coś powstać? Dzisiaj zaczęło mnie boleć podbrzusze - zawsze tak mam kilka dni przed okresem, ale naczytałam się bzdurnych artykułów. Czy któraś z Was jest mnie w stanie pocieszyć czy wręcz przeciwnie, dobić brutalną rzeczywistością? Wiem, że takich tematów było dużo, ale ja potrzebuję wsparcia tu i teraz. Wiedzę już posiadłam. Ryzyko zajścia przeze mnie w ciążę jest minimalne, ale nadal jest i to mnie boli. Wiadomo, że dwa razy nie popełnię tego samego błędu, ale nie chcę też, aby było za późno.
Beatka2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-27, 09:14   #2
Frezja__
Zakorzenienie

Dot.: Płyn preejakulacyjny i petting.

Cytat:
Napisane przez Beatka2000 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie

Zapewne popukacie się w głowę czytając kolejny post typu "Czy mogę być w ciąży", ale muszę się z tym do kogoś zwrócić. Męczy mnie to od dłuższego czasu i doskonale wiem, że to niemożliwe, abym wpadła. Jednakże z absolutnym wykluczeniem ciąży muszę poczekać (jestem 11 dni po owulacji, a test ciążowy ma być placebo, aby moja chora psychika się w końcu uspokoiła). Skąd w ogóle myśl, że w moim łonie mógłby zamieszkać nieproszony lokator? 16 grudnia ja i mój chłopak się zabawialiśmy. W momencie, gdy zdejmował bokserki dotknął swojego penisa. Następnie dotknął siebie, mojej piersi (tak właściwie to bluzki, ale wiadomo w jakim miejscu), po czym włożył mi dwa palce w pochwę (jestem pewna, że wydzielił się preejakulat i mógł go dotknąć, a tego samego dnia miał już jeden wytrysk kilka godzin wcześniej). Muszę nadmienić, że były to dni płodne (mój cykl trwa ok. 32 dni, czasem 30, rzadziej 34). Wiem, nie przypilnowałam go Mam 18 lat, za dwa miesiące 19, bardzo boję się ciąży. To moja wina, że nie zwróciłam uwagi na jego poczynania w momencie zabawy. Już go poinformowałam o tym, że ma uważać następnym razem i mnie przeprosił. Myślicie, że z tego mogło coś powstać? Dzisiaj zaczęło mnie boleć podbrzusze - zawsze tak mam kilka dni przed okresem, ale naczytałam się bzdurnych artykułów. Czy któraś z Was jest mnie w stanie pocieszyć czy wręcz przeciwnie, dobić brutalną rzeczywistością? Wiem, że takich tematów było dużo, ale ja potrzebuję wsparcia tu i teraz. Wiedzę już posiadłam. Ryzyko zajścia przeze mnie w ciążę jest minimalne, ale nadal jest i to mnie boli. Wiadomo, że dwa razy nie popełnię tego samego błędu, ale nie chcę też, aby było za późno.

Nie czytałam, ale jak widzę petting i ciążą to nóż mi się w kieszeni otwiera.

Nie, z pettingu nie ma ciąży. Do matury!

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-27, 10:56   #3
sygnalista
BAN stały

Cytat:
Skąd w ogóle myśl, że w moim łonie mógłby zamieszkać nieproszony lokator?
Ja wykazałem się większą wrażliwością niż poprzedniczka i przeczytałem wszystko mimo że jestem mężczyzną. Uważam że normalnie ryzyko - prawdopodobieństwo w takiej sytuacji byłoby rzędu może 0,001% ale skoro Ty używasz takich sformułowań jak wyżej, to może być znacznie wyższe. Bóg może zechcieć doświadczyć Cię cionżą za Twe grubiaństwo. Pod warunkiem że wierzysz w Boga gdyż tylko wiara czyni cuda vide w tym Twoim przypadku cionżę.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Podczas badań przeprowadzonych na preejakulacie, stwierdzono, że mogą znaleźć się w nim śladowe ilości plemników i zazwyczaj mają ono upośledzoną ruchliwość, co znacząco zmniejsza możliwość zajścia w ciążę, jednak nie można wykluczyć takiej możliwości.
źródło: portal.abczdrowie.pl/pytania/czy-w-preejakulacie-sa-plemniki

Dobił swymi brudnymi paluchami do macicy Twojej? Jak nie, to według mnie nie ma żadnych szans na cionżę nawet z "pomocą" Boga.

Edytowane przez sygnalista
Czas edycji: 2018-12-27 o 11:02
sygnalista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-27, 13:09   #4
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Nie ma szans na ciążę. Na przyszłość polecam normalny seks z zabezpieczeniem od takich podchodów. Poza tym są dwa wątki zbiorcze 'czy mogę być w ciąży?', więc nie ma sensu zakładać nowych.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-27, 13:17   #5
Beatka2000
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedzi i najmocniej przepraszam. Byłam po prostu spanikowana I zauważyłam wątek zbiorczy, ale po fakcie. Tak właściwie to jeszcze nie dojrzałam do zabawy dla dorosłych. Dlatego poczekam z następnym razem, gdy coś takiego się wydarzy. Chciałam spróbować, spróbowałam. Przynajmniej mam nauczkę za głupotę
Stary 2018-12-27, 13:24   #6
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi i najmocniej przepraszam. Byłam po prostu spanikowana I zauważyłam wątek zbiorczy, ale po fakcie. Tak właściwie to jeszcze nie dojrzałam do zabawy dla dorosłych. Dlatego poczekam z następnym razem, gdy coś takiego się wydarzy. Chciałam spróbować, spróbowałam. Przynajmniej mam nauczkę za głupotę
W seksie nie ma się czego bać. Najważniejsze, żeby podchodzić do niego z głową i wtedy można czerpać przyjemność bez zamartwiania się ewentualną ciążą czy chorobami.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-27, 21:00   #7
Beatka2000
Raczkowanie

Niestety, to nie jest takie proste. Mój chłopak, mimo tego, że ma 21 lat na karku (niedługo 22), jest bardzo nieśmiały w sferze łóżkowej. Zgodził się na jakąkolwiek zabawę po pół roku związku. Nie chcę go również pospieszać. Gdy jednak zdecydujemy się na rozpoczęcie współżycia to zainwestuję w tabletki antykoncepcyjne. Ponoć mają najwyższą skuteczność i nie da się zajść na nich w ciążę, chyba, że źle się je bierze
Stary 2018-12-27, 23:12   #8
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego na razie sobie odpuść.
Stary 2018-12-28, 04:22   #9
Beatka2000
Raczkowanie

Napisałam, że sobie odpuszczę. Także wydaje mi się, że nie trzeba mi o tym przypominać Sama doszłam do wniosku, że to jeszcze nie ten moment. Jednak przed faktem dokonanym myślałam, że już jestem gotowa. Pomyliłam się. Mój błąd
Stary 2018-12-28, 08:05   #10
sygnalista
BAN stały

Jest:
Cytat:
Także wydaje mi się, że nie trzeba mi o tym przypominać
Powinno być:
"Tak, że wydaje mi się, że nie trzeba mi o tym przypominać"
Stary 2018-12-28, 08:58   #11
mariamalaria
BAN stały

1
Cytat:
Napisane przez sygnalista Pokaż wiadomość
Jest:

Powinno być:
"Tak, że wydaje mi się, że nie trzeba mi o tym przypominać"
To nie jest wątek o błędach. Lepiej się zajmij poprawą własnych.

Edytowane przez mariamalaria
Czas edycji: 2018-12-28 o 09:00
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 14:41   #12
Beatka2000
Raczkowanie

"Tak że" jak już, bez przecinka. Rozumiem, że poprawił mnie pan z dobrej woli, ale jak się pan za to bierze to proszę samemu być poprawnym.

Wcześniej mi pan odpowiedział i jestem bardzo wdzięczna, ale nadal nie była to miła odpowiedz.
Stary 2018-12-28, 15:38   #13
sygnalista
BAN stały

Cytat:
pan
Myślałem że wszyscy Wizażanie są na "Ty".

Edytowane przez sygnalista
Czas edycji: 2018-12-28 o 15:39
Stary 2018-12-28, 16:38   #14
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
"Tak że" jak już, bez przecinka. Rozumiem, że poprawił mnie pan z dobrej woli, ale jak się pan za to bierze to proszę samemu być poprawnym.

Wcześniej mi pan odpowiedział i jestem bardzo wdzięczna, ale nadal nie była to miła odpowiedz.
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 18:50   #15
aniula_2010
Raczkowanie

z tego będą trojaczki
aniula_2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-29, 03:45   #16
Beatka2000
Raczkowanie

Odpowiedzi naszpikowane sarkazmem raczej nie pomogą spanikowanej nastolatce. Na szczęście od wczoraj trzyma się mnie wewnętrzny spokój i wiem co masz na myśli Po prostu moje pytanie jest cholernie głupie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości