Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-12-28, 22:16   #3931
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Która wersja?

Czy któraś z Was robiła już listę wyprawkową bez uwzględnienia ubranek?
Będziemy z mężem wybierać w przyszłym tygodniu i w sumie do końca to nie wiem czego potrzeba
Ja zrobilam liste tego, co mi potrzeba jeszcze bo duzo mam po Igorze wiec w sumie niewiele u mnie.

Jeszcze zerkne co Wy bedziecie mialy

Ja sobie musze liste druknac co do szpitala do porodu wziac jak dokumenty, ladowarka do tel bo miesiac nie bede trzymac niektorych rzeczy w torbie, a potem zapomne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-28, 22:46   #3932
NuFCia
Zadomowienie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c

Cytat:
Napisane przez pestka_arbuza88 Pokaż wiadomość
Ja mam taką niby listę, dostałam ostatnio od pani w sklepie dzieciowym, że niby robiona przez położną ze szpitala obok. Zrobię jutro focię i wkleję
Super

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
Ja zrobilam liste tego, co mi potrzeba jeszcze bo duzo mam po Igorze wiec w sumie niewiele u mnie.

Jeszcze zerkne co Wy bedziecie mialy

Ja sobie musze liste druknac co do szpitala do porodu wziac jak dokumenty, ladowarka do tel bo miesiac nie bede trzymac niektorych rzeczy w torbie, a potem zapomne.

Ja może jutro zacznę pisać bo dzisiaj układamy klocki Lego
Stary 2018-12-28, 23:32   #3933
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie glukoza spoko wyszla ale za to tsh poszybowalo w gore na dawce 62,5...

Jakie TSH?
Cytat:
Która wersja?

Czy któraś z Was robiła już listę wyprawkową bez uwzględnienia ubranek?
Będziemy z mężem wybierać w przyszłym tygodniu i w sumie do końca to nie wiem czego potrzeba
Espiro next silver ;-)

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Ja mam taką niby listę, dostałam ostatnio od pani w sklepie dzieciowym, że niby robiona przez położną ze szpitala obok. Zrobię jutro focię i wkleję
To super ;-) czekamy

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Kurczaki nie wiem jak tu wkleić zdjęcie. Miałam screeny co zapakować do torby do porodu.

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1...7-23-54-09.png

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1...7-23-54-13.png

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Widzicie te screeny, udało się ;-)?

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-28, 23:33   #3934
agassek
Zakorzenienie

Warto się wczesniej zorientować co dostaniemy w szpitalu, bo ja nie musiałam przy pierwszym porodzie brać zupełnie nic i pieluszki i krem były w szpitalu, mokrych chusteczek nie, ale i tak nie używałam (były waciki i woda), pieluszki tetrowe też były dostępne no i ubranka, ale nie to nie każdy chce te szpitalne.
Dla siebie też właściwie dużo nie potrzebowałam, poza koszulą i kosmetykami plus oczywiście dokumenty i rzeczy do porodu
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 06:22   #3935
czarna_pantera90
Raczkowanie

Cocci, udało się wkleić, widać - dzięki

czarna_pantera90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 07:56   #3936
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Jakie TSH? Espiro next silver ;-)

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

To super ;-) czekamy

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Kurczaki nie wiem jak tu wkleić zdjęcie. Miałam screeny co zapakować do torby do porodu.

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1...7-23-54-09.png

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1...7-23-54-13.png

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Widzicie te screeny, udało się ;-)?

Dostałam te kartki razem z koszulami

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Warto się wczesniej zorientować co dostaniemy w szpitalu, bo ja nie musiałam przy pierwszym porodzie brać zupełnie nic i pieluszki i krem były w szpitalu, mokrych chusteczek nie, ale i tak nie używałam (były waciki i woda), pieluszki tetrowe też były dostępne no i ubranka, ale nie to nie każdy chce te szpitalne.
Dla siebie też właściwie dużo nie potrzebowałam, poza koszulą i kosmetykami plus oczywiście dokumenty i rzeczy do porodu
Ja będę właśnie pytać wcześniej co dostanę w szpitalu bo chyba tam gdzie się wybieramy to dosyć sporo
Stary 2018-12-29, 09:35   #3937
pestka_arbuza88
Raczkowanie

No to dodaję. Tak przeczytałam i w sumie nie wszystko jest potrzebne :P Jednak zawsze to jakaś lista.
Dla mnie podgrzewacz do butelek to lipa. Poduszka klin - odkładałam zwinięty ręcznik pod materac.
Zastanawia mnie ten pas poporodowy, bo po pierwszej ciąży nie używałam i raczej nawet forumowe mamy też. Babcia mnie notorycznie straszyła i straszy, że będę mieć bez tego obwisły brzuch
A o torbie do szpitala i potrzebnych rzeczach najlepiej zorientować się w swoim szpitalu co trzeba zabrać dla malucha.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49192718_326382528209958_2703853973516845056_n.jpg (86,8 KB, 44 załadowań)
pestka_arbuza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 10:07   #3938
agassek
Zakorzenienie

Z tego co wiem, pasy poporodowe nie są polecane

http://ciaza.siostraania.pl/pas-poporodowy-czy-warto/

Edytowane przez agassek
Czas edycji: 2018-12-29 o 10:08
Stary 2018-12-29, 10:09   #3939
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, oslabiaja miesnie i co wiecej wtedy ciezej powrocic do poprzedniej sylwetki.

Stary 2018-12-29, 10:35   #3940
NibyNic
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny za listy wyprawkowe. Dobrze tak kilka przeanalizować i porównać z tym co się przydało przy poprzednim dziecku (jak się jest w ciąży po raz kolejny)
Już widzę, że nie kupię lezaczka-fotelika do wanienki, termometr też nie był mi potrzebny. Poduszka klin - ja pod materacyk kładłam książki
Przy synku bardzo sobie chwaliłam zestaw pielęgnacyjny Safety 1st i teraz chyba też to kupię (wtedy był dostępny w błękitnym kolorze, teraz jest żółty) nadal syn używa opcinacza do paznokci i grzebienia, kosmetyczka też się dobrze sprawdza na jego wyjazdach.

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 10:46   #3941
pestka_arbuza88
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Tak, oslabiaja miesnie i co wiecej wtedy ciezej powrocic do poprzedniej sylwetki.

O dzięki za linka do poczytania, przynajmniej będę miała co powiedzieć babci dlaczego tego nie potrzebuję. Po porodzie nie nosiłam i może tam część brzuszka była mięciutka, tak w sumie nie było jakoś źle. Ale ja nigdy nie byłam Chodakowską

Zaczyna mi się aktywować mózgowy kalafior. Jestem totalnie nieogarnięta. Dzisiaj siadłam i zapisałam już w nowym kalendarzu ściennym wszystkie wizyty lekarskie. Wczoraj odkryłam, że jest już piątek a miałam dzwonić do szkoły rodzenia. Pani prosiła o kontakt koło 20 i oczywiście zapomniałam jak poszłam kąpać młodego.
Pewnie to też dlatego, że słabo śpię. Nocne harce mojego brzuszkowego kangura dają mi ostro popalić
Czas na kawę. Komuś polać?
Stary 2018-12-29, 11:05   #3942
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
O dzięki za linka do poczytania, przynajmniej będę miała co powiedzieć babci dlaczego tego nie potrzebuję. Po porodzie nie nosiłam i może tam część brzuszka była mięciutka, tak w sumie nie było jakoś źle. Ale ja nigdy nie byłam Chodakowską

Zaczyna mi się aktywować mózgowy kalafior. Jestem totalnie nieogarnięta. Dzisiaj siadłam i zapisałam już w nowym kalendarzu ściennym wszystkie wizyty lekarskie. Wczoraj odkryłam, że jest już piątek a miałam dzwonić do szkoły rodzenia. Pani prosiła o kontakt koło 20 i oczywiście zapomniałam jak poszłam kąpać młodego.
Pewnie to też dlatego, że słabo śpię. Nocne harce mojego brzuszkowego kangura dają mi ostro popalić
Czas na kawę. Komuś polać?
Gdzieś czytałam co kupić na prezent młodej mamie i było o termosie, podgrzewaczu, kubku termicznym itp. żeby kawa zawsze była ciepła bo podobno mamy zawsze piją zimną
Stary 2018-12-29, 11:13   #3943
pestka_arbuza88
Raczkowanie

Cytat:
Gdzieś czytałam co kupić na prezent młodej mamie i było o termosie, podgrzewaczu, kubku termicznym itp. żeby kawa zawsze była ciepła bo podobno mamy zawsze piją zimną
Hehehe podobno tak jest. Do kawy mam akurat mały kubek, taki pół kubek bym powiedziała, z pepco z dinozaurami. W dodatku ja zwykle robię pół kawy, pół mleka i to z lodówki, więc mam taką od razu do picia i jednym łykiem zdążę pochłonąć jeszcze letnią
Ale na spacerki kawa w termosie czy kubku termicznym, why not
Stary 2018-12-29, 12:09   #3944
Michacha1234
Zadomowienie

Dzień dobry!
Ale się zestresowałam wczoraj. Wróciłam z zakupów z rodzicami i chciałam wyciągnąć tż do jeszcze jednego sklepu z wózkami. Okazało się, że nie mogę znaleźć kluczyków od mojego auta. Dzwoniłam do mamy czy nie zostawiłam przypadkiem u nich w aucie, ale sprawdzili i nie. Pojechaliśmy z tż do ikei i smyka, gdzie byłam wcześniej, z pytaniem czy nikt nie znalazł kluczyków. Nigdzie nic nie wiedzieli. Wróciłam do domu i z nerwów dostałam takich wymiotów, że rzygałam dalej niż widziałam. Przeszukaliśmy cały ogród, dom, tż auto. Pamiętalam tylko, że zanim wyjechałam z rodzicami to chwilę wcześniej poszłam do samochodu. Mało tego, nigdzie nie mogłam znaleźć zapasówki. Ostatecznie byłam tak wykończona, że poszłam spać. Dzisiaj rano znowu poszukiwania. W końcu zadzwoniłam jeszcze raz do mamy, żeby zajrzeli ponownie do swojego samochodu o świetle dziennym. I wiecie co? Mama mi zadzwoniła, za SĄ! Ulga, ale wyrzuty mam, że się tak nastresowałam

Michacha1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 12:10   #3945
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Hehehe podobno tak jest. Do kawy mam akurat mały kubek, taki pół kubek bym powiedziała, z pepco z dinozaurami. W dodatku ja zwykle robię pół kawy, pół mleka i to z lodówki, więc mam taką od razu do picia i jednym łykiem zdążę pochłonąć jeszcze letnią
Ale na spacerki kawa w termosie czy kubku termicznym, why not
I do termicznego kubka na spacery jeszcze uchwyt na kubek do wózka ! Prezent idealny
mzgz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 12:29   #3946
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ja w szpitalu dla dziecko nic nie potrzebowałam po za husteczkami i kremem. Były pieluszki. Ubranka szpitalne. Szmatki trochę ale dwa dni wytrzymalismy. W ogóle dziwnie ubierali i wiązali tam dziecko. Ja tak nie umualam tym razem może jakiś jeden zestaw wezme. Chyba ze będę rodzić w innym szpitalu to zrobię obczajke czy potrzebuje. Koszule do porodu miałam całkiem przyzwoitą. Chociaż w tych bólach i tak wszystko było mi jedno

Ja uchwytu do wózka do dzisiaj nie kupilam a od początku mi się marzył. Raz jakis zamowilam ale odesłałam bo nie pasowal. Macie cos do polecenia uniwersalnego ?
Mam organizer z ali, podroba skip hop, tam.można wstawić kubek ale jest na rzep i się ciągle odkleja :/ no ale przy niemowlaku i tak będę z torba jeździć. Zastanawiam się czy kupić Aoba nowa torbę. Mam od wózka ale nie była praktyczna. Ogólnie marzy mi się taka pojemna, żeby wszystko bylo na wyciągnięcie reki, posegregowane, do tego ładna jak damska torebka żebym mogła wrzucić na ramię i wyjść do ludzi.

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2018-12-29 o 12:30
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 12:42   #3947
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
I do termicznego kubka na spacery jeszcze uchwyt na kubek do wózka ! Prezent idealny
O tak! Choć ja w końcu nie kupiłam do drugiej spacerówki były jakieś dedykowane, ale z niej rzadko korzystałam, a do baby design nie wiem czy da się coś dobrać

Stary 2018-12-29, 13:36   #3948
Lisek_kartezjanski
Raczkowanie

Witam się po świętach z 1 kg na plusie. Nie objadłam się specjalnie bo tak mi brzuch wywaliło, że miejsca na jedzenie już malutko. Jedynie pierogom w wigilię nie mogłam odmówić i w ten sposób dowiedziałam się, czym jest zgaga. Przez kolejne dni już uważałam bo dziękuję za takie atrakcje… współczuję, jeśli ktoś to ma na co dzień, straszna sprawa.

Święta minęły całkiem przyjemnie ale zmęczona jestem konkretnie, chociaż przecież najgorsze, czyli wielkie sprzątanie, mnie ominęło. Wczoraj dopiero wróciliśmy z rozjazdów. Coraz gorzej znoszę to całe gonienie i zamieszanie. Mam pół małego pokoju rzeczy do rozpakowania, wyczyszczenia i wyprania Jak to będzie z dwójką dzieci to ja nie wiem

Dzisiaj dzień walki o przestawienie córy z powrotem na codzienną rutynę Przejedzenie mnie ominęło, za to w krzyżu łupie tak że chodzę jak kulawa kaczka. Muszę ogarnąć wszystko dzisiaj i jutro już siadam z herbatką na własnej kanapie i nie ruszam się stamtąd przez resztę roku!
Lisek_kartezjanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 13:41   #3949
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak! Choć ja w końcu nie kupiłam do drugiej spacerówki były jakieś dedykowane, ale z niej rzadko korzystałam, a do baby design nie wiem czy da się coś dobrać

No ja właśnie nic nie dobralam. Baby desing ma jeszcze takie inne rurki, nie okrągłe. Lekko plaskie. My z parasolka nawet mieliśmy problem. W końcu TŻ na stale przewiercil uchwyt.

Stary 2018-12-29, 14:51   #3950
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja w szpitalu dla dziecko nic nie potrzebowałam po za husteczkami i kremem. Były pieluszki. Ubranka szpitalne. Szmatki trochę ale dwa dni wytrzymalismy. W ogóle dziwnie ubierali i wiązali tam dziecko. Ja tak nie umualam tym razem może jakiś jeden zestaw wezme. Chyba ze będę rodzić w innym szpitalu to zrobię obczajke czy potrzebuje. Koszule do porodu miałam całkiem przyzwoitą. Chociaż w tych bólach i tak wszystko było mi jedno

Ja uchwytu do wózka do dzisiaj nie kupilam a od początku mi się marzył. Raz jakis zamowilam ale odesłałam bo nie pasowal. Macie cos do polecenia uniwersalnego ?
Mam organizer z ali, podroba skip hop, tam.można wstawić kubek ale jest na rzep i się ciągle odkleja :/ no ale przy niemowlaku i tak będę z torba jeździć. Zastanawiam się czy kupić Aoba nowa torbę. Mam od wózka ale nie była praktyczna. Ogólnie marzy mi się taka pojemna, żeby wszystko bylo na wyciągnięcie reki, posegregowane, do tego ładna jak damska torebka żebym mogła wrzucić na ramię i wyjść do ludzi.

Cytat:

Ja mam oryginalny do Quinny , innych nie próbowałam wiec nie doradzę . Ale widziałam u nas takie uniwersalne co sie dokręca do ramy. Czy to sie dobrze trzyma nie wiem.

Listopadowaa mam ten sam organizer z Ali . Niby Ok ale nic cięższego nie włożyłam bo sie odklejał wiec przypielam go na takie uchwyty z zestawu z torby na pieluchy

Torbę wlasnie kupiłam sobie droższa i taka jaka chciałam bo wyszłam z założenia ze skoro będę ja ze sobą wszędzie targać to musi mi sie podobać
Ja mam taka :

https://shop.twinsandmore.co.nz/jj-c...g-silver-drop/

Ma dużo przegrodek i jest bardzo pakowna. Teraz tez będę jej używać .

Edytowane przez mzgz
Czas edycji: 2018-12-29 o 14:53
Stary 2018-12-29, 15:25   #3951
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
Ja mam oryginalny do Quinny , innych nie próbowałam wiec nie doradzę . Ale widziałam u nas takie uniwersalne co sie dokręca do ramy. Czy to sie dobrze trzyma nie wiem.

Listopadowaa mam ten sam organizer z Ali . Niby Ok ale nic cięższego nie włożyłam bo sie odklejał wiec przypielam go na takie uchwyty z zestawu z torby na pieluchy

Torbę wlasnie kupiłam sobie droższa i taka jaka chciałam bo wyszłam z założenia ze skoro będę ja ze sobą wszędzie targać to musi mi sie podobać
Ja mam taka :

https://shop.twinsandmore.co.nz/jj-c...g-silver-drop/

Ma dużo przegrodek i jest bardzo pakowna. Teraz tez będę jej używać .
Cos mi się link nie otwiera... Później na lapku zobacze. No ja mam od baby design dotty turkus wiec można sobie wygooglowac jak wygląda taka torba. Jak bez wózka z sama torba to przypał trochę z taka wyjąć

Te uchwyty to takie haczyki metalowe ? Musialam bym z czegoś przemajstrowac albo kupić gdzieś. Nam jeszcze córka co chwile lapala i ciagala ten organizer. Ciągle odpięty na nic się zdawał. Teraz zima to nie używany ale na wiosnę cos wymysle.

Stary 2018-12-29, 15:43   #3952
Michacha1234
Zadomowienie

Kupiliśmy wózek, Adamex Reggio. Fajny, już nim śmigam po domu
No i zdecydowałam, że nie kupimy komody z przewijakiem, tylko klasyczną komodę i osobno przewijak z Ikei.

Stary 2018-12-29, 15:45   #3953
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość
No i zdecydowałam, że nie kupimy komody z przewijakiem, tylko klasyczną komodę i osobno przewijak z Ikei.

Widzialam ten wozek. Podobal mi sie... Ale nie potrafilam go zlożyć i odpadl w przedbiegach chociaz zlozony byl bardzo maly!!!

Stary 2018-12-29, 16:33   #3954
NuFCia
Zadomowienie

Oglądałam dzisiaj łóżeczko Stokke Sleepi w kolorze białym. Ten lakier to tragedia już w sklepie był uszkodzony, jest strasznie miękki, sprawia wrażenie że nawet od paznokcia się wciśnie, byle czym go można zadrapać. I mnie to kompletnie zniechęciło do tego łóżeczka. Było krzesełko w drewnie w szarym kolorze i to wyglądało ok, ale mi nie będzie pasowało kolorem żadne z tych drewnianych. Wolałabym białe zdecydowanie i teraz nie wiem czy wszystkie łóżeczka które są lakierowane na biało mają taki badziewny lakier?
Stary 2018-12-29, 16:37   #3955
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość

Super, że macie już wózek
Widzę, że koniec roku sprzyja zakupom na naszym wątku ja czekam do nowego roku i zaczynam szaleństwo

Wrzucisz link do przewijaka z ikei? Bo na stronie widzę tylko komody z przewijakami

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-29, 16:45   #3956
Listopadowaa
Zakorzenienie

Otulacz to takie cos co owija się dziecko ciasno? Bez raczek, na zamek albo jakieś napy. Bo ja mam cos takiego ale nie uzywalisny bo córka nie lubiła.

Stary 2018-12-29, 16:53   #3957
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:
Otulacz to takie cos co owija się dziecko ciasno? Bez raczek, na zamek albo jakieś napy. Bo ja mam cos takiego ale nie uzywalisny bo córka nie lubiła.

No ja to tak rozumiem

Stary 2018-12-29, 17:25   #3958
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Cos mi się link nie otwiera... Później na lapku zobacze. No ja mam od baby design dotty turkus wiec można sobie wygooglowac jak wygląda taka torba. Jak bez wózka z sama torba to przypał trochę z taka wyjąć

Te uchwyty to takie haczyki metalowe ? Musialam bym z czegoś przemajstrowac albo kupić gdzieś. Nam jeszcze córka co chwile lapala i ciagala ten organizer. Ciągle odpięty na nic się zdawał. Teraz zima to nie używany ale na wiosnę cos wymysle.

Zgooglowałam twoja torbę - No tak twoja to taka klasyczna do wózka , moja bardziej jak torebka , tu jest nazwa jakby ten link nie działał
: JJ Cole Caprice Nappy Bag - Silver Drop.

Tak te uchwyty to takie metalowe. Miałam je dołączone do tej wlasnie torby i juz ich z wózka nie ściągałam wiec jak kupiłam organizer potem to tez sie przydały

Teraz mi sie przypomniało ze te uchwyty to take zwykle karabinki metalowe jak do kluczy tylko większe to chyba kilka złotych kosztuje

Edytowane przez mzgz
Czas edycji: 2018-12-29 o 17:33
Stary 2018-12-29, 17:38   #3959
Michacha1234
Zadomowienie

Cytat:
Widzialam ten wozek. Podobal mi sie... Ale nie potrafilam go zlożyć i odpadl w przedbiegach chociaz zlozony byl bardzo maly!!!

Wydaje mi się to proste, aczkolwiek nie probowalam, tylko patrzyłam Tak, maly jest, zmiesci sie do mojego auta, też mi na tym zależało.
Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Super, że macie już wózek
Widzę, że koniec roku sprzyja zakupom na naszym wątku ja czekam do nowego roku i zaczynam szaleństwo

Wrzucisz link do przewijaka z ikei? Bo na stronie widzę tylko komody z przewijakami

https://m2.ikea.com/pl/pl/p/gulliver...ialy-20307037/
Takie coś. Potem są prostsze za 99 zł
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/sniglar-...ialy-20045205/
ale to juz bym przemalowala
Do tego fajne organizery i heja
Cytat:

Też tak to rozumiem. Jak mały pędrak wygląda

Stary 2018-12-29, 18:32   #3960
mzgz
Rozeznanie

A tu kilka rzeczy z mojego zakupowego szaleństwa w Next:

Tylko kilka rzeczy bo troche juz schowałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5B58D530-E3F3-46CF-836A-517F8B8DF644.jpg (153,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1DDD3A43-2FA4-4211-A022-D8B7203E83B4.jpg (221,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9B51EC24-5103-4056-8B5B-5D6A8FF8BC6E.jpg (222,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58A400A7-DF98-461E-B8B3-521D08948A31.jpg (152,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43300A98-24AB-4C00-B7CC-35CCBF7DEE99.jpg (151,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27430DC0-2C82-44FD-970E-1300DB8568C5.jpg (170,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8EFB87F7-2951-4560-96E5-5464B9FA1AF7.jpg (178,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 005B740F-6C56-47DF-9415-A0A4AFC6DE56.jpg (243,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53216B38-EED2-449C-8E61-C4FEA2263632.jpg (155,2 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez mzgz
Czas edycji: 2018-12-29 o 18:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości