|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Ale macie piękne brzuszki i nawet te płaskie są piękne !
![]() Tak wam zazdroszcze tych regularnych ruchow, ja czułam przez kilka dni w 17/18 tygodniu i od tamtej pory cisza. Coś czasem zabulgocze ale nie wiem, czy to jest to. Byłam dzisiaj w pepco, taaakie przeceny, kupiliśmy 2x body po 3zl i pajacyk miękki za 5zl, majątek Nie będzie szkoda wyrzucić jak obrzyga ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#1592 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki! Ale miałam do nadrobienia!
My wybraliśmy się na działkę do lasu, więc odpoczywamy. W piątek miałam w pracy imprezę, wzięłam tżta. Tak się wszyscy narąbali, powiem Wam że ciężko było na to patrzeć na trzeźwo porozwoziłam potem towarzystwo bezpiecznie do domu. Tż miał wczoraj mega kaca, stwierdził że musi się w jeziorze wykąpać ale jak doszedł do strefy wrażliwej to jednak wymiękł za to mój pies nurkował za patykiem jakby to środek lata był ![]() Ja na sylwka przygarniam syna koleżanki. Niech się kobita bawi mój syn go bardzo lubi, więc przynajmniej nie będzie się nudził. A my z córką pójdziemy do sąsiadów drzwi obok. Tam ma równolatkę, więc też się pobawią. A ja znów popatrzę jak inni sobie popijają... Może sobie chociaż jakieś piwko 0 % strzelę dla rozrywki ![]() Wzięłam sobie wolne, więc idę do pracy dopiero w czwartek Jeny... Trzeba wstawać w końcu. Mamusia moja na dole już śniadanko szykuje. Idę się stołować |
|
|
|
#1594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można zapinać pasem, można dawać na bazę iso. Tak naprawdę w testach nie zawsze jest więcej punktów za bezpieczenstwo, kiedy fotelik jest na bazie, więc trzeba patrzeć. Natomiast na pewno bazy są wygodne, wkłada się tylko fotelik i gotowe.Dla mnie must have, bo mam jeszcze dwójkę dzieci do zapakowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
|
|
#1595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluję Ja też czuję ruchy nisko. |
|
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Patrycja gratuluję udanej wizyty 😊😊😊 ja najwyżej co to na wysokości pępka czuję ruchy. Właśnie teraz kopie 😀😀
A co do wózka to miałam xlandera. W sumie ok. Ale w spacerówce to oparcie jakoś mnie denerwowało. Teraz dostanę wózek od kumpeli. Nawet nie wiem jakiej firmy. Wiem, że jest czerwono-czarny 😀 jeśli chce dać to ja pieniądze przeznaczę na lepszy fotelik do auta. Jeszcze nie wiem jaki, Ale szukam. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- a co do krzywej cukrowej to ja muszę zrobić przed 10.01. Wtedy mam wizytę. Także będę robić w 24 tygodniu. |
|
|
|
#1597 |
|
Dostojna peema.
|
Ten Bebetto Tito ładnie wygląda. Ogólnie ja chcę wózek 2w1 i żeby cena była tak max. 2200.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1598 |
|
Żona Gargamel
|
Mi tam lotto jak wygląda, byle nie głupawe kolory
![]() Ma być przede wszystkim lekki i łatwy do złożenia bo mieszkamy wysoko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2019, cześć 2
Cytat:
Większość tych, które oglądałam składała się łatwo i szybko, gorzej z wagą niestety Najlżejszy który widziałam to Bugaboo Cameleon 3 i ważył 9,8 kg więc wcale nie tak mało. A reszta to przedział 11-14 kg, co już może być kłopotliwe, jeśli trzeba wnosić go po schodach.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2018-12-30 o 11:07 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
A skąd wiecie na jakiej wysokości jest macica?
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Martita ja się kładę na płasko i zaczynam od dołu macac, twarde, twarde, twarde, a nagle miękkie
zwłaszcza rano łatwo wyczuć kiedy się jeszcze człowiek nie nażarł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- A co do wózka mi się podoba koleżanki z wizażu - lilly i smerf będą wiedzieć - valco baby ale cena mnie trochę odstrasza, bo lodówkę mam tańszą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Albo elodie details, jest tańszy. Któryś jeszcze z maxi cosi też jest fajny. No ale wszystkie koło tysiaka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1602 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest lekki, łatwo się składa i nie kosztuje majątku.Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
O jeszcze Easy Walker i z tego co właśnie przeglądam to będzie się wahało między nim a tym valco baby
przyjdzie becikowe to kupię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi, dziś już trochę zjadłam, to może jutro spróbuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jaki to dla Was lekki wózek? Dla mnie tak do 10 kg, ale takich jak na lekarstwo.
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój wzrost też robi swoje więc się nie porównuję czy ktoś ma ponad pępek a ja nie.. Cytat:
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się będę rozglądać na początku za wózkiem na olx. Podejrzewam, że po pierwszej zimie i tak już przerzucimy się na lżejszą spacerówkę. Dla mnie istotne jest by daszek w wersji spacerowej na leżąco rozkładał się jak najbardziej. Poprzednio miałam też gondolę w środku białą i gdy latem smarowałam córkę filtrami, a jeździła z gołymi nogami to zafarbowało mi to na żółto i nie odeprałam całkiem. Fajnie jak przy rączce są po bokach jakieś haczyki by zawiesić torbę. Nie zawsze kosz na dole wystarczy
i żeby pałąk w spacerówce się łatwo odpinał, ja w poprzednim wózku musiałam się trochę namęczyć, nie raz paznokcia złamałam
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Lekkie to znam spacerówki. Do 7kg
w 1 ręce wózek. W 2giej dziecko koło 10kg i wejdziesz bez problemu po schodach gdzieś ::Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A są też 6 kg wózki w wersji głębokiej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja starsza miała notorycznie czkawki, dziwne uczucie ![]() 6 kg to też wydaje mi się,że to bardziej te składane np.typu parasolki. A te 2 w 1 są jednak cięższe, ale i stabilniejsze My z tego typu mamy Inglesinę Zippy i fakt, lekkie to i fajnie się składa, ale na większe kamory to nieeee. do jakichś sklepów i na asfalt to i owszem.
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, głębokie i te duże to od 8 w górę. Stelaż, duże koła, gondola, wszystko swoje waży, nie bez powodu nazywam takie wózki czołgami
|
|
|
#1614 |
|
Dostojna peema.
|
Ja w myśl zasady, że oszczędzam od nowego roku, a na razie mamy stary rok, właśnie siedzę i kupuję wszystko, czego mi potrzeba (albo co jest fajne
) a od 1 stycznia robię sobie detoks, no oprócz ciuchów ze szmat dla dziecka, bo się nie powstrzymam, trudno :PWobec tego właśnie wrzucilam do koszyka dwupak smoczków z Lovi (więcej nie planuję kupować) i pieluchy tetrowe oraz flanelowe - po ile sztuk tego trzeba Waszym zdaniem? Mam w planach na to zamówienie jeszcze nożyczki do obcinania paznokci dla niemowlaka i myślę nad szczotką do włosów, może nie urodzi się łysy. xD
|
#1615 |
|
Konto usunięte
|
Ja zamówiłam 10 tetrowych i 5 flanelowych, chyba wystarczy
najwyżej życie zweryfikuję, a smoczek mam z aventa kupiony za parę zł, bo wyprzedaż była. My właśnie po zakupach, tyle pięknych rzeczy dla niemowlaków po sklepach na wyprzedaży
|
|
|
|
#1616 |
|
Dostojna peema.
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86302164]Ja zamówiłam 10 tetrowych i 5 flanelowych, chyba wystarczy
najwyżej życie zweryfikuję, a smoczek mam z aventa kupiony za parę zł, bo wyprzedaż była. My właśnie po zakupach, tyle pięknych rzeczy dla niemowlaków po sklepach na wyprzedaży [/QUOTE]Po prostu tż był Twoim głosem rozsądku ![]() Dobra, zrobiłam zamówienie dla dziecka, z wysyłką 80 zł. A kupiłam w sumie pieluchy tetrowe i flanelowe, dwupak smoczków, jedną pieluchę bambusową i nożyczki do obcinania paznokci dla maluchów. Dobrze, że już cokolwiek będę miała, bo tak patrzę, że jakby wszystko na raz kupować to można zwątpić. W przyszłym miesiącu może kupię rzeczy takie jak ręcznik do kąpieli, jakieś pieluchy na początek, mokre chusteczki, taką higienę bardziej.
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
flaneli kolejne 5 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Szczotka nawrt jak lyse się przyda bo warto masować główkę przy kąpieli plus w razie ciemieniuchy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cazki polecam z baby ono. Canpol masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1618 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Co do pieluch to nie mogłam się powstrzymać i pokupowałam jakieś różne fajne wzory, najwyżej będą w kupie xD
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiedziałam że jest tetra kolorowa we wzory
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1620 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Można ześwirować od tych wzorków.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ale jak doszedł do strefy wrażliwej to jednak wymiękł
za to mój pies nurkował za patykiem jakby to środek lata był 

Najlżejszy który widziałam to Bugaboo Cameleon 3 i ważył 9,8 kg więc wcale nie tak mało. A reszta to przedział 11-14 kg, co już może być kłopotliwe, jeśli trzeba wnosić go po schodach.